Számomra hihetetlen, hogy így megy az idő, de ma 3 hónaposak a törpék. (Mirtill: 5480 g, Tomi: 5680 g) Ennek örömére megyünk oltásra. Most kapják azt, amit máshol 2 hónaposan adnak. Mire számíthatok? Valószínűsíthető az éjszakázás és a belázasodás?
Hű micsoda bébibumm!
Fanni! Gratulálok a fiúkhoz, gyönyörűek.
Lanyáné! Nektek is sok boldogságot, a kiscsajszik is csodaszépek. Mindenki másképp reagál a császárra. Nekem is nagyon fájt utána, pedig egyébként elég jól bírom a fájdalmat, csak én is óriásbébiket növesztettem. Tudom elcsépelten hangzik, de tényleg napról napra jobb lesz. Nekem a hasszorító nagyon nagy áldás volt, szerintem anélkül mozogni sem tudtam volna.
Rebe! Nálunk mindkettő nagyon hasfájós volt az elején. Nekünk egyik csepp sem jött be (Infacol és társai). Sajnos amíg el nem múlt a görcs addig sikítva sírtak, annyit tudtam csak tenni, hogy magamhoz öleltem őket és járkáltunk. Ami néha segített az a cseresznyepárna volt (DM-ben vettem). 6. hét után viszont szinte egyik napról a másikra megszűnt. Tominál viszont maradt az egész napos járkálás és fenékrázogatás, csak úgy tudott elaludni. Egészen a múlt hétig, azóta megy a kiságyban is

(Igaz csak cumival és kell egy pelenka, amit az arcához gyűröget. Simizi a kis fejét és abba belealszik). Remélem nálatok is hamarosan elmúlik a hasfájós időszak, mert tényleg nagyon kikészíti az embert a 24 órázás. Ami a tápszert illeti, mi is váltottunk. Lehet, hogy az is segített. Most Pepti juniort használunk, ez bevált. Nekem tejallergiám van, ezért mi már alapból is HA tápszerrel indultunk. És néha a szélcsövet is bevetettük (vagy a lázmérőt), ha már nagyon szenvedtek szegények. Tudsz esetleg segítséget kérni a következő 2-3 hétre? Később már szerintem sokkal könnyebb lesz, de az elején nagyon jól jön.
Petricsek! Jó, hogy látunk. Nagyon édesek a gyerekek.
Tontica! Üdv itthon. Kemény lehetett az út. Remélem nagyon jól sikerül a nyaralás. Rate biztos nagyon élvezi a nyüzsgést. Szorítok, hogy a picurok is gyorsan belerázódjanak, és Anna is rendesen egyen.
Én is csatlakozom az ilyen volt ilyen lett sorozathoz:
1 naposak vagyunk. Emlék a doki bácsinak:
3 hónaposak vagyunk és vidámak (bár a hajunkat elhagytuk útközben)
3 hónaposan és komolyan (kis lustám fejtámasznak használja a hugicát

):