Haliho!
Julcsi: Szornyu lehet a gyomor-dolog, foleg mert enni sem birsz miatta! De igyal legalabb, az nagyon fonots - mondom en, aki a vilag legrosszabb ivoja vagyok...
Az ikertesod szulese nagyon izgi, marmint hogy igy egyszerre. Nekem az iker-dolog amugy is egy kulon misztikum, en nagyon szerettem volna ikreket, bar igy masodjara talan kicsit huzos lenne. Ti ketten vagytok tesok?
Ja, a szeles csipo: Az en 168 cm-es magassagomhoz es atlag 65 kg-omhoz egy kb 100-as csipo tarsul, es Luca azert szuletett csaszarral, mert nem jott le a buksija. Teraranytalansag. Nem a szelesseg szamit ugyanis, hanem joval inkabb a melyseg - szoval a masik irany. Van, ahol a terhesseg vege fele csinalnak is egy tok egyszeru merest, es viszonyitjak a baba mereteihez, es mar szinte elore meg tudjak mondani, varhato-e csaszsar szuksegessege.
Vitamin:Elevit detto, es szedem is vegig. Most naponta - felvaltva a folsavval -, aztan a a12. hettol majd heti 2-3szor. Nekem ez bejott, es a 40. hetben megszult 3280 g-os lanyom nem szamit oriasnak! En tudom magamrol, hogy az oszi es teli honapokban nem biztos, hogy tudok majd olyan elelmiszereket szerezni, amikben megvan az, ami a babanak es mamanak is eleg. En amugy is szedek legalabb C vitamint telen, meg jo, hogy most is fogok. Amig nincs meg az elso teljes verkep, addig meg nagyon is jo az elevit, ki tudja, mennyire lesz sz@r megint a vasam.
De ha vki attol nyugodt, ha nem tomi magat vitaminokkal, akkor ne is tegye, lenyeg a nyugalom. Kinek mi kell.
Cseko.: Mar bocs, de olyan hosszu a neved, az igazi meg nem remlik. A tarkoredot nezhetik ugyan a 10. heten, de nem nagyon mervado a mert ertek.
Amugy mi ez a szakrendeles? Nogyogyasz? Hozza fogsz jarni vegig? Kerdezz csak meg mindent, majd elmondja a tutit.
Irigykedek az esotokre, meg a viharotokra, ide Szegedre csak a hire szokott eljutni, meg nehany szello.

Kicsit itt is lehult, de nem annyira, hogy egy terhes kismamanak optimalis legyen...
Menek, fekszem a csajjal egyutt.
Ja, pontosan 7-fele hanyingert ir le a homeos konyv, es pont 7fele szert is. Sztem nezzetek olyan gyogyszertart, ahol van homeopata.
Julcsi! tenyleg, lehet, neked is ilyesmi segit majd.