A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Meryke: Úgy volt hogy majd csak karácsony körül. :-) De van benne egy csavar :-)azért ilyen hamar

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk: Tényleg :lol: Akkor pláne nagyon szupi hír :D

MMóni: NAgyon helyes kispasi Zéti, jó, hogy tettél képeket!

Timi26: Klassz lehetett a buli :) Várjuk a képeket :wink: !

KépKépKépKép
meryke

-nektarinCumisüveggel dettó így vagyunk mi is éppen most panaszkodtam apának ahogy megláttam a kis Zsófit inni. De hát majd megtanulja egyszer.
A rágás nekünk is megy már.

Kép
hajagosné szabó éva

Irina! Nekem meg képzeld el, teljesen helyreállt a pajzsmirigy működésem. Ugyebár először túl- aztán meg alulműködött. Nem is kaptam rá gyógyszert, mert a doki már sejtette, hogy a szülés hozta csak ki, és teljesen magától helyreállt. És milyen érdekes, hogy épp Szeli 9 hónapos korára!!! :D
Úgyhogy én hiába is sanyargattam magam a fogyival ezelőtt... :?
Azért kontrollra mindig kell majd járnom, hogy ellenőrizzék.

Kép

Kép
regcsiken14

Emese! Boldog névnapot! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Emese!

Sok boldog névnapot!

Silka, Nektarin!

Sok boldog születésnapot!

Meryke!

Biztosan nagyon szuper volt a nyaralás, látszik, hogy jól éreztétek magatokat. A tesók mintha ikrek lennének! Nagyon édesek!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Fogyókúrázó anyucik!

Szívesen veszem a tanácsokat, tapasztalatokat a fogyókúrátokról. Nem ártana nekem is megszabadulni a feleslegtől. Eddig jó volt mondani magamnak, hogy még most szültem, de lassan 1 éves lesz Marci, nem takarózhatok ezzel tovább. :lol:
Járok hetente kétszer Pilatesre, de az étrendemben kellene változásokat elérni.
A Norbi Update úgy olvastam többeknek bejött. Mennyivel drágább így az étkezés?

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Emese!

Sok boldog névnapot!

Silka, Nektarin!

Sok boldog születésnapot!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Péterkém csütörtök este belázasodott:-( szegénykémnek torokgyulladása van. Kapott antibiotikumot ( ospen) a doktornőtől. Nagyon leveszi őt a lábáról, állandóan csak aludna, de csak 20 perceket bir, állandóan sirva ébred, mintha fájna valamilye, már előre félek az éjszakánktól. Enni alig eszik valamit, inkább csak teát iszik. (szerintetek mivel kináljam?)
Kicsi popója is piroskás lett. ( sudokrémezem, meg hintőpozozom ezerrel)
Én talán betegebb vagyok mint a gyerek, mert sokszor annyira rossz látni, hogy csak vergődik, mintha fájna valamije és nem tudok segiteni neki.

Emese boldog névnapot!
Meryke szuperek a nyaralós képek!

Heni
KépKép
heni81

Heni: Jobbulást Péterkének! ++++++++
Szerintem jól csinálod, elég ha itatod, ahogy jobban lesz, fog enni is. Esetleg nagyon pépes, folyékony gyümivel vagy főzelékkel kínáld meg, hátha elfogadja. Milyen volt az éjszaka?

KépKépKépKép
meryke

Heni, még az jutott eszembe, hogy aszkorbinsavat (c-vitamin) keverj bele teába, gyümilébe, úgy gyorsabban leküzdi a betegséget a kis szervezete.

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok Mamócák!
Ünneplőknek sok-sok boldogságot!
Kép

Hajni! Meryke!Nyaralós képek szuperek! Imádtam nézegetni őket!

Betegeknek jobbulást!
Kép

Emese! Gratulálok a Kisöcsihez! :lol:

Marica!Neked meg akkor egyenlőre csendesen, de szívből gratulálok!

Itatás, önitatás: én úgy gondolom nem gond ha nem fogja meg a cumisüveget (csőrős poharat), és nem iszik önállóan 9hónaposan egy baba. Amelyik baba ezt tudja, nagyon ügyes, gratulálok neki, de itt megint csak nem lehetnek elvárásaink, ebben is (mint szinte mindenben) különböznek a kisemberek.
Egyébként aggódos Anyuknak a folyadékbevitelről: https://www.babanet.hu/faq/taplal20.php

Mi nagyon jól vagyunk, Nolka imád hemperegni, forog-pörög, hasról felül, ülve araszolgat dolgokért, illetve mászni próbál, ha felállítjuk lépdel.
Képzeljétek addig-addig mondogatta, hogy innnta, vagyis hinta, hogy kapott egyet a Nagymamáéktól, most nagyon boldog, imád hintázni, ma reggel is felkelt és az volt az első szava, hogy hinta, majd teszek fotót.

Addig is két videó, az elsőn mondja, hogy Anya!
http://www.youtube.com/watch?v=ACHT3ucCL6Y

Így teker a kompjával:
http://www.youtube.com/watch?v=BSXhoZ5c7FI

Puszika!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Nagyon-nagyon köszönöm a Kistesó-gratulációkat, és a névnapi köszöntéseket!!!! :D

Meryke! Máté a kis Bőrönd Ödön! :lol:
De klassz, hogy a Balcsiban is pancsoltatok! A tesók között meg igazán nagy a hasonlóság. Mátét le sem tagadhatod, tiszta Te vagy! És milyen kis husimusi! :lol:

Kaqk! Fú... költözés... pikk-pakk itt lesz. Majd kérünk sok-sok képet!

Heni! Szegény Picinyed! A popója a torka miatt piros, a fertőzést lenyeli, átmegy a belecskéjén, és kiüti a popóját. Ha a Sudocrem nem hozza rendbe, próbáld ki a Bepanthen Plus-t, és legyen minél többet szabadon, pelus nélkül!!!!

Nagyon pépeset adjál neki, talán a hideget jobban elfogadja. Pl. Kefírbe keverj gyümit. De lehet, hogy épp a langyos esik neki jól.
Ki kell kísérletezni.
A tea nagyon jó, a folyadék ekkor sokkal fontosabb, mint hogy egyen. Merykének igaza van, meg fog jönni az étvágya, amint lejjebb megy a gyulladás, és tud nyelni.

Ivás: Én sokszor úgy adtam Zsófinak a vizes cumisüveget, hogy Ő a hátán feküdt, és a hasára tettem. Eleinte persze fognom kellett, de utána rájött, hogy tud egyedül is inni. Elkapja az üveget, és már kortyol is.

A csőrös poharat most vezetjük be, párhuzamosan a cumisüveggel, mert az teljesen más, meg kell tanulni abból inni.

Az iwiw-en eltűntek az augusztusi-szeptemberi babák :shock: , így nem tudom megnézni a táblázatot, ki ünnepel.
De ha jól emlékszem, akkor Őmátésága ma 10 hónapos, így sok boldogságot neki.

Timi26! No Te is kirúgtál a hámból... :lol: Én is mennék, de nem merem Zsófit itthagyni - bár lehet, ki kellene próbálni. A másik bajom meg az, hogy most nagyon nehezen bírom a nemalvást. Vajon miért? :wink:
Ja, gyerkőkről fotót ezerrel!!!

A zsemlefalatkákról jut eszembe, Zsófival együtt reggelizünk (meg általában együtt étkezünk), és reggelire már katonákat eszik. Pl. rozskenyér, biovaj, sonka, mozarella. És nagyon bírja. Mini katonákat csinálok, és úgy eszi. Szépen elnyammogja.

Regi! Milyen érdekes, hogy azt mondták, az ember szervezete 9 hónappal a szülés után áll vissza. És lám!

ANITJA! Nem baj, ha már Új-Zélandon heteltek, csak írjál pár sort!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Háhá, telepátia! Anitja! Pont most írtál!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Boldog Hófordulót
Emmának és ŐMátéságának!
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Isten éltesse Emmát is!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok,

az éjszakánk meglepően jó volt. 2 kor ébredt, majd 5 kor, de akkor már nagyon éhes volt, nem volt elég a szopi, meg a tea, csináltam 120 ml tápit is, és megette. Hát én olyan boldog voltam. És szépen visszaaludt. 8körül keltünk vidáman, kipihenten. Most megint elaludt, valószinű nyomja őt a gyógyszer. De szemmel láthatóan sokkal jobban van. ( végre mosolyog! )

Emese köszi a popó sem vészes már, szerintem a bőséges hintőpor segitett leginkább.
Meryke szerencsére ma már evett tápit, sőt a reggelit is kinézte a számból, szerintem visszajön a nagy étvágya.

Ivás, nekem Péterke már vagy 2 hónapja önállóan iszik( lehettöbb is) Én csak odaadtam neki az üveget, fogta, majd volt hogy kiesett a kezéből, akkor a cumijánál fogva visszaelelte a szájához :shock:

Heni
KépKép
heni81

INNNTA:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja Nagyon szép a kisfiad látszik hogy minden rendbe van nálatok kiegyensúlyozott kis baba. (Csak mellékesen ha a második babánk is kisfiú lesz majd én a Noel nevet szeretném neki adni nagyon tetszett mindig is.)
Én hiába engedem el neki a cumisüveget egy darabig tartja de utána elengedi és nem hajlandó fogni. Viszont imád pohárból inni. :D :D
HeniÉn is a hintőporra esküszöm. Anyukám mindig mondta hogy inkább hintőporozzam mint kenjem a popsiját. De én mondtam anyunak hogy az már nem divat!! :oops: :oops: :oops: Egyszer nagyon kicsapta valami a popsiját szinte már nekem fájt bepelusozni, na mondom kipróbálom anyu véleményét és neki lett igaza. :P :P

Kép
hajagosné szabó éva

Csajok Igérem nemsoká lesznek képek csak a párom tudja felrakni a gépre és éjszaka megint dolgozott és nincs szivem felébreszteni. De amint tudok nagyon sok képet fogok feltenni, úgy hogy nem menekültök tőlem. :D :D

Kép
hajagosné szabó éva

Még egy hülye kérdés Van olyan akinek még nem jött meg a menszesze? Szerintetek ez probléma szoptatni már alig szoptatok szinte semmit.

Kép
hajagosné szabó éva

Anitja!
Nagyon tünci Noel :D :D :D

Éva!
Nekem még nem jött meg.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Emmának és Máténak boldog hófordulót! :)

Képzeljétek, Szeli tegnap se reggel, se este, se ma reggel nem fogadta el a tápszert. :shock: Meglátta a cumisüveget, és már sírt is, hogy nem ezt akarja.
Fogggalmam sincs, hogy most a tápszer nem ízlik-e már neki, vagy a cumizásnál jobban szeret kanalazni... ??? Mindegy, reggelire tejpépet adtam neki, azt bezzeg benyomta :lol:, vacsira meg ezt a "jó éjt" tejbegrízt ette.

KÉRDÉS: Nem tudja valaki, hogy ilyenkor mit kell adni reggelire meg vacsira???
Nem túl sok így az édes????? :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Meryke! Jók a képek és az új avatar!!! :D Naggggyon hasonlít egymásra a két tesó!!!

Nolka is egy tünemény, videókat mindjárt nézem!
Anitja! Szerintem nem azért írja le mindenki, hogy melyik baba mit tud már, mert dicsekedni vagy versenyezni akarna, hanem csak megosztjuk a tapasztalatokat egymással. :)
Szeli pl. még nem igazán beszél (pláne nem úgy, mint Nolka :shock:), de én ezen nem vagyok kétségbeesve! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Zéti is gyönyörű a bogár szemeivel! :)

bakker, vissza kell lapoznom, mert kihagy az agyam...

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi! Igen, a 9 hónap... :)
Képzeld, Szelit meg tegnap megkínáltuk főtt csemegekukoricával! Olyan ügyesen fogta meg a kis apró szemeket a két kis ujjával! :) Nagyon ízlett neki.
Aztán persze az egész úgy jött ki alul, ahogy bement... :lol:
Most már én is afelé haladok, hogy Szeli egye, amit mi, persze odafigyelek, hogy mit!

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi!

Most már klubbá alakult az oldalunk(köszi Marica) ott keresd :) :)

KépKép
viranka

Sziasztok,

Csak egy villám hír!
Emma elindult! Ha valami van a kezében akkor hihetetlenül bátran nekiindul, Nagyon stabilan! Ha nem igazi az egyensúly akkor megáll, és csak akkor indul tovább amikor stabilnak érzi!

Állandóan menni akar..EGYEDÜL!!! :-)

Költözünk 2-3 hét múlva ( remélem minden összejön) és hova?????,,

ÍRORSZÁGBA! Minimum egy évre..de ha jó ott nekünk, akkor maradunk minimum addig míg Emma angolul nem beszél, lehet a 2. babót is ott vállalom. Meglátjuk.
Meryke: hát ez az a csavar!!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Isten éltesse Emmát és Mátét!:D

Heni: Örülök, hogy jobban van Péterke!:)

Anitja: Aztaaa, hogy teper Nolka a komppal
:lol: Édes a hintában is, és ahogy dumál,, nagyon kis ügyi!:)

Regi: Szerintem adhatsz neki kis katonákat, amit Mesi is írt. Próbáltad a tápit esetleg pohárból? :roll:

Kaqk: Gratula Emmának, nagyon ügyes!:) És pont ma 10 hónapos!
Ez aztán a csavar kérem szépen :lol: :lol: :lol: A barátaink közül már többen élnek ott, remélem nektek is bejön. Az egyik barátnőm csinált egy honlapot is, itt sok hasznos infót találhatsz: www.irorszagbanelni.mindenkilapja.hu

Ma kivittem a gyerekeket még a gyerekszigetre, mert ma volt utoljára (Apa ma is dolgozik:(), hát nagyon meleg volt. De Bencuskám olyan jól érezte magát.:D Aztán összetalálkoztunk uncsitesóékkal, a kisfiú egy évvel idősebb Bencusnál, úgyhogy jól elvoltak. Máté meg megint a libero szigeten hűsölt (labdát evett :))

:lol: Kép

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Most csak néhány kép:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :
Kép

Ma ünnepeltük a Dédi 80. szülinapját:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
timi26

Máténak és Emmának nagyon boldog hófordulót!!!

Emmának külön gratula az elinduláshoz!!!! :D

Kép
Kép
timi26

Regi! félreértettél! én az aggódó Mamiknak írtam...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok,

Jaj megnyugodtam az ivás miatt, próbálkozunk, inkább több, mint kevesebb sikerrel, pohárból, simából ma már ivott:)

Jaj boldog névanapot Emese, Silka boldog szülinapot, Emma boldogságos hófordulót, remélem nem felejtettem ki senkit.

Az én szülinapom nagyon jól sikerült, ma voltunk családostul étteremben, Robesz jól bírta, jó sok ajándékot kaptam, és a férjemtől kaptam a tavalyi swarovski füllbevalómhoz egy medáltos nyakláncot, gyönyörű:)

Ja és pár napja az az új, hogy kérem, elkérem ami a kezében van, ideadja, eddig az istennek nem adta, majd megköszönöm és visszaadom, olyan boldog, van, hogy fél óráig ezt játszuk.:)

Hú gratulálok Emmának, de jó:)

Kép
pancsi a lavorban

Kép
Kép
Kép
Imádja a mosógépet:)

Kép
csokifagyi:)

Kép
hát ez a tessék, neked adom:)

Kép
pancsi

Kép
városligeti játszótér

Kép
Kép
nektarin

Anitja, Meryke, nagyon szuperek a képek:)

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Kicsit megkésve Boldog szülinapot Silka!Nektarin!!
Kép

Boldog névnapot Emese!!
Kép

Ádinak boldog hófordulót!!!
Ma pedig Máténak és Emmának sok boldogságot!!!
Kép

Emmának gratulálok az elinduláshoz :D :D Nagyon ügyes!!!!
Kaqk!Nektek meg Írországhoz!!

Valti babának is nagy gratula a felálláshoz!!

Irina!Örülök,hogy javulnak az éjszakáitok!!Nálunk se olyan vészesek már!(bá most ,hogy leírtam,kicsit félek,boszitopik... :shock: )
A munkádhoz pedig sok erőt kívánok,nem lesz könnyű menet az biztos,nekem már a ház rendbetétele a Bertus mellett olykor meghaladja a képességeimet :cry:( sajnos Ő nem egy magába eljátszós típus)

Írjátok itt a zsemlefalatkákat meg a katonákat,én meg teljesen ki vagyok mert Bertus mindentől fulákol :shock: Semmit nem tud megenni,minden megakad neki!!De ez még csak hagyján de ami nem ízlik neki attól a második falatnál sugárba hány :shock: :twisted: !!!A hétvégén "csak" háromszor játszottuk ezt el!!!
Az első egy joghúrt után próbáltam Hippes tejberízst adni neki,a második nyalintásra már jött is ki az előtte elfogyasztott joghurt...
Aztán ma a sárgadinnye-banán turmix se nyerte el a tetszését.Én már előre félek új dolgot kitalálni,de szinte semmit nem eszik meg,semmiféle bébiétel,tejpép,vagy amit én kotyvasztok neki,SEMMI!!Egyedül a danonino amit ímmel-ámmal elnyammog.Esetleg a tápszer de volt már,hogy azt se volt hajlandó megenni,én már nem tudom mit adjak neki enni!!!!!!!

Meryke!Csuda jók a nyaralós képek!!!
Én a többiekkel ellentétben azt mondom,hogy Bencus inkább apjára,Máté pedig rád hasonlít!De gyönyörű mindkettő :wink:

Miléna!Olyan jó,hogy tettél fel Zétiről képet!!!Annyira szép fiad van,hogy el se lehet mondani!!!!

Heni!Péterkédnek mielőbbi gyógyulást!!!!

Anitja!Nolka csúcs kiskrapek ahogy kompozik :lol: :lol:
És nagyon ügyesen beszél!!!

Timi!Kész vagyok VikDani sérójától :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szuper jól nézel ki!!!Már többet ne fogyjál!!!

KépKép
juba

Nektarin!Édes nagyon Robesz!!Nekem a csokifagyis kép a kedvencem :lol: 8) (na a fagyit azt Bertus is megeszi,bezzeg azt nem akarja rögtön kihányni :twisted: )

A nyakláncról is kérünk képet!!
És persze rólad is,ahogy örülsz neki :wink: :lol:

KépKép
juba

Jó reggelt!

Anitja! Oké! ;)

Meryke! Köszi, kipróbálom pohárból... (egyébként katasztrófa, reggel a banános tejpépet is alig ette, lehet, hogy ez a fajta nem ízlik neki... :roll:)

Még nem olvastam vissza, csak átfutottam, majd még jövök, csak le kell mennünk boltba meg egyebek, és nem akarok a hőségben!

Kép

Kép
regcsiken14

Kedves Lányok,
sajnálom, hogy csak ritkán tudok jönni, és enyhén szólva sem tudok kimerítően reagálni mindenkire, mindenre -- nézzétek el... :oops:

Először is (utólag is) nagyon boldog születésnapot Nektarinnak, Silkának,
boldog névnapot Gremesének,
boldog hófordulót Emmának és Máténak!

Heni: gondoltam Rátok sokat, remélem, Petike már pikk-pakk meggyógyul! Merykéhez hasonlóan a barátnőm is azt tanácsolta nekem, hogy Ádit, ha beteg, a babateákkal itassam, azokban van vitamin is, ami jól jön ilyen lázas, hasmenéses betegségeknél (igaza van, de amúgy csak vizet adok Ádinak).

Gremese, Timi26: szilárd étel: ó, bár rá tudnám Ádit vezetni arra, amire Ti Zsófit és Vikdanit! Hogy csináltátok? Ádi már az apróbb banánfalatoktól is öklendezik, ezért nem is erőltetem neki a dolgot, de hát lassan egyéves lesz, és még mindig a teljesen pépes vackokat esszük...

Meryke, szuperek a nyaralós képek. Egy örök mosolygó a kisfiad (amit nyilván Tőled örökölt ;-))

Miléna: de jó, hogy jöttél! Gyönyörű ez a Zéti!

[b]Regi
: nagyon örülök, hogy minden oké a pajzsmirigyeddel, az annyi mindenre kihatással van (mondjuk: mindenre, a teljes anyagcserére, nemi hormonokra...).

Anitja: már én is épp kérdezni akartam, merre lehetsz... aztán hopp, itt teremsz! :-) Gratulálok Nolkának, nagyon ügyes kisfiú, és éljen a INTA! ;-)

Éva: én sem menstruálok még. De amíg szoptatunk, ez így lehet, bármilyen kevésszer is tesszük.

Folytatom, csak ezt elküldöm, el ne szálllllllllllljon :-)[/b]

Kép
Kép
irina

Folyt.
Kaqk: gratulálok Emma elindulásához! Írország? Imádom, hogy olyan bevállalósak vagytok (utazás, költözés, külföld). Egy másik életemben majd én is kipróbálom! 8) Sok sikert Nektek!

Timi26: ezek a képek csúcsszuperek (főleg az első)!

Nektarin: Robesz drága aztán nem unatkozik! :-)

Juba: hát mi sokszor vagyunk sorstársak (nyűgösség, nem evés), sokat gondolok Rátok... vigasztalódjunk azzal, hogy előbb-utóbb minden baba/kisgyerek elkezd normál ételeket enni, ki előbb, ki utóbb. Tegnap Ádó bojkottálta a gyümölcsös kajáimat, holott eddig mindig kétpofára ette őket, viszont az üvegeset (amit már hónapok óta nem kapott) nagy örömmel befalta. Ha érteném... Meg épp ma mondtam az apjának, hogy ezek szerint eldöntötte, hogy ő márpedig mostantól Nyügi Baba lesz, mert jó pár napja egész nap semmi, de semmi nem jó neki. Egyébként sokat nevet, de 1 percnél tovább semmi nem köti le (se én, se az 5 családtag közül bárki). Látom, hogy szenved a fogacskákkal (bár most új nem látszik jönni), de picit fáraszt, hogy havonta jó, ha 2 normális napunk van (= nem nyűgös). És rossz is ezt látni, mindig azt képzelem, én nem csinálok valamit jól (vagy beteg a gyerek, de ezt most nagyjából kizártam). De mit?
Azzal vigasztalódom, hogy a második gyerekre már harcedzetten fogunk készülni és szinte biztos, hogy könnyebb dolgunk lesz. Mert az nem létezik, hogy minden mégegyszer ugyanígy jöjjön össze (ennyi betegség, ennyi nyűgösség, hogy se az alvás, se a fogzás ne legyen egyszerű).
Úgyhogy én is csak azt tudom mondani: KITARTÁS Bertussal!
:D

Kép
Kép
irina

Jut eszembe, körözés:
BONGYI, VARGA TÜNDI, GRANDA, SENSE ÉS MÉG SOKAN MÁSOK, HOL VAGYTOK? ÉLETJELET KÉRÜNK SZÉPEN!

Kép
Kép
irina

Drága Lányok!!!

MINDEN KIS ÉS NAGY ÜNNEPELTÜNKNEK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!

Kaqk!Hűűűha! Úgy szép az élet, ha zajlik! :wink: Remélem bejön Nektek Írország! És milyen ügyi Emmácska! Hogy álltok fogügyileg? Nekünk is csak 2 fogunk van, de az egész felső fogsor be van dagadva :roll:

Timi!Hát annyira édi Vikdan!Ez a haj :lol: ...

Nektarin!Nagyon édes Robesz :wink: .És milyen jó, hogy segít a mosásban :lol: ! Botó is csak sima pohárból fogadta el a vizet, pár napja csőrösből is elfogadott néhány kortyot :wink:

Meryke!Nagyon szép a családod! :wink: És hogy hasonlítanak a fiúk! :shock: :D

Juba!Hányás :( , sajnálom...Remélem hamarosan rendeződik a helyzetetek! Addig is kitartást :)

Irina!hát ezek a gyerkőcök képesek sok fejtörést okozni... :) , én sokszor már nem is keresem az okokat! De magadat eszedbe se jusson hibáztatni!!!Te mindent jól csinálsz, hidd el! Lelkiismeretes, kedves anyuka vagy, ebben biztos vagyok. Ádó ilyen temperamentumú, nem lehet minden gyerkőc egyforma :wink: Idővel biztos rendeződni fognak a dolgok!!

ébredés van...puszi
kispocc

Kispocc: még mindig 2 fogacskánk van, és szintén duzzadt az egész felső sor!
:-)

Irina: köszi, reméljük ez a bevállalósság jól fog elsülni, és jól érezzük magunkat..de hát majd jövök én és beszámolok. :-)

súly: Emma az elmúlt héten semmit nem hízott, pedig eszik rendesen, de annyit mozog..hihetetlen.

elfoglaltság: hinta, homokozás, sziromszedés, kavicsszedés, földtúrás....bármit amit kint lehet csinálni.....imád a kertben lenni.
és annyit dumál!!!! Imádom a kedves hangocskáját!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, ma már sokkal jobban van Péterke, sőt! Tegnap már láza sem volt, nyügi is csak nagyon kevés volt.
Ma voltunk mérésen:
10.7 kg, 75 cm ( hihetetlen, hogy mennyit nől :shock: )

Irina köszi szépen, hogy gondolsz Ránk, ari vagy, a teák és a tápi már simán csúszik, meg persze a rágcsa. Tegnap vendégeink voltak, hát mondanom sem kell, hogy persze a kaja nem kellett neki, de a sajtostallér annál inkább. Egyre inkább az kell neki, amit nem volna szabad.
Kaqk nagyon irigykedem ám rátok, biztosan szuper lest Irországban. Nálunk is a kinti elfoglaltság a menő, bent pedig a különböző kábelek izgatják Péterkét.
Nektarin szupik a képek, nekem a mosógépbe bújós a nyerő.
Timi26 szépek vagytok a dédi buliján, nem ér tortás képeket felrakni, juj de megenném.
Emese, Sense pocakos kép????

Heni
KépKép
heni81

Juba! Szegény, most már átélem én is ezt a nem evést. :cry: Engem totál kikészít. Bár a kanalasakat egész jól eszi Szeli, de ez a tápszer téma teljesen felkavart. A védőnő azt mondta, hogy még próbálkozzak, mert jobb lenne a tápszer, mint a tejpép... :?
Vettem neki BEBA 3-ast, hátha ezt a Humana ( HA2) nem szereti csak (nem tudom, miért ezt írta a doki a BEBA HA Start után...). Bár eddig megette, de láttam rajta az elején, hogy az előzőt jobban szerette. De azért csak nem mehetek vissza BEBA HA Startot iratni a dokihoz... :shock:
Mindenesetre ma felkészülök: cumisüveg, variábilis cumi, szelepes cumi, kiskanál, pohár + tejberizst is odakészítek magam mellé, aztán meglátjuk. :roll:

Kaqk! Gratulálok a kis Emmának, nagyon ügyes!!! :)
Írország: Szuper lesz, biztos! De majd onnan is írsz, ugye? ;)

Képek szuperek, Robesz a kupakkal :lol:, VikDan új sérója :lol:! Egyre jobban hasonlít Rebekára! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Ja és akartam még egy bicajos képet feltenni az uncsival:
Kép

Heni
KépKép
heni81

Szép napot :)

Máténak,Emmának boldogságosat :)

Kaqk!
Akkor ezért kérdezted majd 1 hónapja milyen az élet az íreknél :wink: bátrak vagytok,biztos jó lesz :)
s honnan fogtok repülni?Debrecenből avagy Pestről? Mert rendezhetnénk Kaqk és családja búcsuztató baba-mama party-t :)

Juba,Irina!
Mi is csatlakoznánk az egész nap nyüglődő,sehol sem jó csak anyán lógva csapathoz :) bevesztek? esküszöm hétvégén ezért is volt kevem is abéka sejhaja alatt 8) semmi sem jó Bálintnak csak ha velem van,de az is csak akkor ha állhat :? enni pépeset eszik,ha egy kicsit nagyobb darab kerül szájába köpi/öklendezi ki :? viszont cak 2 foggal rendelkezik ezért még nem is aggódom :) nyála viszont folyik nagyon,de fehéredni még sehol sem fehéredik az ínye :) csak túlleszünk már ezen a pár napon valahogy :)

Babák/ifjak nagyon szépek :)

Nektarin!
Biztos szépet kaptál Apától :) Robesz nagyon édes a csokifagyis arcával :)

Juba!
S azt nem próbálod ki h. sima joghurtba keversz bele összepépesített gyümölcsöt? hátha most inkább a kesernyésebb/savanykásabb ízek jönnének be Bertának?
Én mostanában ha főzök Bálintnak akkor fűszerezem,de nem sózom .) pl. tökfőzelék: hagymát megpárolom,aztán pirospaprika+tök+kapor és krumpli(mivel Bálint tejterméket nem ehet) :wink: zabálja :) ,de minden főzeléket általában lestyánnal ízesítem és olyan jó illatok szoktak a lakásban keringeni :)

Irina!
nem lesz egyszerű az életed szeptembertől :? de biztos jót fog tenni :) boldog kiegyensúlyozott anyuka leszel(bár most is az vagy :wink: ) :) S heti hány órát kell majd tartanod?ez csak aug-ban derül ki?

Anitja!
de jó h. írtál :) videókat mindjárt meglesem :) megnéztem :)
Annyira édes :) olyan dögönyözni való .) Bálint csak mammmmmmázik(cumi) néha nyanya(anya) lágy Aa(apa) meg berreg de azt ezerrel :)

Kispocc!
kezed gyógyul?

Anikó80!
Update-ról Dettyk tudna neked okosakat ondani,nekem 2005-ös kiadású könyve van meg elméletileg délig mindent szabad eni aztán 3-ig a 2 kategóriájú kajákat, majd este 6ig(ha jól emlékszem) az 1-eket.A könyvben le vannak írva kódok,szerintem nem drágább mint más kaják,csak oda kell figyelni :wink:

Súly:Bálint múlt hét csütörtökjén volt 8,84 kg :) múltkor aggódott vki Bálint még meg sem duplázta a súlyát :) igaz 4,55-tel született,de olyan formás kicsipasi :) nekem legalábbis a legszebb :) Kertben bazi jól elvan,a kedvenc dolga a hinta alá +betonon mászni :) napi legalább 2* ruhacsere,hanem 3* is mert olyan kis pudré tud lenni :) homokozóban is csudajó lenni,homokot minden alkalommal megkóstolja :) de ellapátolgat ott :)

csók :)

KépKép
viranka

Regi csak találgatok, de nem lehet, hogy eseteleg a hőfokkal van a gond, vagy eseteleg a foga miatt nem kell neki a cumisüveg, emlékszem ez már volt gond egyszer Hajniéknál.

Heni
KépKép
heni81

Szelinek meg olyan szépen látszanak a felső fogai az ínye alatt! :D De észre is vettem, hogy kicsit szenved vele, minden odadörgöl... :(
...Most kapcsolok, lehet, hogy emiatt nem kell a cumisüveg??? De a cumit elfogadja... na, mindegy. Ezen még agyalok egy darabig... :?

Szeli most a szekrényeket nyitogatja, nagyon buli! :) (Úgyhogy a tisztítószerest le kell zárnom...)

Ja, igen! Dédis kép:

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Heni!
de jó h. már jobban vagytok :wink: +++++++++ gondoltam Rátok is hétvégén :)

Regi!
ha esetleg 2 kanállal ennétek? 1 Szelinél 1 nálad? nálunk ez beválik ha raplis kaja közben és cserélgetjük is a kanalakat,mert mindig az kell ami épp nálam van 8)

KépKép
viranka

Heni! Pont ezt írtad Te is! :) Lehet... basszus... én már nem tudom... :oops: :roll: :(

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: