Sziasztok!
Nagyon-nagyon köszönöm a Kistesó-gratulációkat, és a névnapi köszöntéseket!!!!
Meryke! Máté a kis Bőrönd Ödön!
De klassz, hogy a Balcsiban is pancsoltatok! A tesók között meg igazán nagy a hasonlóság. Mátét le sem tagadhatod, tiszta Te vagy! És milyen kis husimusi!
Kaqk! Fú... költözés... pikk-pakk itt lesz. Majd kérünk sok-sok képet!
Heni! Szegény Picinyed! A popója a torka miatt piros, a fertőzést lenyeli, átmegy a belecskéjén, és kiüti a popóját. Ha a Sudocrem nem hozza rendbe, próbáld ki a Bepanthen Plus-t, és legyen minél többet szabadon, pelus nélkül!!!!
Nagyon pépeset adjál neki, talán a hideget jobban elfogadja. Pl. Kefírbe keverj gyümit. De lehet, hogy épp a langyos esik neki jól.
Ki kell kísérletezni.
A tea nagyon jó, a folyadék ekkor sokkal fontosabb, mint hogy egyen.
Merykének igaza van, meg fog jönni az étvágya, amint lejjebb megy a gyulladás, és tud nyelni.
Ivás: Én sokszor úgy adtam Zsófinak a vizes cumisüveget, hogy Ő a hátán feküdt, és a hasára tettem. Eleinte persze fognom kellett, de utána rájött, hogy tud egyedül is inni. Elkapja az üveget, és már kortyol is.
A csőrös poharat most vezetjük be, párhuzamosan a cumisüveggel, mert az teljesen más, meg kell tanulni abból inni.
Az iwiw-en eltűntek az augusztusi-szeptemberi babák

, így nem tudom megnézni a táblázatot, ki ünnepel.
De ha jól emlékszem, akkor
Őmátésága ma 10 hónapos, így sok boldogságot neki.
Timi26! No Te is kirúgtál a hámból...

Én is mennék, de nem merem Zsófit itthagyni - bár lehet, ki kellene próbálni. A másik bajom meg az, hogy most nagyon nehezen bírom a nemalvást. Vajon miért?
Ja, gyerkőkről fotót ezerrel!!!
A zsemlefalatkákról jut eszembe, Zsófival együtt reggelizünk (meg általában együtt étkezünk), és reggelire már katonákat eszik. Pl. rozskenyér, biovaj, sonka, mozarella. És nagyon bírja. Mini katonákat csinálok, és úgy eszi. Szépen elnyammogja.
Regi! Milyen érdekes, hogy azt mondták, az ember szervezete 9 hónappal a szülés után áll vissza. És lám!
ANITJA! Nem baj, ha már Új-Zélandon heteltek, csak írjál pár sort!!!!!!