A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

most hogy voltam a boltba a kasszas neni kerdezte mikorra varom a babat, mondom neki, erre kikelt magabol hogy akkor mit keresek egyedul a boltba :lol: Jo fej. Nem nagybevasaroltam vagy shoppingoltam vettem kb 5 dolgot....a masik okos neni meg- maganak hogy meg van dagadva a laba, de csak a jobb....en meg irultam pirultam, amugy is tudom hog yindorito, meg faj mint a rossebb, erre meg o is tudatja velem.Szoval sszem eljott az ido hog uljek itthon a seggemen:(
Vendég

Itt is jönnek,mennek a felhők,de eső az nincs.
Le se írom mennyi mindent csináltam még ma,és még nincs vége a teendőimnek.Ha meg meglessz a Picuri csak még több lessz-valahogyan majd be kell osztanom a munkákat. :roll:

Kölkök megint meg vannak zakkanva-már kész vagyok tőlük.Játszanak,hát de hogyan! :roll: Az udvarra meg már nem zavarom ki őket,harmadszor nem vagyok hajlandő megfürdetni őket. :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Liza

Kép Kép Kép
magdolnam

Magdolnám:jajj,de tündéri Liza baba!!egyszerűen gyönyörű!! :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok!

Látom még senki nem szült!

Muffin! Rengeteg erőt és kitartást!++++

Magdi! Gyönyörű Liza baba! Olyan édesen kuporodik! Imádni valóak ezek a picikék!!
Szörnyű volt olvasni a történetedet!De legalább már ott van melletted Lizus!

Nálunk a helyzet ha lehet még rosszabb. Nem tudom lesz-e ebből valaha normális, jó kapcsolat! Rettentően el vagyok keseredve, tejem egyre kevesebb. Tudom, meg kéne nyugodnom, de nem megy. Irigykedem Krisztára. Ők legalább meg tudták beszélni. Mi nem... Na mindegy. Nem hangollak le benneteket megint. Csak nagyon fáj, hogy annyi szenvedés után megszületett az életem értelme, és most lehet, egyedül kell felnevelnem. Vagyis apja marad azért, ezt megbeszéltük még régen, csak éppen az én támaszom nem lesz többé.
Nem tudjuk megbeszélni, vita lesz belőle. Ha nem, akkor meg rájövünk, hogy mit kéne csinálni, hogy jobb legyen, de ennek nincs foganatja. Azt mondta holnap beszélünk még, most nincs itthon. De én már nem látom értelmét.
Ez van, szarul vagyok, összetört.

sz.andi

Vikikém meg tuti érez ebből valamit, mert egész nap alig aludt, most is jó mélyen bealudt, de 10 perc után fölkelt. Mi lesz ebből?? Én meg már nagyon fáradt vagyok!

sz.andi

ismét itt. Összességében tudtam ma kb. másfél órát tölteni a fiammal. És szó szerint kisírtam, hogy végre a férjem is megfoghassa egy pár percre. Ő már be se akart jönni, mert mondta, hogy neki nagyon rossz üvegen keresztül nézni úgy, hogy semmiféle kontaktust nem tud létesíteni. úgyhogy addig könyörögtem, amíg beraktak minket az elkülönítőbe és odaadták neki is. Annyira jó volt végre hármasban!!!
És ma sikerült beszélnem az ideggyógyásszal. Merthogy miután megszületett ugye készült uh a fejéről is kiderült, hogy nem az a rész hiányzik amit eddig mondtak, hanem egy másik. Amitől persze megint jól beszartunk, mert csak az előzőnek néztünk utána.
A szívét is megvizsgálták, és tényleg ferde, de nem amiatt amire gondoltak, hogy verőérszűkülete van, hanem csak úgy... Úgyhogy azzal nem is kell foglalkozni. A hasadék viszont elég gáz. Mondták, hogy ilyet keveset láttak. Még a homlokcsontja sem forrt össze... Szerencsére az nem látszik, mert a bőre ott megvan, csak elég furcsa kis fejformája van ettől. De ez mind nem érdekelt minket, csak az, hogy mi lesz az agyával. Első nap mondták, hogy elég széles skálán mozognak a lehetőségek, és további vizsgálatok kellenek. Aztán tegnap sikerült beszélni az egyik gyerekgyógyásszal, és ő azt mondta, hogy nem kell számítanunk sem értelmi, sem mozgásbeli fogyatékra, szerinte maximum viselkedési zavarai lehetnek majd, úgyhogy koncentráljunk a hasadékra. Ezerrel örültem, úgy jöttem ki, mint akinek beadtak valami boldogság szérumot... Erre fél órával felhív a férjem, hogy apósom beszélt az egyik orvos ismerősével (aki szintén ott dolgozik, és tök véletlen megismerkedtek, és az a doki javasolt egy gyerekorvost, akinek a véleményére majd igazán adjunk) szóval ez a doki felhívta apósomat és mondta neki, hogy megnézte a gyereket és full nagy a gáz. Már a fejformáján is látszik, hogy nagyon komoly a probléma. Nem lesz képes beszélni, ülni, állni, vécére menni stb. Úgyhogy fél óra alatt kaptam megint olyat hogy nem lesz gáz, meg olyat, hogy full gáz lesz. Szerintetek? Úgyhogy megint totál kikészültem. (hozzátartozik, hogy az a doki, aki a jót mondta, az gyerekgyógyász, a másik meg szülész-nőgyógyász, úgyhogy azért jobban adtam a jobb véleményre, de gondolhatjátok milyen érzés ez. Ráadásul hogy mondhat két doki full ellentétes dolgot??? Na mindegy. Mondták, hogy ma a neurológus lesz az ügyeletes és jó alaposan meg fogja vizsgálni a bébit. Mert ugye a legfontosabb, hogy milyen idegrendszeri károsodásokra számíthatunk. Úgyhogy a mai napra vártunk ezerrel. Bementünk a bébihez, és sikerült is beszélni a dokival. (aki pontosan az a doki, akit a beszaratós doki javasolt, hogy majd adjunk a véleményére) Elmondta, hogy megvizsgálta, és semmilyen idegrendszeri sérülésre utaló nyomot nem talált. Persze lesznek még vizsgálatok, meg csinálnak majd mr- t is a későbbiekben, de ő úgy látja, hogy semmi probléma nem lesz a mozgásával. Elképzelhető, hogy tanulási nehézségei lesznek, vagy hogy nem fogja tudni úgy kifejezni az érzéseit, de az intelligenciája is teljesen normálisnak várható. Mondta, hogy jók az izomtónusok, a reflexek és további teendő az agyi résszel egyenlőre nincs. Tehát most a hasadékra kell koncentrálni. Azt nem tudják még pontosan, hogy mikor kerül át a heim pálba, de a hét elején az is kiderül. Az első lépés az lesz, hogy csinálnak neki egy implantátumot, hogy legyen szájpadlása, és tudjon enni (most csak szondán keresztül tudják táplálni). Utána pedig meg fogják csinálni az ajakzárást is, várhatóan 2-3 hónapos korában. Valószínű addig kórházban is marad. Amit mi olyan szempontból szeretnénk is, hogy ott tudják igazán etetni, és nagyon fontos a műtét szempontjából hogy megerősödjön és felhízzon. Úgyhogy most abban reménykedem, hogy minél hamarabb meg tudják csinálni, és akkor már semmi akadálya nem lesz hogy haza tudjuk hozni, valószínű onnantól kezdve szoptatni is fogom tudni és persze még nagyon sok műtét vár ránk, de azok már inkább 'belső' dolgok. Ja, és a homlokára azt mondták, hogy azzal nem kell foglalkozni, mert ugyanúgy, ahogy a kutacsa, össze fog csontosodni és azzal nincs teendő.
Úgyhogy ennyi a történet dióhéjban. Persze a másik kórházban is meg fogják vizsgálni neurológusok meg egy csomó minden más szakember, és egyre teljesebb képet fogunk kapni, de ez a mostani állás.
Iszonyat nehéz úgy itthon lenni, hogy nem lehet velünk, és azért az időért remegni, amit vele tölthetek, de most egyenlőre ez van. Próbálom jól lekötni az időt, hogy teljen minnél hamarabb, de persze nem akar. Alig várom, hogy átkerüljön a gyerekkórházba, mert ott nincsenek ilyen szigorú szabályok mint az intenzíven.
A szüléstörténetet is meg fogom írni ha szeretnétek, bár szerintem semmi extra nincs benne. A sebem egész jól van, én sem értem, hogy miért nem igazán fáj. Persze óvatosabban mozgok meg ilyenek, de egyszer sem kellett fájdalomcsillapítót kérnem és azért nem véletlen, hogy még 48 óra sem telt el, hogy a doki azt mondta hogy hazamehetek... Úgyhogy aki fél a császártól, annak azt tudom mondani, hogy nem mindenkinek olyan szörnyű élmény...
most ennyi. mindenkinek jó éjt és jó pihenést. Akiknek menni kell, azok meg menjenek szülni. :)

KépKép
muffin

:shock: :shock: :shock: :shock: hu, remélem rosszul értem a dolgokat :!: :!: :!: szegénykém, hát mondonamám, hogy kitartás, de ez olyan nehéz. :roll: sok erőt kívnok neked a dolgokhoz!!!!
magdolnam

Én is csak nagyon sok erőt,és kitartást tudok kívánni!!

Elképesztő azért hogy ilyen eltérő vélemények vannak,úgy tűnik az idő fog eldönteni mindent.

Kép
Kép
Kép
kike

Megőrülök,a gyerekek még mindig nem alszanak :evil: :(

Kép
Kép
Kép
kike

Andi, Drága! Ne add fel most biztosan nem festenek jól a dolgok, dehát ha szeretitek egymást évek óta és együtt vállaltatok gyermeket, csak nem lehet hogy ne tudjátok megbeszélni a dolgokat!
Vagy próbáld meg kiszedni belőle, hogy mi történt benne...ha lehet....gondolom azelőtt is voltak nehéz időszakok. És most a hormonok is ott vannak, ne feledd!

Muffin! Tudod, hogy nagyon sokat gondolok Rátok!

Magdi, Liza gyönyörű, ezt én személyesen is megállapítottam! Remélem tejecske alakul! :wink:

Kép
andkata

huh, nem semmi a történeted..... Remélem a Heim Pálban helyrerakják a dolgokat és akkor tisztább képet kapsz!
Örülök, hogy te jobban élted meg a császárt, de nekem nagyon gáz. 12varratot szedtek ki belőlem....... Pihizz sokat azért!
magdolnam

Csajszik:ideje lenne néhány új babának is érkezni,nem? :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Én csak olvasok...

Muffin!! Amiota elkeztem olvasni a tortenetedet nem mulik el nap hogy ne gondoltam volna Ratok!
Eliotnak nagyon drukkolok O igen is egy eros Fiu :D
Minden rendben lesz!!!!! Gondolok Ratok!!!

Udv Vera

Kép

Kép
cirkuszka

Az biztos hogy nem Dominak,mert nagyon jól érzi magát,és még nekem is lenne sok dolgom,szóval én még várok,de más jöhet! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Mára búcsúzom,látom túl sokan nem vagyunk,gyerkőcök is lessan elpihennek,talán én is.Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
kike

Kép

KépKép
muffin

különben meg fityisz nektek! (neki van a leggyönyörűbb keze, bár ez a képen nem látszik...)

Kép

KépKép
muffin

Sziasztok!!
Még bekukkantottam..... nagyon gázul vagyok egész délután. Egyik pillanatban azt érzem éhes vagyok, a másik pillanatban hányingerem van. Wc-n már 4-szer voltam egymás után.....és sokat keményedik a hasam. Szóval még akár mi is lehet itt éjjel. Amugy Itt elkezdett csepegni az eső, de aztán rögtön abba is maradt!!

Muffin!
Hát továbbra is nagyon nehéz lehet nektek! sokat imádkozom értetek.... Legyetek ti is nagyon erősek, és a kis Eliot is!

Magdi!
Nagyon édes a kislányotok!!

Andi!
Nektek is nagyon drukkolok, hogy rendbejöjjön a kapcsolatotok, és meg tudjátok beszélni a dolgokat!!

d.dodó

Magdolnám: tündéri a kislányod!

Muffin: kitartás! Azért nézzük a jobbik oldalt (örülök hogy a kis szívének nincs baja és hogy a neurológus is egész jól vélekedett!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.15 16:54-kor.
Vendég

Muffin! Tündéri az a talpacska!! Azért valamivel jobb híreket kaptatok, és most már az a nagy bizonytalanság is kezd tisztulni most, hogy már megszületett. Azért pihenj sokat, persze amennyit tudsz!!

Akata és a többiek! Köszi szépen a bíztatást, rám fér. De sajnos én nagyon a végét látom, nagyon szar, de úgy érzem már nem szeret. Ez itt a legnagyobb gond. Ha szeretne, akkor könnyebben meg tudnánk oldani a problémát. Én nem érzem, hogy szeretne, ezért is vagyok feszültebb és türelmetlenebb. Sajnos kezdem belátni, hogy nekünk ennyi adatott.

sz.andi

Muffin!

Annyira cuki kezecske és lábacska! Remélem volt alkalmad megharapdálni! :):):)

Kép
andkata

Muffin a legjobbakat kívánom, vigyázzatok magatokra, és fel a fejjel, azt hiszem sokan együtt érzünk veled. :)

Jó éjt mindenkinek, aztán jó lenne holnapra egy két babóca ugyhogy hajrá csajok! :wink:

Kép
linda24

Sziasztok!
Jajj,olyan pocsék éjszaám volt,mint még soha talán. :(
A tegnapi nagy házimunkás napnak megvolt az eredménye-fájtak a lábaim,és sűrűn keményedett a pocak,félóránként mentem pisilni.Éjfél után aludtam el,továbbre is óránként keltem,háromkor arra hogy korog a gyomrom :evil: persze nem ettem,nehogymár hajnali háromkor egyek,közben melegem is volt.Hatkor keltem.De a talpjaim is fájnak,ugye a tegnapi nap után.Ma nem csinálok semmit,nem puceválok le semmit :evil: Délután háromkor megyek be-Nővéremékkel megejtem az utolsó nagybevásárlást,még Pocaqklakóval.
Ja és persze az is idegesített hogy miért nem mocorog éjszaka,mikor máskor meg sem állt.Most bezzeg aludt,amikor én meg nem tudtam.

Kép
Kép
Kép
kike

Anyós is csak mondja hogy mozogjak,akkor majd kijön a gyerek-baromság-ha mozgok,csak kikészülök,mint tegnap,de ő benn marad.Egyébként kétnaponta amúgy is mozgok-lépcsőzök fel a másodikra a kórházban NST-re.Holnap kezdem :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

A vonalzómat megkéne hosszabbítani,hogy szegény maci arrébb tudjon vánszorogni :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin továbbra is sokat gondolok Rátok, és gyönyörű a talpacska, meg a kezecske. Ügyes vagy, hogy kisírtad a "kenguruzást" , szegény babaádnak biztos ez a legszebb része a napnak, mikor ölelitek. :) A Heim Pálban meg talán ott is lehetsz vele.

Kike, hát csinálj ÚJ vonalzót!!! :lol:

Hajrá lányok, húzzatok bele, mert én már nem bírom sokáig...

potyka

Sziasztok!

Nekem 38, és semmi jele annak, hogy menni kéne... most, mondjuk nem is akarnék, holnap lesz Oti műtétje, azt még ki kell bírni!

Muffin, továbbra is csodálom az erőtöket, imádkozom értetek és Eliotért. Kívánom, hogy a megnyugtatós dokinak legyen igaza!!!
Örülök, hogy tejed is van, Eliotnak az a legjobb!
Remélem, majd több időt is együtt tudtok tölteni a másik kórházban, mert a babádnak is csak erre van szüksége - Otit csak akkor tudták szonda nélkül megetetni, amikor ott lehettem mellette, na onnantól már nem tiltottak minket egymástól :)

Andi, szomorúan hangzik, amit kettőtökről leírsz! Nagyon remélem, hogy találtok megoldást, és hogy ez az egész a benneteket érő felfokozott érzelmi és hormonális hatásoknak köszönhető. Nem látom a kapcsolatotokat, de amit eddig meséltél, abból úgy tűnik, előtte minden rendben volt közöttetek, emiatt bízom abban, hogy csak átmeneti a helyzet. az elmúlt hetekben kétszer is ki akartam dobni Apát, aztán még mindig itt van :D mindenesetre a családdá válás (vagy a család bővülése) egyáltalán nem az a rózsaszín felhőcskés idill, amit a könyvek és a nyálas filmek leírnak Kívánom, hogy legyen türelmed, türelmetek kivárni, amíg jobban lesztek!

Tegnap voltunk vásárolni, következésképpen este kinyúltam a kanapén, és úgy aludtam el, hogy a fejem a kórházi táskámon, félig benne volt (legalább volt már benne valami :roll: ), még lepakolni sem volt erőm...
viszont van fotelünk (olyan, mint Weráéknak, ikeás), vettünk Natinak egy tuti babahordozót - mert szegénykém szinte semmit sem kapott újonnan :), hűtő feltöltve, a fagyasztandókat kell még előkészíteni.
A lakás egyelőre romokban, a kórházas holmik még csak fejben összerakva... szóval én még biztosan nem megyek szülni :D :D

Esetleg valaki más? Kike? Dodó?

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt mindenkinek, látom azért még sokan alukálnak!

Nekem is elég rossz éjszakám volt,egyszerűen nem tudtam aludni, pedig mindenem fájt. Na mindegy szerintem hozzá kell szokni, mert ha picur meglesz, ettől csak rosszabb lesz gondolom én!

Majd még benézek, mindenkinek szép napot!

Kép
linda24

Szerintem Dodó lehet megy szülni,én még biztos nem :)

Kép
Kép
Kép
kike

vagyok.

Muffin, nagy-nagy kitartást nektek, én azt látom, hogy neked hihetetlen energia- és érzelmi készleted van, és a lehető legjobbat tudod adni Eliotnak. Sajnálom, hogy a dokik ilyen ellenmondó - és főleg olykor riasztó - dolgokat mondanak, de talán mégis a jobbik és könnyebbik út lesz a tiétek! Ügyes vagy, hogy kisírtad, hogy együtt lehessetek kicsit hármasban, és hát nagyon szorítok, hogy a továbbiakban jól alakuljanak a dolgok!!! ++++++++++++++

Magdi, hihetetlen a történeted - ezt akartam írni, de rájöttem, hogy sajnos igen, ez hihető, és van ilyen, és ennyire felelőtlenek is lehetnek a kórházban... És én épp ezért szeretném tudni, mi minden történik ilyenkor, hogy legalább foglamam legyen róla, mi is az, amire figyelni kellene. Úgyhogy majd folytasd a történeted, légyszi!
A kislányod egyszerűen tökéletes, micsoda kis tündérke, ahogy odakuporodik... szívetmelengető látni ezeket a fotókat! Jó látni, hogy az ijesztő történet egy ilyen kis tündérrel végződik :D

KépKép
szkagi

Lányok, a tgenapi nap nagyon jó volt, bár persze a Balatonon a napsütés mellett szélvihar volt, valami vitorlásversenyt le is fújtak. Persze a két gyerek bevonult a vízbe fürdeni - én meg kint ültem felpolcolt lábbal, mert marhára bedagadt addigra a jobb lábam. Lángos, palacsinta (!) és minden balatoni jó ott volt nekünk, úgyhogy nagyon jól éreztem magam, és még nem is szültem...

sajnos éjszaka Szonja háromszor is vigasztalhatatlanul felsírt, az apja nem bírt vele mit kezdeni. Olyan furcsa torokhangon sírt, mint amikor még félig alszik és rosszat álmodik. Engem hívott, úgyhogy persze át is mentem - főleg, amikor az apja már emelt hangon kiabálta, hogy mondd már meg, mi a baj...
Amikor átmentem, akkor átváltott a "mama, mesélj..." nyöszörgésre, és arra jutottam, hogy ez a gyerek fél, nagyon fél valamitől, ami velem kapcsolatos lehet. Talán a szüléstől, mert nem tudja mi lesz, de azt tudja, hogy kórházba kell hozzá menni. Lehet, hogy elmondom neki, hogy pár napig nem leszek majd itthon - eddgi nem akartam, nehogy amiatt ne aludjon.
(most jut eszembe, mindig volt szó erről is, hogy a titokban tartott dolgokat is tudják, érzik a gyerekek, és sokkal rosszabb nekik... úgyhogy akkor mégis inkább elmondom neki, hogy mi lesz vele a szüléskor)
Úgyhogy meséltem neki, és két perc után elaludt.
Legalább edződöm az éjszakai felkelésekhez 8)

Ma kipróbáljuk a kórházi utunkat, elvisz a Zoli a kórházba Szonjával, ott én megyek ctg-re, Szonjácska át a nagyihoz, Zoli utána vissza értem.
Utána bevásárlás, takarítás, minden más.
Ja, és a villanyvezetékbe belelóg erősen egy faág, de az elmü nem vágja le, mert krten belül van, nekünk kell intézni. Hívni akartam egy favágót, de a Zoli mondta, hogy majd ő, csak veszünk egy hosszú létrát... jajjjj, és ezekkel én nem tudok mit kezdeni, mert ha tiltakozom meg aggályoskodom, akkor az önérzete annyira romokba kerül, hogy engem utál, de így meg ezen aggódhatok, hogy mikor fog lezuhanni... Hát remélem, ma még túlleszünk ezen, és kiderül, hogy ő egy szupermen, és még ezt is meg tudja oldani, csak én vagyok ilyen nyavalyatörős :?

vagyis ma nem szülök, de egy infarktus az kinéz nekem :shock:

KépKép
szkagi

na, csajok,
kimentem a kertbe, hogy visszatérjek a valóságba, a férjecském már egy bazi nagy faágat vonszolt a földön... :D néhány sebből vérzik, de felmászott a fára (papucsban :shock: ) létra nélkül
úgyhogy ő mégis csak egy szupermen!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
szkagi

Jó reggelt mindenkinek!

Hát én az 5 pisilésen kívül jól aludtam, olyannyira, hogy párocska 7kor felkelt és én még vagy másfél órát visszadurmoltam :) Ilyen időtlen idők óta nem volt...
Lehet hogy ma álomkór van és Adéllal erőt gyűjtünk?

Ági
! Örülök, hogy jól volt tegnap, olyan jól az ilyen napok, sokáig lehet utána " élni" belőlük!

Csilla
! Drukkolok, hogy a holnapi dolgok gond nélkül menjenek! Hajrá Oti!

Kike
! Remélem ma lazább napot szervezel magadnak! Persze könnyű mondani, két gyerek mellett...

Kép
andkata

Naná hogy Szupermen! :D :wink:

Én se tudom hogyan fogják viselni a dolgot a gyerekek,amíg én nem leszek itthon,de Apa biztosan majd megoldja,muszáj lessz neki :lol: Vercsi megérti,de Kristi szerintem még nem.

Kép
Kép
Kép
kike

Kata:próbálok lazább napot szervezni,majd kiderül hogyan sikerül,bár a kölkök mai kettő fürdetése ismét lessz,már most kinnt vannak a homokban,persze nedves a homok,el lehet képzelni hogyan néznek ki,meg a ruhájuk is. :roll:
Találtak valami nagy,dögnehéz,kő félét,de nem kő,nem tudom mi az van benne három luk,meg valami formája is van,abban a homokban találták,amit idehozattunk,most avval játszanak hogy az valami kincs :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kata:Adél se akar kibújni látom :roll: Hát,azak a Babócák! :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

azak-ezek :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

jó reggelt lányok!

látom még mindenki itt van.
és hogy elég sok mindenkinek jól telt az éjszaka. örülök neki.

az enyémet inkább hanyagoljuk. végre hüvös volt, még be is takaróztam :D és olyat aludtam volna, ha ezek az ökör szomszédok nem lettek volna.
hajnali 1 óra körül rákezdték és olyan 4-fél5 körül sikerült elaludnom. már ott tartottam hogy kimegyek és szétcsapok köztük. megértem én hogy fiatalok és buli és ivászat, nah de akkor is. fent a 10. emeleten a folyosón?!?!? menjenek le a földszintre vagy be a lakásba....
az idegtől Bence ne tudjátok mit művelt a pocimban. ő is rugkapált. remélem nem a buliba akart kimenni :D inkább csak őt is idegesítette a zaj...

ma megyünk bnőmékhez bográcsozni. vagyis csirkepörit dobunk fel és nokedli lesz hozzá meg ubisali :D már nagyon rákészültünk Bencémmel :D

kike!
te ma csak nagyon óvatosan!!!!!

andi!
bennetek apával áramoljon a csíííí +++++ remélem megoldódnak a problémák.

muffin!
+++++++ rengeteget gondolunk rád nyusziapuval és szorítunk nektek. nagyon sok erőt kívánunk nektek igy a messzi távolból is.

Kép

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!! Mert hogy én még csak most keltem!! :oops: Végre olyan jót aludtam mint már régen. És éjjel is csak egyszer keltem pisilni! Viszont amire egyszer azt hittem nyákdugesz, az biztos nem az volt....mert azt tuti, hogy ma reggel "hagytam" el!! Azaz most az előbb mikor kijöttem wc-re..... :)
Lehet hogy a végén még a lehülés, a hidegfront tényleg meghozza a hatását?? Nagyon remélem!

Nálunk mára nincs tervben semmi...max hogy szülni megyünk esetleg :). Lehet azért aludtam ilyen jól, mert tudja a szervezetem, hogy ezután már nem fogok! :lol: Na, majd kiderül!!

d.dodó

Hahó!

Akata, köszi a drukkot holnapra! Oti néha sír, hogy nem akar bemenni, és nem akar egyedül lenni, amikor műtik... remélem, tényleg csak 25-30 perc lesz a beavatkozás, és közben úgyis aludni fog. És azt sem akarja, hogy branült szúrjanak belé. A nővéremnek is volt, amikor infúziókúrát kapott, és félt tőle...

Ági, tényleg szupermen férjed van :) Te meg csak pihenj, és szeretgesd Szonját :)

Babafotókról elfelejtettem áradozni:
Magdi, Lizus gyönyörű!
Muffin, Eliotnak nagyon édes kis alkatrészei vannak :)

Kike, Kata, beszéljetek már a babákkal, különben beelőzünk :D
De tényleg, érzek egy-két enyhe keményedést.

Nem tudjátok hol lehet vadgesztenyevirágot és -levelet kapni Bpesten? Már voltam a közeli gyógynövényesnél, de csak nézett nagy szemekkel, így: :shock:
Apunak a névnapjára, gondoltam, egy lábfürdőkeveréket adok, és ez az egy növény hiányzik.

Kép
Kép
bondi

Timi, csííííí :)

dodó, drukkolok!

Kép
Kép
bondi

Dominik baba rám nem hallgat,most is csak ficánkol,és csuklik :lol:

Otinak nagyon szorítok holnapra!!

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin! Sajnálom, hogy ilyen egymásnak ellentmondó véleményeket kaptatok a babáról. De ha már ketten mondják, hogy max viselkedési zavarai lesznek, akkor talán nekik van igazuk, nem a szülésznek. gondolom, hogy nagyon nehéz lehet, hogy már nincs a pociban, de még otthon sincs. Másrészt viszont már azért valamivel konkrétabbat tudtok az állapotáról, mint amikor pociban volt. Lehet elkezdeni lépésről lépésre az utat, ami a javulásához vezet és végül biztos hazavihetitek majd.
Sokat gondolunk rátok és várjuk a fejleményeket!

Kike! Nem semmi! Már 40+2!

Dodó! Nyákdugó elment! :shock: Hátha megindul már a baba és kiderül a neme!

Bondi! Otinak megy a drukk holnapra! Biztos ügyesen átvészeli, te meg maradj addig egyben, hogy vele lehess! De úgy gondolom ez menni fog!

Andi! Semmi újat nem tudok neked mondani. Próbáljatok túllenni ezen a dolgon! Majdcsak alakul valahogy!

Nekünk az elmúlt két éjszaka elég húzós volt. Két óránként cicin van éjszakánként Jázmin. Már rájöttem, hogy az lehet a baj, hogy alig nyöszörög én már etetem, mert félek hogy felsírja Rolit. Így nem kel fel rendesen. Hamar bealszik és nem eszik eleget. Így két óra múlva megint éhes. Na de ha felkeltem, meg félek, hogy nem alszik vissza. Így ha bealszik, gyorsan alszok én is.
Nappal is voltak gondok. Délelőtt és késő délután is volt olyanja, hogy nem akart aludni, csak cicizni. de már annyira belakott, hogy szerintem attól fájt a hasa. Úgyhogy most szigorúan csak három óránként van cici. Most szerencsére elaludt, bár kezdte a műsort, de lekorlátoztam ( vékony takaróba jól becsavartam) betettem a ksiágyba és magától elaludt. Ha valakinek nyűgi a babája, próbálja ki! A Piciket megnyugtatja, ha vannak korlátai.

Kép
szly27

Szilvi!Kitartás! Nem lehet könnyű két ilyen kicsi gyerekkel....
Szerintem egyébként nem csak a kisbabákat nyugtatja meg!
Én is szoktam egy párnát fogni magamhoz éjszakánként, ciki vagy nem....

Kata!!!
Merre vagy?

Kép
andkata

Most jut eszembe... Marcsiról még semmi hír??

d.dodó

Magdi! Elég gáz lehetett, amin keresztülmentél! De a lényeg megvan :lol: Nagyon édes Liza baba!

Kép
szly27

Andkata! Ciki, nem ciki, én meg egy ruhazsepit szorongatok egész éjszaka. Még a kórházba is vittem, mert anélkül rossz aludni.

Kép
szly27

Na szép! Ez került laptetőre! Csajok gyorsan írjátok tele az oldalt, mert ez így elég gáz! :oops:

Kép
szly27

Akik már szültek! Tényleg úgy vettétek észre hogy születés előtti napon békésebbek a babák a hasban? Adél ma alig mozog! Vagy én már mindenbe kapaszkodom? :):):)

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: