A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

most sem kaptam :? :? :?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Pedig elment.Csak szerintem lassú a gép nagyon
Vendég

Sziasztok!

Dalma!
Jaj, rémisztő ez a magzatvíz dolog. :shock: Az oldalakat mindjárt írom.

www.mothercare.co.uk
www.vertbaudet.co.uk
www.babypages.co.uk
www.twoleftfeet.co.uk
http://www.toysrus.co.uk/default.aspx?zone=Bru
www.groovystyle.co.uk

Harivera!
Sajnálom, h nem sikerült túl jól! De hétfőn hátha jobban megmutatja magát. A 70% az már elég sok sztem, szurkolok továbbra is!

Nati!
Nagyon ari a kislányod! :)

Pipal!
Vicces ez a játék! :) Majd én is kipróbálom mostmár, hátha.

Ancsa!
Már írtam a másik topikba... :)

Na megyek napot lopni. Megpróbálom kivégezni a sex és new york ciősdobozomat...máskor úgy sincs rá időm. :P

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

még mindíg nem kaptam meg :shock:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Most csak egy percem van, csak be akartam jelentkezni, hogy lásátok még élek :lol:
Sajna én is elkaptam ezt a hasmenéses hányós dolgot, de most már jobban vagyok! Bár sajna Kyra is elkapta :?
De remélem, hogy Zsebi nem kapta el :cry: Augusztus 4.én megyünk 4d-re, remélem minden rendben lesz ott is vele! Már alig várom! :)

Most mennem is kell, mert Kyra magának követel! De majd még jövök és megpróbálok visszaolvasni és reagálni mindenre :)

KépKép
KépKép
akíra

sensimilla
olvastam :lol:

akíra
gyógyulást nektek :lol: mihamarabb :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 16:59-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok! Mostanra meguntam, hogy állandóan technikai problémákkal küzdök, és nem tudok belépni az "eredeti" felhasználónevemmel, jelszavammal. Nem tudom, mi az ördög van, de olykor magát a Társalgót sem látom.
Mindenkitől, aki visszavárt, elnézést, de elvesztettem a türelmemet s kedvemet mindannyiszor. Az új regisztrációra most főként azért szántam rá magamat, mert látom, hogy megint küldött valaki privát üzenetet, és bosszant, hogy nem tudok reagálni rá. Kérem, hogy már erre, az új felhasználónevemhez írjatok. Remélem, hogy ezt a jövőben gördülékenyen tudom használni.
_____

Nem tudtam mindent tisztességgel visszaolvasni, az még várat magára. Felületesen nem akarnék hozzászólni egy témához sem.

Túlvagyok én is a vizsgaidőszakomon, sikerrel vettem az akadályokat. Judit, külön gratula Neked is!!! Le a kalappal előtted, ügyes vagy!

Akíra, látom, hogy ismét picilányt vártok. Gondolom, vigasztaltak már jópáran, rossz lehet, hogy ha ennyire be van állva az ember az egyik nemre, és mégsem az jön össze. De valamiért így kellett Nálatok lennie, tudod semmi sem véletlen, majd megfejtitek, hogy miért is így alakult :wink:

Sensi, csodaszépen nő a Te pocakod is! :)

Mi múlt héten csütörtökön voltunk a nőgyógyászomnál 4D-s ultrahangon. Durván 8 percet rögzített 13e forintért és képet sem kaptunk, mert, hogy még nem is nagyon van miről...(!?) A dokival szakmailag eddig nem merült fel semmi gondunk, de ez az eset nem nagyon tetszett. Ráadásul, legutóbb nem tudta megmondani a Picurka nemét, és mostanra már annyira felfokozottan vártuk az UH-t, hogy annál nagyobb paffra esés volt, amikor azt mondta, hogy "úgy néz ki" kisfiú, de inkább várna még a határozott megállapítással.
Elképesztő boldogság volt látni a Babócát, és számunkra óriási öröm, ha kisfiú, ha kislány, és lekakkantom a 13e forintot is, mert megfizethetetlen, hogy tudom, jól van odabent és rendben fejlődik. Csak, hát az ember szeme előtt lebeg egy ígérvény... Tudja, hogy kb. mit várhat a pénzéért cserébe, és amikor azt meg sem közelíti a szolgáltatás, az agyvíznövelő.
Így, Sensi tanácsát megfogadva, el fogunk menni még a 28. heti "rendes uh" előtt, a 4dgenesis-be, és reméljük, hogy nagyobb élménnyel gazdagodunk majd.

Annyi mindent tudnék még mesélni, de rohadt nyűgös, fáradt vagyok. A fő ok, hogy ma voltam cukorvizsgálaton.

Aki kerüli a vulgaritást, inkább ne olvassa el, nem tudtam túl finom maradni:
Éhgyomorra vért vettek, majd 2dl vízben 75gr glüközt (patikában lehet kimérve venni) feloldva lehörpintettem, ezt követően egy óra múlva (bár, a beutalón kettő volt, de oda se neki) meg kellett volna ismételni a vérvételt, de rosszul lettem. Fél óra telt el a lötyi megivása és az ájulhatnék-hányinger-gyomorfordulás-fosás érzet között, amikor nem bírtam, elmentem hánytam egy édeset, aztán ücsörögtem kb. két percet a labor előtt és bementem megkérdezni, hogy normális dolog-e, hogy mindjárt padlót fogok? Bólogattak a laborosok, hogy persze, semmi gond. Basszus, majdnem összeestem. Arra gondoltam qrva puhány vagyok, ha ezt nem bírom ki. Aztán az egyik rám nézett, kérdezte, hogy hányt is? Mert akkor rögtön abba kell hagyni, menjen igyon-egyen, és majd az orvos eligazítja, hogy mi a teendő. Mentem célirányosan ki a parkolóba, a kocsihoz. Azt hogy hogyan jutottam odáig nem is nagyon tudom. Bedobtam magam az ülésre, aztán kitárva hagytam az ajtót, ittam három kortyot, ettem egy falatot, de már csillagokat láttam, alig tudtam legyűrni a falatot, totál ájulhatnékom volt. Aztán hirtelen, sugárban kihánytam mindazt, ami még bennem volt. Baromi szerencse, hogy nyitva volt az ajtó, és csak egy oldal kacsintást kellett csinálnom, több dolgom nem is nagyon volt, tartott az ülés :P
Nahh, hát cirka 20 perc múlva el is indultam meló ügyben könyvelőhöz, akkorra már úgy éreztem megnyugodott a szervezetem. De ne legyen már ilyen egyszerű, ahogy kiszálltam az autóból, majdnem lefostam a bokámat, olyan erős hascsikarásom volt. Amilyen lökött vagyok, nem kéredzkedtem el WC-re, inkább villámgyorsan elköszöntem, és visszamentem a rendelőbe, hogy jól összekencézzem azt a csudaszép kagylójukat. Tök jól elvoltam vagy fél órán át a megágyazott ülőkén. Régen éreztem olyan megnyugvást: tudtam, biztos helyen vagyok. Egyrészt már össze nem fosom magam, ha hányni kell, akkor hátraarccal tarkítom a barnát, esetleg ha összeomlok és elájulok: kéznél a segítség...
Most így délután kettő felé, teljesen jól vagyok, csak még mindig megy a hasam. Úgy, mint, amikor csapot nyit meg az ember. De közérzet már kitisztult, bent vagyok a melóhelyen, próbálok dolgozni.
Felhívom majd a nőgyogyit, hogy így jártam, mi legyen a cukorméréssel. Kíváncsi vagyok mit mond.

Remélem a többieknek simább ügy lesz ez a vizsgálat, s nem keseríti majd meg semmiféle rosszullét.

Vigyázzatok magatokra!

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Azt még le kell írnom, ha kisfiú lesz a Babócánk, kiválasztottuk végre, Bendegúz lesz a neve.
A családban volt, aki egyből az Indul a bakterház-ra asszociált, de szerencsére volt, akinek eszébe jutott a Himnusz is... :)
Megoszlanak a vélemények, de ez talán így is van rendjén.
Majd alkalomadtán leírom a névválasztás történetét is!

Néhány kép a 4D-ről:

Kép 22. hetes Kisbabánk

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Zsemlyécske!
Elhiszem, hogy szar lehetett, de a hasmenés nem feltétlenül emiatt volt. Nekem kedden a terheléses cukornál egy zsömlét és 2 dl tejet kellett legyűrnöm, ami attól függetlenül, hogy ritkán eszek reggel hétkor, elég tűrhető volt. Ha innom kellett volna ilyet, tuti én is hánytam volna, sőt talán a férjem is velem tartott volna, miután többnyire rosszul lesz, ha valaki rókázik.
A hasmenés nálam szerda reggel jelentkezett, kb 3 órán keresztül szinte fel sem tudtam állni a wc-ről. Szóval ez lehet valami vírus is, amit hirtelen összeszedtél a laborban (gondolom nálatok is ezer ember van ilyenkor a legkülönbözőbb nyavajákkal).
Sajnálom, hogy így jártál, reméljük nem kell megismételni, vagy ha igen kicsit figyelmesebb lesznek a laborosok!
Üdv: Csuri[url][/url]

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri, igazad van, még annak az esélye is megvan, hogy valamit elkaptam. Ugyanakkor, nem ismeretlen számomra ez a kombinációjú rosszullét (hányinger, szédülés, ájulásközeli állapot, hascsikarás stb.). Többször megesett már velem, főleg hőségben, ha megerőltettem magam pl. meredek dombon felfelé, erőltetett bringázásnál, vagy futásnál, egyik pillanatról a másikra.
No, de majd meglátjuk mi is ez...
Annyira már nem pánikolok, mert tényleg egyre jobban vagyok. :)

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Zs,
Ne haragudj, hogy ezt írom, de nagyon jót röhögtem az írásodon! Annyira jó a stílusod! :) Főleg, mert az érzés, amit átéltél, már velem is előfordult, de nem tudtam ilyen jól szavakba önteni. Én is ezért félek ettől a sz@r terheléstől, mert én is összeszorított szájjal ültem 2 órát a váróban, csak akkor mertem megmozdulni, amikor mellémült egy parfümfelhhőben úszó kismama, és nem bírtam volna nem lerókázni. Most is húzom -halasztom a dolgot! Ja, és nagyon cuki a tökike!
Harivera,
Tuti kislány... nem mondta volna, ha nem gondolja így, csak nem meri 100%-ra állítani, mert mindig megvan az a kis % tévedés
Ancsa,
Köszi a tippet, venni fogok ilyent. Ne izgulj, nem mocorog az a baba olyan keveset. Az enyémet is csak este érezni. Kori még kevesebbet mozgott. Nem egyformák a kisbabák. Mi baj volt a kislányodnál?
SEnsi,
Köszi az oldalakat, mindjárt megnézem!

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Én is előkerültem, szorgalmasan olvasgatok, de a munka mellett reagálni nem nagyon jut időm. Most úgy döntöttem, azért mégis adok magamról életjelet.

Mi jól vagyunk, minden rendben a Picurral is. Elég sokat ficánkol már, bár a meleget nem nagyon bírja, akkor inkább alszik és estefelé élénkül fel inkább. Persze azért napközben is moccan párat, nehogy azért aggódjak. :) Egyedül csak a gyomorsavammal küzdök, sajnos Lilivel is előjött ez a probléma, de talán nem ilyen korán. :( Bár nem is csodálkozom, mert szinte már a mellem alatt közvetlenül rugdos a Kicsike. Tegnap ráadásul paradicsomszószos tésztát vacsiztunk, ami valamiért kicsit csípett, hát éjjel olyan gyomorgörcsöm lett tőle, hogy alig bírtam aludni. Most is olyan, mintha kövek lennének a gyomromban. :roll:

Lányok, azt mindenképpen akartam írni, hogy akinek nincs előteje, az nehogy elkezdjen ám aggódni, nekem egy csepp sem volt a terhesség alatt, mégis 20 hónapig tudtam Lilit szoptatni. 8)

Zsemlyécske, örülök hogy jelentkeztél. Bár a sztorijaid, amit írtál, elég durvák. :evil: Én ezért örülök, hogy nálunk a zsemlés-tejes módszer van, lehet, hogy nem annyira pontos, de szerintem ha baj van, azért ez is jelzi.

Ancsa! Ne aggódj, próbáld elhinni, hogy minden rendben odabent. 8) Biztosan többet mocorog ám a Pici, csak most valamiért kevésbé érzed. Meg írtad, hogy a meleget Ő sem szereti, abból meg most van rendesen....

Mindenkinek gratulálok, akinek kiderült a baba neme, különösen Mesinek a vegyespároshoz! :D Lassan már csak a mi Pocaklakónk titkolózik, de remélem, 14-én a 4D-n ő is felfedi majd. :wink:

Akíra! Jobbulást nektek!!! :)

Most egy szuszra ennyi, visszatérek a munkához. :?

Vigyázzatok magatokra!

Katinka

Kép
Kép
katinka31

Zsé!

Hát én is halálra röhögtem magam azon, amit írtál. Bár tudom, hogy cseppet sem lehetett kellemes. Én 4 hét múlva megyek majd erre a cukorvizsgálatra. Itt is ez a glükóz -víz kombináció van. Brrrr! Majd kiserül, hogy fogok rá reagálni.

És nekem is van már egy Bendegúzom. Vki rögtön fikázni kezd a név miatt. Pedig nagyon illik rá. És nem örök rossz gyerek. Sőt.
Nálunk részben fogadásból lett Bendi. Szerepelt a nevek között, de megállapodtunk, ha április 1-én születik, akkor Bendegúz lesz. Mondanom sem kell, hogy mikor született :D .

Én még sajna mindig nem tudom, hogy fiú v. lány lesz-e?
Majd 4D-n kiderül, remélem.

Gratula a vizsgáidhoz!

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Csajok!

Nem tudom, ki hogy van vele, de én már nagyon szuszogok. Hirtelen akkorát nőtt a hasam. Bendivel nem volt ekkora. És mekkora lesz még? :? Picur naponta többször is bejelentkezik.
Eddig szerencsére 4 kilónál tartok. Bár ezt is sokallottam. Enni eszek, de nem zabálok hál istennek.

Teszek fel képet az én Bendimről :D

Anikó

Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Reni vagyok és novemberre várom a babómat :) Budapesten lakom Pesterzsébeten.A héten töltjük a 20.hetet. :D Olvastam,hogy van vércukor mérés azt hanyadik héten végzik el vagy mindenkinél más?Remélem mindenki jól van.Remélem nem baj,hogy csatlakoztam hozzátok :)Arra sajnos nem jöttem rá,hogy hogy lehet ide írni amikor erre jártam,de most remélem sikerűlt :D

Mindenkinek szép napot kívánok!

Reni

Kép
Kép
reni_24

Csajok!

valaki meg tudná mondani, hogy ez a terheléses cukor most akkor hogy van?
Illetve nekem kell megvenni a hozzá valót?Vagy ezt a laborban adják? Ezt nem értem.
Köszi a válaszokat! :)
Vendég

Melus
Nekem nem mondta a doki, hogy meg kellene vennem. Többször iws láttam a laborban, hogy a nő egy szekrényből veszi elő a cuccot.

Zsé
Nem semmi story! Ismerős érzés amit leírtál, de nem szeretném ezt átélni. Én csak itthon tudok ilyen wc dolgokat intézni. Szerintem én attól hánynék, hogy abba a wc-be kell bemennem f-ni. Igaz, hogy ha reggel valami iszonyat édeset eszek, iszok az tuti meghajt, de remélem ez most majd elkerül engem.
Lehet veszek wc-re való fertőtlenítő kendőt, meg viszek papírt, mert hát az ugye nincs a kórházakban.

Nekem is nagyot nőtt 1-2 hét alatt a pocakom, és sajna én is kifulladok egy kiadós takarítás vagy szatyorcipelés alkalmával.
Bendi nagyon cuki!!! És mi köze sok embernek, hogy ti hogy neveztétek el a fiatok?
Fannit is kezdi Fáncsizni 1-2 ember. Erre csak azt mondtam, ha így hívják továbbra is, nem fogják sűrűn látni. Na persze csak viccből mondják, de Ő FANNI és kész. Nincs becézgetés.

Kép
Kép
nati80

Reni_24, Melus75!

A vércukor vizsgálathoz a nőgyógyász ad papírt, és a 22-23. héten csinálják. Én zsömlét ettem, de pl. volt előttem egy csaj, aki nem hozott magával semmit, és neki a laboros adott vizet, meg azt az izét. Szóval szerintem érdemes megkérdezni az orvost, hogy ahova küld, ott mi a szokás. Az első terhességemnél otthon kellett ennem, és úgy mentem vérvételre.
A kórházi wc-kről nekem is meg van a véleményem. Legutóbb azt mondta a dokim, hogy lehetőleg ne használjam egyiket se, mert még összeszedek valamilyen fertőzést!?!?
Üdv

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Nálunk a vércukor a 24. héten van. És nekem kell megvennem a gyógyszertárban a glükózt. Állítólag felírja a doki receptre, de van ahol recept nélkül is adnak. Majd kiderül.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

melus
Igen, neked kell megvenned a gyógyszertárban 75 gramm cukrot a terheléses cukorvizsgálathoz :roll: és majd ezt kell meginni vérvétel után,aztán 2 óra múlva újra vért vesznek, :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 17:00-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

eagleszem!
Látom Nálatok is megy a kertben (fűben) mászkálás. Nálunk Anna most kezdi élvezni, miután eddig a lakótelepen nem nagyon engedtem a fűbe. A kertben pedig elkezdett nőni, és le sem lehet "robbantani" róla.
Üdv

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Így élvezi: Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri, Eagleszem
nagyon aranyosak a gyerekek! :lol:
Zsemlyécske
pont a napokban voltál nekem is az eszembe,mert rég írtál.
Sajnálom hogy így kibabrált veled ez a vizsgálat!-nálunk is a zsemle tejes megoldás van..szerencsére. A cukorvizeshez nem vihettek citromot?- a hugom jól felnyomta vele és így azt mondja egész türhető kissé túlédes limonádét ivott. Vagy lehet hozzád a zsemlésverzió eleve közelebb állna! :wink: :P

Szia Reni!
én is erzsébeti vagyok.Ha a délpestihez tartozol?-akkor ahogy írtam itt a zsemle-tej evés után 1 órával veszik le a vért a cukorvizsgálathoz.Nekem a 25+4-en lesz.

Vera
iyenen nem voltam.Miért van rá szükség?

Nagyon happy vagyok, ma végre bevásároltunk kismamarucikat!! Eddig valahogy megúsztam a régi gumis szoknyákkal, de már kb a mellem alá kell húzni őket h. ne nyomják a hasamat! :lol: A babyoutletben vannak egész szép darabok viszonylag jó áron.(és már megint belassult a vonalzóm,22 héten kellene ma állnia, nektek is szokott ilyet?)

Kép
katica_75

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, sajnos reagálni nincs időm mindenre csak a cukorterheléses vizsgálatra.
Első babámnál nem vittem citromot és simán kellett meginnom 1,5 dl vízben a glükózt, amit szinte kanállal ittam, mert olyan sűrű volt. Most hallgattam az okosakra és vittem citromot! Egy fél citromot, vagy egészet is simán belenyomhattok és ha nem kaptok nagyobb poharat, akkor jobb vinni legalább 2,5-3 deciset, hogy ne legyen olyan tömény. Így sokkal kibírhatóbb volt legalább a megivása! Persze totál rosszul voltam utána, simán ki tudtam volna hányni, de muszáj benttartani, mert egyébként megismétlik és akkor újra szenvedés!
A szegényebb v. spórolósabb kórházakba kell vinni a gyógyszertáris glükózt, a legtöbb helyen azért még adják ingyen.

KépKép
KépKép
hangolka

Sziasztok!

tegnap írtam egy csomót nektek, de mikor el akartam küldeni a gépem kilépett a netről. :x

Most megint babakocsi ügyben kérdeznék tőletek. Látott vagy használt már valaki Bertini X4-es babakocsit? Nagyon jól felszerelt és az ára is egész tűrhető. De sajnos csak neten lehet rendelni, így nem tudom megnézni.

Sensi
Nálatok van ilyen kocsi? Mennyibe kerül? Itt a vázat és az ülőrészt külön kell megvenni, de az ülőrész újszülött kortól használható és adnak hozzá 3 in 1 lábzsákot (lábzsák, bundazsák, hálózsák) és esővédőt.

ma megyek védőnőhöz, remélem nem szédülök le a mérlegről majd. Tegnap nagyon elhatároztam, hogy fogynom kell és mostantól mozogni is fogok, mert nem lehetek ennél kövérebb. Nem foghatom rá, hogy terhes vagyok. Valami ésszerű diétafélét kellene bevezetnem. Valaki tud valami jót?

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!
Vera
Én a Márkkal voltam még 2006-ban szívuh-n+genetikán mert sok volt a magzatvizem+ciszták a koponya miatt. Genetikán nem volt vmi kedves nő, de a szív uh-s Hajdú doktornő nagyon kedves rendes a SOTÉn és állítólag nagyon jó szakember.
További szép napot mindenkinek.
bea
kumpibogar

Sziasztok!

Én is bejelentkezem megint.

Igyekszem visszaolvasni mindent, de ha valami kimaradna, akkor ezer bocsánat.

Semi:
Gratula a pocakodhoz, nagyon édi. És nem semmi ruhácskákat vásároltál. Nagyon édesek, a kislányod mindenkit le fog venni ezekben a rucikban a lábukról.

Eagelszem:
Nagyon aranyos Bendegúz a kertben, biztos nagyon élvezi, hogy van egy kinti birodalma is. Az és kisfiamat sem lehet berángatni tavasztól őszig, annyira szeret kint lenni a kertben.

Bendegúz névről:
Nekem tetszik és fura, egyből nem a filmre gondoltam….. De mindenki más.
Majd Zsé-től várjuk (szerintem mondhatom a többiek nevében is), a név választás történtét.

Csuri:

A te kislányod is tüneményes, milyen édes haja van és a kép szerint kis kópé.

Zsé2:
Jó, hogy jelentkeztél. Bevallom én is itt „röhögcsikéltem” a gép előtt olvasva „szomorú” cukor terheléses kalandodat. Annak azért örülök, hogy jobban vagy.
Lehet, hogy nálad ez a cukros szirup okozta a gondokat. Nekem fel áll a hátamon a szőr, amikor ezt hallom, hogy sokaknak ilyet kell innia, szerintem én is kitaccsolnék.
A Szt. Istvánban régen a tej +zsömle volt, remélem ez maradt is, különben nagy kakiban leszek én is, képletesen szólva meg nem…

Harivera:
Én sem voltam ilyen vizsgálaton. Sajnos nem tudok róla semmit sem mondani. De drukk, hogy minden rendben legyen!

A babamozgás:
Én is csak ritkán és inkább késő este érzem, de állítólag ez így normális.

Rólam egy keveset:
Tegnap voltam a Genesis-ben, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Eredmény: Kislánynak, kislány egyértelműen. 32 dkg, minden mérete korrekt, megvannak az ujjacskái, lábujacskái, mindene... Jó vállas, kajakozónak fogom adni, ja és igen hajlékony. úgy össze tudja magát csomagolni, hogy csak na. A szája elé teszi a kezeit, lábait és hol az egyiket hol a másikat veszi a szájába. Vagy törökülésben ül. A kisfiam mondta is, hogy nem teszi ilyenkor a kezét a térdére és nincs rajta zokni.
Igazi csajszi, elbújós, a méhlepényembe bújik és szundikál. Nagyon nehéz volt vizsgálni, mert totál elbújt, a jobb oldalamon és a belső cuccaim takarásában elvolt.
De igyekezett Márti, mindent alaposan megnézni.... Ő sem talált semmit. Hála az égnek.
Jövő héten megyek a kórházba az ismételt genetikai UH-ra, remélem ott is mindent rendben találnak, de tegnap megnyugodtam, tehát nem lehet baj…

Üdv, mindenkinek.

Kriszti
Kép
Kép
macsiv

Sziasztok.

Képzeljétek felhivtam a genesist és már vasárnapra kaptam időpontot 12re,ugy örülök,szurkoljatok hogy mindent rendben találjanak.Már ugy várom majd rakok képeket.

nati80: a lányok gyümölcsnapoznak ,állitolag nagyon jo beszélj velük.

a 20. héten már jol látható a babuci 4D-n?

000kata

Szia macsiv nem raksz képeket?

000kata

Sziasztok!
Macsiv
Az Istvánban zsömlés módszer van, én legalább is kedden olyat csináltam. Anna tényleg egy nagy hóhányó, főleg, ha lehet tombolni a kertben, úgy viselkedik, mint egy karámból kiszabadult kiscsikó....
Sok sikert a 4D-hez!!!
Valaki ismeri a Hepinet 4D-jét. Nekem ők csinálták a kombinált tesztem a Péterffyben, de van rendelőjük az Istvánban is, és nekem fontos az is, hogy ne kelljen a fél várost átautózni. Szóval milyen az ultrahangjuk, tud valaki valamit???
Üdv

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

vonalzo proba

000kata

ez is

000kata

csajok,miért nem jo?

000kata

sziasztok

isurc
sajna én még soha nem voltam ott,így nem tudom megmondani milyen az Uh ott....
Jó hogy nálatok még a régi rendszer van,tej-zsemlével :shock: de jó lenne ha nálunk is az lenne,de sajnos nem :?

Kriszti
Örülök,h UH-án mindent rendben találtak
:lol: az szuper, és Gratulálok a kislányhoz :lol:

Én is úgy tudom, hogy a Hajdu doktornő nagyon profi és nagyon rendes :lol: és állítólag az egyik legjobb szakember szív uh témában :lol:

nati,így név alapján nem tudom megmondani,de ha beteszed a képet,lehet h tudok segíteni

Én is vettem kismamarucit,de hát nem valami jó :shock:
A nadrág nagyon jó,mert nőhet benne a pocak,de a felsőrésze A vonalú és olyan szinten kövérit/na nem mintha így nem lennék nagydarab most/ hogy én is megijedtem magamtól a tükörbe :oops:
Ugyhogy nézek hozzá egy sima egyszerű pólót inkább,de ezt a felsőrészt ami hozzá van ,tuti nem veszem fel :shock:

tennék pocakosképet is,de nem jó a fényképezőnk, :?
hirtelen akkorát nőtt a pocakom,hogy tegnap az egyik új védőnő megkérdezte Augusztus hányadikán fogok szülni? :? :? :?
Te jó ég, meg se tudtam szólalni a meglepetéstől :shock: :shock: :shock:
De neki is lesett az álla,amikor megmondtam,hogy November 4-re vagyok kiírva :oops:

csajok,nektek is hirtelen nőtt most a pocak? nektek kb mekkora?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

proba

000kata

hát nemértem na mind1 akkor marad a régi

000kata

ancsa:

tök jo neked ,nekem még tök pici a pocim. :-(
de már nekem is kezd nőni meg feszül.

mennyi idő alatt nőtt meg hirtelen?

000kata

kata
Most az elmúlt 1 -1,5 hétben nagyon viszketett sokat, és ugye azért én megpróbálok bővebb pólót hordani,mert amúgy is nagy darab vagyok,de most abba is olyan feltünően nagy a pocim :shock:
na mindegy,ez van,nagy és kész :shock:

ki mondta hogy kicsi a pocid?nem biztos hogy az kicsi :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Én is nagy pocit szeretnék.
Multkor amikor voltam vérvételen 19.hetesen aztmondta a nő tök bunkon hogy maga 19 hetes és hol a gyerek.tök szenya volt.

De az ultrahangon aztmondák hogy ez nembaj mert mindenkinek más a baba akkora amekkorának kell lennie.

000kata

Nahát :shock: de pofátlan volt :shock: én biztosan beszóltam volna neki valamit :twisted:
nagyon sok függ a testalkattól is :roll: de azt hiszem,nekem még sose volt ekkora a hasam egyik terhességnél sem :roll: most megdöntöm a saját méreteim rekordját azt hiszem :shock:
legalábbis nagyon úgy néz ki

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Hát igen nagyon pofátlan volt.
Vasárnap megyek 4dre már alig várom.A 20. héten már szépen lehet látni a babucit?

000kata

Sziasztok
bescanneltem a fotónkat, ami tegnap készült, mellékelem.

Csuri, örömmel hallom, hogy az István-ban nem változott a cukor terhelés, a tej+zsömi az jöhet, azzal korábban sem volt bajom.

Pocak,
Lányok no para, annak se, akinek nagy és annak se, akinek kicsi. A gyermek mérete a fontos!!!!!
A kispocakúak higgyék el, addig jó nekik, amíg tudnak kényelmesen aludni meg minden. Én speciel egyre jobban irigylem őket. De persze egyszer az ő pocakuk is megnő.
Én hason szoktam aludni, de már kénytelen vagyok róla leszokni, ami nagyon gáz, de nem tetszik a babucinak és hét ő az első.
Az én pocakom is nagy már, rettenetesen zavar, főleg, hogy tudom az előzőnél nem voltam ilyen gömbölyű, de egyszerűen nem tudok ellene mit tenni.

Puszi Mindenkinek. Kép Pocok kép

Kriszti
Kép
Kép
macsiv

macsiv :

Nagyon édes a babuci.
neked már nagyon nagy a pocid?és hirtelen nőtt neg?

000kata

Édi nagyon :lol: tündéri :lol: :lol: :lol:

Igen, a 20,héten már nagyon szépen látni babót.
Én a 16.héten voltam 4D-én és most majd a 26 hét körül tervezem,de még nem kértem időpontot.
Te hova mész 4D-re?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok! Köszi az együttérzéseket! Azért is tudtam a cukros történetről mókásabban írni, mert addigra már tényleg alig volt gondom-bajom. És ha elmúlt, miért is sipítozzon az ember miatta? :P
Annyit még hozzátennék, nem a cukros víztől lettem rosszul, vagyis nem az ízétől, nem attól, hogy felkavarodott a gyomrom. Azt egyhajtásra megittam, nem volt szerintem annyira brutál, mint ahogy beharangozták - bár, ez is egyénfüggő lehet.
Fél óra eltelt az italozás és a rosszullét között. Az orvos szerint ennyire leterhelte a szervezetemet. Vagy a vérnyomásommal van valami, vagy ... ? passz, kiderítésre vár. Nem pánikolok miatta, mert úgy érzem minden rendben van és jól vagyok.

Macsiv, aranyos a Picikéd :) szép a kis nózija, szája is!!!

Kata, ne is foglalkozz az ilyen aljadék beszólásokkal. Szerintem nekem már elég látványosan nő a hasam, s mégis megkérdezték a laborvizsgálatnál, hogy terhességi cukor lesz? :wink:

A pocakviszketés ellen nekem nagyon jól bevált az egyszerű patikai testápoló, illetve a szintén gyógyszertári mosakodó krém. Nagyon finom és jó érzés masszázs olajjal is gyöngéden kenegetni a pocót, közben meditálgatni, beszélgetni a Kicsivel :)

Én is teszek fel egy pocakos képet.
Kép

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Hali!
Zsemlyécske, :D :lol:
Még annó, tavaly voltam terhelésesen és én is hasonló képpen jártam. Levették az első vért-elájultam. Majd rögtön megitatták velem a lötyit. Feküdtem 1,5 órát, majd kirohantam és az ajtóból dobtam egy taccsot a kertbe.(megjegyzem bérház, belső udvarral :oops: )
Utána 10 perc múlva levették a 2. vért. Ettem egy hambit és hazamentünk. Úgyhogy rettegek a terhelésestől. Kiváncsi vagyok nekem milyet csináltat a doki. Kifliset vagy lötyiset. Értékelném a kifliset....

Akíra, akkor nem csak én voltam ilyen szarul? Akkor ez tényleg valami áthaladó vírus lehetett...

Ja, Zsemlyécske, nekem amúgy ez a hasmarsos izé úgy kezdődött, hogy pénteken rosszullettem és hánytam. Szóval kitartás!!!

És csak ajánlani tudom a 4D genesist!!!!

Ancsa, pocim nekem is nőtt, de nekem inkább a felső része, mint az alsó. Először azt hittem felfújódtam, de nem megy vissza. :roll:
De miért nem az alsó része gömbölyödik?????

Kép
Kép
gabi82

Ancsa: én a genesisbe megyek mert mindenki azt ajánlotta,hogy az nagyon jó.

zsemlyécske: szép nagy a pocid. :D

én 3 hét mulva megyek a cukor bigyóra és vennem kellett 75g glükozt.Hát szomorú vagyok remélem én jobban élem át .

000kata

Gabi:

Nekem is inkább fölül gömbölyödik,pedig azt mondták,hogy először a köldök alatti rész fog.Nekem se ott .

000kata

Ancsa,
Megértem a parádat. Nálunk is gondok voltak szülés előtt és közben is. Most elővigyázatosabb leszek, és határozottabb. MIndenképp elküldetem magam UH-ra, ha nem tökéletes az NST. Akkor elsőszülőként teljesen átadtam magam a kórházi szmélyzetnek, nem a saját ösztöneim szerint mentem. Most így lesz!
Zs,
Az én hasam is pont ekkora.
Csuri, Eagleszem,
Édesek a gyerekek, mi is csak pelusban (vagy anélkül) és pólóban futkozunk a kertben!
Kata,
Ne aggódj, ha nem nől a poci, biztos jól elfér a medencédben a baba. Akinek nagyon szűk a medencecsontja, annak látszik leghamarabb.

Kép
Kép
dalminha

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: