Andi: Neked szerettem volna irni, hogy ahova en jartam eloadas sorozatra mint szuleselokeszito, ott a pszichologus tartotta a zaro eloadast, es errol - parkapcsolati, hazastarsi valtozasok, nehezsegek....- kulon eleg hosszan beszelt, foleg a jelen levo leendo apukaknak....
szoval tudom ez meg nem nyugtat, de nem egyedi a Ti esetetek, es barmilyen nehez is hozza tartozik a csalad epulesehez!
Hidd el, barmelyik hazassagban megtortenhet, es en is tartok tole, mert ennek elore lehet nincs is semmi jele! Egesz oszinten mar az jo jel, hogy Vikivel kozvetlen, pozitv, segitokesz, szeretetteljes....ismerek ferfit akinek bar oriasi a szive mikor megszuletett a gyermeke nem "birt" hazamenni, es amikor a legnagyobb szukseg lett volna ra, o annyira bepanikolt hogy mindenhol volt csak otthon nem.
Elore meg ok maguk sem tudhatjak mit valt ki majd az uj helyzet. Sajna nem tudsz mast tenni, mnt turelmesnek lenni, es beszelgetni!!!!!!!!!!!! Muszaly, mert csak melyul es igazi gondok lesznek belole, ami mar nem csak az uj sziturol szolnak. de eddig nem fogtok eljutni, meghozza azert mert felismerted es be mered vallani a problemat! Kivanom hogy hamar megtalalja parod a helyet az uj csaladi formaban, es merjen Neked is tamaszod tarsad lenni!
Szarul van ez az egesz "megcsinalva" hogy amikor minden olyan nehez es uj, pont akkor meg ilyen plussz leleki gyotrelem is, de a ferjeknek is sokmindent meg kell tanulni, ujra kell ertekelni....es sok pasi nem tud mit kezdeni ezzel, jon a depi, az eljaras, a kocsma, a haverok.....Az en parom szerintem ha hasonloan bepanikol mindig a palyan lesz....kesobb er haza( ez mar a heten is megfigyelheto volt, asszem kezd bekakilni a kozelgo ra varo esemenyektol

...)nem jon akkor agyba amikor en....de probalom nem felroni neki, mert tudom hogy benne is sokminden zajlik le, es o epp igy eli meg.
NAgyon drukkolok Neked! Mert hat sajna ezen a teren is a nonek kell esznel lenni feken tartani a szitut es hat idoben kozbe lepni! Konkretan mondd ki mit erzel, mi bant, ha maskent nem kapcsol!
Es ne hidd panaszkodsz, vagy untatsz, vagy elitelendo amiert nem oromujjongsz hogy anya vagy , hanem vannak felelmeid banataid! Egyszeruen annyit mutat, erzo ember vagy! Es mi epp ezert vagyunk itt Neked hogy segitsunk, ha masnem par "okos" gondolattal!
HAJRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!