A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

A frontban én is bízom,de hol van már? :roll: Ide már ma délutánra mondta az esőt,de semmi nincs.
Babám pedig olyanokat művel velem,mint az NST-n.Teljesen szétrúgja a berendezést-evvel az erővel már ki is jöhetne.Csak még azt nem tudja hogy itt kinnt nagyobb a hely a rugizáshoz,telán megkéne neki súgnom? :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Ja meg kéne nekik súgni! Mert az én kislányom is olyanokat rugkapál! Gondoltam szólok neki ha ezt így akarja folytatni kint tágasabb!

Andi: ne idegeskedj! Szerintem etesd úgy Vikit ahogy te jónak látod (és ahogy érzed, hogy jó neki) És szerintem továbbra sem allergiás, bár ok ő látta közelről de ilyen kicsiben... Szerintem elfognak múlni a kiütések így is úgy is!
Vendég

Holnaputántól mit fog írni a vonalzó??? Only -1, -2 day to go?????????????
Vagy tegnap kellett volna születnie?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én nem tudom mi van, de Adél is iszonyatosakat rúg. ilyet csak vihar előtt szokott...
Apája meg is örökítette fényképen...

Kép
andkata

Sziasztok!

Gittike, gratulálok!!!

Én ma akkorát aludtam délután. Zsuzsi ébresztett fél hatkor, besettenkedett a szobába, és súgta, hogy anya, azt mondta a mama hogy már három órája alszol. De nem baj, aludj nyugodtan még! :lol: Persze, felébresztett, de nem baj, mert akkor éjjel már egyáltalán nem tudnék aludni. De nem tudom meddig aludtam volna, ha nem jön be. :lol:

És annyi dinnyét ettem, hogy kidurran a pocakom! :oops:

Kép
Kép
patr

Katák:Babáink ki akarnak törni :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kata, az én pocakomban meg pont vihar előtti csend van...

Kép
Kép
patr

sziasztok kösz a hireket mindenki

ami a bimbovédöt nem probáltam de holnap veszek-
de azon gondolkodtam lehet nincs is annyi tejem amennyi kell neki
ráteszem cicre valamennyit sziv és utána még tátog és keres
akkor mit adjak neki??????????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

basszus tök gyakorlatlan vagyok ebben hiába ö a negyedik
a hármat nem tudtam szoptatni semedig se

a franc se tudja :roll: :roll: :roll: :roll:

kata igen apa imádja föleg hogy foghatta már igazad volt megfogta nézegette puszilgatta és lám elindultak az apai ösztönök

most mikor vissza kellett menni azt mondta rakassak rá kar szalagot nehogy mást adjanak vissza mert neki ö kell :wink: :wink: :wink: :wink:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Halihó!

Ronix - én sose tudok kifejni 20-nál többet egy ciciből, akárhogy kínozom, de Nonó kiszív belőle akár 70-et is! (Igaz, az legalább fél óra, de hagyom kibontakozni... :lol: )
Viszont a tátogás nálunk is megvan még mindig és ez 1000 % hogy a cumisüveg miatt van!! Mert abból ugye ömlik a cucc a szájába, a ciciből meg könnyen jön az eleje, a többiért meg meg kéne dolgozni. Csak türelmesen tömködjed vissza a cicit a szájába és meglátod, fog még szopizni!!!! Nóri totál be szokott hisztizni, ha nem jön elég könnyen a tejcsi, de nem hagyom annyiban, vagy hogy 20 percig is gyömöszölöm vissza a szájába a cicit. :? Ilyenkor jó ha néha pózt váltasz, vagy egyszerűen megszakítod a szoptatást, fölteszed a válladra a buksiját, majd fél perc múlva vissza. Nekem ezt egy barátnőm ajánlotta és elég jól alkalmazható.
A lényeg hogy ne add fel, látod, mi is kezdünk belerázódni, nektek is menni fog!!! Dukkolok nagyon! :wink:

Ami - annyira örülök hogy beindult neked is a tejcsi!!! Áron baba irtó cuki! És elképesztően gyönyörű szája van!!! :D

Bondi - oké, akkor holnap ne felejetsd el a sztárfotót! :wink: Én is hozok holnap Nóri-makit.

Nyugodalmas jóccakát minden Mamának és Babának, ocakon innen és túl! :D
Vendég

Jaj, Ami - :oops: téged is meg akartalak vastagítani, csak a végén még írtam hozzá és aztán elfelejtettem! Bocsi 8)

Csajok!!! Most már láttuk a babákat, legközelebb baba-mama fotókat szeretnék látni, mit szóltok hozzá?!??!?!?!?! :D :D :D
Vendég

Nekem volt két jóslóm...
Kiváncsian várom az éjszakát :D :D :D

Kép
andkata

Ronix hát nem csodálom apát hisz olyan gyönyörű!!! :)
Végül miért lett Léna? apa akarta?
Nekem nagyon tetszik különben! :)

Kép
andkata

AKata, írj, ha éjjel van valami!
Itt az ideje, hogy Adél kibújjon!

Jön a vihar az éjjel, hátha kicsalogatja. :D

Kép
Kép
patr

Hátha...Irok majd igy vagy úgy...
Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
andkata

Anyjuk, jöhetsz holnap is meggyért! Megvár!!!

Patr, vihart mondtál? Csak nem? És te jó nagyot aludtál... Bár most épp vasárnapig nem akarsz szülni, ugye? Na, meglátjuk, mi lesz ma éjszaka!

Én összeraktam a kórházi cuccot, már csak a pizsim hiányzik belőle meg valami köntösféle, azt utoljára a költözés előtt láttam, nem tudom, hol lehet.
Úgyhogy akár indulhatok is, ha AKKORA vihar lenne!
De inkább menjenek azok, akik már a 40-hez közelítenek!!! Nem akarnék ennyire beelőzni! Én még ráérek egy-két hét múlva. Ki kéne addig valamikor takarítani (ma elmaradt, persze) :oops:

Na, jó éjt, akinek már itt az ideje, induljon szülni! Hajnalban megnézek minden hírt! Írhattok nekem akár, és akkor már 6-kor fent lesz a neten :lol:

KépKép
szkagi

Ági, vihar ide vagy oda, én vasárnapig nem szülök!!! :lol:

Kép
Kép
patr

Sziasztok!!
Még bekukkantottam, de hát nem sokat irtatok délután óta!!

Marcsiról semmi hír???

Itt állítólag szombaton lesz hidegfront. Hát majd meglátjuk. Meg az is hogy ha igen, akkor használ e egyáltalán valamit!

d.dodó

Reggel van!!!! :D
Micsoda vihar volt! Biztosan szült is valaki, valahol - hát maximum nem közülünk :D

Nekem is eszembe jutott, hogy mi lehet Marcsival. Lehet, hogy már babázik - bár szerintem írt volna! :roll:

Patr, akkor maradjunk a vasárnapi szülésben, nekem megfelel 8) Aznap lesz palacsinta is :wink:
(persze most már motoszkál bennem a kisördög, hogy azért nem lesz itt Nándi mégsem ennyire hamar, mert még nincs semmi nyűgöm :roll: )

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Éjszaka viszonylag nyugalmas volt, 1-2 jósló. Most reggel óta 15 perc különbséggel 2. Hát kiváncsi vagyok...Nemsoká indulunk CTG-re. Jelentkezem!

Mindenkinek szép napot!

Kép
andkata

Sziasztok!
Itt vihar nem volt,pocaklakó elég nyugis volt éjszaka,meg most is,azért a hüvös ideért,esik az eső,de jóslóm egy szál se. :? Megyek ma NST-re,lehet ma nem lessz olyan kacifántos,mint multkor :lol:

Andkata:megy a drukk,látom neked volt jóslód,és méssz CTG-re is :D

Apa is,Vercsi is még durmol,Kristi volt az első felkelő-mint mindig. :)

Kép
Kép
Kép
kike

Lehet hogy ma születik-vonalzó....válaszolok neki:Biztos hogy nem :roll: :lol: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, semmi sem biztos!!!! A CTg is csak pillanatnyi helyzetet jelez. Kicsit lazíts sztem. És bízz magatokban.

Ronix, próbáld meg azt, hogy ha nagyon cuppog, betolod a szájába a kisujjadat, arra ált. ügyesen rákap, és akkor gyorsan át a mellre. És jó lenne egy szoptatási tanácsadó, vész esetére, biztos van a közelben is. A tej szoptatás közben keletkezik, mindenféle hormonok hatására. Jó ha előtti kicsit el tudsz lazulni, mert ha eleve jaj, ez úgysem megy, így állsz neki, leáll a hormonáradat. Ja, és a fejő nem váltja ám ki úgy a tejleadóreflexet. Szeretet, béke, csak hippisen, és menni fog, hidd el. Ja, és esetleg érdemes közvetlen szoptatás előtt egy pohár valamit inni, vagy odakészíteni kézközelbe.

Katák, Nektek is drukkolok. Azt hittem, hírre jövök. Itt eléggé viharzott. Bár legalább jót aludtunk, nem párolódtunk saját lében. :lol:

potyka

Úgy látom ma sem lessz túl nagy mozgás itt. :roll:
Még sokan alszanak?Ébresztő! :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Akata, kösz a biztatást, nem tervezem a topikváltást :)
Úgy tűnik, a front sincs hatással ránk, talán nálatok történik valami :) Drukkolok!

Potyka, nekem bejött, beleképzeltem a szoptatást a Hair hippivilágába :D
Ronix, drukkolok nektek, hogy minél többször és többet tudjon eszegetni a babád!

Kike, szólj be nyugodtan a vonalzónak. Virtuálisan rúgj bele néhányat :)
A madártej mmmmmmmmm........... bevettem a következő pár nap tervgazdálkodásába :)

Lehet, hogy mazo alkat vagyok, de NAGYON ÖRÜLÖK AZ ESŐNEK!!! Úgy szeretem ezt a csendes, de kitartó fajtát :)

Babák-mamák jöhetnek minden mennyiségben képen és a valóságban is :)

Tegnap du. felhívtam a dokimat, mert a vérvételpapírokat megint elfelejtettem elhozni tőle, és egészen csacsogós kedvében volt (talán mert épp szülinapja volt :) ), és mondta, mennyire örült a jó ctg-eredménynek, és hogy úgy tűnik, nem kell megismétlődnie a dolgoknak. Ettől kicsit fellélegeztem, mert ha így gondolja, talán nem akarja mindenáron a szikét választani majd, ha nem muszáj. Persze a legfontosabb az egészségünk. Akárhogy is alakul, a várakozás már erősebb bennem, mint a "hogyan"-on morfondírozás :)

Szép napot nektek, remélem, mindenkinek hoz egy kis felfrissülést az esőillat!

Kép
Kép
bondi

Itt egy - nem olyan régi - bohóckodós Oti-fotó:

Kép

Kép
Kép
bondi

Jobb reggelt!

Ne haragudjatok, de már nem bírom. Kezd visszajönni a tejem, de úgy érzem ez nem fog sokáig tartani. Jó lenne megnyugodni, de sajnos nem tudok. Elegem van a páromból. Tudom, nem ide tartozik, és nem ennek van itt az ideje, de nem tudom elmondani senkinek, és már nem bírom idegekkel. Nem csalt meg, legalábbis nem tudok róla, nem erről van szó, csak már a terhesség vége fele is hűvösebb volt, most aztán nem pláne. Szarik rám, nem foglalkozik velem, csak a saját dolgával. Persze Vikit imádja, babusgatja, puszilgatja, játszik vele, altatja, ezzel nincs gond. Csak éppen mintha én nem léteznék. Este is odabújtam hozzá, mert nagyon hiányzik, annak ellenére, hogy egész nap itthon volt, nem dolgozott. Erre ránéz az órára és közli, hogy húú, már negyed 12? akkor aludjunk. Ugyanis ma egy csomó dolga van, mielőtt elmennek koncertezni. És fogta magát elfordul és aludt. Se puszi, semmi.
Annyiszor kérdeztem már tőle, hogy mi baja van, hátha tudok segíteni, vagy már nem szeret? Erre mindig az a válsz, hogy PERSZE, HOGY szeretlek. Milyen meggyőző, mi? Csak még új a helyzet. Naja, nekem nem az, mi?
A tököm tele van, hogy úgy érzem, mintha nem is lenne párom. A gyereknek van apja, ez tök jó, csak éppen nekem nincs párom.
Mikor hazajöttünk a kórházból a másik szobában aludtam Vikivel vagy egy hétig. Egyszer nem mondta, hogy de hiányzol, jó lenne már velem aludni. Erre anyáék elhozták a bölcsőt, amit a nagyszobába tettünk, és ott aludtam vele. Micsoda kitörő lelkesedéssel fogadta...
Nem emlékszem mikor mondta magától, hogy szeret vagy, hogy hiányzom neki.

Na mindegy. Ne haragudjatok, ez rohadtul nem tartozik ide, de már nem tudom mit csináljak. Kibaszottul rossz úgy élni, mintha lakótársak lennénk.
Bármit csinálok, semmivel nem vagyunk előrébb. Mit csináljak?? Tudom, ezt senki nem tudja, csak egy költői kérdés volt. Csak magamnak tettem fel már milliószor. Csak sose tudtam rá a választ.

Még egyszer bocsi, hogy ilyenekkel fárasztalak Titeket. De tényleg nem tudom kinek elmondani...

Vagy el se küldjem? Mindegy, ha már megírtam, elküldöm.

sz.andi

Én vagyok időnként, bár nemsokára ébresztem Szonját, bölcsi előtt beugrunk a védőnőhöz, ismerkedni.
Utolsó nap a bölcsiben... mi lesz utána???

Kike, te hogy bírod otthon a két gyerekkel? Amikor ctg-re mégy, ki van velük? Enyém férj ugye a szüleit hurcibálja, én meg vigyem ctg-ra Szonját is :? ?

Kike, Katák, megy a drukk, hogy már végre babázzatok!!! Nyomás ott a sor elején!

KépKép
szkagi

Elküldtem...el sem hiszem..na egy darabig nem jövök, ég a fejem. Boldog friss anyukának kéne lennem, erre meg csak bőgök és másokat fárasztok a hülyeségemmel. Ne haragudjatok!

sz.andi

Viki, Ági! Az sms- természetesen és örömmel továbbítom, nehogy e miatt ne merjetek írni!!

Marcsikáról nincs hírem, azt mondta, ha van valami, akkor ír. Eddig nem írt. Írnék Neki, de nem merem zaklatni...

sz.andi

Jó reggelt!

Ami! Áron baba nagyon aranyos és nagyon fiús vonásai vannak!

Ronix! Örülök, hogy újra köztünk vagy! Kitartás! Fog menni a szopi is! Kérünk még képeket Lénáról! (nagyon tetszik a neve, szerintem jobb mint a Réka)!

Kike, Katák! Mi újság? Menjetek szülni! Jó kis türelmes bababanda!

Reggelre Roli belázasodott és nagyon folyik az orra. Ez hiányzott még nekem. Jázmin már viszonylag jól alszik, én is szokom ezt az alvásformát, erre Roli lesz beteg :cry: Így most éjszaka ő is nyavajog, hogy bedugul az orra. Persze ki nem fújja. Ha kiszívom, sír így olyan utána mintha semmit nem csináltam volna. Orrcseppet nem hagyja. Álmában cseppentettem neki. Szóval most sem alszok vagy két napig.

Kép
szly27

Andi!
A boldog friss anyukaság egy olyan állapot, ami a romantikus filmekben létezik...
Dolgoznak benned a hormonok, harcolsz a tejezésért, összevissza alszol, ott van az édes gyereked, aki uralja az életedet, és még a párodat is távol érzed... ereszd ki nyugodtan a gőzt, sírd ki magad!

Az én párom is így volt, hiába volt itthon velünk, valahogy rám nem maradt idő, aztán csomót elkolbászolt, amit én, ugye, nem tehettem meg, csak figyeltem tehetetlenül...
Gondolj arra, hogy ő is átélte veled az egészet, rá is hatással voltak az események, neki sem egyszerű rendberakni magában a dolgokat, apává válni sem megy egyik pillanatról a másikra.
De azért beszéljetek mindenképp, ha már megnyugodtál. Mert fontos, hogy melletted legyen és támogasson téged, akár egy öleléssel is, ha épp arra van szükséged.
Fel a fejjel, és panaszkodj nekünk bármikor nyugodtan :)

Kép
Kép
bondi

Ági:eddig sikerült úgy megoldani,hogy Apa maradt velük,ma is igaz bement egerszegre,mert van dolga,de hazajön,mire nekem kell mennem-egyébként ma kezd éjszaka.Négy műszakban dolgozik.
Most hétfőn reggel végez majd,úgyhogy akkor ébren kell majd maradnia hogy tudjon rájuk vigyázni,aztán meg délutános lessz,akkor meg én egyre hazaérek,ő meg akkor megy el.szóval mázli hogy így jön ki a dolog.
Én se vinném el magammel egyiket se,azért azt nem lenne türelmük kivárni.
Remálem azért te is meg tudod oldani valahogy :wink:

Szly:én mennék,de hát ha Babó nem akar :roll:
Sajnálom rolit,jobbulást neki,neked meg kitatás.Tudom,hogy nem könnyű.

Andi:ugyan már,mással is előfordult már ilyan,én is például a Vercsi születése után nagyon elhanyagolva éreztem magamat Apa részéről,új volt még neki is a helyzet,meg nekem is,de ne aggódj meg fog oldódni,csak legyél türelemmel-tudom mondani könnyű,de tényleg rendbejön minden-tapasztalatból mondom.Hidd el. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi Bondi! Csak annyit beszéltünk már erről. Azt mondja neki fura neki ez a helyzet és új. Oké, értem én. De nekem? Belehalna, ha megölelne, vagy csak este hozzám bújna? Nem tudom, nekem ezek egyértelmű dolgok. Neki nem. Én türelmes voltam de amióta itthon vagyunk, azóta 3 hét eltelt... És egy jó éjt puszit sem érdemlek meg?
Azt mondja, tisztel, becsül, sose akarna bántani. De azt egyszer nem mondta, hogy szeret!!!! Ez nekem a legrosszabb. Kitörölhetem vele a seggem, hogy tisztel.. Nekem a szeretetére van szükségem, pont azért mert rettentő fáradt vagyok és nekem is fura ez a helyzet.
De az is jobb lenne ettől a bizonytalanságtól, ha fogná magát és lelécelne. Sokkal gerincesebb dolognak tartanám. Rohadt szar lenne, de legalább nem csinál belőlem hülyét...

sz.andi

Elég nyugis ma a Babám-bár amit a napokban művelt-biztos kifárasztotta a sok ugra-bugra. :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Ebben bíztam én is, de 3 hét alatt egy fikarcnyi szeretetet nem éreztem rajta. tudom, 3 hét nem sok, de már a terhesség vége felé is fura volt.

sz.andi

Megint süt a nap-ennyit a frontról,meg a hüvösről :?

Kép
Kép
Kép
kike

Andi:Ilyenkor nem tudni mi zajlik a fejükben a pasiknak,de tényleg nyugodjál meg,meg fog oldódni a dolog.Három hétnél kicsit több idő kell hogy beleszokjon a dolgokba-talán még csak most érzi igazán hogy Apa lett-benne is biztos kavarognak az érzések,és lehet hogy hülyén hangzik,de ki tudja-talán azt is érzi hogy osztozkodnia kell rajtad.Csak türelem-nagyon sok türelem.

Kép
Kép
Kép
kike

Töltsetek minél több időt hármasban-és minél többet legyen a kicsivel-pelenkázza vagy bármi-fürdesse-élvezzétek az együtt töltött időt. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt mindenkinek!
Hát én nem sokat aludtam...azaz most tudtam volna tovább aludni, de most meg fel kellett kelnem, mert még főznöm kell (és ujabban délre kell hogy készlegyen, mert a párom hazajár enni), takarítani is kéne, és 11-től mosnom!! Csak éjjel baromi nehezen aludtam el, mert párom annyira horkolt....hogy már nem bírtm, és kiköltöztem a kanapéra, de ott is csak ugy bírtam ki, hogy hallgattam a zenét! Aztán egyszer mikor hallottam, hogy már nem horkol, akkor visszamentem, mert a kanapé elég kényelmetlen!!

Andi!
Hát igy nem lehet könnyű! Megmondom őszintén kicsit én is félek az ilyen szitutól.... nekem a párom nagyon szeret a számítógépen játszani, és van hogy éjjel, meg hajnalban ugy kell rászolni, hogy hagyja már abba, és jöjjön aludni!! Vagy mondom nem is beszélgettnk, mert hazajön, eszik, és rögtön leül a gép elé! És hiába mondom neki, hogy egész nap itthon ülök egyedül (az egy dolog hogy megy a rádió) de nincs kihez szólnom egész nap, és van hogy este is ez folytatódik.... és emiatt nagyon is ki tudok akadni rá! És ilyenkor, mikor kezd megtelni a pohár nálam, akkor már nem röstellek szólni miatta....már egy párszor elsírtam neki a bánatom....!! Szóval próbáljatok meg leülni, és beszélgetni erről!! Érdemes!

d.dodó

Arra tényleg nem sok a 3 hét, de arra igen, hogy legalább megöleljen és valami kis pici szeretetet érezzek, ahhoz sztem sok! De semmi. Hideg, mint a kő. Lehet, mégiscsak megcsal???ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Nem bírom, kész vagyok.

sz.andi

Andi:nyugi!!Nem csal meg-vicces,már bocsi,de annakidején én is pont így reagáltam le a dolgokat,mint most te.Nehéz dolog az biztos........de mondom,tudom hogy mit érzel,én is pont így voltam,mint te,első babónál nehéz összerázódni....szerintem csak tudja hogy fáradt vagy meg minden,és ugye a hat hét se telt le még,amit gondolom nehéz neki kivárni még ha nem is mutatja.És bizony a fránya hormonok is dolgoznak benned....szerintem csak egy kis teret hagy neked..........annyira szeretnék segíteni,mert tudom mijen érzés,én is sokat sírtam annó.
Második gyerkőcnél mál teljesen más volt a helyzet,arra már megszokta hogy bizony Apa!Nem tudom még mit írhatnék hogy megnyugtassalak,de tényleg ne parázz!!!!Nem tesz jót,hidd el nincs semmi gubanc csak adj neki még időt!

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!
Nekem POCSÉK éjszakám volt!
Itt nem volt vihar sem, csak fülledt meleg. :cry:
Szinte semmit nem aludtam.

Ági, lehet, hogy vasárnapra én is rendelek anyutól palacsintát! :lol:

Kata, jelentkezz CTG után! +++++++++++

Bondi, jó a kép Otiról! :)

Kép
Kép
patr

Kike! Nem tudom, lehet, hogy igazatok van és csak bele kell rázódni. De azt akkor sem hiszem el, hogy annyira új neki a helyzet, hogy ne tudjon megölelni vagy megpuszilni...

Na mindegy, hagyjuk, nem akarom, hogy az én kínommal legyen tele az oldal. Köszi szépen a segítséget, megpróbálok megynyugodni, mert kell a tejcsi. De nem lesz könnyű!

Azt hiszem nem vagyok én olyan erős!

sz.andi

Andi, írtam privit, de kb ugyanezt, mint a többiek - ezek szerint többünknél volt hasonló eset... nem vagy egyedül!!! Tényleg nagyon nehéz ez az időszak, de túl lesztek majd rajta.
Hidd el, a párodnak is nagyon nehéz. De neked kell megértőnek lenned - mindamellett, hogy épp téged bánt ez a dolog.
Ha attól jobban érzed magad, mondd el neki azokat, amiket leírtál. De nem biztos, hogy az lesz a reakció, amire te számítasz. Én ugyanazt gondoltam, amit te: hogy ennél az is jobb, ha elmegy. De amikor ez csak egy utalásra is szóba került, annyira borzasztó volt... de azóta tudom, hogy vigyáznom kell nekem is a kapcsolatunkra, mert kettőnkön múlik. És nekem szükségem van rá. Erre legalább jó volt, hogy ezt megtudtam magamról. És mivel kimondtam, ezért a kettőnk viszonya kicsit helyreállt. Ő is megtudta, hogy én mit szeretnék, és felfogta.
Nem élünk idilli életet mi sem (mint látjátok), nem vagyunk turbékoló szerelmespár - pedig milyen jó lenne :D . De ez a mi családunk, és mi csináltuk ilyenre. Együtt. Akár váltaztathatunk is rajta, de azt is csak együtt.

na, kielmélkedtem magam, megyek, felköltöm a gyereket.

KépKép
szkagi

Ági! Ment vissza pü!

sz.andi

No,megyek,készülök,NST-után jövök :wink:
Addig legyetek jók,legyen pár Babó,okés? :wink: :D

Kép
Kép
Kép
kike

Hat vihar nuku, de azert eset valamennyit es tenyleg picit huvos van:) Most ket napig van elet szamomra is:) VAsarnapra megint 30 fok folottit mond.....

En tegnap este mint akit felhuztak tettem vettem- lehet erzem a "vesztem"- foztem kukoricat, mara padlizsanos tesztat, magamnak gyumolcs levest, sutotem meggyes sutit( pedig ferjem nem hozott a parlament elol, mikor o este jot mar csak nagyon ocsmany folyos, poshadt volt :( ), atultettem a viragokat, mosogattam......teny hogy utana nem birtam mar allni vagy jarni akkorara dagadt a labam, de jo volt erezni hogy hu mennyi mindent csinaltam. Utana megneztunk egy bohokas limonadet- szerelem es mas katasztrofak-es ugy aludtam kb 3-4 orat mint akit fejbekolintottak:) Utana en is a kanapen dekkoltam mert a kisszobaba nem jar a levego, aztan valamikor mikor visszakoltoztem meg aludtam par orat.Most meg elvisz egy ismerosunk nagybevasarolni( mar hetek ota tervesem, persze most hogy nincs penzunk ajanlotta fel, nem mertem nemet mondani, hatha mar nem lesz ra alkalom....)

De aztan leszek majd
Vendég

Andi!
Tényleg nyugi! Lehet, hogy kikapok a többiektől, de én nem írom azt, amit ők, hogy minden rendbe jön. Magától nem biztos, hogy rendbejön!
Sajnos én is tapasztalatból beszélek. Ha emlékszel, én már egyszer elváltam. Nehéz a párodnak persze feldolgozni ezt az új helyzetet, de ha te úgy érzed, hogy baj van, akkor van. Próbálj meg sokat beszélgetni vele, tudom könnyű mondani, ha ő nem akar. Az én exférjemmel soha semmit nem lehetett megbeszélni. Egyszerűen magába fordult, és nem tudtam kiszedni belőle, hogy mi bántja. Jó persze, nem azért váltunk el, mert született egy gyerekünk, volt rengeteg más problémánk is, csak azt akarom mondani, hogy szerintem mindig két ember tehet arról, hogy ha egy házasság tönkremegy.

Kép
Kép
patr

Kike, neked is drukk az NST-re! ++++++++++++++++

Kép
Kép
patr

Andi: Neked szerettem volna irni, hogy ahova en jartam eloadas sorozatra mint szuleselokeszito, ott a pszichologus tartotta a zaro eloadast, es errol - parkapcsolati, hazastarsi valtozasok, nehezsegek....- kulon eleg hosszan beszelt, foleg a jelen levo leendo apukaknak....
szoval tudom ez meg nem nyugtat, de nem egyedi a Ti esetetek, es barmilyen nehez is hozza tartozik a csalad epulesehez!
Hidd el, barmelyik hazassagban megtortenhet, es en is tartok tole, mert ennek elore lehet nincs is semmi jele! Egesz oszinten mar az jo jel, hogy Vikivel kozvetlen, pozitv, segitokesz, szeretetteljes....ismerek ferfit akinek bar oriasi a szive mikor megszuletett a gyermeke nem "birt" hazamenni, es amikor a legnagyobb szukseg lett volna ra, o annyira bepanikolt hogy mindenhol volt csak otthon nem.
Elore meg ok maguk sem tudhatjak mit valt ki majd az uj helyzet. Sajna nem tudsz mast tenni, mnt turelmesnek lenni, es beszelgetni!!!!!!!!!!!! Muszaly, mert csak melyul es igazi gondok lesznek belole, ami mar nem csak az uj sziturol szolnak. de eddig nem fogtok eljutni, meghozza azert mert felismerted es be mered vallani a problemat! Kivanom hogy hamar megtalalja parod a helyet az uj csaladi formaban, es merjen Neked is tamaszod tarsad lenni!
Szarul van ez az egesz "megcsinalva" hogy amikor minden olyan nehez es uj, pont akkor meg ilyen plussz leleki gyotrelem is, de a ferjeknek is sokmindent meg kell tanulni, ujra kell ertekelni....es sok pasi nem tud mit kezdeni ezzel, jon a depi, az eljaras, a kocsma, a haverok.....Az en parom szerintem ha hasonloan bepanikol mindig a palyan lesz....kesobb er haza( ez mar a heten is megfigyelheto volt, asszem kezd bekakilni a kozelgo ra varo esemenyektol :lol: ...)nem jon akkor agyba amikor en....de probalom nem felroni neki, mert tudom hogy benne is sokminden zajlik le, es o epp igy eli meg.

NAgyon drukkolok Neked! Mert hat sajna ezen a teren is a nonek kell esznel lenni feken tartani a szitut es hat idoben kozbe lepni! Konkretan mondd ki mit erzel, mi bant, ha maskent nem kapcsol!

Es ne hidd panaszkodsz, vagy untatsz, vagy elitelendo amiert nem oromujjongsz hogy anya vagy , hanem vannak felelmeid banataid! Egyszeruen annyit mutat, erzo ember vagy! Es mi epp ezert vagyunk itt Neked hogy segitsunk, ha masnem par "okos" gondolattal!

HAJRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: