hali lányok!
dittke! nagy nagy gratula!!!! milyen "titokban" jött. sok erőt, tejcsit kívánok és boldogságot a kis családotoknak!!!
kike!
jó lenne ha már nem otthon dekkolnál hanem a kórházban "szenvednél". persze nem akarok neked rosszat, de ha igy haladsz akkor még én is be foglak előzni 3 hét mulva

(milyen gonosz vagyok

)
egyébként én kész vagyok az ebéddel. habár csak petrezselymes krumplit kellett csinálnom. az tegnap elfogyott.
leveske is maradék van.
de sütöttem sütit! vagyis még most teszem be a sütőbe
remélem fini lesz.
felteszem majd a receptesbe. nagyon egyszerű. nem szeretem a krémes sütiket ugyhogy ez is édes száraz süti
lehet csinálok hozzá vanilia sodót. azzal kicsit trutyisabb és azt még szeretem is
de majd csak ha kisült és megkóstoltam. szerintem igy is jó lesz.
jah és bejelentkeztem fodrászhoz jövő hét szerdára
utána már majd csak szülés után megyek valamikor.
de már olyan meleg van ebben a nagy oroszlán sérőban hogy kénytelen vagyok kicsit ritkíttatni.
papirok... nah ne is mondjátok. itt se nincs meg sose semmi

juj milyen szép magyar mondat volt
és a Mák-os papirok... nah nekem megigérte az ügyintézőnk hogy elpostázza. még mindig nem ért ide. de jövő héten már rátelefonálok hogy 38 hetes vagyok, ideje lenne a postának ide érnie. nem tudom mit csinált vagyis mit nem csinált. ilyet nem szokott hogy megigéri és nem küldi.
de lehet közben elment szabira, meg hát volt köztisztviselő szabadnap is
habár nem hiszem hogy 2 hét alatt nem tudta elküldeni...
ráadásul pénzt se tudom hogy kapok, mert ugyebár a munkahelyemről csesztek beküldeni a tp-s papirom... nah és ne legyek mérges... és éljünk meg.. habár az én fizumból éhen halnánk de kiegészítésnek tök jó
oltások: hát én ezt igazából még nem gondoltam át. az tuti hogy a bárányhimlő ellen nem fogom beoltatni!!!! az nem akadályozza meg hogy majd valamikor ne kapja el. felnőtt korban meg sokkal veszélyesebb. a többit még nem tudom. a kötelezőket megkapja, de hogy azon kívül mit adatok be neki... azt se tudom mi a kötelező és mit lehet még adatni.
ezt még át kell rágnom.
anyjuk!
volt azóta szivárgás? vagy teljesen megszűnt az a valami ami jött??
jöhetne már baba is!
anyukák!
tegyetek babafotót... nézegetni szeretnék képeket. és párom is szokott hazajönni ugy hogy van-e ujabb babahir, vagy babafotó. ő is nézegeti őket. némelyiktől el van ájulva hogy mekkora haja van, vagy éppen mekkora nagy bébi.
de volt olyan is mikor közölte hogy milyen kicsi... a miénk is ilyen lesz? azt már nem emléxem hogy ki tette fel. azt tudom hogy nagy ágyon feküdt anyuka és a baba. nah azt kicsi babának találta
persze az ágyhogy és felnőtt emberhez képest nem csoda.
jaj eldugulok.. beteszem a sütit. mennyit irtam
bocsika!!!