A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Szofi
Ne hülyéskejd!10-től 5-ig alszanak,és te csinálsz valamit rosszul? :shock:
Én azért nem etetek 2 óránként és várom ki a 4órát,mert különben visszaküldenék a kaját.Nekünk ez jött be.Szerintem nincs jó recept,minden gyerek más,különböző igényekkel :roll:
Úgy hogy ne aggódj,mindent jól csinálsz!
Vendég

Banika
Rovartali :lol:
Vendég

Megyek,lefestem a babakocsi feljárónkat :shock:
Vendég

Szofi

anna nekem sem akarja eléggé emelni a fejét :cry:
és forogni egyik sem akar....
ikres fórumon már én is utánnajártam dévényes tornásznak, de sajnos csak 1 hónap múlva tudunk menni, m kkor költözünk el. szerintema forgás nem baj(mármint, h még nem forognak)de a fejemelés miatt én is ideges vagyok.

nekem sem aludtak a gyerekek 2 napig. 2 óránként keltek kb...de tegnapelőtt már csak 2 kor és 7 kor kletek. tegnap pedig Janka4kor Anna 6 kor(és akkor Janka is) :lol:

szerintem a meleg miatt volt

szanet

Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezek, meg elek de mar alig-alig. :lol:
Vasarnap ota pakolom a cuccokat, minden kesz van, ma foznom kell az utra, most megyek palacsintat sutni. Hulla vagyok es holnap hajnali 4-kor kelunk es indulunk! Ha minden jol megy (es remelem igy lesz!!!) pentek ejjel erunk haza Pecsre.

Fanninak nagy drukk holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szofi: az a gutaros kep az szuper!!! :D

Szanet: nagyon szepek vagytok!!!

Bucsuzom, majd otthonrol jelentkezem es megbeszeljuk a talit!

Puszi!

KépKép
KépKép
tontica

Hű, Tonti, hajrá!
Szorítok, hogy minden gördülékenyen menjen!
Várjuk, hogy jelentkezz!

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Hát megvolt a mai torna is. Meghozták az új padlószőnyeget a gyerekszobába. Kb. 2 km-re van a bolt, és 3000 ft-ért ( :shock: ) hozták ki a KAPUIG !!!
Ezzel még annyira nem lett volna bajom, de rossz a lift és én a 9-en lakom! :evil:
SZóval felcipeltem egy 3m-es 10 kilós szőnyeget a 9-re, jobban mondva 10-re, mert van egy plusz emelet, ahol nincsenek lakások.
Több szomszédom is megcsodál eme művelet közben, de nem akartak megsérteni azzal, hogy felajánlják a segítségüket. :?

Ami meg a hab a tortán, hogy csak jövő héten csinálják meg. Addig séta sem lesz.
Remélhetőleg legalább zsírégetek :D

Aki szintén szeretne zsírégetni, szívesen látom :P

Kép
Kép
labasv

http://www.flash-gear.com/puzzle/

Ismeritek ezt a linket? (bár biztos igen) Szerintem jópofa. Puzzle-nak meg lehet csinálni egy fényképet, esetleg a babákét, és elküldeni email-ben, mondjuk apának a munkahelyére, vagy a nagyinak, hogy ne "unatkozzon" :D

Kép
Kép
labasv

Lányok :P
Köszönöm szépen, a drukkokat elteszem péntekre... csúszunk egy napot, túl sok volt holnapra a császár. De sebaj... mert hazajöhettem, ami szuper, ugyanis ott, azon az ágyon szemernyit sem tudtam volna aludni...
A babák totál oldalfekvésben vannak egymás felett, ezért nyúlnak ennyire az oldalszalagjaim... ezért nem alszom...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

kicsit lemaradtam:
akkor most hol lesz a tali??? :oops:

ha pesten, és jövő héten, akkor úgy néz ki én is el tudnék menni.

majd vki írja meg, h hogy lesz.

köszike

Tonti

jó utat!!! :lol:

szanet

Szofi, Szanet,
Szofi a te hsz.-odat most nem olvastam, csak látatlanban gyorsan a
fejemelésről:
nekem sem emelték, és csak két hónap múlva tudtak neurológusnál időpontot adni. Ettől függetlenül semmi gáz, tegyétek hasra, és ha sírnak, fordítsátok vissza. Szép lassan, de majd emelni fogják, ne izguljatok. Ill. minden pelusozásnál húzzátok fel őket párszor ülésbe és vissza. Plusz nagy strandlabdára tegyétek hason és hintáztassátok előre-hátra, jobbra-balra. Nekem ezeket tanácsolta Nobilis doki a II. női PIC-ről, mikor felhívtam ezügyben.

KépKép
lili73

Ja, és sztem csak ezért felesleges Dévényezni...mezei neurológus megmondja, mit kell tenned. Forgolódni meg végképp nem kell még 2,5-3 hósan! Ne kívánjatok túl korán túl sokat a babáitoktól :wink:

KépKép
lili73

Teljesen egyetéretek Lili73-al!

Nekem az mondta a doki a II-nőin, hogy azok a babák (nem mind!!! ), akik ennyi idősen forognak, azok nem elég erősek, hogy megtartsák magukat.

Sok szülő oda meg vissza van a büszkeségtől, hogy 1-2 hós gyereke megfordul, holott (a dokim szerint, és nagyon sok baba életét mentette már meg), inkább orvoshoz kéne vinni, mert izomrenyhesége van, és tornáztatni kell, hogy erősödjön.
TISZTELET A KIVÉTELNEK! Sokszor ez ugye ki sem derül, mert az anyuka azt hiszi, hogy zseni a gyereke, és eszébe sem jut, hogy esetleg ez baj lehet. Ha meg erre valaki felhíva a figyelmét, azt hiszi, hogy az illető csak irígy az ő csúcsszuper babájára.

Ismétlem: Lehet ez alól természetesen kivétel. Csak az átlag 6 hetesen forgolódó babákra értem.

Kép
Kép
labasv

Kép

tegnap végre eljutottam fodrászhoz,apró örömök az életben :lol:
ma megyünk dokihoz megmondom neki jövőhéten szedje ki a csajokat mert nem bírom elkezdett úgy fájni a hátam is hogy elviselhetetlen,amúgy szerintem is mindennek megvan a maga ideje nem kellelöltetni a kicsiket semmire én pl azt is útálom,hogy a 2éves gyerekeket berakják a 4évesekhez mert ő már olyan okos és később csodálkoznak,hogy "koravén lesz a gyerek az a jó ha minnél tovább megmaradnak gyereknek.

lanyané

Lanyane: Hű, de szép nagy a pocid :)

Ha meglesznek a babáid és elég nagyok leszenk, majd sétálhatunk és játszóterezhetünk :D Itt van nálunk a Máltai (kerék utcai), nagyon szupi, elkerített, van fedett része és van pisilő és állandóan vannak vigyázók. Persze csak ha lesz kedved :oops:

Kép
Kép
labasv

egy barátom ajánlotta nekem a következő link megtekintését :lol:
http://ajanlo.kapu.hu/pics.php?d=terhesseg
szamy

tesztik a hajtépős meg a terhesgatyós pasi :lol: :lol:

Kép
Kép
labasv

lanyané

szép pocak!!!
jaj, fodrászra vágyom én is már vagy 3 hónapja! :?

Lilii

köszi. megpróbálom!!!
úgysem tudnánk tornázni mnni, csak egy hónap múlva.
forogni szerintem sem kell. és isten ments, h erőltessem, csak ez a fejemelés aggasztott. és tudom, h ez sem kóros, csak azért jó lenne, ha nem tartaná olyan furin afejét :lol:

szanet

Csajok, nem akarok belepofázni, de nekem sajnos van tapasztalatom...
Forgás fél éves korrigált korig ráér, ha utána sem megy, akkor van gond.
Fejelemelés, kezénél fogva ülésbe húzkodást nem javaslom az elején. Háta közepe alatt megtámasztani (nyaka szabadon legyen) és úgy emelgetni nem teljesen ülésbe, hogy ne tegyétek teljesen vissza. Ebből pelenkázásnál 5-10 ismétlést érdemes csinálni, ha így más ügyesen tartják, akkor lehet karnál fogva húzkodni. Aztán kis sámlin ülve, a kinyújtott lábadon fejjel lefelé fektetve :?
Szofi, nyakferdeséget (csak egyik oldalra szereti tartani) minél előbb Dévényessel kezeltetni :!: Fejlődésneurológián mutatni fognak egy fejforgatós tornát, én mondtam, hogy én minden képzettség nélkül a gyerek nyakát nem fogom rángatni semerre. Dévényesünk mondta, hogy járt hozzá olyan gyerek, akit anyuka cseszett el otthon ezzel a tornával, mert nem jól csinálta, pedig csak jót akart :cry:
Persze ez csak az én véleményem, nem kell megfogadni...
Én látom a csajokon, hogy megérte/megéri küzdeni, dolgozni, tornázni...

Puszi!

Judit

jucicuki

Judit!
Már hogy lenne belepofázás! Jó, ha írod, amit tudsz a dologról!

Mindenesetre nem kell elkeseredni, illusztrálásképp két kép, így kezdtük, itt tartunk. És mi sem jutottunk el neurológushoz 3 hósan, csak 5 hósan, ami nagyon bosszantott, de most már mindegy, behozzák így vagy úgy.

Kép Kép

KépKép
lili73

Hali!

10 hetesek lettünk! :)
Szépen emeljük a fejünket, kizárólag anyatejes babák vagyunk és 9-től 4-ig alszunk. Viszont anyának semmire nincs ideje, mert egész nap csak szoptat.

Hát ez csak egy ilyen gyors bejelentkezésre sikeredett.

Fanni! Lanyané! drukk drukk!

Kép

Kép

Kép
kamilla306

labasv bárcsak ott lehetnénk már,persze,hogy megyünk majd :wink:
szanet köszi,hamarosan csak eljutsz :wink:
kamilla nagyon édesek a kicsikéid,ügyesek vagytok :D
több mint 2500grammosak a csajok kedden telefonálunk a dokinak,hogy mikorra tud intézni helyet a csaszira,mert muszálj,hogy legyen a biztonság kedvéért két inkubátor.
remélem mihamarabb mehetünk alig bírok létezni is

lanyané

Mariann!
Hát elhiszem,hogy szenvedsz ekkora hassal... :? Az enyém se kicsi,de azért Te nyertél! :lol:
Belemegy a dokid,hogy máris megcsászározzon?
Jövő héten még én is elmegyek fodrászhoz,aztán meg ki tudja mikor...
Neked is mennyit változott az arcod!Remélem,hogy visszakapom szülés után a saját ábrázatom és nem kell ekkora orral leélnem az életem!

Én úgy tervezem,hogy mindenképpen "megnyomorgattatom" a törpöket a dévényes csajjal egy párszor.Utána meg majd látjuk...Kárukra biztos nem lesz! :wink: És kijön a csaj házhoz,szóval még kényelmes is a megoldás.

binyek

HAJRÁ FANNI HAJRÁ FIÚK :D :D :D drukk megy ezerrel :!: :!: :!:
binyek úgy eltorzult a fejem hogy belenézek a tükörbe és megilyedek,de ez állitólag visszaváltozik :D vagyis remélem mert elég szarul nézek ki :D :D :D

lanyané

Kép Lili produkcióóóó

Kép Jázmin gimnasztika

Kép Lili huncut

Kép Jázminnyussz

Már nagyon várom a képeket a 2 új babuciról :lol: :lol:

Kép
Kép
labasv

Na, jól elkiabáltam ezt a 10-től 5-ig alvás dolgot. 1-2 hete valóban gyakran előfordult, de amióta eldicskedtem velük azóta 3, 1/2 3 és 1/4 4 voltak a kelési időpontjaink. Ráadásul, míg eddig majdnem egyszerre ébredtek, most 1,5 óra csúszás van, így gyakorlatilag csak az első ébredésükig tart az éjszakám. Nem baj, szerintem ez sem rossz 3 hónaposan. Van a házban egy 14 hós kislány, aki még mindig 3X kel éjszaka. Jó ez extrém példa, de akkor is, mi nagyon szerencsések vagyunk.

Köszönöm a tanácsokat, tapasztalatokat fejemelés ügyben. Az ülő helyzetbe felhúzást már korábban én is kérdeztem a doki néninktől, de ő nem ajánlotta, szerinte két emberes feladat és még így is könnyen meghúzódhat a nyaka. Viszont a félig felültetős, hátmegtámasztós verziót kipróbáltam és az megy. És a mellkasomra fektetve is viszonylag szépen emeli. Azt is csináljuk továbbra is. Labdát is ki fogom próbálni, csak ott még hiányzik a kellék. Szóval csak a kiságy nem szimpi. Ott inkább elalszik, vagy nézelődik, csak emelni ne kelljen. Két hét múlva kedden neurológus, remélem akkor még okosabb leszek.

Ami a fordulást illeti eszem ágában sincs erőltetni. Igazából nem is gondoltam, hogy azzal le lennének maradva, csak miután itt olvastam, hogy már fiatalabb babáknak is sikerült. Megnyugtattatok, hogy az még ráér. (Egyébként Mirtill tegnap magától a hátára fordult és volt szerencsém látni is a manővert. :lol: ). Én is azt gondolom, hogy nem kell semmit sem siettetni, de ugyanakkor azt sem szeretném, ha "ráérünk még arra" felkiáltással figyelmen kívül hagynék valami fontos problémát. Tapasztalatlan anyukaként azt nehéz eldöntenem, hogy mi melyik kategóriába tartozik. Sajnos én a már sokat emlegetett paramami típus vagyok, így inkább kérdezek és megnézetem. Ezért is szuper, hogy itt tudok segítséget kérni.

Kamilla! Csodanőci, csodagyerekekkel. :D Nagyon ügyesek vagytok.

Lili! Nagyon édesek és tényleg látványos a különbség. Nálunk Tomi a felső képet produkálja, Mira már az alsót.

Banika! Te nem próbáltál csalni egy kicsit a tápszerrel? Ha nem egymást követő étkezéseknél csinálod, hanem mondjuk minden másodiknál, vagy naponta 2x-3X, nem fogja észrevenni és nem kér gyakrabban. Meséltem korábban, hogy a mi dokink nagyon rosszul van a 30 dkg körüli tápszeres!!! hízástól. Ha látom hét közben, hogy megint ennyi lesz a heti adagunk én akkor szoktam ezt bevetni és nálunk bevált. 130-as adagot 100-nak megfelelő 3 kanál tápszerrel keverem be. (30 alatt már nem idegesítem magam - bár szerinte az is sok - azt viszont próbálom nagyjából tartani)

Kép

Kép
szofi74

Labasv! De aranyosak és tényleg nagyon huncutul kacagnak.

Egy kedves történet:

Csak egy Anya?

Egy nőtől, aki éppen a jogosítványát akarta megújítani a megyei hivatalban a hivatalnok hölgy megkérdezte, hogy mi a foglalkozása. A nő hezitált, nem igazán tudta, hogyan határozza meg a munkáját.
- "Úgy értem," - magyarázta a hivatalnok- ''van munkája, vagy csak egy...?"
- ''Persze, hogy van munkám," - csattant fel a nő - ''Anya vagyok."
- ''Az anyaság nem számít foglalkozásnak, a háztartásbeli a megfelelő szó!" - hangsúlyozta a hivatalnok.
Egészen addig a napig nem is jutott eszembe a történet, amíg egyszer csak ugyan ebbe a szituációba nem kerültem a polgármesteri hivatalban. A hivatalnok láthatóan egy karrierista hölgy volt, kiegyensúlyozott, hatékony és megszállottja az olyan fontosnak hangzó címeknek, mint: "Hivatali Vallató" vagy ''Városi Nyilvántartó".
- ''Mi a foglalkozása?"-kérdezte.
Mi késztetett rá, hogy ezt válaszoljam, nem tudom. Csak úgy kibuktak belőlem a szavak.
- ''Tudományos munkatárs vagyok a gyermekfejlődés és emberi kapcsolatok területén.''
A hivatalnok megdermedt, a golyóstoll megállt a kezében és úgy
nézett rám, mint aki rosszul hall. Megismételtem lassan, kihangsúlyozva a fontos szavakat. Majd csodálattal néztem, amint a kijelentésemet fekete nyomtatott betűkkel a hivatalos nyomtatványra írta.
- ''Megkérdezhetem,"-kezdte a hivatalnok érdeklődéssel - "Pontosan mit csinál ezen a területen?"
Hűvösen, minden izgatottság nélkül a hangomban, hallottam magam válaszolni:
- "Továbbképző kutatómunkát végzek, (amit az anyák nem) Laboratóriumban és terepen, (általában úgy mondom a házban és a házon kívül). A főnökömnek dolgozom, (az Úrnak elsősorban, aztán az egész családnak) szereztem már négy elismerést (mind lány). Természetesen ez a munka az egyik legelhivatottabb a földön, (akar valaki ellentmondani?) és gyakran napi 14 órát dolgozom (a 24 közelebb áll a valósághoz). De a munkám több kihívást tartogat, mint a legtöbb átlagos karrier és az elismerés sokkal kielégítőbb, mint pusztán a pénz.''
A hivatalnok egyre növekvő elismeréssel töltötte ki a nyomtatványomat, felállt és személyesen kísért az ajtóhoz. Amint ráhajtottam a kocsifelhajtónkra, a csodálatos új karrieremben elmerülve, szaladtak elém a laborasszisztenseim -13, 7 és 3 évesek. Az emeletről hallottam a gyermekfejlődési programunk új kísérleti modelljét (egy 6 hónapos kisbabát), amint egy új hangmintát tesztelt. Úgy éreztem, csapást mértem a bürokráciára! Úgy tűntem fel előttük, mint aki sokkal előkelőbb és nélkülözhetetlenebb az emberiség számára, mint "csak egy másik Anya''.

Kép

Kép
szofi74

11 óra 4és 5 perckor megszületett Bognár Milán és Bognár Márk,mindkettő 2770 gramm,47 és 49 cm.Anya és a gyönyörű babák is jól vannak!

Gratula a Bognár családnak!!!
Vendég

Szofi
Nem mertem higítani a tápszert,mert féltem a hasmenéstől.De ha nem változik a helyzet,kipróbálom.Nálunk a gyerekorvos nem csinált gondot a hízásukból,mert azt mondta,nekik van 4 hét "lemaradásuk" amit be kell hozniuk.Amúgy van 3 gyereke és az anyukája is gyerekorvos.Én hiszek neki és bízom is benne.Tényleg nagyon normális és alapos.
Vendég

Lányok,
Köszönöm a tanácsokat utazóágy-járóka ügyben, azt hiszem hogy akkor egyértelmű a járóka választása! :wink:

Szanet,
Szépek vagytok! :D

Szofi,
Nálunk Blanka sokszor csak úgy hajlandó elaludni evés után, ha a mellkasomra teszem hasom, nézelődik, majd bealszik. Csak nem akarom, hogy ehhez hozzászokjon. :D
Édesek a gyerkőcök!
Én vagyok valószínűleg a tudatlan, de miért baj az ha 30 dkg körül hízik egy tápszeres baba? Azért is kérdem, mert az első hétről a másodikra 18 és 20 dkg-t híztunk, a másodikról harmadikra 26 és 29 dkg-t. A védőnő azt mondta minimum 15 dkg kellene, de jobb lenne a 20-30 közötti. Mondjuk a hígítást mi már kipróbáltuk, viszont sokkal hamarabb ébredtek így az újabb adagot követelve. Hát nem tudom, hogyan tudjuk ezt kivitelezni. :oops:

Tonti,
Remélem zavarmentes utatok van, várjuk hogy jelentkezz!

Lanyané,
Jó lett a hajad, és szép nagy a pocód! Nyugi az arcod püffedtsége lemegy a szülés után! :wink:

Juci,
Én nagyon adok a véleményedre, mert látom honnan indultatok, és hová értetek!

Lili,
Édespofák a gyerekeid!

Fanni,
Hatalmas gratula a Bognár családnak a fiúk megérkezéséhez! Sok boldogságot nektek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Fanni!

Hatalmas gratula Neked és a fiúknak! Az Aprónépnek és az újdonsült Apukának is!

Puszi!

Meiszterék

jucicuki

Végre nőtt a fiatalemberek száma!! Gratulaaa!!!

Mi 7 hetesen kezdtük így: Kép

3 héttel később
Kép

Újabb 2 hét
Kép

Azóta meg:
Kép Kép Kép [img]
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 6.2031.jpg[/img]

Hál istennek megúsztunk eddig mindenféle gyógytornát. Ahhoz képest, hogy 33 hétre születtek, nem is rossz :wink:

Kép
Kép
labasv

Fanni óriási gratula, sok boldogságot! :D

Kép
babyteve2

Fanni! Gratulálunk mi is! Sok boldogságot!!!

Lanyané! Te jössz, nem?

Rakok én is egy ilyenek voltunk, ilyenek lettünk képet:

Kép

Kép

Márkó 2700-ról 5500-ra hízott 10 hét alatt.
Norcika 3000-ről 4800-ra.
És ők nem tápszeresek. Nagyon durva, mert Márkó kétszer annyit eszik mint Norcika. :oops:

Kép

Kép
kamilla306

Fanni
Nagy nagy gratula!Nagyon ügyesek vagytok,szép nagyok a "kis"fickók :lol:

Tonti
Remélem szerencsésen megérkeztek

Lanyané
Tök jól nézel ki és hatalmas a pocid :shock:

Én úgy lennék megint terhes :oops:

Kamilla
ügyesek a gyerkőceid és nagyon édik 8)

Noa és apaKép
Száva tornázikKép
No comment (evés utáni csendélet 8) ) Kép
Vendég

Fanni hatalmas gratula!!! szép nagy babák :)

Kamilla, szép a súlyuk. Gergő 10 hetesen 4700 g volt Fanni kereken 5 kilo. Fanninak ekkor már fogyoznia kellett...mondjuk ők tápszeresek. de sztem az anyatej az sokkal jobb, így ne foglakozz a súllyal.

Torna: Gergő fordul Fanni nem. én nem vagyok kétségbeesve emiatt. Fanni kis lusta. meg tudná csinálni, olyan szépen könyököl egyébként. jövő héten megyünk fél éves tanácsadásra, majd ott azért megemlítem.

mindenkinek szépek a babái :):)

zsuzska80
Szombathely

FANNI GRATULÁLUNK ÉS NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT A CSALÁDKÁNAK!ügyesek vagytok :D

lanyané

Fanni

hatalmas gratula!!!!!!!

képek szuperek!rakjatok még, szeretem nézegetni :lol:
remélem Fanni is rak hamarosan!

[quote] írta:n úgy lennék megint terhes

én is, csak ne lenne a végén a szülés :roll: 8)

szanet

én is rakok nosztalgiaképet :lol:

Janka 3 hónpja: Kép

Janka most:

Kép

Annus születéskor:

Kép

Anna most

Kép

szanet

Csajok, Tontiék reméljük már a finish-ben vannak és még nem hullott ki az összes hajuk :lol:

jucicuki

Kép

csajok leloptam nektek fanni kistörpéi képét :oops:
íme hát nem cukik

lanyané

GYÖNYÖRŰEK!!!!
Vendég

Kép Berci pár órásan
[/img]
Kép Marci néhány órásan
Kép angyalkák ma este[/img]
Vendég

Kép [/img]
Vendég

Kép azt hiszem beszartam :lol: [/img]
Vendég

Sziasztok!!!Gondoltam bejelentkezem(hogy el ne felejtsetek :oops: )

FANNI!!!!HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lanyané!szép poci !Nemsokára a te csajszikáidat köszönthetjük itt!!!

Jajjj,a gyerkőcök csodálatosak!!!!Rakjatok még légyszi képeket!!!!!!Annyira szépek !!!!!!

Én kedden voltam dokinál.Minden rendben .Picurkáim ,állitolag szép nagyok.Illetve azt mondta a doki,hogy jo nagy fejük van és most azon filozok,hogy ez most mit jelent? :shock: a fejméretük 7,8 cm és 8cm .Ez olyan nagynak számit??????
s.csilla

Sziasztok!
Fanninak és a Babáknak nagyon sok puszi!!!!! :D :D :D Gyönyörűek!
Készülhet a következő kismama :arrow: Lanyané :?:
Tonti!
Remélem épségben megérkeztetek :D :D
Banika!
Fiúk édik!Látom szereoban nyomják!A férjem úgyis azt mondta hogy a sztereot biztos olyan ember találta ki akinek ikrei voltak :D
Rebe!
A lányok nálunk is a mellkasunkon aludtak el! :D Olyan édik voltak,de erre valóban nem ajánlatos rászoktatni őket :wink:
Babák nagyon husik,tök jók az ilyenek voltak ilyenek lettek képek :D :D

bognartundi0727

Nekem soha nem voltak hajlandóak rejtam elaludni. Mindig azt hitték (7 hetes koruk óta), hogyha hason vannak, akkor ki kell nyomogatni magukat. Akkor is csak a kiságyban aludtak el, vagy lajhárpózban sátűlva. Na ez annyira már nem könnyű...

Kép
Kép
labasv

Csilla!
9 cm-től érett fejméretűek!Az enyémek is 8,7 és 8,3 voltak a 30. héten.

Mennyit változnak 2-3 hónap alatt ezek a kis bébik...hihetetlen! :D Nagyon édesek a képeken!

binyek

Sziasztok!

Úgy alakult, hogy valószínűleg el kell adnom a BERGON ikerkocsimat. :oops:
Nemtom érdekel e valakit, vagy esetleg ismertek e olyat, akit igen... :oops:

Néhány adat: Bolygós a kereke (Én úgy kaptam, hogy az egyik az csőnél ragasztva van :!: Nekem 2 hetembe került, mire észrevettem, :shock: mert nem feltűnő és a kocsi hibátlanul működik. Az előző tulaj csináltatta bolygósra, ezért megvan hozzá az eredeti kerék is (nem lehet csak úgy visszacserélni).
2 irányból tolható, kb.78 cm széles (nekem befér a 80 cm széles liftajón). Van hozzá lábzsák és esővédő. Kukucskáló a tetején, ami alatt hálós napellenzős izé van, így nem süt a babák szemébe a nap. 2 nagy rakodózsebe is van. A műanyag a lábrészénél be van szakadva, de ez sem igazán látszik.
ez a típus 76 ezerért volt 2 hónapja a bergonban, én 30-35 ért adnám.
Ja, teljesen fektethető. (de 175 ig biztos, nem mértem, de nekem teljesnek tűnik élőben)
Kép

Kép
Kép
labasv

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: