A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Ami - örülök hogy jelentkeztél!!! És szuper hogy már 100-at is tudott enni Áron baba!!!!!! Nagyon örülök neki! Csak így tovább!! Én is küzdök folyamatosan, látod, de megéri! :wink:

Jóéjtcupppppa mindenkinek! :)
Vendég

Sziasztok!

Csak egy esti gyors bekukk, reggel már biztosan nem lesz időm idejönni.

Maverickéknek hatalmas gratula!!!
Micsoda meglepetés lehetett... :shock: :lol:
szép nagy babák lettek!

Nekem zabszem rendesen a seggemben, mert azt nem írtam úgy emlékszem, hogy ha esetleg megindul a szülés, elsősorban természetes szülési móddal próbálkozunk. Csak probléma esetén lesz császár. :shock: Hát, ettől félek is rendesen, de bízom a dokimban.

Remélem, hogy mihamarabb üzenhetek nektek, hogy túl vagyunk rajta, és mindenki jól van!

Addíg is, amíg nem leszek, a távolból szurkolok mindenkinek, kinek a szopigondok leküzdéséért, kinek azért, hogy mihamarabb a kezébe foghassa az egészséges kisbabáját!

Remélem, nem sértelek meg vele Muffin, nektek külön és sokszorosan drukkolok, hogy minden rendben legyen a kis Eliottal, és megkapjátok végre a megérdemelt nyugalmat és boldogságot!
Teljes szívemből kívánok nektek minden jót!

Vigyázzatok magatokra!
Puszilok mindenkit, amint tudok valami érdemlegeset, jelentkezem!

Viszlát!
Vendég

Ma hajnalban meghalt a nagybátyám. :( Azt hiszem 2008 első féléve volt életem legnehezebb időszaka. Remélem a holnappal elkezdődik az évnek az a fele, amikor sok boldogságban lesz részem. Azt hiszem már jól jönne...

KépKép
muffin

Muffin!
Őszinte részvétem.... hát tényleg elég sok rossz hírt kaptatok ezidáig. Reméljük, hogy ezután tényleg csak jó jöhet!

Marcsi!
neked nagy drukk holnapra!! Hát nemsemmi, hogy "bepróbálkozol" faros szüléssel!! :shock:

Andi!
Nagyon édes Viki baba! És tök jó, hogy most már több tejed van!

Csajok, nem tudom még mi lesz itt éjjel, de ilyen rohadt derékfájásom még nem volt..... egyedül adig volt jó, mig a meleg zuhany alatt álltam... de ahogy kijöttem onnan, ujra fáj. És keményedek..... hát majd kiderül!!
Na, most megyek, megpróbálok aludni! Vagy itt vagy sms-ben jelentkezem holnap!!!

Jesszus, most kapok észbe, hogy holnap már július van!!! :shock:

d.dodó

Sziasztok!

Temeszetesen, mar nem vagyok 100%-ig informalt, mert persze idöközben megszületett az en kislanyom is, Lea, 3870 gr es 50 cm.
40+2-re született 19.-en hajnalban, normal szülessel!

Itt mar nagyon sok szebbnel szebb baba született, csak igy tovabb!
Olyan jo nezni a tablat, ahogy egyre növekszik!

Muffin - nagyon kivanom Neked, hogy tenylega julius pozitiv valtozasokat hozzon az eletedben!
Reszvetem - igy ismeretlenül is!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Muffin! Nagyon-nagyon sajnálom! Eliotért mert mindannyian nagyon-nagyon drukkolunk, de ezt úgyis tudod!

Kép
andkata

Jó reggelt mamik!

Muffin!

Sajnálom, hogy ilyen rossz hírt kaptál és őszinte részvétem a család nevében is.Próbáld túltenni magad a nehézségeken és mindenbizonnyal innét már csak jó jöhet számotokra.

Kryss

gratula a bébihez szép kis súllyal született Ő is, remélem jó sok tejcsid van.Hogy fogadták a tesók a kicsit?

Marcsi

irigykedve gondolok rád, hogy Emma veled lesz a héten s nem számolsz velem vissza 10-ig :wink: . Remélem a dokid nem gondolta komolyan a faros szülést? Hát én biztos megőrülnék a gondolattól is. Szorítok nektek és minden jót , minnél előbb írd meg a híreket :wink:

Dodó

remélem jobban vagy, tudtál akudni kicsit az éjjel és abba maradt a derékfájdalom

Nálam a helyzet változatlan, várom a pénteket mint a messiást, hogy végre találkozzak a dokimmal .
Dávid nem kímél meg azzal, hogy pár nappal előbb elinduljon :( pedig már jó lenne mert mindenem fáj és néha megmozdulni se bírok csak fekszem mint egy fatuskó és figyelem a törpéket, akik jó fejek mert próbálnak pihenni hagyni ami nem megy igazából a nyűgjeim miatt.Kész vagyok, szívem szerint átaludnám a maradék időt mint egy medve, de akkor is megőrülök annyira fáj a kereszcsont és a szemérem csont + pocak.Elegem van de nagyon, nagyon nagyon....

Na inkább megyek mert csak a levegőt rontom

Szép napot mindenkinek

VIKIRŐL tudtok valamit???????
tappancs28

Muffin: sajnalom az ujabb rossz hirt! Isten nyugosztalja!

MArcsi: gondolunk Rad es varunk vissza sok sok elmennyel- remeljuk csak pozitiv lesz-, es kepekkel.

Az indulni vagyoknak hajra!

Erdekes mert en epp tegnap almodtam ezt, hogy ctg-n elfolyt a magzatviz :lol: Akkor hat megis van ilyen....

En ma megyek majd ctgre de csak delutan.
Addig takaritok, meg boltba megyek, meg megkeresem azt a turkalot, ma nem tunik ugy hogy eso lesz, sot ismet oriasi kanikula lesz.
Hidegfront? HAt fornt az lehet hog ylesz, de egyaltaln nem fog lehulni :twisted:

Nekem valami teboly volt az ejjszakam- es nem a fulemben zummogo szunyogtol, az x pisitol, a nem alvastol...- Miutan 3-4 oras pocakbuli utan nyugovora tertem( annyira hihetetlen ez a baboca, egesz nap fraszban tart, felebreszthetetlen- lehet olyan lesz mint Nora.....- de este olyan edzest tart hogy sikongatok a fajdalomtol, tegnap is a sarkat az oldalamon akarta megfogatni az apjaval, aki persze igen elvezi a szitut nevet , fotozgatja, en meg majd besz..rok ugy faj)es elg hamar be is aludtam, mikor egyszer csak hallom ferjem hangosan beszel( azert magaban nem igen szokott :lol: ) fuleltem mi lehet. Aztan hamar rajottem valami nagy baj van. Bejott a szobaba fogta a fejet es zokogott. Na hat innentol volt egy oram amit nem kivanok senkinek. Valami frissites kapcsan letorlodott az osszes fotoja az ipodrol- tudni kell nem 100az nagysagrend+ szamara a foto olyan mint egy ehezonek agy kifli, szoval mindene., es kozte volt kb 3-4 ev fotoi...minden- es annyira osszetort, hogy en meg azert zokogtam mert majd megorultem annyira fajt hogy nem tudok segiteni semmit. Csak nyugtatgattam, hogy dehogy haragszom, nem tehet rola, az emlekek bennunk vannak, stb...kozben meg remegtem, hogy csak nehogy annyira tulhergelje magat, hogy rosszul lesz- a szivritmuszavaranak azert nem tesz tul jot a 300as vernyomas, es o lazan tud olyant produkalni- ...
Szoval hiaba minden pszichologiai pedagogia en nem tudom milyen okossag amit magamba gyurtem az evek alatt csak alltam es szoritottam olyan erosen ahogy csak tudtam, hogy valahogy nyugodjon meg- ossze akarta torni az ipodot, meg egesz testeben remegett- aztan sikerult valamelyest lenyugodnia( persze addigra en olyan rosszul lettem azt hittem menten kidobom a taccsot....) es leult a gep ele, es nekiallt keresgelni mit lehet tenni. Meg jo hogy egesz nap ilyen terulten dolgozik, igy tudja sokmindenre van megoldas amit nem is hinne az ember.
es talalt valmi progit ami visszakeres elveszett adatokat.
En 1kor mentem vissza az agyba, akkor meg csak 30%nal tartott a kereses. El tudom kepzelni hogy 3 korul johetett o az agyba, es annyit mondott csomo mindent megtalalt a program.
Szoval azt hiszem a fotok egy resze meglett, amiket megigert ma kiir dvdre( mondanom sem kell en a hetvegen mikor mondta a ftokat az ipodra tolti en mondtam miert nem dvdre, na de ezt tegnap ki sem mertem ejteni a szamon, hogy latod en megmondtam...).
Szoval a vege eleg jo lett a tortenteknek, de amit akkor ateltem nem ivanom senkinek. ez a magatehetlenseg iszonat erzes volt...pedig csak rohadt fotokrol volt szo....Ah, ...........
Bocsanat hogy ezzel untattalak titeket, de azt hiszem ez kelloen mely nyomot hagyott bennem, sot benne is- plussz most egesz nap izgulok hogy neulla alvasssal nehogy sokat hibazzon a munkahelyen, na meg biciklivel kozlekedik a varosban....
Vendég

Vikinek a multkor irtam smst, a valszat be is irtam ide.
A heten csut megy dokihoz ujra. Lacko jol van es mar 3 kg. Mehszaj kulso nyitva belso felpuhulva, es gondolom eleg para dokija lehet mert teljesen szigoru fekvesre itelte, es meg min 1 hetig igy is lesz.
Vendég

Kép Kép

Kép
szly27

Hát ez óriási! Maverickéknek nagy gratula a meglepetés fiúcskákhoz! Jó egészséget, sok tejet, és mindenből amúgy is a legjobbat nekik!

Kryss, nektek is nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok! Ha lesz egy kis időd, várunk képeket is!

Muffin, fogadd részvétem. Kívánom, hogy most már csupa jóban, örömben legyen részed, és hogy mihamarabb magadhoz ölelhesd a drága Eliotot!

Minden baba csuda édes, anyukák, bombázzatok még képekkel!
A tejezéshez is drukkolok mindenkinek!

A hiányzóknak megy az odagondolás.
Marcsi, a legjobbakat!

Dodó, mi a helyzet? Neked is drukkolok!

Muffin, Kata, köszönjük a híradást Magdiékról!

Úgy látom, kezd némi pörgés lenni a lustika babák között is :)

Az édes fiacskámnak főztem már gyümölcslevest, mert tegnap reklamálta (isteni receptet kaptam, mindjárt föl is teszem). A továbbiakban a változatosság kedvéért játszóterezés lesz - ha egyszer felébred a kicsi krumpli :) A lányom meg veszettül ugrál :D

Képzeljétek, a nővéremnek 18-án fog születni a babája (ha addig nem akar elindulni...)! Kicsit aggódom, hogy így már nagyon esélyes, hogy egy időben fogunk szülni, hacsak nálunk nem alakul máshogy. De a dokija szabadságra megy, és így lesz ideje megműteni.... :shock: :?

Kép
Kép
bondi

Valaki meg tudja maondani hol volt az utolsó pocakos tábla feltöltve? Nem találom és így nem tudom Maverik hány hétre szülte a piciket! Meg időm sincs kikeresni, mert Jázmin ébredezik! Előre is köszi!

Kép
szly27

Kryss! Gratulálok Leához! Képet kérek!

Kép
szly27

Sziasztok!
Szly:456.oldalon.

Kép
Kép
Kép
kike

Lehet nem kellett volna összebújni Apával reggel?Azóta fáj,keméyedik a pocak,és fáj a derekam is. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

kike: ilyen aron meg kellemesebb ha kicsalogattatok a babot :oops: :lol:
Vendég

na, takaritas kesz, ugyhogy lassan szedelozkodok es indulok, nehaogy meg melegebb legyen.
Mindnekinek szep napot!

Minel kevesebb szenvedest, fajdalmat. Beket es pihenest!
Kike: ez Rad is vonatkozik, nem megvaltani a vilagot minden pasi helyett :lol: A gyerekek meg ma akar medencezhetnek is nem?
remelem ma nyugisabbak lesznek. Ha meg megy korhazba nehogy holnap nstre kelljen menni, irj nyugodtan smst!
Vendég

Kike!

Szerintem ez nem rossz módszer...nekünk sajna még nem jött be... :oops:

Kép
andkata

Adél hat nap múlva születik meg...csak tényleg... :D

Kép
andkata

Maverick!!! Gratulálunk a 2 meglepi kissráchoz!!! És a sima szüléshez! Ügyes vagy! Sok tejcsit, és boldogságot nektek!

Kryss! Gratulálunk Lea baba születéséhez! Sok-sok boldogságot, és tejcsit!

Muffin :(
Nagyon sajnálom... De igazad legyen, és július 1-jétől új időszámítás kezdődjön az életetekben...

Marcsi+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kike :P
Sajnálom, hogy ilyen nehéz most a vége a 2 gyerkőccel :? De majd a kh-ban kipihened magad :wink:

Lányok :P
Én még 2in1. Holnap megyek a dokimhoz. Remélem, mond valami bíztatót! (Amúgy holnap du-ra tervezem a bábakoktélt :shock: :lol: )

Véda
Vendég

Remélem ha ma alakul valami,akkor ddig amíg Apa el nem megy dolgozni délután. :roll:

Medencét le kellett ereszteni,mert jött a homok,meg jön a konténer a törmeléknek. :?

Véda:megy a drukk,te méág előttem vagy :wink:

Megyek vissza lepencézni,mert ha állok vagy ülök még jobban fáj a derekam,meg a pocóm.

Kép
Kép
Kép
kike

jó reggelt mindenkinek!

kryss!
nagy gratula a bébihez! sok egészséget és tejcsit!

muffin!
nagyon sajnálom. milyen nehéz lehet most nektek... de bizzunk benne hogy elkezdődik nektek mától az új időszámítás! +++++
igazán megérdemelnétek! +++++

kike!
hajrá! ma is váltsd meg a világot!! :twisted: :twisted:
nem gondolod hogy pihenni is kéne???? nagyon vigyázz magadra!!!

anyjuk!
remélem boldogult a párod. ha netán nem akkor szívesen segítünk nyusziapuval. vagyis nyusziapu segít ha tud. hátha ő is tud valami okosságot mondani.

véda!
++++++ a dokihoz. inkább ő mint a bábakoktél :shock: :?

Kép

Kép
timi1982

Jó reggelt mindenkinek!

Muffin! Nagyon sajnálom! Részvétem!
Remélem mostmár hozzátok is megérkezik valami boldogsághullám!

Kryss! Nagy gratula a babócához! :D

Marcsi! Megy a drukk! +++++++++

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!
Muffin: őszinte részvétem!

Mi ma reggel voltunk a Margit szigeten csavarogni, nagyon jól esett, tegnap este filmeztünk, szóval próbáljuk kihasználni az időt!
Ja és Kike, mi már napok óta bevetjük ezt a cselt is de nem használ semmit! :oops: :D

Marcsi+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Véda:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(neked is!)
Vendég

Jó reggelt/Napot!

Muffin! Őszinte részvétem! Innen csak jobb jöhet!!!

Marcsika! Megy a drukk és várom az sms-t!!!

Észre vettétek, hogy ez a topic nagyon pontos, vagyis a babák pontosak. Egy-két kivétellel. Mindegyik baba kivárja a kiírt időpontot. Jól nevelt gyerkőcök!! :lol: :lol: :lol:

Megyek, főznöm kell, meg takarítani, apa altatja Vikit.

A telefonom a közelben! :D Hallod Kata?? :D

sz.andi

Muffin:részvétem,nagyon sajnálom a Nagybátyád!

Olyan fáradt vagyok,meg éhes is.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Muffin, sajnálom és részvétem! Tiszta szivből kivánom, h ebben a félévben már csak pozitiv dolgok történjenek Veletek!

Kike, ez nagyon úgy hangzik, h baba lesz ma! :wink:

Katáék Dóri babája tessék mostmár előbújni! ! !

Marcsi+++++++++++++

Titi rég jártál errefelé, remélem csak a fiúk foglalnak le és azért nem jössz!

Kryss, gratulálok a Babókához!

Holnaptól mi is egyedül vagyunk, Bence most is a nagyival lennt játszózik! Hát azt hiszem nem fogok unatokozni! Csak azt tudnám h fogunk lejutni a harmadikról!? :shock:

Véda, Csabi nagyon ragaszkodik hozzád, mondjuk még jöhet ma is, csak megvárta a 40.hetet! 8)

Lányok, hajrá aki szülni szeretne, megy a drukk ezerrel! :)
bencuri

Sziasztok!
Vagyok! A derékfájásom még elég sokáig megvolt, de abbamaradt!!

Kike!
Nekem is tegnap egy összebujás után lett ilyen eszméletlen derékfájásom! :oops:

Na, ma jött a korházból a levél, hogy csütörtökön 14:00-ra kell menni UH-ra. A csütörtököm igy elég mászkálós lesz. Mert ha visszaérnk a korházból a buszpályaudvarra, akkor bent is maradhatok a városban, mert fél 4-re kell mennem a dokinőhöz is!

Ma már 39-et ir a vonalzóm!!! :lol: :lol: :lol:

Anyjuk!
Neked is gratula a hétfordulóhoz!!

H.Szilviékkel mi lehet??

d.dodó

Dodo:gratula a 39-hez! :D

Már ettem,ittam kávét,de még remeg kezem,lábam,szerintem leesett a vércukorszintem. :roll:

Anyjuk:neked is gratuala a 38.héthez. :D

Bencuri:legyen igazad,legyen ma baba-csak ne délután akarjon jönni,mikor Apa nincs itthon.
Jobb lenne csütörtökön,akkor nem dolgozik.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, nálunk is ez volt jósolgatam, elment apa dolgozni és nem maradt abba a fáj és hát haza kellett jönnie 8)
Hazatud menni a férjed ha véletlen beindulna a szülés, van ki leváltsa őt?
bencuri

fáj=fájás
bencuri

Vicces kértem időpontot csipőszürésre, hasi és kopponya uh-ra és csak aug. 21ére van hely. :?
bencuri

Bencuri:fel vannak készülve a munkahelyén,hogy ha telefonálok,Apa eljön.Csak mivel autó nincs,így sajna marad a mentő ha ,valami lessz-pedig nem szeretem a mentőt. :roll: Azért busszal mégse mehetek be :lol: Igaz csak negyed órás út,de hát sose lehet tudni mi lessz.
Az is lehet hogy ha me nem,akkor holnap,mikor megyek be busszal NST-re,akkor lessz valami.Azért ciki lenne a buszon :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Reméljük jó helyen indul el a szülésed! 8)
8) és apa is melletted lesz az a lényeg!
bencuri

Lányok olyan izgi, alig várom már a babahireket! Olyan jó szoritani és drukkolni! :D
bencuri

Bencuri:Köszi,én is remélem hogy minden ok lessz.Az biztos hogy mindjárt megjön Apa egerszegről,eszünk,és lefekszek én is a gyerkőcökkel,mert nagyon fáradt vagyok.Pedig ma semmit nem csináltam,csak sütöttem kenyeret,azt is inkább a gép csinálta :lol:

Délután hozzák a konténert a törmelékeknek. :? Még jobban oda kell figyelnem a gyerekekre majd,hogy mit csinálnak az udvaron.

Kép
Kép
Kép
kike

Bencuri!

Szonja továbbra is egy tündér? :D

Kata! Továbbra is drukkolok, meg persze Kikének és Muffinnak is!

Kép
andkata

kike!
Én vasárnap voltam igy, hogy szinte az egész napot végigaludtam... jó, neked ez két gyerek mellett nem igazán megvalósítható..... de azért tényleg pihenj egyet!

Én kíváncsi leszek, hogy babácska megvárja-e még a csütörtöki UH-t, vagy ugy dönt, őt már ne piszkálják, és előbb kijön! :)

d.dodó

sziasztok. Köszi amiket írtatok. Nekem ma nem sok kedvem van semmihez. Nem tudom, hogy emiatt-e, vagy más miatt, de épp most keltem fel egy röpke 3 órás szunyából, pedig reggel 7-ig egyhúzomban aludtam éjszaka is. Kicsit le vagyok törve, és már szinte el is könyveltem hogy túlhordás is lesz, úgyhogy inkább a homokba dugom a fejem és struccot játszom... Na most megyek is és kitalálok valami elfoglaltságot magamnak...

KépKép
muffin

Muffin, valahogy úgy szokták mondani, hogy a JóIsten becsuk egy ablakot, akkor kinyit egy másikat, bármilyen szomorú is a tény. Túlhordással most már ne foglalkozz. Sztem nagyon nem fogják engedni. Finisben vagy. És nagyon, de nagyon sok szeretettel gondolunk Rátok a nap minden percében.

Lányok, nem tudom hisztek-e benne, de jó volna elképzelni Muffint, ahogy karjában Eliottal a kórházajtón mosolyogva kilép. Ha mindannyian nagyon erősen tennénk mondjuk akár este nyolckor pár napon át, sztem sok erőt adna nekik. Próbáljuk meg, jó?

Bencuri, kórháznézőben voltam akkor, és kicsit eldumáltuk az időt a szülésznővel :oops: . Na de máshova nem nagyon járok, oylan jól esett. :lol:

potyka

AndKata, ma egy kicsit nyügösebb Szonja, szerintem ez az időváltozás zavarja szegényt! De szépen eszik van hogy már 90 is megeszik és éjjel csak 1/2 4-kor volt fennt enni egyszer és utána reggel 8kor! Tehát éjszaka nagyon jó volt!
De mostmár lassan neked is drukkolhatunk, mikor szeretnéd hogy Adél kibújon?

Potyka, én benne vagyok! Hiszem h Muffinnék megérdemlik, h végre jó történjen velük, az elmúlt nehéz hónapok után!
De legalább nem voltak sokan mikor kórházt látogattál! :wink: és még nagy meleg se volt!
bencuri

Potyka
:D :D :D Én abszolute benne vagyok!

Muffin! Mondjuk én amúgy is nagyon sokat gondolok Rád, főleg hogy most már találkoztunk is !

Bencuri! Adélnak van még egy hete, nem szeretném sürgetni. Biztosan tudja mikor kell. Mondjuk úgy megismerném már... :D :D :D

Kép
andkata

Sziasztok!

Nekünk megint hosszú volt az éjszaka!
2 órán keresztül kipattant szemekkel csak nézett rám és ahogy letettem üvöltött!
Viszont éjjel is 80-at szopizott,ma napközben meg 90-et!
Fejlődik a kis drága!
Apa szabin van a héten úgyhogy az előbb végre felhúztam a gumikesztyűt és kisúroltam a kádat meg a mosdót!
És kivasaltam Áron ruháit is!
Rám is rámférne már egy teljes generál,de asszem az már nem ma lesz!

Babások! Van valami rendszeretek már a fürdéshez?
Én hiába próbálom annyira össze-vissza jön ki az etetés,hogy nem megy egy időben!

Kismamik! Csak mereszgetem a szemeim a vonalzók láttán,lassan mindenki babás képeket fog feltenni!
Nagyon szorítok nektek,hogy könnyű és gyors szülésetek legyen!

Muffin! ++++++++++++++++++++++++++++

Egy fotó a "kis"fiamról!

Majd még jövök ha tudok!

Millió pussz mindenkinek

Sziasztok

Kép

Kép

Kép
ibm

Nagyon köszi csajok! Sikerült megkönnyeznem amit írtatok. És tuti hogy erőt ad, hogy ennyien várják szeretettel pici Eliotot. Majd megkérem a férjem, hogy készítse el azt a mosolygós fotót! :)

KépKép
muffin

Ami!
nagyon aranyos Áron baba!!

potyka!
Én is benne vagyok! ;)

d.dodó

Egy utolsó pocifotó-remélem az utolsó,és mostmár tényleg előjön:
Kép

Ami:Nagyon édes a kis Áron!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin: azt hiszem sokadiknak már szinte feleslegesen szajkózom de én is sokat gondolok rátok és várjuk az a bizonyos képet!

Andi: köszi, hogy írtad hogy telefonközelben vagy de sajnos miattam akár ma még párna alá is dughatod a telcsit! :lol: :lol: :lol:

Bár a séta meg bevásárlás óta ott lent szurkál egy picit meg feszít de ez még nem sok! Én tényleg mazohista vagyok de minden fájdalomnak kellemetlenségnek úgy örülök ami most a várható szüléssel kapcsolatos! (mikor terhes lettem és a 15 hétig olyan hányinger és rosszullét volt rajtam folyamatosan, hogy semmi nem ment le a torkomon, akkor is olyan boldog voltam!!!)
Vendég

Gyors helyzetjelentés: :D -Pár órán át öt percenként keményedett fájt a pocak,derék.Aztán abbamaradt,aztán ismét :roll: Nem hiszem hogy ki akar még ma jönni.
Viszont ha lefekszem olyan ugrálást rendez,hogy csuda.
Lehet megint csak frontot jelez.Bár már kezdem unni,néha annyira fáj,ahogy megfeszül a pocak.Vagy jöjjön ki,vagy maradjon abba ez a fájdogálás. :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Kata!

Én is így voltam!
Nagyon fájt már mindenem de valahol örültem neki és nagyon vártam a végét!
Íme az eredmény:

Most így alszik,de asszem ma már nem lesz több ilyen perce,úgyhogy szerintem mára lépek,de azért igyekszem jönni!

Aki akar induljon szülni!++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Kép

Kép

Kép
ibm

Ami: Áron baba nagyon édi és köszi a képet én reklamáltam már érte!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.15 16:24-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: