Muffin: sajnalom az ujabb rossz hirt! Isten nyugosztalja!
MArcsi: gondolunk Rad es varunk vissza sok sok elmennyel- remeljuk csak pozitiv lesz-, es kepekkel.
Az indulni vagyoknak hajra!
Erdekes mert en epp tegnap almodtam ezt, hogy ctg-n elfolyt a magzatviz

Akkor hat megis van ilyen....
En ma megyek majd ctgre de csak delutan.
Addig takaritok, meg boltba megyek, meg megkeresem azt a turkalot, ma nem tunik ugy hogy eso lesz, sot ismet oriasi kanikula lesz.
Hidegfront? HAt fornt az lehet hog ylesz, de egyaltaln nem fog lehulni
Nekem valami teboly volt az ejjszakam- es nem a fulemben zummogo szunyogtol, az x pisitol, a nem alvastol...- Miutan 3-4 oras pocakbuli utan nyugovora tertem( annyira hihetetlen ez a baboca, egesz nap fraszban tart, felebreszthetetlen- lehet olyan lesz mint Nora.....- de este olyan edzest tart hogy sikongatok a fajdalomtol, tegnap is a sarkat az oldalamon akarta megfogatni az apjaval, aki persze igen elvezi a szitut nevet , fotozgatja, en meg majd besz..rok ugy faj)es elg hamar be is aludtam, mikor egyszer csak hallom ferjem hangosan beszel( azert magaban nem igen szokott

) fuleltem mi lehet. Aztan hamar rajottem valami nagy baj van. Bejott a szobaba fogta a fejet es zokogott. Na hat innentol volt egy oram amit nem kivanok senkinek. Valami frissites kapcsan letorlodott az osszes fotoja az ipodrol- tudni kell nem 100az nagysagrend+ szamara a foto olyan mint egy ehezonek agy kifli, szoval mindene., es kozte volt kb 3-4 ev fotoi...minden- es annyira osszetort, hogy en meg azert zokogtam mert majd megorultem annyira fajt hogy nem tudok segiteni semmit. Csak nyugtatgattam, hogy dehogy haragszom, nem tehet rola, az emlekek bennunk vannak, stb...kozben meg remegtem, hogy csak nehogy annyira tulhergelje magat, hogy rosszul lesz- a szivritmuszavaranak azert nem tesz tul jot a 300as vernyomas, es o lazan tud olyant produkalni- ...
Szoval hiaba minden pszichologiai pedagogia en nem tudom milyen okossag amit magamba gyurtem az evek alatt csak alltam es szoritottam olyan erosen ahogy csak tudtam, hogy valahogy nyugodjon meg- ossze akarta torni az ipodot, meg egesz testeben remegett- aztan sikerult valamelyest lenyugodnia( persze addigra en olyan rosszul lettem azt hittem menten kidobom a taccsot....) es leult a gep ele, es nekiallt keresgelni mit lehet tenni. Meg jo hogy egesz nap ilyen terulten dolgozik, igy tudja sokmindenre van megoldas amit nem is hinne az ember.
es talalt valmi progit ami visszakeres elveszett adatokat.
En 1kor mentem vissza az agyba, akkor meg csak 30%nal tartott a kereses. El tudom kepzelni hogy 3 korul johetett o az agyba, es annyit mondott csomo mindent megtalalt a program.
Szoval azt hiszem a fotok egy resze meglett, amiket megigert ma kiir dvdre( mondanom sem kell en a hetvegen mikor mondta a ftokat az ipodra tolti en mondtam miert nem dvdre, na de ezt tegnap ki sem mertem ejteni a szamon, hogy latod en megmondtam...).
Szoval a vege eleg jo lett a tortenteknek, de amit akkor ateltem nem ivanom senkinek. ez a magatehetlenseg iszonat erzes volt...pedig csak rohadt fotokrol volt szo....Ah, ...........
Bocsanat hogy ezzel untattalak titeket, de azt hiszem ez kelloen mely nyomot hagyott bennem, sot benne is- plussz most egesz nap izgulok hogy neulla alvasssal nehogy sokat hibazzon a munkahelyen, na meg biciklivel kozlekedik a varosban....