A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Sziasztok Lanyok!

Ezer eve nem jartam erre!!!

Rebe, gratula a leanyzokhoz!!!!!

Az osszes bebi nagyon edes, es hogy mekkora nottek!!! :shock:
Banika, a fiuk is milyen nagyok mar!!! Es teljesen egyformak nekem... egypetejuek?

Remelem Lanyane jol van, csak a hosegtol nem ir, hanem inkabb husol..... kinek fog irni, ha esemeny van?

Nalunk minden ok, a sracok nonek, rugdosnak stb...:) Mar elkezdtuk rendezgetni a babaszobat, kaptam egy tok jo szotatos hintaszeket labtartoval, annnnnnyira kenyelmes!!! :wink: meg lassan gyulik a kelengye is. Ti mennyi body-val, rugival kezdtetek? Es kb hanyszor kell cserelni a ruhat naponta?

Fanni GBBS-re mikor szurtek? Itt nalunk nem rutin, az egesz orszagban egy helyen csinaljak (nagyon gaz nem?) kuldenek postan mintavevo cuccot, magamnak leveszem, es visszaposta....

Juci az a kep, amin a csajok egymast olelik olyan nagyon edes! Remelem az en fiaim is igy fogjak szeretgetni egymast.....

pusz
Bogi

dragonfly

hordozókendőben nem fáj a hátam. szerintem nem nehéz úgy tartani a bébit, mert annyira magamhoz kötöm.

nagyon meleg volt valóban, de már nem bírtam, hogy folyton ordít a kis prücsök :lol: meg a rendetlenséget sem bírtam...úgyhogy ezt választottam

dragonfly

nekem kb 15 rövid ujjú, 15 hosszú ujjú bodym volt.most kb 20rövid ujjúm van :lol: 10 hossz ujúm.....na mindegy is
én annyit vennék, h minden gyereknek legyen kb minden napra egy.
mivel már ősz lesz kb 10 rövidet,14 hosszút.+rövid ujjú rugit 6ot, hosszú ujjút 8at.
mondjuk mi nagyon bukósak vagyunk, így van , h naponta 3-4 ruhacsere is van :twisted: meg sok rucink van, mégis 2 naponta mosok :twisted:

szanet

szanet

Kép Fél éves megilletődött nagylányok

Kép Dédnagyival :lol:

Kép Ez kicsit gagyi, de én "alkottam" babahami ünnepi uzsi, különböző babadesszertek

Kép
Kép
labasv

Ja, és ilyeb fejvédőket alkottam,pár pocsék a kép. 2-2 db-ot.
Kép

Kép
Kép
labasv

Banika :P
Köszi!
Nálunk Apa szokta azt hinni, hogy azbeszt keze van :lol: Gondolom kicsit kapkodtál... nincs, aki segíthetne vasalni, takarítani, ilyenek?

Labasv :P
Most az izgalom háttérbe szorult kicsit, így hogy én is úgy érzem, ki fogom várni azt a 9 napot. Majd jövő szerda környékén kezdek parázni 8) Nagyon szépek vagytok a fotón!

Tontica :P
Gondolom a gyerekek kétnyelvűek! De jó nekik! Édesek nagyon!
Valóban nagyon nehéz "már csak" 9 :D nap elé nézek...

Dragonfly :P
Itthon a 36. héten nézik elvileg a streptot, de a kontroll egyébként nálunk is úgy lesz, hogy én veszem le magamnak :D Ez rendhagyó ám, amúgy mindenkinek a doki veszi le!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kép Fölraktam a felvédőt. Ezzel elvannak most egy darabig :lol:

Kép
Kép
labasv

Sziasztok :D
kiszabadultam a rabságból :twisted:
a doki azt mondta mostmár bármit érzek bármi van a csajoknak bajuk nem lehet kb 2400grammosak.
gyorsan végigfutottam a képek egyszerűen zabálnivalók minden manóról :D
fanni le a kalappal,hogy ilyen ügyesen bírod én már megpusztulok a nagy hastól,meg ami nagyon durva a vizesedés az egész testem felpuffadt ,a fejem is a lábamon a bőr hepe hupás annyira feszül hogy szét akar reccsenni 10 percet lóg és sirva fakadok a fájdalomtól egész n ep polc meg borogatás.na nem nyavajgok :oops: :lol:
kilókról ne beszéljünk 25körül járok :oops: megijedek ha tükörbe nézek :lol:
steptococcus nekem volt 2 hónapja sima ilyen krémet kaptam amit egy csővel kelett felhelyezni,a mosteni szűrésem nega lett.
bocsi az össze vissza írásért,pusssszi mindenkinek
ja fanni kicsit irigyellek a programozottért igy rá tudsz készülni és tök jó szülinapjuk lesz 07.07

lanyané

Lanyané: Végre hírt kaptunk rólad :lol:

Kép
Kép
labasv

Hello!

Dragonfly: orulok hogy hirt adtal Magatokrol!!! Nagy mar a poci?
Mi az a GBBBS? :oops:
Majd kerunk kepeket a szobacskarol ha kesz lesz!

Szanet: hordozokendo nekem nincs, nem is birnam mar el a gyerkocoket olyan nehezek. Te tudod de en nem szoktatnam ra Oket a cipelgetesre mert kesobb nagyon nehez lesz raszoktatni Oket hogy ellegyenek egyedul. Rajtam Alex csung/ne allandoan, Annam eljatszik egyedul.
Kepeket megneztem, nagyon szepek vagytok mindannyian!!!
:D

Labasv: BOLDOG FEL SZULINAPOT!!! Tenyleg nagyon kreativ vagy, nagyon szepek lettek a fejvedok! Tok jo a szoba!!! :D

Fanni: Monserrate ketnyelvu, babak meg egynyelvuek sem. :lol:

Lanyane: de jo hogy kiengedtek!!! :D 34 het az nagyon jo! Szegenykem, tenyeg nagyon rosszul lehetsz!

Vegre elvittek a nagy babakocsit 400 euroert :D Most kell vennunk autosuleseket amik be is fernek az autoba.
Gyerkocok annyira edesek, most nagyon elvezem hogy ikreim vannak, egymas utan mennek maszva, sikongatnak egymasnak, tunderiek!

KépKép
KépKép
tontica

Köszi, bár én állandóan alakítanék valamit. Most új szőnyeget veszek nekik, ami babás, és megy is a szoba színeihez, ez meg átkerül hozzám. Nyáron kifestek magamnál is, és valahogy jobban fog kinézni, meg gyerekbiztosabb is lesz.

Addig veszek meg mindent, amíg van rá, mert köv hótól 60 ezerrel kevesebbet kapok (gyed), és a papa nem hajlndó többet adni, mert neki is van élete. Jó mi? :lol:

Kép
Kép
labasv

Sziasztok,

GBBS=steptococcus Koszi az infot mindenkinek! Akkor, ha hamarabb szulsz, mint 36 het, akkor nem szurik? Vagy akkor meg nincs fertozesveszely?
Poci no mar, szerintem nagy! Az egesz atmerom 90cm!!! Ti hogyan meritek? Teljesen korbe a koldoknel?

A savam jon egyfolytaban, de szedek ra mentolos gaviscont, ami lehuti, vagy fagyit... :oops: lassan kell ov is, hogy tartsa a pocakot, mert eleg nehez, es nagyon nyom alul.... volt vkinek hasonlo? Neha olyan, mintha vissza kene oket tartani, hogy ki ne essenek... :shock:

Szanett, a kepek nagyon cukik, mind vegigneztem! Kendot en is akarok nagyon, es pont igy szeretnem, ahogy te, hogy rajtam logjanak felvaltva. Szerintem nem nehez oket leszoktatni, amikor keszen allnak ra, akkor majd onalloak lesznek, ez olyan mint az egyutt alvas. Van egy nagyon jo konyv, amit olvastam, az angol cime "Attachement parenting", ami pont ilyenekrol szol, sajna nem tudom a magyar cimet, de nagyon ajanlom, ha bejon az egyuttalvos, kendos, stb babazas.

Labasv, boldog fel eves szulinapot!!!!!!! Nagyon kreativ vagy, nekem csak a fejemben vannak az otletek, es hiaba tetszenek nagyon, legtobbszor ott is maradnak, lustasag miatt.....:(
Most kotni szeretnek..............

Lanyane, jo, hogy vagy ujra! Szegenykem.... nehez lehet mar nagyon, de ez mar a finish, es a viz hipp-hopp lemegy majd rolad szulessel egyutt!

Tonti, mikor mentek haza? Kocsival mindannyian? Jo mokanak hangzik!!! :wink: en imadok kocsival menni repulo helyett!

dragonfly

Sziasztok!

Bejelentkezek gyorsan, hogy ne felejtsetek el teljesen :)

Voltunk ma 4D-n, moziztunk egy fél órát. Sajnos be volt keményedve a hasam, ezért a 3D-s képek nem túl élesek, de a lényeg, hogy jól vannak, mindenük megvan, méreteik rendben vannak és mocorogtak egyfolytában :) Olyan jó volt látni őket :)
A szonográfus szerint mindketten kislányok :D

Tettem fel néhány képet, amin látszik is valami :)
https://www.babanet.hu/album/index.php?album=15517

Most pedig kezdhetek csomagolni, mert egy hét múlva lesz a Szegedre költözés első felvonása :?

Kitartást mindenkinek ebben a szörnyű melegben (bár ma, mintha egy kicsit elviselhetőbb lenne)

szamy
szamy

Lanyané, klassz, hogy kiengedtek, kitartás :!:

Labasv!

Szépek lettek, szupi a szoba is :lol:

Judit

jucicuki

Labasv :P
Szuper a szoba!

Tontica :P
Naaa, de hiszen érteni már értenek... úgyhogy gondolom mégiscsak 2 nyelvűek, max. a válaszok még hiányoznak :wink:

Lanyané :P
Örülök, hogy kiengedtek! Igen, 34 hetesen már biztonságban vagytok :wink: A sok víz miatt vagy ennyire nehéz... kívánok magunknak hűvös időt, max. 25-28 fokot!
Még Neked is lehett programozottad, 38. hét után már fel szokták ajánlani... de azért én mégis azt kívánom, hogy a 38. hét előtt szülj. Nem a babák, hanem miattad!
Nem írom, hogy pihenj sokat, mert gyanítom, hogy mást sem teszel. Én a +17 kg-mmal már nehezen járok, akkor Te a +25-ttel szerintem már piszkosul nehezen közlekedhetsz...

Dragonfly :P
Igen, körbe és köldöknél.
Nekem van hastartóm és nagyon sokáig és sokszor jól is jött. Levett a súlyomból. Már sajnos nem jó, mert annyira lent vannak a gyerekek, hogy ha a simogatásnál erősebben érek hozzá, fáj. Igaz, már nem is mászkálok. Itthon meg párnára teszem a pocim :D
Rennie nálatok nincs? A gyomorsav miatt kérdem.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szamy :P
Aranyosak a kicsik! Mi is ott voltunk 4D-n 8)
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

labasv

nagyon ügyi vagy! gyerkőceid büszkék lesznek rád majd!!!! :lol:

dragonfly

köszi, de nem hiszem, h most tudnék olvasni :D törpök kiteszik az egész napomat. de ha lesz időm utánanézek

tonti

azért annyit nem cipelem :lol:
amúgy nem vettem észre, h rászoknának nagyon vmire. mert pl, ha valamelyik nagyon nem akar visszaaludni éjszaka, akkor a párnára teszm magam mellé és elalszik. de hiába szeretnek velem aludni, akkor sem csinálják ezt minden nap. kb hetente-2 hetente egyszer alszanak velem kicsit.
meg azért nem kényeztetem én el őket nagyon, csak , ha már nem bírom ........ :lol:

szanet

Sziasztok Csajok, nagyjából visszaolvastam, Rebe gratulálok a babókhoz! (Jó vol tlátni ismét a kiskocsit, az enyémek is abban kezdték az utazgatást...Te nem akadtál el velük folyamatosan a csecsemőosztály ajtajában? Én mindig megbillentettem szegényeket, nem tudtam rendesen áttolni a küszöbön :oops: )

Költözés lezajlott, már van egy negyed konyhánk is, kölkök szobája volt az első, a mi hálónkban még csak dobozok vannak, párom a nappaliban alszik, én meg a picikkel, nagyfiam meg hol itt, hol ott :D Babók jól vannak, szépen híznak, tejem is több van már, persze, így sem elég, de már több, mint a táp. :D

Pocisoknak drukkolok nagyon, főleg a finiselőknek! :D

Fanni, jó az időpontod! :D

Babaképek szépek!

Gratula utólag is a féléves nagylányoknak! :D

Kép
babyteve2

Hahó Csajok!

Mariann!
Jó,hogy hallunk felőled... :wink: Kitartás!Már néha én is úgy érzem,hogy ki kell szednem őket magamból,mert megőrülök! :( Pláne éjjel szenvedek nagyon...

Nekem még semmilyen kenetet se vettek le...Ezt kérni kell? :roll:

binyek

Binyek :P
Ahol vesznek kenetet, ott is csak 36.héten szoktak, de mi ikresek vagyunk és nem biztos, hogy addig egyben maradunk (nna, én már igen :lol: ), úgyhogy ha legközelebb mész, igen, szólj, mert nem mindenhol automatikus. S akkor már jobb, ha ki is kezelik, ne a gyerekeket kelljen majd... (Minden 5. nőnek van streptococcusa...)

Babyteve :P
Szuper ügyesek vagytok. Két ilyen kis parányival költözni, nem semmi!
Köszi, most már remélem, hogy tényleg kihúzzuk még 8 napig, mert nekem is nagyon tetszik a dátum :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lanyane! de jó hogy írtál! ne aggódj a 25 kilo miatt, nekem is kb ennyi volt, de mire kijöttem 5 nap után a kórházból, 20 kg is ment belőle...ez csak vííz :)
Szamy! gratula a két csajszihoz. nevek vannak már?

Mi lagziban voltunk szombaton. a gyerekek jöttek az esküvőre, de lagziba nem. volt ott egy kisfiú egy héttel idősebb volt mint az ikrek, ő 10 ig ott volt a vacsin is, de nagyon nehezen viselte....sajnáltam is szegényt.
Mi viszont reggel 4-ig voltunk, a babák szépen itthon aludtak, anyós meg felügyelt.de sok dolga nem volt....

egy - két kép

Kép

Kép

és képzeljétek, Fanninak nem is egy foga van hanem kettő...:):):)

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt!

MIndenki eltűnt?Kicsi gyerekeim tegnap egész nap olyan jól viselkedtek,erre este behomorítottak rendesen.Azt hittem sosem alszanak el.9-től 11-ig felváltva sírtak,semmi sem volt jó.Nem tudom miért ilyen macera minden este az alvás.Van vkinek ötlete?Minden ugyanabban a sorrendben történik,mégis olyan mintha félnének vmitől.

Szanet
A kezdetektől hason fürdettek,vagy csak mostanság kezdtétek?
Vendég

Zsuzska
Bombanő vagy basszus
Vendég

Én aztán megint.....a ruhából egy mérettel nagyobb lett volna jó...de hát ezt két éve vettem, nem akarok minden évben ilyen rucit venni...mostanában nem is lesz rajtam :):)

zsuzska80
Szombathely

Banika: nálunka séta ilyen, mint azt már vagy ezerszer panaszoltam nektek :D :?

Hónapokig kutya bajuk nem volt, most meg 3 hónapja nem lehet Lilicicával lemenni, mert majd kiugrik.
Mindenki azt mondta, hogy biztos fél. Hát én már ismerem a lányom félős arcát, és ez egyáltalán nem olyan. Hisztis.

Nálunk is egy fokkal nehezebb a fürdetés. Úgy értem alig érezhető a különbség, de néha riadt képet vágnak. Ilyenkor jön a kacsa, és kicsit elfeljetik a riadalmat. Én sem tudom miért van ez.

Bárcsak fogynék én is!!
Bár a nagynéném szerint kisebb lett a popsi, de engem az nem érdekel. Úgy sem látom :lol:
Annál jobban izgat viszont a comb és az úszógumi :?

Kép
Kép
labasv

zsuzska nagyon csinosak vagytok :D
labasv valahogy újíts be egy szobabicangát az pont a comb segg hasra szupi és ha csak napi 15pecet tekersz gyenge fordulaton gyorsan simán ledobsz havontga egy 5kg.-ot
banika sajnálom hogy a tökik nem alszanak adj nekik egy kis pálinkás cumit :wink:
binyek én a 24.héten kértem egy kenetvizsgálatot,de most magától vette le.
tontika szuper áron adtad el a kocsit ügyi vagy :D
dragonfly azt hiszem fanninak van olyan öve és neki bevált,én addíg halogattam míg nem vettem,sajnos lehet nem repedt volna szana szét a derekam.
állítólag lesz egy kis lehülés jajjj de jou :D lehetne egy nagy front is kergesse ki a cunákat a hasamból :D

lanyané

Lanyané
Én is gondoltam már rá,hogy előveszem a jagert a hűtőből.Egyet nekik,egyet nekem.Legalább mindenki megnyugszik.
Vendég

Labasv
Mostanábam mi is úgy sétálunk,hogy a hordozókat pattintom a vázra,mert a Bercus nem szeret a fekvőrészbe lenni.Gondolom azért mert kicsi még és gurul ide-oda ha döccen a kocsi.Az emberek meg úgy néznek rám,mint vmi szadistára amiért a hordozóba teszem őket.Pedig ők tök jókat alszanak így.Bercuska kakilni is ott tud csak jókat.Tisztára mint a nagyok,ülve.Ha egyszerre éhesek,akkor etetni is így etetek,mert nincs más választásom.Ha vmelyik belealszik,akkor a másikat kiveszem,befejezzük az evést,büfi,aztán csere.Ez van.
Még mindig 3 óránként nyomják a kaját.Ha többet adok nekik(mondván akkor tovább bírják),akkor buknak,nyögnek,szenvednek.Ez meg nekem se jó,úgyhogy marad a 3-3,5 óránkénti kaja.
Vendég

tontica! itt vagyok, meg jottunk, most szejel nezek egy kicsit genova es piacenza kozt

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Lényegében elég, ha Te iszod a jagert, abból ők is kapnak :lol:

Zsuzska :P
Nagyon csini vagy!

Nekem tényleg bevált az öv, de csak hosszas "caplatáshoz" használtam, amúgy mondjuk ülésnél nem kényelmes. Szerintem nem ezen múlik a bőrünk sorsa... és nem is a krémeken. Genetika... persze a krém sem árt...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kép

demoniq13

tontica! ezek az arak lehet nem ervenyesek, de ha velemeljk erdekel jobban ra megyek:

http://www.secerchitrovi.com/alberghi/pavia/broni.htm

Kép

demoniq13

tontica! ezt a lapot is tehetet syanolra tenni, az ibis nem rosz csak nincs reggeli

http://it.venere.com/hotel_cremona/?ref ... l=1&pval=2

ezek kozul ird meg ha valamelyk erdekel es probalok tobb infot szerezni

szia

Kép

demoniq13

Demoniq: koszonom, kiirom de szerintem nem erunk el odaig. Este 8 korul meg akarunk allni szerintem valahol az A7-esen az Autostrada Milano-Genova mellett.

KépKép
KépKép
tontica

Hű, Zsuzska nem vagy semmi, nagyon csini vagy!

Lányok, tegnap Balcsin voltunk, szuper volt, csajok élvezték, egy kis koratársunkat látogattuk meg, aki Zamárdiban lakik és együtt lementünk fürcsizni.

Majd dobok képeket!

Puszi!

jucicuki

tontica!

http://www.venere.com/search/?geoid=561 ... val=1&sb=0

ezek a hotelek genovaban vannak, esetleg keres ki egyet amelyk kozel van az autopaya kijaratahoz

Kép

demoniq13

Zsuzska

szuperül néztek ki! csini vagy!

hát mi is 3 óránként eszünk. sajna Anna van, h 2,5 óránként?
ez meg fog változni? v nekem kell őket rávennem, h ritkábban egyenek?

és legújabban este 8 körül alszabak, de Anna már 12koir fent van :twisted: pedig eddig többet aludt? a melegtől lehet? vagy nem tudom, de nagyon rossz,m én alig alszom

szanet

Akkor nem csak az én kölkeim nem bírják tovább kaja nélkül?Már azt hittem én vagyok ennyire béna.
Vendég

Szanet,
Nem ébresztik fel egymást a csajok, pedig néha rendesen egymásra másznak. :shock: Meg van hogy Blanka annyira kapálózik, de Zsani nem ébred fel rá. Amikor hazaértünk a párom kérésére egy ágyba tettük őket, nem is tudom miért. Merthogy így olyan aranyosak, meg a kórházban is egy kocsiban voltak. :oops: Egyenlőre működik így, de most már tervezem, hogy mindenki megy a saját ágyikójába!
Szépek vagytok! :wink:

Juci,
Nagyon jó ez az elköszönő Dévényes lap. Nagyon ügyi vagy! :D Most én is éppen azon ügyködöm amíg a csajok alszanak, hogy befejezzem a pocakosnaplómat, még néhány képet kéne beragasztani, meg az utolsó hetek és a születésük még hiányzik. Az meg már csak egy álom, hogy elkezdjem a blogot amit akartam! Nem tudom lesz-e belőle valaha is valami. :oops:

Zsuzska,
Gratula az első fogacskához Fanninak! Őrületesen csini vagy! :wink:

Banika,
Csuda jópofák, ahogy így egymás mögött alszanak! :D
Ti kezdetetektől fogva tápszeresek vagytok? Azért kérdezem, mert nekünk ugye minimális a tejcsink.
Ja, kezet foghatnánk! Rámfolyt a vasalóból a forró víz, mit ne mondjak, szép foltom lett a lábamon. :roll:
Mi is 3 óránként eszünk, nagy ritkán 4 óra, de van hogy csak 2-2,5!

Tonti,
De aranyos Anna ahogy mászik! :wink:

Fanni,
Hű de izgi, nagyon drukkolok neked 7-én! :wink:
Nálam ugyanígy volt, az egyik faros volt, a másik ferde/faros. Hát én előtte éjszaka szinte semmit nem aludtam, eleve éjfél volt mire lefeküdtem, alig bírtam elaludni, már 4-kor talpon voltam és készültem. Nagyon izgultam. Be kell előtte nap feküdnöd? Nekem ugye nem kellett, így nagyon fura volt aznap reggel maga a tudat, hogy indulunk szülni. :shock: Beértünk a kórházba, lejelentkeztünk, és azonnal be is indultak az események. Amíg ki nem emelték a csajokat, addig borzasztóan izgultam, utána megnyugodtam, amikor tudtam minden rendben velük, azzal meg nem foglalkoztam hogy velem mi van.

Dragonfly,
Nekünk is van vagy 15 rövid ujjú bodynk, hosszú ujjú csak kb 6 darab, rugi 4-5 db fejenként, meg most vettem egy jó pár napozót, mert ebben a melegben csak body vagy napozó kell. Szerintem a csere attól függ mennyire bukós a baba. Nálunk Zsani egyáltalán nem, így nem kell csere, Blanka kicsit igen, így általában nála kell a csere.
Nekem is a 36-on néztek streptot!

Lanyané,
Örülök, hogy minden okés veletek. Kitartás, nemsokára a kezedben foghatod őket! Most már nem lesz semmi baj!

Szamy
Jók a képek, a költözéshez kitartást neked! Tudom miről beszélsz! :oops:

Labasv,
Boldog félévességet nektek! Jók lettek a falvédők!

Babyteve,
Köszi! :D Először én is mindig megbillentettem őket az ajtóban, de aztán rájöttem a titok nyitjára, megemeltem elöl az egész kiskocsit kézzel, így nem koppantak. Nektek is kitartást a pakoláshoz!

Újabb alvós kép :D Ja, én sem állítottam be őket így, maguktól helyezkedtek! :D
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
Az egymás mögött alvóst ők csinálták.Körbe másszák a kiságyat.Életveszélyesek.Bercus ma kidugta a kezét a rácsvédő alatt,aztán nyekergett,mert nem tudta visszahúzni.Tejcsink nem sok volt.A kórházban mindig vittem nekik a lefejtet,ott még elég volt.Itthon csak a Marci cicizett,de ő is feladta(meg sajnos én is).A szinte folyamatos orvoshoz és kórházba járkálástól meg az idegeskedéstől el is apadt.Arról nem is beszélve,hogy általában egyszerre éhesek.Így vki mindig sírt.Maradt a tápszer.
Tündérek a csajok.
Vendég

Kép
mostanság így táplálkozunk ha édeshármasban vagyunk[/img]
Vendég

Dragonfly
Nekünk annyi ruhánk van,hogy nyugodtan hazahozhattam volna a kórházból még legalább 3 gyereket.Ha meleg van,akkor én átöltöztetem őket napközben is,mert tiszta izzadtak,az egy szál pelust meg nem nagyon csípik még.Nem érdemes túl sokat venni előre,mert nagyon gyorsan kinövik.Arról nem is beszélve,ha ne adj isten kicsit előbb jönnek,minden nagy lesz rájuk.Nekünk nem volt pici ruhánk,a barátnőm szalasztottam vásárolni.A Bercusra még most is nagyok az 56-os rucik,a Marci meg alig fér el némelyikben.Amit előre vettem nekik,abból van ami egyszer sem volt rajtuk,mert túl meleg.Nálunk is a komdidressz meg a napozó megy.Olyan jók vannak a Tescoban,de itthon nincs early baby méret,a newborn meg nagy a kicsi fiamra :evil:
A másik ami nekem bejön,az a C&A,mert nem olyan drága mint a Brendon,és van kicsi méret.Én szeretem az átpatentolós bodykat,mert nem kell átrángatnom a fejükön.
Vendég

Kép
próbálunk nagyfiúsan öltözni[/img]
Vendég

Rebe!
Nagyon édes ez a kép... :lol:

De jó,hogy aki szoptat,az azzal kínlódik,aki tápszerezik,az meg azzal....Ezek szerint mindenhogy macerás ez a fránya etetés? :roll:

Zsuzska!
Remélem,hogy az én 25 kg-om is hasonló sorsra jut,mint a tiéd.... :wink:

binyek

Binyek
Mire észbe kapsz már sehol nem lesznek azok a kilók.Rám kezdenek feljönni a régi gatyáim(na nem mind,de van egy-kettő :lol: )
Vendég

Rebe :P
Igen, 1 nappal korábban be kell menni. Én meg majd a kórházban nem hagyom aludni a szobatársakat :lol: Nyilván én sem fogok tudni aludni előtte... A várakozás lesz rossz, ahogy Neked is... utána már amikor történik mindenféle, az ember csak kapkodja a fejét...
Tündéri ez a két kislány!

A gyerekeket etetőszékben kínzó Anya :lol:
Nagyon édesek! És a rucik :D

Képzeld, úgy fájt az oldalam éjszaka, majd' kiszakadt a helyéből. A szalagok nyúlnak így...nem is sok alvással dicsekedhetek... most már biztosan állíthatom, hogy Neked is ez fájhatott ennyire, mert én visítok a fájdalomtól! Délután le akartam dőlni, de ugyanez történt... Neked mit adtak rá a kórházban?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

rebe a csajok tündériek milyen kis husipofik gyönyörűek :D
banika a fiúk meg igazi kis macsók :wink: hihetetlenül nagyon hasonlítanak egymásra,vajon miért :D :D :D
nekem a csajiok ma nagyon pörgősek,csak sajnos az nekem eléggé fáj mert nem nagyon férnek :lol:

lanyané

Fanni
De jó,egy hét múlva ilyenkor már boldogan babázni fogsz :lol:

Lanyané
Kitartás,nagyon ügyi vagy!

Friss anyucik!
Nálatok elkezdődött már a látogatási dömping?Nálunk most kezdődik,de én már előre kivagyok :roll: :roll:

Képzeljétek,Száva már 3* megfordult a hasáról a hátára :shock:

Én is megnyugodtam,hogy nem csak az én lánykáim ilyen nagyevők,és mi 4óránként eszünk,úgyhogy azt hiszem,nincs okom panaszra.
Szerintetek létezik olyan,hogy nem laknak jól a tápszertől?Én már erre is gondoltam.

Banika
Imádom a fiaidat 8)

Rebe
nagyon édesek a gyerkőcök :lol:

Az én lánykáim is baromi nyűgösek 2napja.Tuti jön valami front :evil:
Vendég

Kép
Noa baba evés után :lol: :lol:
Kép
Száva baba evés után :lol: :lol:
Vendég

Eszti
Szerinted így néz ki egy gyerek ha éhes?4 óránként esznek?ANGYALOK!Nálunk a fiúk fölennék a világ összes tápszerét(mi lesz ha már olyat kapnak ami finom is).Nálatok Száva a pörgősebb?Nálunk a Bercus.Ő is produkálja ezt a hasról hátra pörgést(pláne ha hisztizik)

Lanyané
Nekem is annyira rugdostak az utolsó pár napban,hogy én azt hittem szét reped a hasam vagy eltörik a bordám.Így utólag már tudom,hogy a Bercus életéért rúgkapáltak.Basszus ez a gyerek itt kinnt is olyan zsizsik.Komolyan mondom,kötök rá vmi áramfejlesztőt.Még álmában is teker.Hihetetlen.Jövő ilyenkor kell rá vennem pórázt vagy megbolondulok vele.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: