Szanet,
Nem ébresztik fel egymást a csajok, pedig néha rendesen egymásra másznak.

Meg van hogy Blanka annyira kapálózik, de Zsani nem ébred fel rá. Amikor hazaértünk a párom kérésére egy ágyba tettük őket, nem is tudom miért. Merthogy így olyan aranyosak, meg a kórházban is egy kocsiban voltak.

Egyenlőre működik így, de most már tervezem, hogy mindenki megy a saját ágyikójába!
Szépek vagytok!
Juci,
Nagyon jó ez az elköszönő Dévényes lap. Nagyon ügyi vagy!

Most én is éppen azon ügyködöm amíg a csajok alszanak, hogy befejezzem a pocakosnaplómat, még néhány képet kéne beragasztani, meg az utolsó hetek és a születésük még hiányzik. Az meg már csak egy álom, hogy elkezdjem a blogot amit akartam! Nem tudom lesz-e belőle valaha is valami.
Zsuzska,
Gratula az első fogacskához Fanninak! Őrületesen csini vagy!
Banika,
Csuda jópofák, ahogy így egymás mögött alszanak!
Ti kezdetetektől fogva tápszeresek vagytok? Azért kérdezem, mert nekünk ugye minimális a tejcsink.
Ja, kezet foghatnánk! Rámfolyt a vasalóból a forró víz, mit ne mondjak, szép foltom lett a lábamon.
Mi is 3 óránként eszünk, nagy ritkán 4 óra, de van hogy csak 2-2,5!
Tonti,
De aranyos Anna ahogy mászik!
Fanni,
Hű de izgi, nagyon drukkolok neked 7-én!
Nálam ugyanígy volt, az egyik faros volt, a másik ferde/faros. Hát én előtte éjszaka szinte semmit nem aludtam, eleve éjfél volt mire lefeküdtem, alig bírtam elaludni, már 4-kor talpon voltam és készültem. Nagyon izgultam. Be kell előtte nap feküdnöd? Nekem ugye nem kellett, így nagyon fura volt aznap reggel maga a tudat, hogy indulunk szülni.

Beértünk a kórházba, lejelentkeztünk, és azonnal be is indultak az események. Amíg ki nem emelték a csajokat, addig borzasztóan izgultam, utána megnyugodtam, amikor tudtam minden rendben velük, azzal meg nem foglalkoztam hogy velem mi van.
Dragonfly,
Nekünk is van vagy 15 rövid ujjú bodynk, hosszú ujjú csak kb 6 darab, rugi 4-5 db fejenként, meg most vettem egy jó pár napozót, mert ebben a melegben csak body vagy napozó kell. Szerintem a csere attól függ mennyire bukós a baba. Nálunk Zsani egyáltalán nem, így nem kell csere, Blanka kicsit igen, így általában nála kell a csere.
Nekem is a 36-on néztek streptot!
Lanyané,
Örülök, hogy minden okés veletek. Kitartás, nemsokára a kezedben foghatod őket! Most már nem lesz semmi baj!
Szamy
Jók a képek, a költözéshez kitartást neked! Tudom miről beszélsz!
Labasv,
Boldog félévességet nektek! Jók lettek a falvédők!
Babyteve,
Köszi!

Először én is mindig megbillentettem őket az ajtóban, de aztán rájöttem a titok nyitjára, megemeltem elöl az egész kiskocsit kézzel, így nem koppantak. Nektek is kitartást a pakoláshoz!
Újabb alvós kép

Ja, én sem állítottam be őket így, maguktól helyezkedtek!