A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Banana!
Akkor hétfőig még szorítom. :lol:
De jó, hogy alakula szopi! Nagyon örülök nektek. A lányok tudják, hogy ez nálam nagy para, mert Panka az istennek nem akart. Most nagyon készülök. Mondtam az embernek, hogy ő lefogja, én meg beletömöm a szájába a cicit. :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta, próbálj meg pihenni, s akkor talán a joslók is csökkennek!
Horvát nyilatkozat: közjegyző végül megcsinálta 1500 Ft-ért úgy, hogy az aláírásomat hitelesítette. Horvát fordítóiroda még 4500,- Ft. volt. Na, azt el is felejtettem kérdezni a barátnőmtől, hogy kérték-e egyáltalán a papírt a vonaton, vagy sem. Most külföldön van, de ha hazajön mindenképpen megkérdezem. Mindenesetre továbbra is fenntartom, hogy üzlet az egész, s sajnos nem ettől fog visszaszorulni a gyerekkereskedelem. :evil:

Ancsa, látod Lara babával már mehetünk is futóversenyre. :lol:
Zánkán tényleg a táborban voltunk. A nyári táborban volt a szállás. Baráti társaság férfi tagjai voltak az Ultra Balaton futóversenyen (2 nap alatt Balcsikerülés, 212km a rekkenő hőségben (csapatban, 5 fővel)), az asszonyok meg a gyerekek lógatták a lábukat. :lol: Egyik barát jó ismerőse a Zánka Kht. vezetője, így sikerült kedvezményes árú szálláshoz jutnunk. Nagyon klassz hely, szépen rendben van tartva az egész terület.
Kár, hogy nem voltatok, találkozhattunk volna, ill., ezen a szombaton volt a Zánkavics fesztivál, sok-sok programmal, koncerttel, tüzijátékkal és hajókázással.

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok... :oops: :)

Nem azért nem vagyok ám, mert nem akarok, hanem, mert nem tudok. (Itt Kaposváron csak Apja meló laptopján nézelődhetek, de arra csak este volna idő, azaz sosem. De a lányaimtól egyébként is alig tudok mozdulni.)

Csak az uccsó oldalt futottam át, hát látom, megy az élet a maga mindenféle szélsőségével.

Banana, Szjudy, gratulálok, sokat gondoltam ám rátok így bekapcsolatlanul is, irigykedve... :) Nagyon klasszak vagytok.

Emano, borzasztóan sajnálom.

Eni!!! :) :)

Manóka, lehet, hogy amikor ezt írom, már nem is kell drukkolnom?

Többi Pocakos:, remélem mindenki jól, puszi.

Durca! nagyon jó meglepetés, hogy hallak. nagyon jó.

Paklincs-Emese, teljesen érthető, amit érzel-gondolsz. Sokszor jártál te is az eszemben. Merthát micsoda szitu.

És Többiek-Mindenki! Puszi.
Majd lassan visszakapcsolódom, mert hiányoztok nagyon, annyi minden történik, és hát már mióta nem láttam képeket.

Kép

Kép

Kép
memme

Ja, rólunk:
Kaposvár nagyon bejön, teljesen más a város filozófiája mint Kecskemété. Lányaim leterhelnek, Melinda felkeleget, Eszter is hajnalban szeret szopizni kicsit, aztán ott maradni. És persze Melinda is odafurakodva... Ő mostmár mindent beszél, segít, zsivány, dacol, kész vagyok. Eszter mászik, (imént esett le az ágyról), kis vigyoriPanka. Majd próbálol képet feltettni.
Szakdolgozatom első körben a konzulensnél, pontosan tudom mi kéne még bele, de már nem bírom. Nemsokára a kitolási szakhoz érkezik és megszületik, alig várom, már így is túlhordtam másfél évvel.
Hogy lírai oldalról is: depresszív vagyok, mostmár szeretném, ha néha más is történne velem, mint a gondoskodás, az agyam egy papucsállatka szintjén van - v agy lentebb -, rajtatok kívül senkivel nem kommunikálok, leszámítva a férjemet. Néha dadogok, ha hagynak megszólalni a lányok, nem jut
eszembe a legegyszerűbb szó sem.
Mindamelllett nap mint nap elmondom magamnak, hogy értékelni kell azt,a mi van, nem depizni.

Jövő héten a barátnőmnél leszünk egy-két napot, rég nem láttuk egymást, öt éves kislánya van, felpezsdülünk kicsit.

Köszi, hogy végighallgattatok.

Szép napokat mindannyiótoknak, majd jövök, ha tudok.
M.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Banana, örülök, hogy Zsófi kezd ráérezni!! Gyakoroljatok szorgalmasan, menni fog az :D Mi a bal cicit nem szerettük eddig, most már ha nem vagyunk túl hisztisek, akkor azzal sincs gond :D

Memme, fel a fejjel!! A barátnődnél töltött pár nap biztosan felpezsdít majd!!!

Kriszta, pihenj sokat, akkor biztos kitart a pici, hogy maradhass a Kútvölgyiben... Amúgy akkor se legyél elkeseredve, ha átkerülsz, a II-es se rossz hely... Bár mikor egy nappal előbb kidobtak, azért nem tiltakoztam :D De a szülőszoba nagyon rendben van, meg a szülésznők, dokik is jó fejek voltak!! Az én nagyfejú csöppemnél a végén, mikor már alig bírtam, annyira fáradt voltam, bejött még vagy három szülésznő meg két doki, és a partvonalról bíztattak, hogy mindjárt kint van már :D

Mi most már 3,5 órája alszunk... Úgy látszik, ettől a melegtől kezdünk megint kifeküdni :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok

Köszi a válaszokat. Úgy tudom elég új még de a barátnőm szerint nem annyira fiatal. Hétfőn megyek a magánrendelőjébe.Akkor majd többet fogok tudni róla.

Rolunk:2 kisfiunk van. Laci meg Ádám.Laci 3 éves múlt. Most kezdi az ovit.Nagyon aranyos. Ádám 5 hónapos múlt. Hulla fáradt vagyok a 2 kicsitől de ezt gondolom nem kell ragoznom. :D :shock:

Kiváncsi vagyok milyen lehet 3 gyerekkel. Nagyon szeretnék 1 kislányt :D

Szülésznők közül kit tartotok jónak?És megkérdezhetem, hogy mennyibe kerülnek?

Lalus
lalus

immáron újra itthon, de ez még másnap készült.
Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

kissé torz lett a kép a kicsinyítés során. hosszabb lett a feje, pedig igazi kis kerekfejű manócska :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Manóka, tündéri baba!!! Gratulálok még egyszer, és nagyon jó egészséget mindkettőtöknek!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Durca!
Lányok nagyon édesek!!! :D:D:D
Köszi! :D Hát ha éjjel szülök akkor talán beér!!! :D:D:D:D úgy szeretnék vele szülni megint!!!

Borsa!
Bocsi! Később már láttam, hogy a kis fekete ördög a ti cicátok! :D kár hogy nincs kertes házunk! :oops: ráadásul allergiás lettem a macska szőrre. :oops:

Emano!
Hát nem is tudom hogy mit mondjak. :oops: sok-sok ++++++++++++++++++++++++++ energiát küldünk! Tény hogy sok minden fejben dől el. Persze idő kell ahhoz, hogy az ember az első sokkból magához térjen. Nagyon szorítok!!!!!

Linocs!
Édi! Édi! Édi! :D:D:D:D

Gabi82!
Sajnálom! :oops: bár furi hogy kijött. Biztos, hogy a Gravida hánytatott meg? De ha gondolod, akkor szedd csak az Elevitet! Katánál én is csak azt szedtem. :D
Ja! Hatalmas gratula a mocorgáshoz!!! :D:D:D:D:D
EDA: engem Mészi lebeszélt, mert hogy elnyújtja a szülést. Mellesleg akkor kell külön aneszteziológust is fogadnod (vagy kicsodát) és csak 2 ujjnyi tágulásig lehet beadni! Nekem így már egyiknél se lehetett volna.

Vali!
WOW! Nagyon tutik a képek!!! :lol: :lol: :lol:

Dorka!
Ja ez haláli ez a kép!!! :D:D:D:D
Köszi én nagyon jól viseltem a múlt hetet. Volt hogy 1 órát is a vízben voltam. (többször is) :lol: Kár hogy éjjelre nem tudtam az ágyat behúzni a medencébe. :D Akkor elég pocsékul aludtam. Úgy éreztem, hogy egész éjjel csak forgolódom. Nézegettem a lányokat, a kilátást a 6.-ról, hallgattam a parkoló fái között az anyját (minden éjjel) hívó éjjeli madarat.
Viszont fürödtem a Balcsiban is és a hotel medencéiben is. Valahogy ha vízből jöttem ki mindenki olyan furcsán nézett rám. :shock: Nem is értem. Egy terhes nő az süljön meg???? Töpi is élvezte a vizet. Ha vízben voltam akkor sose rugdosott. Úgy látszik tetszett neki a DUPLA AQUATIKUS érzés. :lol:

Aprooka!
Pihizz amennyit csak tudsz!!! Minden rendben lesz!

Vica!
Te is lassíts a tempón! Különben nem lehet, hogy ez a hülye meleg teszi ezt, hogy minden kismama fájdogál??? Bár én még eddig nem!!! De én is voltam már jobban! :D

Ancsa!
Gratula Larának a lépkedéshez!!! :D:D:D:D:D:D:
Örülök, hogy hallani rólatok!!!

Gabi!
Mi van veletek??????

Memme!
Jó hogy jöttél. Gyere gyakrabban és dumáljunk! Jó kikapcsolódást a barátnőddel!

Tünde!
hajrá bili!
bátor vagy, hogy két gyerekkel strandra mentél! :D

majd jövök pár képpel később

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok!
Nem is meséltem!!! :oops: én is beparáztam ám lent a nyaralás alatt. Lementünk vacsizni és közben vettem észre, hogy leettem magam. Még néztem is, hogy ha már ilyen béna vagyok akkor mért nem a nagy pocimat ettem le, mért a cicizet oldalt. Végül kiderült, hogy a folt belülről keletkezett, azaz a sárga pöttyöket az előtej okozta. Igaz csak a bal cicimnél volt, de mikor megfürödtem és felvettem – a pólóhoz képest vastag, szürke – hálóingem, azon is megjelent egy folt. :shock: tiszta dili lettem, mert ilyen nem volt az első két terhességemnél és féltem, hogy még a végén ez a szülés beindulásának a jele. Szerencsére ez csak egy este volt. Szerintetek ez normális?

Fényképeket még nem tudok felrakni, mert most vettem észre hogy a kocsiban maradt a gép. :oops:

Kriszta!
Hogy vagy azóta??? Van még fájás? tudtál pihenni?
Nekem kezd egyre gyakrabban légszomjam lenni + néha szerintem a szívem is nyomja. Nagyon szar érzés. A hasam meg önálló életet él. Az előző hasamhoz képest már most olyan vagyok mint egy kisebb bálna. :oops: Ja! És kijött pár hajszál vékony köröm nagyságú ér. Mármint most már látszanak. Azt se tudom, hogy ezt hogy hívják. Arról nem is beszélve, hogy a két lágyékomnál, főleg alatta meg viszeres lettem. Tiszta kripli leszek!!! :cry: másnak is van ilyen baja??? A gyomrom is egyre többet ég. Magam alatt vagyok! :oops: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Manóka,
Jaj de édes Dóra!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Mégegyszer szívből gratulálok! Tesók mit szóltak hozzá??? Leginkább Mikolt.... Milyen volt a szülés?? Ha lesz egy kis időd, írsz róla pár sort? Leginkább az érdekelne, hogy gátvédelemmel szültél?? Múltkor kérdeztem Hegedűst, azt mondta, hogy simán másodjára meglehet próbálni.....

Veronikusz,
Üdv újra itthon, bár szerintem Te még a Balcsin maradtál volna... Férjed sokat dolgozott?? A képeket várjuk.

Banana,
Örülök, hogy Zsófi kezd ráérezni a cicizésre :lol: Csak így tovább!

Lalus,
Szülésznő: hát szerintem itt ahányan vagyunk annyit fogunk mondani.... :D Én Várnai Gabira szavazok de persze az összes szülésznő szuper!!! :lol: mIndegyik nagyon szimpatikus, most pl. nekem esélyem van Grazsinával szülni... Ő is nagyon aranyos, kedves, fiatal.... Szóval rosszul nem választhatsz! :lol:

memme,
Jó olvasni rólatok... Lányokról már régen láttunk képet :cry: Én is csak azt tudom mondani, hogy fel a fejjel! Remélem sikerül a barátnőddel kikapcsolódni :D

Kriszta,
Hogy vagy???? Hát én nem tom most mi a helyzet a málnalevél teával....

Mi megvagyunk, csak ezt a meleget nehezen viseljük... VIszont a múltkori fájdogálás miatt, megindult a para úgyhogy ma kimostam a pelenkákat és kisrucikat... Holnap vasalok ezerrel.... Illetve ma sikerült bevásárolni néhány cuccot!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Újra itthon.
Most csak nagyvonalakban futottam át az elmúlt 3 nap eseményeit, de látom, sokatoknál beindult a nyaralás. :D

Nekünk mennyei volt a hétvégénk, és bár alig voltam napon, olyan lettem, mint egy rák. Most jóbarátom a fenistil pár napig azt hiszem. Olyan távolinak tűnt minden gond és olyan nehéz lesz visszarázódni, pedig a jövő hét kést tébolyda. Na, de nem baj, majd túlleszünk ezen is, a fő, hogy a nyugalom szigetén lehettem 2 napig.

Manóka, babó akár nyújott fejű, akár kerek, csodálatos.

Új babók: én kicsit félek a szoptatástól, olyan jó, hogy Nektek egyre jobban megy!!!

Köszönöm a szülőszobás infokat, jövő héten 3 előadásra is megyek, szóval ha minden igaz, betekintek oda is. Jön valaki?

Na, megyek elteszem magam lassan holnapra, mert még be kell mennem munkahelyre, remélem utoljára!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Memme, de jó Téged újra "látni"! Esetleg 1-1 órára nem tudsz elszabadulni otthonról mozogni valamit? Futás, bicaj, vagy csak egy-egy séta? Nálunk ha úgy ér haza párom, akkor hetente kétszer 1-1 órára elmegyek tornázni, néha futni, és ez annyira kell ahhoz, hogy rendben legyek itthon... csak ajánlani tudom, hátha segít kikapcsolni kicsit. Nem egyszerű két kicsi gyerekkel...

Lalus, szintén Várnai Gabi fun vagyok, de mindenkiről csak szuper híreket hallottam. Már a harmadikat tervezitek? Mikorra? Merre laktok? Hol születtek a fiúk? Képek? :oops:

Manóka, tényleg milyen szép és nagy baba Dóra, és mekkora a haja... :D Annyira emlékszem, amikor írtad, hogy hármaska kijátszotta a védekezést... :lol: Oszt tessék már a karodban tartod! Tesók mit szólnak? Te, hogy érzed magad otthon, gondolom nem sok időt tudsz pihenni... Azért próbáld meg, hajrá!

Veronikusz, szerencsére nagyon jó időt fogtatok ki. :D Apa remélem sokat volt veletek!!! Nekem nem volt előtejem a várandóság alatt, ebben nem tudok sajnos segíteni... :oops:
Ne legyél magad alatt, azért 4 év alatt csak-csak a harmadik babót várod! Majd Hármaska után helyre áll minden, olyan fitt leszel, mint Kata előtt! :D Most meg láttunk már képet rólad, csinos kismama vagy, aki a másik két gyerkő mellett áll helyt otthon! Nem vagy és nem leszel kripli!!!
A gyomrom nekem is sokat égett Ákosnál, de nagyon. Bejött a babona, nagy hajjal született. Nagyon kellemetlen, nekem semmi nem használt rá. Talán neked el fog múlni, kekszet ajánlottak nekem ha jól emlékszem... de régen volt. :oops:

Vica, Kriszta után Ti jöttök? Mindig arra gondolok, hogy talán a Picikéd első születésnapján nekem is érkezik valaki, úgy, mint Réka és Ádám, de azt hiszem majd Picikétek második szülinapjára gyúrunk inkább. :lol:

Mi ma bográcsoztunk anyósékkal, nem volt olyan meleg az árnyékban, rosszabbra számítottam. Este azután erre járt Ákos osztálytársa a tesóival, így hirtelen óvodát nyitottunk, fél 9-ig voltak itt... :shock:
Ádi teljesen csimpi megint. Apjánál sem jó, amikor meg elmegyek mellőle, s már fáradtabb, akkor dráma van. Néha már reggel is csinálja... Ma liszt mentes napot tartottam neki, s csak 1 kaki volt. Tegnap megint 6. Most minden ilyennel próbálkozunk, remélem nem lisztérzékeny a lelkem. :shock: Holnapra talán van kaki-eredmény. De ami a leginkább fáj, hogy 2 napja nem akar szopizni. :cry: :cry: Amikor előveszem a cicit elfordul és sírni kezd. Azt hiszem ennyi volt...
Holnaptól Áki sport-táborban (napközis jellegű) van. Kicsit sajnálom, de én nem tudom annyira elfoglalni, hogy ne unatkozzon itthon. :oops:

Szép estét!

Kép
Kép
Kép
v30

Vica, látom írtál hozzánk, most olvasom (augusztusi babák)
Lassan tényleg megyek aludni, de a listát, amit írtak nagyjából lehet követni. Bár nálunk a Kútvölgyiben majdnem mindent adnak a babának, ez nagyon kevés kórházról mondható el. Holnap ha figyelmeztetsz, leírom mit mondott Erika, meg mi volt az előadáson erről. Szóval kencék meg ilyenek nem kellenek, nekünk is majdnem minden jön, mondjuk nem árt tartalékolni, pl. hálóinget......részletesebben csak akkor tudom, ha megnézem holnap.....

A másik: Nekem folyamatosan gond van odalenn, pedig minden vizsgálat negatív. Eddig terhesség legeleje óta 3 féle kúppal ostromoltak, szóval a kúptól ne parázz, sztem tuti nem árthat, akkor nem adnák!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Jól el vagyok tűnve, de keveset ülök a gépnél. Valahogyan most nincs kedvem. Hétvége meg inkább a családé is, ha lehet.

Memme
, gyere, amikor csak tudsz, legalább velünk beszélgess!

Valaki kérdezte az EDA-t. A Kútvölgyis dokik nem szokták nagyon ajánlgatni, és tény, hogy előre el kell dönteni, mert nincs annyi anesztes doki. A MÁV-ban viszont nagyon ajánlgatták, ott 24 órás EDA-lehetőség van. Szóval ott sokszor az az indok, hogy nehezen tágul az anyuka, beadják az EDA-t, majd gyöyörűen eltűnik a méhszáj, azért érzi a fájásokat, és a tolófájásokat meg pláne. Több anyuka is indult EDA nélkül, aztán a doki ajánlotta nekik, és bejött. Csak hát ott ugye megvan a választás lehetősége.

Veronikusz:
előtej normális.

Kisbabáknál a hányás tök normális. Ennyi idős korában néha Villő is hányt sugárban, majd boldogan mosolygott. Sokat esznek néha, többet, mint amekkora a gyomruk, és az előbb utóbb onnan visszajön. :) A K vitamin miatt meg nem kell aggódni, én elfelejtettem beadni neki 2 hónapig, a doki csak röhögött, hogy nem baj, úgysem lesz semmi baja. :)

Villő forog, minden irányban, és figyel a nevére. Nagyon ügyes kislány. És gyönyörű is, majd feltöltöm a képeket, hétvégén esküvőn voltunk, és olyan szép volt, mint egy hercegnő :)

mtunde

Jó reggelt!

Vali!
szorítok hogy ne legyen lisztérzékeny Ádi! Ákos miatt meg ne aggódj! biztos tök jól fogja magát érezni a táborban! :D
Gyomorégésre meg nekem bejön a RENNIE ANTACIDUM. Eddig elég volt az 1, most már 2 db kell (szinte minden este :oops: )

Tünde!
várjuk a képeket! biztos nagyon kis Tündér a lány!

Előtej:
ok, hogy normális az előtej, na de az hogy csöpög???????? Volt a lányoknál is tejem még a szülés előtt, de nem csöpögött!!!!! :shock: :shock: :shock: nekem csak szülés után volt ilyen és meg se nyomtam a mellem vagy ilyesmi!!! :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
köszi, a drukkokat, de igazán holnap van rá szükség!
8-ra megyünk a dokihoz......

Amúgy minden más oké....Balu igazi csibész, egyre többet magyaráz :lol:

Én kicsit zakkant vagyok.....hol bőgök, hol nem.....az biztos, hogy múlt7 szerda óta nagyon csöndes lettem.....
ráadásul ma egyedül vagyok Baluval egészen estig

remélem mindenki jól van
Gabi nagyon eltüntél!!!!!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Tünde, köszi a hányás + K vitamin infót, most már megnyugodtam :) Á, nem aggódom túl a dolgokat, dehogy :D
Képeket várjuk!!!

Emano, drukkkkkkk!!!

Veronikusz, irigyellek a balcsiért.... Nekem már mindenhonnan folyik a víz - onnan is ami nincs is :D Majd ha nagyobb lesz leányzó, talán nekem is jut ilyen... Úgy néz ki szereti a vizet, mert az esti fürdés alatt csak addig van csendben, amíg vízben van a feneke :D

Lalus, én sajna nem tudok hozzászólni a szülésznő témához, engem át kellett irányítania Mészinek a II-es női klinikára cukorbetegség miatt :(

Most ennyi voltam, megpróbálok szunyálni egyet, mielőtt kisasszony ébred... Tegnap volt nálam a mélypont, apa vigasztalt, aztán egyedül fürdetett... Most már jobb, reggel 7 óta alszik a törpe volt egy kis időm magamra, így már kezdem embernek érezni magam :) Csak egy kis alvás még jól jönne :wink:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok

Heni!
Annyira szépek a gyerekeid! Én olyaaan irigy vagyok rád! Szandi kész kis hölgy, gyönyörű! Apja mit szól hozzá, hogy ennyire szép lánya van? Beni meg jó sokat nőtt! Vagy csak csal a kép?

Anittik!
Még nem tudom merre leszünk, mi üdülési csekkel szállunk meg valahol. Csalánkiütés elmúlt?

Kriszta!
Minden oké volt ctg-n? De jó neked is hamarosan kint van Péter! Bár már én is 13 héttel előrébb lennék…

Bori!
Szerintem védőnőtől nem kell semmi papír. Képzeld a mienk meg ezen a héten lesz utoljára aztán nem tudom ki lesz mi lesz. Vicces. Még jó, hogy már túl vagyok egy várandoságon és nagyjából tudom mi hogy műkődik. Brutál ami a kis hörivel történt! Tényleg jobb is, ha már nem élte volna meg szegényke :(

Manóka!
Szívből gratulálok! Nagyon ügyi csaj vagy te is! Dóra pedig szépséges, annyira illik rá ez a név! Szülés sztorit én is szívesen vennék!

Cukipofa!
A te gyerekeid is nagyon szépségesek! Ott hogy viseli apuka lánya szépségét?

Lalus!
Isten hozott! Ez az a topic, ahol minden ’újat’ mindig szívesen látunk! Én nem ismerem Valent Sándort már az is új, hogy ő az új főorvos. De holnap hátha meg tudom magamnak nézni. Vonalzókat csinálsz? http://babafalva.hu/portal/modules.php?name=tickers itt lehet csinálni, de lehet még pár helyen, legtöbbünknek ez van. Én meg csak ehhez tudok képet felrakni:D

Judy!
Hát nagyon gyönyörű Anna! A légzésfigyelő mindig mindenkinél legalább 1x beriaszt! Még nem hallottam olyat, hogy valaki azt mondta volna, hogy nem! Nekünk az volt a legdurvább mikor a legmélyebb álmunkból 1x elkezdett pirosan villogni és sípolt. Megnéztem Martint békésen szuszogott, szerintem az volt a gond, hogy kicsúszott a matrac szélére. De azért mikor beriasztott akkor olyan gyorsan rohantunk, hogy simán kvalifikálhatnánk az olimpiai 60méterre:roll: :lol:

Andi!
Gyere bátran és írj! Holnapra megy a drukk!

Orsi-Zsu!
Édik! A cica is nagyon cuki! Martinnak is van barátnője:lol:

Memme!
Hát igen ilyen nehéz pillanatok mindenkinél vannak és tényleg arra kell gondolni, hogy vannak egészségesek viszonylag könnyen jöttek a kis angyalkák hozzánk! Nehéz tudom és főleg, hogy minimális segítséged van így még nehezebb, de próbálj meg esetleg otthonról elmenni este hagyj a párodnak tejcsit otthon vagy ilyesmi. Tudod itt mindig mindent leírhatsz! Örülök, hogy hallottam rólatok!

Vica!
Remélem gátvédelemre valamilyen szinten nekem is lesz esélyem… Martinnál volt metszés + repedés is.. Hiába hát csak 3600 gramm volt 35-ös fejjel az én testemből… Már azzal is kibékülnék ha csak egy pici metszés lenne…

Rólunk: én holnap 5körül megyek a kútvölgyibe illetve kis családom díszes kiséretében. Remélem kiderül most már a neme, bár van egy határozott megérzésem meglátjuk bejön-e. Csüt-péntek-szombat megint fájdogált a pocim hívtam a dokim is, nem túl boldog ettől bár ráfogtuk a frontra, de én sem vagyok egészen ép végülis előtte szombaton 10től éjfélig takarítottunk másnap meg anyósék körül ugráltam délután 4ig. Mindegy most már vigyázok magamra, nem kéne szülés előtt még vendégeskedni a kútvölgyiben. Ja és Martinnak van barátnője, úgy hívják, hogy Boróka. És Borcsának becézik Martin úgy nevezi, hogy Borca. Édesek nagyon! Martin puszilgatja, ölelgeti! Ja és a pocakom is mindig simizi most már tudja, hogy ott a baba. Ja és valaki holnap 5körül Kútvölgyi 5. emelet? És drukkoljatok, mert ismétlő rákszűrés lesz

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi, hát igen, nálunk is már két riasztás volt, az egyik éjszaka, a legmélyebb álmunkból. Párom utólag azon nevetgélt, hogy ő is ugrott és futott rögtön, gyorsnak is érezte magát, de utánam már csak a kondenzcsíkot látta... Szitu ugyanaz, Anna kicsúszkált az ágy szélére és hatalmasat homorítva nyújtózkodott éppen mikor beértem, miközben békésen szuszogott... Nem baj, inkább riasszon be párszor feleslegesen, mint hogy baj legyen!!!
Kíváncsi vagyok bejön-e a megérzésed!!! Majd mesélj! :) Nálunk mindenki fiút jósolt, az összes babona szerint fiam kéne hogy legyen :D Tényleg vigyázz magadra, már eleve Martin mellett nem lehet könnyű sokat pihenni, legalább többet ne vállalj be!! (na jó, tudom, ezt könnyű mondani... Nekem is a 40.héten már könyörgött a család, hogy üljek meg a fenekemen, vagy legalább a kocsiba üljön be mellém valaki, ha megyek valahova :D)

Annácskáról kezd lemenni a sárgaság, és kicsit többet is van már ébren, úgyhogy lassan lesznek majd újabb fotók :D - mármint ha lesz aki fotózzon, mert kisasszony kézben érzi jól magát, onnan szeret nézelődni... Mondom én, hogy egy hét alatt elrontottam a csemetét :wink:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Gratula a legújabb jövevénynek, nagyon szép babóka! :wink: :D :D :D

Nem nagyon tudok érdemben hozzászólni a dolgokhoz most...

Előtej: egy másik fórumon egy lánynak spriccelt a tej a cicijéből a 2. trimeszter végétől. Doki szerint normális, bár még nem látott ilyet. A terhesség normális volt, hüvelyi úton szült és túlhordta a lyányát. :wink: :D :D

Andi! Nagyon sok erőt nektek. Holnap pedig még többet gondolok rátok!

Steffi, a Lővérekben szeretnétek megszállni, vagy inkább a városban? Mert a hegyen van egy csomó jó szálloda. :wink:

Rólunk: csalánkiütésem gyógyul, múlik, sok homeos bogyeszt szedek, nagyon tuti, mert a tejcsit is fokozzák. Zétike pedig hízik rendesen. Ma 5340g-nak mérte a védőnő, ami 1890g hízás 7 hét alat... :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: Zsombor átment papagájba, mert amit mondunk azt utánozza. De nemcsak egyszer ismétli, hanem 100-szor kb. :lol:

Szép hetet nektek!

KépKép
KépKép
anittik

és akkor most jön a képözön :lol: :lol: :lol:

Kép Dunafüreden a nagynéném telkén. Tudnak élni!!! :lol:

Kép még mindig Dunafüred

Kép Balatonfüred Annabella Hotel Kata uzsizik :D

Kép hotel szobában játszanak a lányok :lol:

Kép Szofi a főzsivány :lol:

Kép Annabella hotel DU-i alvás :D

Kép Kata az ebihal :lol:

Kép Annabella aszfaltrajzolás - Szofi

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hello Lányok,

én is itt egy gyors bejelentkezés erejéig, épp nagytakarításban vagyok ( gyerkők anyósnál ) most mentek el a klímások, tiszta kosz a ház.......

Veronikusz: teljesen normális ez az előtej és a folt is, nekem mindkét terhességnél volt, Szandinál már a huszonvalahanyadik héttől. Örülök, hogy jól siekrült a Balcsi.

Steffi: köszönöm, igazán, de Te sem panaszkodhatsz, Martin is annyira szép és nekem olyan különleges valahogy. Mindig meg akartam kérdezni, hogy férjed magyar? Mert Ő sem az az átlagos kinézetű, bitzos Martin is tőle örökölte a báját. Bocs, ha hülyerségeket beszéltem. Holnapra megy a drukk!

A két kis újszülöttünknek sok boldogságot, annyira édesek, midnjárt kedvet kapok én is.......

Ma összefutottam Krisztával az 5.-en. Először nem mertem odamenni hozzá, bár nagyon gyanús volt nekem .... csak valahogy barna hajra emlékeztem. Aztán vérvételre menet megint összefutottunk és "egymásra" találtunk.
Még mielőtt valaki gratulálna, nem baba van a dologban, hanem megint össze-vissza való elhúzódó vérzés.
:oops: :evil: Az uh alapján kicsit pcos-nak tűnik a petefészkem, de majd jövő héten okosabbak leszünk.

Jó, hogy így 30 éves koromra megbolondul a szervezetem! Merthogy szombaton töltöttem . Most nem azért írom ám, hogy felköszöntsetek, tényleg, csak el akarom mesléni, hogy annyira jó bulim volt, mint még soha!
Gyerkők anyóséknál aldutak, mi meg bulizni voltunk egy étterem külön termében, kb. 16-18an voltunk és volt Dj. is csak nekünk. Fantasztikusan jól éreztem magam, karaoke is volt meg egy "jegelő" meglepetés is, holott a férjem és a főbulis barátnénk lelkére kötöttem, hogy ha ciki - kellemetlen helyzetbe hoznak megölöm őket. De túléltem, ittam annyit előtte és közbe, hogy átvészeljem a műsort. :lol: :lol: :lol: Részleteket nem írok, mert ha vanak is esetleg "prűd"ebb felfogásúak, nagyon rosszat fognak rólam gondolni, pedig nem vagyok ám én olyan...........

Ja, erről jut eszembe:

[b]RITA KEDVES! EZEN A SZÉP KEREK ÉVFORDULÓN ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG, SZERETETTEL!
[/b]

Még majd igyekszem jönni, de muszály mennem, hogy kész legyek.[/b]

Heni

Kép

Kép
cancan

tudok ám helyesen írni, csak rohantam..... sorry...... :oops:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!
CTG OK, tök lapos, Petyusz még nem igyekszik kifelé, Erzsike megnyugtatott, hogy ebben a terhességi korban teljesen normálisak a jóslók, és nyugodtan igyam a málnalevelet, mert az lazít.

Összefutottunk Henivel.

Viszont a szülőútvonalunkat felbontották, bazi dugó volt, majd ki kell találnunk valami másikat :evil: , mert elvileg augusztus végéig így lesz.

Manóka! Dóra nagyon édes, és nem is látszik a fényképen (sem) hosszúfejűnek.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Steffikém! Holnapra nagy drukk Neked.

Veronikusz!
Tök jó lehetett Annabella. Én nem bánom így utólag, hogy nem mentünk sehova, mert az éjszakáim elég vacakok, jövök-megyek, nem alszom, és hülyeségeken filózok.
Én az embereken már nem is csodálkozom, hogy úgy néznek, mint a boci. Legszívesebben néha odamennék, és mondanám, hogy "igen, a gyereket nem a gólya hozza, hanem ilyen pocakokban nő." Komolyan mondom, néha úgy néznek, mintha be kellene húzni a hasam, mert ez így illetlen. :roll:
Csajok tényleg tudnak élni!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Judy!
Mindent összevetve mi is azt mondtuk, hogy inkább 100x feleslegesen, mint 1x igaziból nem... Várjuk a képeket!

Anittik!
Őszinte leszek: még sosem jártunk Sopronban, most azért szeretnénk odamenni, mert gyönyörű város és van ott barátunk, akiket meglátogatnánk plusz átmenénk Ausztriába körülnézni. Ha tudsz jó szállodákat szívesen veszem! Örülök,hogy csalán kiütés múlóban! Zéti baba nem gyengén nyomja! :lol: Kép???

Veronikusz!
Hát a te lányaid is irtó szépségesek! Férjednek van már fegyvere? :D Főleg, hogy a 3. is érkezik nemsokára... Nevet kitaláltátok már?

Heni!
Előszr is Isten éltessen! Én már semmit nem tudok fejben tartani, cikiii :oops: :oops: Kép
A férjem meg magyar, de többször, többen nézték olasznak. Még engem is főleg hosszú hajjal. Egyébként nekem is ez tetszett meg bennem, mrá akkor éreztem, hogy ő az igazi :D Pedig mindketten kapcsolatban voltunk :oops: :roll: Ennek megfelelően a temperamentuma is elég heves. Dehát én így szeretem ahogy van! Martin meg egyértelműen tiszta apukája (szerencsére :roll: ) bár erről igen erősen megoszlanak a vélemények...

Ritaaaa!
A Jó Isten éltessen nagyon sokáig! (anyukámmal vagy egy idős! :lol: )
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kriszta!
Köszii! :D Erzsike ezekszerint bent van ma? Ha egy bizonyos szülésznőről szeretném meg tudni, hogy holnap bent lesz vagy sem akkor azt hogyan tudhatnám meg? Hívjam fel a kútvölgyit és egész egyszerűen kérdezzem meg?! Örülök,hogy minden ok! Petya jön,ha itt az idő!!! Izgiii

Veronikusz!
Ja igen, hát az emberek tényleg tudnak nézni... Én sem értem mit gondolnak, hogy van ez... De toll a fülükbe...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
Szerintem nyugodtan hívd fel, és kérdezd meg. Én azt csináltam, hogy egyszer, mikor bent voltam, megkérdeztem, hogy mikor van bent, és megmondták, és akkor hívtam. Te kit szeretnél?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
Örülök, hogy minden rendben van! Én is pont most olvastam hogy a 34. hét után ezt normális. :D
Mi az hogy felbontották az utakat??? A Szilágy E. fasort is?? Ez gáz!!! Remélem éjjel szülünk!!!!
Jaj az éjszakákról én is tudnék mesélni. :cry: hajnali 4-kor is itt tipródtam, hogy mi a fenét kezdjek magammal reggelig. :oops: ez borzasztó. Most is le akartam feküdni DU aludni, de úgy nyomja a tüdőm + a szívem Töpi, hogy komolyan halál közeli érzésem van. :oops: Már tök magasan, - a rekeszizmomnál rugdos. Tegnap ő is lejátszotta az EB-t a pocimban. Ne tudd meg mit művelt. A férjem meg csak nézte, hogy pattogok és ugrálok a fotelban. Na meg sziszegek. :lol: Most már DU is ég a gyomrom. :oops: mi lesz itt még!!! :shock:
JA! Vidával tudtál beszélni??? Tudod!? :oops:

Steffi!
Drukk megy ezerrel!!!
Név még nincs, de igyekszem! :D

Várandós nő bámulása:
Hát igen! Ritka parasztok tudnak lenni emberek. A nagynéném is pont ma mondta, hogy az ő idejükben, a terhes nők zsákszerű ruhába bújtak, hogy ne lássák úgy a hasukat. Mondta ezt, mikor én meg egy feszülős top-ban voltam, hogy manapság hogy mutogatják a nők!!! :shock: na ná hogy mutogatom!! Aki erre nem büszke az …… :evil: én még kis is húzom magam :lol: Úgy sincs ilyen olyan gyakran. :D:D:D:D:D:D

Heni!
Istenke éltessen nagyon sokáig, egészségben, boldogságban!!!!

Megyek mert lassan indulok a lányokkal a reptérre az ősökért! :D kis repcsinézés :lol: Szofi megőőőőrül értük! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kriszta!
Köszi, akkor hívom őket. Te tudsz hozzájuk telcsi számot? Mert én nem :oops: Szeretném, ha most is Bíró Zsuzsi lenne velem, Martinnál is ő volt, igaz akkor véletlenül, de legalább tudja mi volt, hogy volt és már úgymond 'ismer'.

Veronikusz!
Én is olyan cuccokat szoktam felvenni, bár a nem szakértő szem nem mindig veszi észre, hogy nem úszógumim van, hanem baba pocakom :shock: :? Hát igen ezért is jó, hogy VÁLTOZNAK az idők és már uncsi a bezzeg az én időmben. Repcsit mi is megyünk majd nézni.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

cancan: mivel, hogy én is pcos, és épp Fruzska érkezése előtt derült ki, és nekem is "öreg" koromra, itt egy oldal segítségül, ha nem ismernéd: http://www.pco-szindroma.hu/
Egy csomó infó, meg kezelési lehetőség, meg fórumok. Nézz körül, érdemes.
linocs

Sziasztok!

Persze, hogy régen zsákot húztak magukra a nők, mert amúgy is abban jártak. :) Most meg nem abban járunk nem terhesen, és terhesen is. Esetleg hűtő se legyen? meg autó? meg villany?

Húú, Zéti nagyon tud hízni!

Veronikusz, nekem is folyt néha. Nekem a férjem mondta mindig: terhességnél minden elképzelhető és normális, és annak ellenkezője is.

majd képezek, de most nagytakarítottam, aztán bezabáltam és mozdulni sincs kedvem, pedig kisasszony hiányol.

Kriszta, azért jó, hogy még Petya marad. Steffi, izgulok, hogy kiderül-e a neme! és a rákszűrés miatt is!

Heni, remélem, hamar fény derül a problémádra.

mtunde

Banana, Judy, írjatok pontos dátumot, hogy mikor is születtek a csemeték!

mtunde

Na, itt vannak a képek :)

Kép

Kép

Olyan, mint egy hercegnő, nem?

mtunde

Sziasztok!

Ma végre úgy tűnik, leadtam mindent. Illetve egyenlőre senki sem látta, mert mire végeztem, már nem volt kinek megmutatni, de legalább ez nem nyomja többet a vállamat.

A képek nagyon édesek, mindenkinek gratulálok a csöppségekhez és Isten éltesse az ünneplőket.

Nektek miket ajánlottak lábdagadásra? Eddig csak picit volt vele problémám, de ma délutánra először eltüntek a bokáim :shock:
A védőnő csalánteát mondott, de már azt is hallottam, hogy az görcsöket és koraszülést okoz. :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

csalanteat en is ittam, picit talan segitett, azonkivul ajanlottak meg az ananaszt, meg a petrezselymet...igazabol most a szules utan egy hettel ment le a labamrol a dagadas, addig meg sem kottyant neki semmi...
szuleszno: en a Varnai Gabival meg voltam elegedve, bar vegul, mivel csaszar volt, nem tudom, milyen szules kozben, de addig nagyon segitokesz es normalis volt velem, a ctg-n is o vette eszre, h vmi baj van, es riasztotta egybol a dokit...
veronikusz: nagyon helyesek a lanyok, mindig elamulok a furtocskeken...:)
Kriszta, te mit csinaltal, mikor Panka nem akarta a szopit? nalunk most valtozo, van hogy megy neki, es tok nyugodtan, kitartoan szopizik, megmerem, es 40g-ot leszivott, hurra, meg van, h hisztizik, es nem megy neki az istennek sem...nem tudom mitol fugg...jah es a bal mellemen jobban megy, a jobbat mintha utalna...ugyhogy fejek minden alkalommal, es mar utalom ezt a rohadt fejogepet...

banana

sziasztok!

Éjszakai nem alvás: csatlakozom a táborhoz!! :( De olyan szinten, hogy kb. már 2 hete nézem a csillagos eget éjszaka.... Férjem szerint éjszakai bagoly lettem :)

Aprooka,
Nekem most még nem dagad a lábam (gyors lekopogás) de Rékánál sajnos odáig jutottam, hogy vizhajtót kellett szednem orvosi utasításra... De a petrezselymet, paradicsomot és a dinnyét is szokták ajánlani, mert vízhajtó hatásuk van.... Mondjuk én kb. 1 hete őszibarackon élek és nem akarok hazudni, de egész nap WC-re járok.... :D

Tünde,
Jesszus, milyen nagy már Villő!!!!! Nagyon aranyosak a gyerköcök!

Steffi,
Drukk ezerrel holnapra, de nyugi nem lesz gond... Remélem kiderül a pocaklakó neme... Megosztod majd Velünk???

Veronikusz,
Képek szupik! Ezek a lányok hihetetlenek... Gondolj bele, még egy ilyen fürtöske... Férjednek azt hiszem annyi :lol: Lilli is olyan erővel tud rugdósni hogy az már néha kellemetlen... Nagy pocak... hát mit is mondhatnék.....

Kriszta,
ÖRülök, hogy minden rendben.... Petya még várat magára... De még rá is ér :D

Nemes Gabiról senki nem tud semmit???

vica10

Banana!
Nálunk egyáltalán nem ment, és én feladtam egy idő után. Próbáltam bimbóvédővel, de nem nagyon ügyeskedett a csaj (pl. bimbóvédővel evett 30-40-et, tápszerből meg üvegből már 80-at), aztán szoptatási tanácsadó javasolta a fecskendőt, attól meg akkorát hányt a végén a sok levegőtől, hogy utána azt mondtam, kész, én nem kínzom itt tovább. Béreltünk fejőgépet és fejtem. Az egyik mellem el is apadt, a rosszabbik, mert mindog a másikkal kezdtem, mert az hamarabb megvolt. De akkor Panka már nagyobb volt. Zsófi még pici, szerintem még meg lehet tanítani cicizni. Kitartás. Nem lehet, hogy a jobb melledben több a tej, és nem tudja jól megszívni az elején? A barátnőmnél ugyanez volt, és azt mondták neki, fejjen elő belőle egy picit, hogy megpuhuljon.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Szép jó estét mindenkinek!

Haza jöttünk a nyaralásból :?
Csak futólag olvasstam el a dolgokat, mert apának kell a gép és nem szeretném ha piszkálna miatta :lol:

Jó volt szép volt csak kevés.
Holnap megpróbálok jönni,ha a Viktor alszik.
Jó éjt mindenkinek.
Ja a képeket is majd felrakom.
V

valentina

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:35-kor.
Vendég

Helló Lányok!

Már hónapokban mérhető, hogy mikor voltam itt utoljára :oops:
Kicsit zűrös volt az életem, meg a jogsi is rengeteg időt elvesz, de 10-én vizsgázom, remélem sikeresen és akkor kicsit szabadabb leszek. Bár Iván nem sokat "segít" ebben, mert napközben csak bő fél órát szundít :?
Visszaolvasgattam egy kicsit. Nem semmi sztorik vannak (Emese, Andi).
Andi
Én a Nagyimmal csináltam végig. Piszok nehéz volt...És rengeteg energiát felemésztett. Nagyon nehéz mosolyogni és bíztatni, mikor az ember totál be van tojva :cry: Viszont sokat segít, hogy Anyud meg akar gyógyulni és próbálj Te is minél pozitívabban hozzáállni! Borzasztó nehéz, de mindig csak picit nézz előre, próbálj ne rémeket látni. Tudom, hogy mondani könnyű, megtenni annál nehezbb :(
Banana
Csatlakozom Zsuhoz...Ha Zsófi mégsem érez rá eléggé a szopira, akkor szakképzett szopitanácsadó biztos tud tanácsot adni. A www.lll.hu - n találsz ilyet. Ha megpróbálnád, akkor érdemes inkább telefonon segítséget kérni, mert gyorsabb. De kitartás, vannak babák, akiknek nehezebben indul a dolog. Ezzel Iván is így volt, de nagyon belejött :lol: Nálunk az első 2-3 hónap volt kritikus, úgyhogy van remény, főleg így, hogy ügyesedik a kicsi lány :)
Pocakosok
Mindenkit irigylek a nagy meleg ellenére és HAJRÁ!!!!!
Új babák
Isten hozott benneteket és anyuciknak Gratula! Kitartás, mert minden kezdet nehéz, de gyorsan belejöttök!

Rólunk: Minden oké, Iván nagy zsivány, végre a beszéddel is haladunk. Heti 2-3 szóval gyarapszik. Bizonyos szavakat összecsatol. Túlvagyunk az összes szemfogon, bár nem okoztak különösebb problémát. Csak egy kis nyűgség volt. Abszolút "Anya-korszak" van, bár ezt én a sok eljárásnak tudom be főleg. Már nem merem mondani, hogy "Anya megy vezetni", mert rögtön sírva fakad :( Sőt, sehova sem mehetek enélkül, gyakran még a konyháig, fürdőig sem :shock: Remélem 2 hét múlva javul a helyzet. Ha így lesz, akkor rettegjetek, mert újabb veszélyforrás az utakon szerény személyemben :lol:

Na lelövöm magam, mert majdnem behoztam a több havi lemaradást :oops:
Remélem előbb-utóbb mindenkivel összefutok itt és újra képbe kerülök. Csak most jöttem rá, mennyire hiányzott nekem a fórum 8)

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Mi is megjöttünk.
Csak a képeket néztem meg, holnap próbálok visszaolvasni, és képeket feltenni.
Csudaszép mindegyik gyerek. :D

Manóka
Gratulálok!!! :lol:

Szülinaposoknak utólag is minden jót!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Tünde!
a nagylány tényleg egy igazi kis hercegnő! és mekkorát nőtt!!!!!! azta!!!! mivel eteted???? :lol: :lol: :lol: hát ez a bratyós kép!!!! szuuuuuuuper! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

látom nincs ma nagy forgalom. :oops:

tud nekem valaki segíteni????? :idea: :idea: :idea: :idea:

egyre szarabbul vagyok!!! most már folyamatosan szinte légszomjam van, szorít a szívam. Most vittem el a lányokat bölcsibe, de azt hittem összehányom a kocsit hazafele. 3 napja erős hasmenésem is van, plusz egyéb apróságok mint: ég a gyomrom, fáj a lágyékom, tegnap este azt hittem megszülök. Feszült a hasam, minden bajom volt, de semmi görcs, keményedés meg ilyenek csak kegyetlen rossz közérzet. Mészi a héten szabin van, ahogy a védőnőm is. Most beszéltem egy vadidegen védőnővel, már a végén sírtam a telefonba ... majd visszahív, hogy hova menjek a viszérrel. Mondta, menjek el háziorvoshoz ... hát! ez az ember!!!! 18 évesen felírt nekem vérnyomáscsökkentőt amitől azt hittem hogy a mentők visznek el. Világ életemben inkább alacsony volt a vérnyomásom, de ő simán - minden vizsgálat nélkül - felírta nekem. Szóval köszi, de még élni szeretnék!
Mit csináljak??? menjek be most az 5.-re? és ott mit tunak velem csinálni? szerintem semmit. :oops: Nem nőgyógyászati jellegű a dolog. Alig vonszolom magam. :cry: :cry: :cry: :cry: Ma már 5 óta fent vagyok. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,
Légszomjjal kapcsolatban semmi jó tanácsot nem tudok adni, sajna nekem is van de most már azzal párosul, hogy alig kapok levegőt. :cry: Sajna én is észrevettem, hogy egyre kevesebbet tudok enni, mert baromira ég a gyomrom és az egész nyelőcsővem. Viszont jó lenne, ha egy kicsit tudnál pihenni, legalább amikor a csajok bölcsiben vannak.... Viszérrel kapcsolatban nem tudok tanácsot adni... De megkérdeztem az unokatestvérem feleségét (Ő ápolónő) és azt mondja, hogy érsebészetre kellene elmenned vele.... Ott legalább megnézik és adnak rá valamit... Egy próbát szerintem megér! Vigyázz magadra!

vica10

Vica!
köszi, az idegen védőnő is azt mondta, hogy menjek el nőgyógyászhoz (akár idegenhez is), zárják ki hogy a babának nincs baja és küldessem magam tovább az anginológiára!!!
Ma megyek 16.30-ra a Vidához! Lányok is jönnek velem. Érdekes lesz. :shock: De megnyugtat, hogy talán valaki rámnéz végre. :)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Szerintem is menj be az ötödikre, vagy a rendelőbe, ha nincs is semmi, csak "terhes" dolog, akkor is megnyugtatóbb, mert nagyon rossz lehet, és tényleg próbálj pihenni, ha nincsenek csajok.
Egyébként nem tudtam beszélni vele, mert eléggé rohanás volt, nekem is az osztályon vette le a kenetet is, meg bent volt egy másik doki a vizsgálóban. Egyébként főleg Erzsikével beszéltem.
Gyere, mondjad, hogy mi volt!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Jaj, most láttam, hogy mész Vidához. Ez megnyugtató. Most van bölcsi vagy otthon vannak a fürtösök is? Nagyon rossz lehet így, hogy nincs segítség legalább néha. Épp tegnap beszéltünk róla a férjemmel, hogy anyukája akármilyen is, tök sokat segít, bár azért próbáljuk nem nagyon leterhelni. De az a múlt hét nagyon jó volt, mikor elvitte Pankát egy kicsit. Nálad meg dupla terhelés van egyfolytában, és nagyjából tök egyedül.

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: