Sziasztok!
Memme, de jó Téged újra "látni"! Esetleg 1-1 órára nem tudsz elszabadulni otthonról mozogni valamit? Futás, bicaj, vagy csak egy-egy séta? Nálunk ha úgy ér haza párom, akkor hetente kétszer 1-1 órára elmegyek tornázni, néha futni, és ez annyira kell ahhoz, hogy rendben legyek itthon... csak ajánlani tudom, hátha segít kikapcsolni kicsit. Nem egyszerű két kicsi gyerekkel...
Lalus, szintén Várnai Gabi fun vagyok, de mindenkiről csak szuper híreket hallottam. Már a harmadikat tervezitek? Mikorra? Merre laktok? Hol születtek a fiúk? Képek?
Manóka, tényleg milyen szép és nagy baba Dóra, és mekkora a haja...

Annyira emlékszem, amikor írtad, hogy hármaska kijátszotta a védekezést...

Oszt tessék már a karodban tartod! Tesók mit szólnak? Te, hogy érzed magad otthon, gondolom nem sok időt tudsz pihenni... Azért próbáld meg, hajrá!
Veronikusz, szerencsére nagyon jó időt fogtatok ki.

Apa remélem sokat volt veletek!!! Nekem nem volt előtejem a várandóság alatt, ebben nem tudok sajnos segíteni...
Ne legyél magad alatt, azért 4 év alatt csak-csak a harmadik babót várod! Majd Hármaska után helyre áll minden, olyan fitt leszel, mint Kata előtt!

Most meg láttunk már képet rólad, csinos kismama vagy, aki a másik két gyerkő mellett áll helyt otthon! Nem vagy és nem leszel kripli!!!
A gyomrom nekem is sokat égett Ákosnál, de nagyon. Bejött a babona, nagy hajjal született. Nagyon kellemetlen, nekem semmi nem használt rá. Talán neked el fog múlni, kekszet ajánlottak nekem ha jól emlékszem... de régen volt.
Vica, Kriszta után Ti jöttök? Mindig arra gondolok, hogy talán a Picikéd első születésnapján nekem is érkezik valaki, úgy, mint Réka és Ádám, de azt hiszem majd Picikétek második szülinapjára gyúrunk inkább.
Mi ma bográcsoztunk anyósékkal, nem volt olyan meleg az árnyékban, rosszabbra számítottam. Este azután erre járt Ákos osztálytársa a tesóival, így hirtelen óvodát nyitottunk, fél 9-ig voltak itt...
Ádi teljesen csimpi megint. Apjánál sem jó, amikor meg elmegyek mellőle, s már fáradtabb, akkor dráma van. Néha már reggel is csinálja... Ma liszt mentes napot tartottam neki, s csak 1 kaki volt. Tegnap megint 6. Most minden ilyennel próbálkozunk, remélem nem lisztérzékeny a lelkem.

Holnapra talán van kaki-eredmény. De ami a leginkább fáj, hogy 2 napja nem akar szopizni.

Amikor előveszem a cicit elfordul és sírni kezd. Azt hiszem ennyi volt...
Holnaptól Áki sport-táborban (napközis jellegű) van. Kicsit sajnálom, de én nem tudom annyira elfoglalni, hogy ne unatkozzon itthon.
Szép estét!