ez nem ér hogy magdolnam beelőzött...

nagy gratula nekik!

És legalább nem kell tovább 'raboskodnia', már elege volt a kórházból...
jó reggelt csajok! Tegnap mi délután elmentünk a westendbe férjemnek cipőt nézni, mert apósom mondta, hogy névnapjára szeretne neki venni egyet.

Tökre örültem neki, mert különben nem hajlandó elmenni mert sajnálja rá... Na mindegy, persze nem találtunk... Aztán bementünk a brendonba, hogy megvegyük amit kinéztem, de persze az sem volt, pedig neten direkt megnéztem előre. Na mindegy. Már csak az orrszívó hiányzott, azt beszereztük. Aztán nagynénéméknél voltunk sütögetni. Fincsi volt.

Meg levágtam unokatesóm haját. Nagyon mókás volt, mert tegnapelőtt amikor itt voltak, akkor vágtam le a férjemét, és ő is úgy döntött, hogy olyan rövidet akar. Még soha nem volt ilyen rövid haja, de szerintem jól áll neki.

Aztán meg mentünk moziba. Elég érezhető volt, hogy eb döntő van, mert a duna plaza olyan üres volt mintha evakuálták volna...

Megnéztük a boldogító talánt, aranyos volt. Nevettünk rajta jókat.

Aztán meg hazajöttünk és megint kb. bezuhantam az ágyba. Viszont amíg a moziban voltunk én nem tudom, hogy a bébi mit csinált, de úgy lemászott, hogy a kis lábát a köldököm magasságában érzem azóta. Ami nagyon furcsa, mert eddig a bordáimat pengette... Remélem elindult lefelé... És az is furcsa, hogy három napig meg sem állt, ma meg még nem éreztem semmit... És nem túl megnyugtató... Majd mindjárt benyomok neki egy csokit, az mindig bejön.

AMúgy meg én is ma megyek ctg-re. Andkatával.

Aztán majd beszámolunk hogy mi volt. Bár addig úgyis leszek, mert semmi dolgom a döglésen kívül.
az jutott még eszembe, hogy h.sziliviről lenne jó hallani, mert róla csak annyit tudunk hogy jóval hamarabb jött a bébi, de semmi egyebet...
ronix, jó hogy jöttél, majd kialakul minden és akkor lesz időd írni. Bár négy gyerekkel nem lehet egyszerű...