A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

szisztok itthon vagyunk nem olvastam vissza semmit ne haragudjatok

majd lesz történet meg minden
sok gondunk van nincs tejem pár csepp
segitsetek
a védönö jön és az örületbe kerget

Képimg][/url]
Kép
ronix

Patr!
Dr Molnár Lászlónál szültem, Annamari volt a szülésznőm, te kinel szulsz ?
baba méret kérdés.felt is a dokim mikor mentunk csaszira hogy ketto van bent, megprobalok kepet perzentalni az elrententesnek 155cm voltam!!!! nem nem tudtuk de összesen 8kg hiztam ha kiszamoljátok csak a baba semmi plusz a csaszi a tagulás miatt jött csak 2 ujjnyira sikerult 15 ora alatt pedig 2 perces fajasok folyamatosan, Lanyok lehet hogy hulyen hangzik de en vmi csodakent eltem meg a fajasokat nem vagyok mazohista :D De imadtam a dolgott,fajni faj deeeee baromi jo 8) Tenyleg hulyen hangzik :D :oops: mar most vagyok az uj terhessegre es a szules elmenyere :D kivanom hogy mindenki ilyen pozitvivan elje meg a szulest es a fajasokat!!!!! :lol:
Jon a kep mindjart :D

Kép

Kép
cirkuszka

Kép

csikok csunyak de aki hajlamos az barmit kenhet... hat ez lett a vege...[/img]

Kép

Kép
cirkuszka

Kép

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix:nagyon édes Réka!Mégegyszer gratulálok nektek! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ronix!

Annyira cuki, de tényleg egy gyönyörűség! És egyáltalán nem látszik hogy koraszülött! Kicsi Léna légy üdvözölve!
Mesélj majd még ha van erőd!!!

Kép
andkata

Tudom, hogy reménytelen, de véletlenül nem jár erre valaki?

Kép
Kép
patr

Sziasztok4Ma lessz forgalom? :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Bocsi:Léna,nem Réka :oops:

Babuliék ma jönnek haza nem,vagy már tegnap hazamentek? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Ronix, költözz be ezzel a kis Drágával az ágyba, hagyd megad kiszolgálni, bújjatok össze, meg fog indulni a tej, tuti. Igyál sokat, nagyon meleg is van. Esetleg próbáld meg a more milk kapszulát, sokan dicsérik. És biza tej a szoptatástól, ez evéstől meg az ivástól lesz. Ja, meg a pihenéstől. Aztán megint szoptatni!!!!!!

potyka

ez nem ér hogy magdolnam beelőzött... :) nagy gratula nekik! :) És legalább nem kell tovább 'raboskodnia', már elege volt a kórházból... :)

jó reggelt csajok! Tegnap mi délután elmentünk a westendbe férjemnek cipőt nézni, mert apósom mondta, hogy névnapjára szeretne neki venni egyet. :) Tökre örültem neki, mert különben nem hajlandó elmenni mert sajnálja rá... Na mindegy, persze nem találtunk... Aztán bementünk a brendonba, hogy megvegyük amit kinéztem, de persze az sem volt, pedig neten direkt megnéztem előre. Na mindegy. Már csak az orrszívó hiányzott, azt beszereztük. Aztán nagynénéméknél voltunk sütögetni. Fincsi volt. :) Meg levágtam unokatesóm haját. Nagyon mókás volt, mert tegnapelőtt amikor itt voltak, akkor vágtam le a férjemét, és ő is úgy döntött, hogy olyan rövidet akar. Még soha nem volt ilyen rövid haja, de szerintem jól áll neki. :) Aztán meg mentünk moziba. Elég érezhető volt, hogy eb döntő van, mert a duna plaza olyan üres volt mintha evakuálták volna... :) Megnéztük a boldogító talánt, aranyos volt. Nevettünk rajta jókat. :) Aztán meg hazajöttünk és megint kb. bezuhantam az ágyba. Viszont amíg a moziban voltunk én nem tudom, hogy a bébi mit csinált, de úgy lemászott, hogy a kis lábát a köldököm magasságában érzem azóta. Ami nagyon furcsa, mert eddig a bordáimat pengette... Remélem elindult lefelé... És az is furcsa, hogy három napig meg sem állt, ma meg még nem éreztem semmit... És nem túl megnyugtató... Majd mindjárt benyomok neki egy csokit, az mindig bejön. :) AMúgy meg én is ma megyek ctg-re. Andkatával. :) Aztán majd beszámolunk hogy mi volt. Bár addig úgyis leszek, mert semmi dolgom a döglésen kívül.

az jutott még eszembe, hogy h.sziliviről lenne jó hallani, mert róla csak annyit tudunk hogy jóval hamarabb jött a bébi, de semmi egyebet...

ronix, jó hogy jöttél, majd kialakul minden és akkor lesz időd írni. Bár négy gyerekkel nem lehet egyszerű... :)

KépKép
muffin

jó reggelt lányok!

ronix!
milyen tüncipofa! és milyen szépséges. nem is látszik hogy előbb kibujt. nagyon zabbantani való kis csöppség!
gratulálok hozzá még egyszer!!!!!
remélem a tejcsi is beindul hamarosan! kitartást, és nyugi!!!! nem tesz jót ha görcsösen idegeskedsz.

muffin!
cipő nem lesz egyszerű. mi páromnak 2 hónapig kerestük 8) de azért a végén megtaláltuk a megfelelőt :D :D

nah megyek asszem visszabujok csucsukálni egy kicsit. nem sokat aludtam este. iszom a csalánteát és nem győzök járkálni. mondjuk nem baj, örülök neki. csak jöjjön vissza a bokám.
aztán jött a házmester, ő keltett mert délután cserélik a villanyóránkat. lejárt a szavatossága. nem mondtam már neki hogy tojok rá. nekem a szekrényhez ugysincs kulcsom. nála van... szóval fölöslegesen keltett fel :twisted:

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Én már megjöttem...

Tuti, hogy front van, mert én éjjel 1-4-ig 5 percenként keményedtem, és görcsöltem.

ennek az lett az eredménye, hogy cx1, 1,5, 1,5 1,5
Ennek pedig az, hogy holnap kórház, ha addíg nem történik változás.
Most is görcsölök. :?
Kérdeztem a dokit, hogy mi van, ha ennek ellenére nem indul meg még 2 hétig. ő erre azt felelte, tuti, hogy a HÉTEN BABÁZOK!!! :lol: :lol:

Most nagyon izgulok, olyan kellemes várakozás lett rajtam úrrá.
Találkozom a kisasszonnyal hamarosan.
Aki természetesen nem fordult meg... :(

A fl érték sokat csökkent nálam az elmúlt hét óta, most 0,59. Ki tudja, meddíg normális?

Ronix!
Csodaszép kislány Léna!!!!

Még jövök ma valamikor, de most kérdezném, hogy Wera, Szly!
rátok gondoltam, hogy írok, ha történik valami.
Tudom, hogy sok a dolgotok, de Ti biztosan nem mentek a következő napokban szülni.... :roll:

Holnap reggel 3/4 8-ra van jelenésem a kórházban. Ma még mindent el kellene itthon rendeznem, úgyhogy kicsit zűrös lesz a napom, görcsökkel tarkítva... :roll: :?
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Magdolnám! Nagy gratula, sok boldogságot és tejcsit a babócának!

Léna baba milyen édi! :D

Mindenkinek drukk, aki valamilyen vizsgálatra megy!

Hát azt hiszem kell(ene) vennem egy új papucsot, mert akkora a lábfejem, hogy nem tudom rendesen belepréselni a mostaniba. Lelóg a sarkam és kényelmetlen... :shock: :roll:

Tegnap Apa kifejtette, hogy mennyire aggódik értem a szülés miatt, és elkezdett rágódni rajta, hogy talán mégis bejönne szülni velem! :D 8)

Éjjel megint volt egy jóslóm. Mikor már éppen elaludtam volna... :roll:
De fura volt, mert megint olyan mensis görcs fél percig, aztán fél percig semmi, majd megint. Ez volt 5-6-szor, aztán elmúlt.
Kicsit megijedtem, hogy hullámokban jött! Oké, hogy már várom a végét, de majd csak idővel!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hú, Marcsi, akkor drukkolok, hogy feleslegesen kelljen befeküdnöd!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt mindenkinek!
Hát ma szerencsére jobban aludtam. Bár rengeteget voltam kint wc-n. Szerintem a 8 db barack lehetett ilyen vízhajtó hatással rám, amit vacsi után ettem meg!

marcsi!
Hát ez nem jó hír. hogy holnap kórház. Az viszont annál inkább, hogy tudod, hogy a héten már babázhatsz!! :)

muffin!
Lehet hogy tényleg készülődik kifelé a kicsike. Bár tegnapelőtt mi is alig bírtuk mozgásra ösztönözni babókát, de tegnap meg bepótolta ezt :)!

d.dodó

T.mária:megy a drukk-hát te is beelőzöl?irgum-burgum! :lol:

Görcsölgetés nekem is megvan,de mit mondjak,nem is érek rá ele foglalkozni-kölkök igen rosszak ma.Tegnap meg még vizet mertem Apával-nem is részletezem-közben megy 8-10 percenként keményedett,meg fájt a pocak.Éjszakára ritkultak-azóta meg ímmel-ámmal van csak.
Nem akar előjönni,hiába. :roll:
Nővéremék mennek nyaralni,de már lebeszéltam velük,hogy szombaton bemegyek busszal,ha még egyben leszek,és bevásárolok velük autóval,hogy mire bekerülök legyen itthon minden.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Én is kb. most vertem életet magamba. És az én gyermekem is nyugisabb és lejjebb van, csatlakozom az előttem szolohoz. Lassan már aggódom annyira nyugis. Nem ehhez szoktam. Muffin, együtt szülünk ma az ügyeletes dokijainknál???

Pati! Nem bírtál aludni?

H. Szilviről tényleg jó lenne hallani, meg Amiékről is...

Kata!

Kép
andkata

Jó reggelt!

Ronix: egyszerűen gyönyörűséges a kislányod!

Marcsi: drukk a holnaphoz! De jó neked, hogy a héten már babázhatsz! Hivatalosan nekem is kéne! DE szerintem nem fogok! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Segítsetek én is akarok szülni de Dóri olyan jól érzi magát odabent!
Vendég

andkata, én benne vagyok. :) bár most kicsit aktivizálta magát. De olyan kis belassult. Annyira cuki. Viszont a kis lába még mindig jól lent van. Este azt hittem, hogy csak egy kis időre helyezkedett úgy és majd éjszaka ahogy fekszem megint kinyújtóztatja magát. De nem. :)
t.maria, ez nem ér! :)
A vicces az lesz, ha most mindenki hátulról beelőz, mi meg itt maradunk még pocakosan. :)

KépKép
muffin

Jó reggelt csajok!

Látom mindenki szenved, mi is....

Marcsi
de jó, hogy a héten kezedbe lesz Emma, én mondtam , hogy előbb jön mint Dávid.Picurkám biztos kivár hiába van minden menetrend szerint meg semmi változás csak a kellemetlen órák és percek ez már sok :( de majd lesz valami legrosszabb esetbe10 nap s a remény, hogy addig nem kinlódok végig.

Ronix
édes kics lányka a Léna baba, gyönyörű és a hajacskája hát :D ....

NST-sek
hajrá + dokisok is remélem mindenkinek eljön az az infó amire vágyik.

Most megyek mert nem bírok ülni se jók legyete :wink:
tappancs28

Nekem tegnap este a foci döntő alatt olyan rugkapálást csinált, hogy teljesen ledöbbentem, azt gondolná az ember a vége felé erre már nincs hely! De ha van akkor még nem vagyok a vége felé????
Amúgy az elmúlt két vagy három napban nekem is sokkal komótosabb volt a kisasszony.
Vendég

Sziasztok!

Hú, Marcsika! Az nem jó, hogy görcsölsz, de az nagyon király, hogy nemsokára babázhatsz! Szorítok ezerrel! Egyébként, ha gondolod, nekem is írhatsz, mms-t is tudok fogadni. Én úgysem megyek sehova, max sétálni, de onnan 5 perc alatt hazaérek. Szóval nagyon szívesen fogadom a híreket, ha gondolod.

Patr! Mi volt Veled hajnal 4-kor?? Csak nem szülni mentél?? :lol: Vagy esetleg valami más baj volt? :?

Mi aránylag jól aludtunk. Bár az éjszakai görcsölést nem értem. Nappal alig fáj a pocija, de éjszaka mindig arra kelek, hogy nyöszörög és kapálózik ezerrel meg befeszíti magát. Mikor megnyugszik, akkor persze rögtön visszaalszik. Na majd csak alakul ez is!
Megyek reggelizni. Szép napot!

sz.andi

én olyan álmos vagyok! Lehet, hogy alszom még egyet. Nem tudom mi van velem... majd jövök. aztán addig nincs előzés. :) véda következik. :) aztán mi! :)

KépKép
muffin

Véda: mi van veled??? Remélem legalább te már szülsz!!!!
Muffin: mennyit nyafogunk itt nem igaz??? (figyeld meg az utóbbi hozzászólásokat: Kike, Andkata Te meg én) Fogjunk össze és menjünk mind együtt!!!!
Vendég

Ja, persze Ronix! Jó hallani Rólatok! Gyönyörű Léna baba is gyönyörű!! Gratulálok még egyszer!

sz.andi

Muffin alszol???? Akkor te leszel a következő!
Vendég

muffin!
Én tegnap aludtam végig szinte az egész napot... mikor nem aludtam, akkor is csak a kanapén heverésztem, és tv-ztem.

d.dodó

Nekem ügyeletes a dokim! Én szeretnék ma szülni!!! :D :D :D

Kép
andkata

Sziasztok!

Kata, Andi, nem tudtam eldönteni, hogy aludni menjek, vagy szülni! :lol:

Éjféltől ötig görcsöltem, meg keményedtem, fájdogált is eléggé. És tulajdonképpen, egyre sűrűbben.
Aztán ötkor gyengült és lefeküdtem. Mostanáig aludtam, most mennem kell a dokihoz, de a keményedések ugyanúgy folytatódnak, és egy kicsit fáj is. Hát kiváncsi leszek, mit mond!

Kép
Kép
patr

Ok Kata én drukkolok! (hátha legalább rajtad az segít)
Én is megyek ma a dokihoz de szerintem azt fogja mondani, amit eddig a CTG-n ha ott vagyok egy darab fájás sincs, méhszáj bizti még mindig zárt stb.
Vendég

Andi, akkor menj ma szülni!

Nekem meg elutazik, holnap, (vagy már ma délután???) úgyhogy nem tudom, mit szeretnék.

Kép
Kép
patr

Hajrá Patr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Marcsi, drukkolok!
Látod cseveghettünk volna éjjel. :lol:

Kép
Kép
patr

patr!
Akkor te is menjél szülni! :lol:

Most nézem, már csak egyjegyű szám van a vonalzómon! :lol:

d.dodó

Amúgy ha netán mégis történne valami akkor Andi ha nem baj lehet, hogy én is téged zaklatnálak! Jó?? :oops:
Vendég

en az orulet hatararol jelentkezem...
megneztuk a dontot- azon mar meg sem lepodok, hogy gyermekunk a 90percet vegigfocizta( de olyan szinten, hogy a fotel karfajan volt mellettem egy tal chips, ami neki ert a pocim oldalanak es bar keramia edeny volt, a kis csatar majdnem lerugta:) ) aztan kezdotott a probaljunk meg aludni projekt, ami ugye eleg hosszura nyulik mostansag a z orult meleg es a sok wc miatt. NA mindegy 1ig sikerult. Csakhogy fel negykor mar ebren is voltam, ehes voltem, "kialudtam magam" csuklott a baby....szoval felkeltem, ettem, ittam , mosogattam....gondoltam ez igy megsem jo, had pihenjen ferjem igy vergodtam 7ig a kenapen. Persze a szemeim majd kifolynak, de NEM TUDOK aludni! Komolyan megorulok!
Amugy josloim a hetvege alatt kevesebbszer voltak csak, hiaba ha nincs nagy front, akkor eleg nagy meg a beke...

Nstere, dokihoz menoknek turelem a varakozashoz es jo eredmeny!

en holnap megyek....kivancsi vagyok dokika meg is vizsgal e.

ma talan kimozdulok, ugy latom nincs az az orul tmeleg.

linda: en nem banom ha 10 fokkal hidegebb lesz majd! csak legyen! Jo a front konkretan erint minket is, bar en nem hiszem hogy 2an ki akarna bujni ....

Ferjem tegnap nyavajgott nem akar dolgozni menni, igy mondtam akkor szuljunk helyette, de babonk nem akart reszt venni ebben az akcioban.

Marcsi: ez tiszta izgi!
Es irigykedem is, a heten mar babazol.....!

Ronix: turelem a tejcsi kivarasahoz! A more ilk tenyleg jo( meg ha orult draga is!) meg minden amit potyka irt!
csak ne stresszelj, sirj....mert akkor csak rontasz a helyzeten!
Gyonyoruseges a kislanyod!
Vendég

mindenki mennyire keszulodik! Most aztan csomo baba hir lesz majd!
Nekme is irhat barki! TAblazatban benn van a szamom, es altalaban gep kozelben is vagyok( mi mast csinalnek) es szulni sem hiszem hogy a heten fogok....( a vegen annyira biztosra veszem, hogy nem, hogy igen lesz belole :lol: )...
Vendég

amikor azt mondja valaki faj a szive, akkor konkretan hol erez fajdalmat?

mert en tegnap ota eleg furcsa nyomas/szurast erzek a bal mellem felso es oldaso reszen. ez a szivem, vagy valami mas?
A vernyomasom rendben, a rendszertelen kalapalas meg eddig is volt
Vendég

De jó! Mindenki menjen szülni! :D

Én meg azt hiszem elrongyolok a boltba, mert már dörög, de végeláthatatlan a felhő. :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kezdünk egysíkuak lenni... :)

Képzeljétek nekem anyós tegnap azt mondta, hogy nem akar bejönni a kórházba...Tudom, hogy nekem az sem jó, ha rámtelepszenek és állandóan hívnak telefonon, de azért ez furcsa.
Surányban van két unokával, de ott van após is plusz egy autó.
Tehát nem lenne olyan nehéz megvalósítani.
Furcsa, hogy nem is rosszul esik ez inkább furcsálom...Hiába az én lányom már a harmadik unoka... A viszony pedig tényleg jó vele, legalábbis úgy gondolom szeret engem...

Kép
andkata

A kata: mit nem adnek erte az en anyosom mondana ezt! :lol:
En az ellenkezojetol felek, hogy minden nap jonni akar! MArpedig en nem akarom.
Oszinten en ugy remelm csak parom fog naponta jonni, anyosek egyszer, es ennyi.( szuleim egyertelmu nem jonnek, azert nem varnam el utazzanak x orat azert hogy fel orat lassanak egy korteremben...) Egy baratnom mondta o feljon ha szeretnem, de csak ha en kerem!

Kriszta: dorog???????????Itt szerintem ma is kanikula lesz
Vendég

Ha Tatabányán dörög, hátha ide jön....

Kép
andkata

látom mindenki menni akar.
én is, én is, én is.
szerdán remélem eldől hogy mi lesz. habár kicsit rosszul fog érinteni ha azt mondja a doki hogy nem mehetek és meg kell várni mig magától jönni akar.
egy kicsit ráhangolódtam hogy van esélyem arra, hogy előbb jöjjön és ugy hogy fix időpont lesz.
(remélem tudok előzni valakit :D )

nálunk a kórházba hiába jön bárki is. persze jól fog esni (azt hiszem), ha jönnek de sok értelme nem lesz.
mivel babás szobában leszek, igy ez azt jelenti, hogy a szobámba nem jöhetnek be, még nyusziapu se. a babát meg majd üvegen keresztül kukkolják :D
ha meg velem akarnak talizni akkor a társalgóba kell mennünk bezsélgetni. oda meg vagy kijutok vagy nem.

Kép

Kép
timi1982

timi!
Hu, az azért nem lehet jó, hogy a párod sem mehet be!! Itt a babás szobába bemehet az apa is....

d.dodó

itt nem jöhet. végülis ha belegondolsz, ott van velünk az összes baba és ő is behozhat bármi fertőzést!

Kép

Kép
timi1982

nalunk sem johet e az apa sem, bar itt ki lehet tolni a folyosora, de azert surun nem ajanlott, mert huzatos, meg atjaros, szoval barmit osszeszedhet!
Ez a fo indok amimiatt fizetosbe szeretnek menni ha van ures, mert akkor parom bejohetne.
de ha nem hat az vannap egyszer kitolom majd babot.
Amugy egyertelmuen jobb az amikor nem erintkezhet senkivel akorhazban a baby!
HAd legyen az elso "idegen" kornyezet aminek a bacijaihoz , klimajahoz....alkalmazkodnia kell, a lakas amiben elni fog.
Vendég

szerintetek az normalis, hogy napok ota ajobb labfejem dupla akkora mint a bal? A bal is dagad, de korant sem annyira mint a jobb.
Nem eleg hogy onmagaban is rusnya a dagadas, meg ez is :twisted:
Vendég

mondjuk az az igazság, hogy végülis ha jön valaki látogatni, akkor ha a baba ott van velem, ugyebár azt először le kell adjam a dadusoknak. nah mármost amig oda eltolom végig a folyosón elvileg megkukkanthatja bárki. mert ugy van hogy szoba, társalgó, "gyerekmegörző". szóval ha valaki szól hogy ott van nálam ugyis keresztül kell hogy toljam rajta.
mondjuk nem szivesen mutogatom ott a folyosón ahol bárki jöhet-mehet.
azt a 4-5 napot (szerencsés esetben) kibirják hogy ne fogdossák!!!
persze nyusziapu kivétel, de más ne fogdossa. majd otthon megfoghatják.
ha ez a szabály én azért ugy gondolom illik betartani. nem hiába találták ki!!!

Kép

Kép
timi1982

anyjuk!
nem normális a dagadás, de ilyenkor elfogadható :D
és általában a bal oldali mindig ducibb. az enyém is az dagad jobban.
miért????? bal oldalon van a szived is! és tudod összefügg a vizesedéssel!!!

Kép

Kép
timi1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: