hat itt eddig tartott a hus
marcsi: nekem a mehem teteje a mellem alatt a bordamban van. ezert szenvedek annyira mikor befeszit a labaval, mert akkora fejdalom, nem kapok levegot .....
Parom tegnap kiserletezett hogy nyomta visszafele a sarkat, de ugy se volt jobb sot akkor ugye meg kivulrol is fajt a belso feszules mellett:(
De erdekes ezt a formaciot mindig este veti be, es visszamaszott a jol megszokott bal oldalon van a feje pozicioba, hat ez van, nincs semmi eszkoz a kezembe amivel ra tudnam venni, hogy huzodjon kicsit lejjebb:)
teo: erdekes hogy a strepto eredmenyet nem kapod meg, nekem mondtak max 10 nap es meglesz, en azert egy het utan rakerdeztem es megvolt...lehet meger majd egy probat. Vagy telefonon nem adnak ki eredmenyt Nalatok?
muffin: lehet Veled is kedvesek lesznek. Velem eletemben eloszor voltakkedvesek ugyintezes soran - ezt tuti a ahsamnak koszonhetem! Hatha nem kell borogatnod!
de ha kell hat ne sajnald oket. Az Upc t en sem kedvelem! Bar most februar ota nincs gondunk veluk!
Nekem meg a csatorna es vizmuvek van hatra. Azt hiszem emiles megkeresessel kezdem, mert ok nincsenek kozel.
Akik irtak a szules tortenetben hogy vajudas kozben kaptak, ettek a homeost, ok melyiket ettek akkor?
az Arnicat csak utana lehet nem?
Koszonom ha valaki kisegit!
Babasok! Hogy vagytok? Hogy alakul a szopi? az alvas? A pihenes?
a legjobbakat!