andkata, én is remélem, hogy összefutunk!
Ronix! Nagyon örülünk a kis Lénának! VÁrjuk a képeket.
bencuri, szerintem ennél gyorsabbat és jobbat senki sem kívánhat magának!
wera, köszi amit írtál.
hát a takarítás nem úgy sikerült, ahogy gondoltam... csak az ablakokkal lettünk kész, de azzal sem minddel. Tök jó volt, hogy jöttek segíteni, de lehet, hogy egyedül gyorsabban halad az ember... Na mindegy. Úgyhogy miután elmentek, nekiálltam takarítani a házat... Portörlés mindenhol, fürdősúrolás, konyha rendbetétel, aztán megjött a férjem is, akkor letakarítottuk a teraszt, aztán mondta, hogy mostmár üljek le, majd ő felporszívóz meg felmos. Ami nála nagy szám, mert utálja...

De lassan kész lesz vele és akkor végre csak egymással foglalkozunk. Nem is tudom mikor volt utoljára olyan, hogy nem kellett semmit csinálni.

Holnap jön a burkoló befejezni a munkát, de aztán már tényleg semmi nincs! Jöhet a bébi.
Napközben döglöttünk egy kicsit a medencében. Nekem olyan jól esett, hogy ki sem akartam jönni. Olyan jó a víz, hogy kicsit sem érzed hidegnek. Így elviselhető volt az idő...

Most meg egy ventillátor mellett ülök és írogatok, így is elmegy.
Na most megyek, mert apa mindjárt kész és szeretném addigra kikapcsolni a gépet. Mindenkinek szép estét!
Ja, és potyka, tényleg szuper ötlet volt az a blog! Remélem minél hamarabb elküldi neked mindenki az infókat meg a képeket és akkor tök szupi lesz!

Köszi, hogy csinálod.
Meg szlynak is, hogy megint csinálod a táblit.