A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Mary!
Hát én azt nem tudom hogy ezzel mit akar bizonyítani! Ebből is látszik, hogy itt tök más a rendszer. Látod, itt multkori 117-es vason is "kiakadt" hogy alacsony. És pont valaki itt irta, hogy otthon a 36. hét után tapsolnak örömükben ha valakinek ennyi a vasa.

d.dodó

Rolinak nagyon boldog születésnapot!!!

Bencuri! Olyan jó volt olvasni! Gratulálok gyönyörű kislányodhoz!!!

Kép
andkata

Dodó!

Nekem soha senki nem nézett fundusmagasságot....

Kép
andkata

Szly!
köszi a táblit! nemsokára mi is!!! :D :D :D

Kép
andkata

http://nyaribabak2008.freeblog.hu/

Szly, jöhet emilben is, vagy ha ide teszed, kicopyzom.

potyka

Bencuri: köszönjük a történetet!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 16:09-kor.
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 16:10-kor.
Vendég

Az aláírásomba beletettem a blog elérhetőségét.

Régebbi szültörtéeneteket, wera, andi, stb küldjétek majd el, köszi.

potyka

en is olyan boszen iszom a malnalevel teat, meg szedem a bogyeszt, aminek szerintem mas hataasa nincs, mint egy olyan erzetet ad, hogy teszek valamit is egy esetleges konnyebb kimenetelu szulesert:)
Baratnom tegnp jol ki is nevetett hogy nagyon buzgo vagyok:)
Vendég

jaj de cukik a babák! Már lassan mindenkinek meglesz a babója! :)

Bencuri köszönjük a biztatást, reméljük tényleg így lesz.

Vidokata már mint az mit jelent hogy nem érik a méhszájad? Még mindig zárt?

Kép
linda24

nekem is zart, legalabbis egy hete az volt :twisted: NA de ez nem az a szitu amit en dontok el....
Vendég

mindenkinek köszi a dicséreteket, Szonja nevében is! :D
bencuri

b b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 16:22-kor.
Vendég

Kata, ez igy van szülés előtt egy héttel nekem is kemény volt! 8)
bencuri

andkata, én is remélem, hogy összefutunk!

Ronix! Nagyon örülünk a kis Lénának! VÁrjuk a képeket. :)

bencuri, szerintem ennél gyorsabbat és jobbat senki sem kívánhat magának!

wera, köszi amit írtál. :)

hát a takarítás nem úgy sikerült, ahogy gondoltam... csak az ablakokkal lettünk kész, de azzal sem minddel. Tök jó volt, hogy jöttek segíteni, de lehet, hogy egyedül gyorsabban halad az ember... Na mindegy. Úgyhogy miután elmentek, nekiálltam takarítani a házat... Portörlés mindenhol, fürdősúrolás, konyha rendbetétel, aztán megjött a férjem is, akkor letakarítottuk a teraszt, aztán mondta, hogy mostmár üljek le, majd ő felporszívóz meg felmos. Ami nála nagy szám, mert utálja... :) De lassan kész lesz vele és akkor végre csak egymással foglalkozunk. Nem is tudom mikor volt utoljára olyan, hogy nem kellett semmit csinálni. :) Holnap jön a burkoló befejezni a munkát, de aztán már tényleg semmi nincs! Jöhet a bébi. :)

Napközben döglöttünk egy kicsit a medencében. Nekem olyan jól esett, hogy ki sem akartam jönni. Olyan jó a víz, hogy kicsit sem érzed hidegnek. Így elviselhető volt az idő... :) Most meg egy ventillátor mellett ülök és írogatok, így is elmegy. :)

Na most megyek, mert apa mindjárt kész és szeretném addigra kikapcsolni a gépet. Mindenkinek szép estét!

Ja, és potyka, tényleg szuper ötlet volt az a blog! Remélem minél hamarabb elküldi neked mindenki az infókat meg a képeket és akkor tök szupi lesz! :) Köszi, hogy csinálod. :)

Meg szlynak is, hogy megint csinálod a táblit. :)

KépKép
muffin

Bencuri: egy héttel előtte? Akkor még egy hetet kell várnom! :( Szóval be fogom tölteni a 40.-et! Na jó nem nyafogok! Tudom mindennek megvan a maga ideje!
Vendég

Szly: tényleg ha van még egy icipici erőd teszel fel másikféle táblát is?
Vendég

Kata, drukkolok, h minél előbb kibújon Dóri-baba ++++! már nagyon babáznál, de már nincs sok! használjátok ki apával az időt már nem sokáig vagytok ketten! :D
bencuri

Kata, drukkolok, h minél előbb kibújon Dóri-baba ++++! már nagyon babáznál, de már nincs sok! használjátok ki apával az időt már nem sokáig vagytok ketten! :D
bencuri

Bencuri: ok, megpróbáljuk! Végülis úgy is felfoghatom, hogy már csak max 2 hét, mert a dokim azt mondta ő nem engedi betöltött 41 felett az embert!
Vendég

VidoKata!
Drukkolok! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kimma

vidokata hát nekem pont fordítva van, én már kivagyok nyílva, mindehol, de én meg pont azon igzulok hogy még kicsit várjon, hisz még csak a 37-dik hétbe vagyok. Nem is tudom melyik a jobb, a te helyzeted, vagy az enyém. Bár tudom hogy így kinyílva is lehet még húzni, de mégis benned van az hogy bármikor jöhet. :)

Kép
linda24

Köszi mindenkinek Roli nevében!

Holnap teszek fel másik táblit is. Meg megszuperálom a babásat is.
Most rohanok aludni, mert mostanában gyorsan kell sokat :lol:

Kép
szly27

hali lányok!

délután vettem gyümölcsöket gyümölcssalinak.
jah és végre vettem málnalevél teát is, ugyhogy holnaptól iszom :D
alig kaptam. voltam minimum 6-7 helyen mire találtam.
jah és vettem tusifürdőt is. eddig a mániám a minél illatosabb és kenceficésebb volt.
nah most arról le kell mondanom és illat és parfümmenteset vásároltam. tök olcsón megusztam. 370 ft-ért találtam és nagyon jó.

nemrég értünk haza. gondoltam megcsinálom a gyümölcssalit. hogy az én kisfiam már most milyen türelmetlen és akaratos.
mig daraboltam egyfolytában rugdosta az oldalamat. csorgott a nyálam a gyümölcsök láttán és illatát érezve. el tudom képzelni Bence is mennyire várta már.
be is nyomtam egy nagy tállal. van benne finom sárgadinnye, sárgabarack, őszibarack, körte, izesitve van citrommal és mézzel. jah és lime is van díszítésnek a tetején.
isteni lett. Bence is nagyon élvete. kaja közben is milyen bugrákat végzett :D olyan tündér...
remélem ha kibujik is ennyire fogja szeretni a gyümölcsöket. ebben azt hiszem rám fog hasonlítani :D :D: D

kata!
+++++ megy a drukk ezerrel.

szly!
köszi előre is a táblit. tök jó hogy még erre is jut időd. ezer hála érte.

jah és a szüléstörténetes is nagyon király. át is küldtem a linket páromnak. rácuppant a képernyőre :D :D :D

muffin!
nagyon szorgosak voltatok ma is. de azért már pihenjél is!!!!
a medencéért meg nagyon nagy irigy-irigy.

megyek eszek még egy tányérka gyümisalit aztán meg elteszem én is magam holnapra.

Kép

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!
Hát nem sokat irtatok már délután óta! :)

Én sokat keményedtem már este....
De valahogy most jutottam el odáig, hogy azt tudjam mondani, hogy akkor bujik ki amikor akar.....eddig nagyon "siettettem" volna a dolgot....de valahogy most tudtam azt mondani magamban, hogy ugyis akkor bujik ki mikor akar.

Na, megyek alukálni, mert nagyon álmos lettem. Remélem most nem fogok 5-kor ébredni!

d.dodó

Szly!
Isten éltesse Rolcsit!

Timi!
irigy-irigy a gyümisaliért! 8) :lol:
holnap asszem megyek a piacra és betankolok megint gyümölcsöket, eléggé elapadt a készlet :?

Aludjatok jól!
Szép álmokat!

Kép
kimma

Sziaztok,jó reggelt!
Engem kidobott az ágy,gyerekek szokás szerint 5-kor már ébren voltak :?
Nem lessz ez így jó,ha a Picurim tarja azt hogy éjfél után még javában viháncol,mint a pociban,a többiek meg 5-kor kelnek,akkor bizony sok alvás nem vár rám :?

Este jó kis vihar volt,tök jól felfrissült a levegő,és még most is vannak felhők,talán ma nem lessz dög meleg. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Hujjuj,egy hét van hátra-bár a kiskönyvemben vasárnap van a kiírt idő,így nyerek két napot :)

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!
Kike, Muffin: betöltöttük a 39.-hetet!!!!!!!!!!!!!!!
Pont egy hét múlvára vagyok kiírva!!!!

Éjszaka volt megint pár "fájós" görcsöm de ezek is csak jóslók, pedig már kezdetm nézni az időt de össze vissza 5, 9, 10, 6 aztán megint vége :( :(
De ez már nem volt olyan nagyon kellemes! :oops: :D
Vendég

Jó reggelt! :D

VidoKata, Kike, Muffin!
Gratula a 39.héthez!
hajrá babák!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

Jó reggelt!

Itt óriás vihar volt éjszaka, most hűvösebb szerencsére.

Hát nekem ilyen nem volt még, de most itt is ott is görcsölget a hasam, semmi rendszeresség, de azért örülök, hogy most megyek CTG-re. Ott úgyis kiderül van-e valami....

Kata
! Már csak egy hét!

Kike! Te hogy bírsz minden nap 5-kor életet verni magadba? :D

Kép
andkata

Kata: drukk drukk neked is! Adél baba gyere ki!!!
Kinek drukkoljunk még???
Vendég

Kata: bár erre majd Kike válaszol de szerintem nem kell életet verni bele! Legalábbis én pl. közel 3 hete nem alszom éjszaka csak órákat (többet egymás után) és már 5-fél6 kor fent vagyok.
Vendég

Köszi,és gratula a betöltött heteseknek :D

Hát nem könnyű -mondjuk nem is mindig szoktam 5-kor felkelni,még pihizek kicsit,gyerkőcök meg bekapcsolják maguknál a tv-t,meg eljátszanak,amíg magamhoz térek,vagy negyed óránként bejönnek hozzánk :?
Kata:nekem is jöhet a drukk :wink:

Andkata:Drukk a ctg-hez :wink:

Na,utolsó nap hogy oviba viszem őket.

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi Kimma!

A vonalzó meg azt írja: már nem a pocakosat, hanem lehet, hogy ma születek a felirat!!!
Bocsi: kicsit bepörögtem! Régen el sem tudtam képzelni, hogy idáig eljutok! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kike: neked alapból megy, meg Muffinnak is! Csak most nem emlékszem ki van még annyira ott a végén! Véda ő biztos mert ő még 3 nappal előttünk van!! Neki is megy!!
Vendég

Kép

remélem mindenki jól aludt. én elvoltam... leszámítva a pisiket.
itt is esett. azt nem mondom hogy le is hütötte a lakást. a venti most is megy :D

mindenkinek gratulálok aki betöltötte a 39-et! jó nektek!!!! annyira irigyellek titket. most valahogy nagyon rámtört az érzés hogy rohanjon az idő.
nem tudom mi van velem. de már nagyon mennék. persze biztos lesz ez még máshogy is :D :oops:

nekem ma "szabadnapom" van. ebédet nem kell főzni, mert maradt. habár a leveske elfogyott, de azt ma nem csinálok.

takarítani nem kell :D a napokban szépen megcsináltam mindnent.

12-re megyek pedikűröshöz utána meg kozmetikushoz. hát szerintem ha a pedis csaj meglátja a lábam elájul. már a lábujjaim is dagik a melegtől. jah és este a papucsomba nem tudtam belebujni mikor mentem ki pisilni :D :D

meg szerintem a vérnyomim sem a legjobb, meg a közérzetem sem. ugyhogy gyüjtöm ezeket a dolgokat szerdára a dokimnak és majd panaszkodok neki hogy már nem birom. meg a meleg... meg hasonlók. és igy remélem belemegy a tervezett szülésbe :D :D :D

nah jól kiáradoztam itt magamat. bocsesz :oops:

többiek? még alszotok????

jah kike!
szerintem te is ugy vagy vele hogy felkeltél, de csak testben... lélekben még javában durmolsz gondolom hajnali 5 órakor.

Kép

Kép
timi1982

Na hová lettetek?
Én közben megjártam a piacot is!
Sajnos el kell kezdjek lassan takarítani is! :( :(
Vendég

Köszi mindenkinek!

Jelentkezem majd!!!

Kép
andkata

kata!
drukk a ctg-hez.

tényleg még azt akartam hogy az nst-s papirom a felső a magzatmozgás, az alsó meg a méh? ugye jól tudom????
mert ha az alsó a méh akkor én szerintem még tulhordásos is lehetek akár. (nah itt legyen az ember okos. tervezett szülés mig a dokim van, vagy fölösleges mert Bence lesz olyan drága és megvárja a szabija végét, ami kb a 40+ akárhány naposan lesz a dokimnak)

Kép

Kép
timi1982

Azt hiszem még most is alszok lélekben :lol: Tényleg,fel sem tűnt,hogy megváltozott a kiírás :lol:

És megváltoztak az emberek által feltett kérdések is-eddig:Mikor lessz a nagy nap?Most meg:Még egyben? :roll:

Köszi a drukkot,most már tényleg remélem hogy kibúlyik.Csak ne lenne az az érzésem hogy inkább ráhúz. :?

Ma főzök,sütök,mosok,mosogatok-aztán azt hiszem kidőlök,és alszok majd. :D

Kép
Kép
Kép
kike

igen, igen vidokata. Remélem is, hogy egy hét múlva már babázunk. :)

andkata, drukk a ctg-hez hogy ne kelljen sokat várnod... :)

én meg úgy ébredtem ma, hogy szuper jól aludtam, és még lustálkodtam az ágyban miután a férjem elment. Kérdezi is, hogy nem kell ma ébresztenie? Mondom nem. Erre elment, és mint a villám csapott belém, hogy ma hozzám jön tanítvány... Ezerrel felkeltem és gyorsan fürdés, hajmosás (legalább nem szöszöltem el az időt) :) de a tanítványom még nem ért ide. Pedig negyedre volt megbeszélve. MOndjuk nála nem szokatlan hogy késik... Nem is bánnám ha elfelejtette volna. :)

Na most megyek. Remélem lassan beindul megint a babaeső... Bár szerintem én is túl fogom hordani. Nekem nincsenek jóslók, nem fáj a derekam és úgy fájdalmas keményedéseim sincsenek... Én valami droid vagyok. Pont mondtam is tegnap az unokatesóimnak hogy én mintha nem is lennék/lettem volna eddig terhes, mert semmi jellemzőt nem produkáltam. (Egyetlen dolgot leszámítva, a vizesedést, de az meg elviselhető... Na mindegy. Majd meglátjuk hogy Eliot mit akar. :)

Szép napot mindenkinek!

KépKép
muffin

lányok!

tudtok valamit a vikiről? irt neki valaki?

Kép

Kép
timi1982

BENCURI, a szülésznőd szőke, a Te hajad copfban volt, és nagyon fiatal vagy? Sztem találkoztunk a kórházban. Azaz én ott ücsörögtem a folyosón, mikro Ti megjöttetek a lifttel, és Rita hívta mobilon a dokidat. (Tóth?) Éjszaka legalábbis erre jutottam, de lehet bolodnság. :lol:

Muffin, nekem is ilyen a terhesség. Azaz van egy derékfájós korszak benne a hirtelen növekedésnél. És hát egy hányós ez elején. :wink:

potyka

Jó reggelt mindenkinek!

Hétfordulósoknak gratula és megy a drukk, hogy kibújjanak a babák!

Vihar itt is volt, de inkább szél, aminek örülök, mert kint is, bent is lehűtötte a levegőt. Végre tudtam volna aludni, hiszen nem folyik a hátamon az izzadság, erre fel kell kelnem, mennem kell a táppénzes papírért! :evil:

De már oszladoznak a felhők, meg egyre erősebben süt a nap, úgyhogy kilépek a lakásból, elönt a kánikula! :roll:

Anyós tegnap nem jött! :evil: Marha jó! Este felhívta párom, hogy mi van, mondja, hogy bedagadt a lába! :shock:
Persze eszébe sem jut ideszólni nekem hogy ne várjam!
Na meg ezért nem kellett volna eddig elhúzni! :evil: :evil: :evil:
Utolsó nap fog intézkedni! Pengeélen táncol a lakóhelyünkkel a tenyerén! :evil: :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Én megint vacakul aludtam... Fűszereztem a görcsöket óránkénti(!) pisiléssel... :cry: :?

Most is fájogatok.... mire lesz ez jó...? Lehet, tényleg még a 40. héten is itt nyafogok nektek...

Ma nem kellene szülnöm... legalábbis nem délelőtt... bár arra úgyis esélytelen vagyok.
Apa elvitte a kocsit, dolgozik, és az autóban van a motyóm is, vasárnap óta. Nem vettem ki, mondván, minek... :roll:

Rakok fel egy mai pocakképet.
Szerintem mostmár tényleg látványosan lejjebb van.
Kép

Gratulálok minden hétfordulósnak!
Húha, milyen sokan vagytok már teljesen finisben...!
Nem mentek még?!
Én már úgy szeretném, ha végre elindulna ismét a babaeső!!!!
HAJRÁ Lányok! Drukkolok nektek!!!
Vendég

Jo reggelt!
NEkem az elzo ejjszakam ismetlodott meg. vihar elott oruletes fajasok, gyerek feszitett es kapalozott odabenn, de nem esettle, hogy esetleg megint csak vihar lesz, nem pedig esetleg valami mas. Aztan izzadas ezerrel fetrenges, es jott a megvalto vihar. Persze teljesen feleredtem tole, uldogelte az erkelyen es elveztem hogy kapok levegot:)
Ennek koszonhetoen ismet nem aludtam 4 oranal tobbet, mindezt 7 wc-vel megtuzdelve:)
HAt ez van, lehet ma delutan megprobalok kicsit potolnimert most mar nagyon nagy a lemaradasom alvas teren.
Most kicsit be van borulva:) Amit nem banok, igy csak nem lesz akkora meleg. Igaz csak boltba kell mennem, de igy itthon is kellemesebb.

Hamarosan gyors porszivozas, portorles, aztan megint kell picit keszulnom valmivel estere, mert jon egy volt csoportttarsam a ferjevel.

de azert leszek am!

Mostansag estenkent kezdek en is eljutnui odaig hogy azert nem lennek boldog ha ezt meg 17 napig minden este vegig kene csinalnom!
NApkozben alig kemenyedek, ici pici mehosszehuzodasok vannak, de este, na az mar nem mokas. Tegnap is ug mardostam ferjem karjat, hogy vegul mar neki is fajt....
de hat ha egyszer baboka nem fog maskepp donteni kenytelen leszek ezt elviselni.

Mindenesetre, ma veszek kis uveges vizet, ferjemnek colat, meg nehany valm nasit amit osszerakok hogy ha indulni kell, legyen mit vinnunk a korhazba:)
Vendég

Marcsi! Szép nagy pocid van! Nics is lent! Nekem is így helyezkedik el, de már jó régóta.

Marcsi! Anyjuk! Sajnálom a nehéz éjszakátokat!

Na, én azt hiszem indulok a dokihoz, meg hazafelé a melóhelyemre is beviszem a papírt. Majd délután jövök!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

nekem egyaltaln nem igy van a pocim, inkabb "fenn" van,meg hat korant sem ilyen nagy.
Sajna en nem tudok feltenni gepet, meg nem hoztak vissza a gepunket..
de hat a has alakja nem lehet minden esetben donto.
Pl mindenki azzal jon milyen fius a hasam de hat az uh meg ugye inkabb lanynak mutatta minden esetben:)
Vendég

Sziasztok!

gratula a hétfordulósoknak, úgy láttom egyszerre sok-sok baba várható! hurrá! 8)

Potyka, igen azok mi voltunk!hogy mik jutnak eszedbe! :wink:

Anyjuk sajnálom, h megibónt rosz éjszakád volt!
bencuri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: