Sziasztok!
MI VAN BABULIVAL????
Szly, Jázmin csodaszép! És örülök, hogy a szülésed is szép élmény volt!
Wera, nagyon édesek vagytok Nóri babával

Nincs is annál jobb, mint amikor rajtunk alszanak el

És amikor a cicit megpróbáljuk kióvatoskodni a szájukból, de utánacuppognak és nem engedik
Szopiügyben nem tudok okosabb lenni, valószínűleg elég Nórinak, amit kap. Azért ő is elég nagy súllyal született, sztem nem tragédia, ha nem eszi meg a tankönyvi mennyiséget... ha ilyen nagyokat alszik, biztosan nem éhes, talán fejni sem kell, ha a szopival ilyen szépen megoldódik a cicikeménység.
Most már heti 18 dekákat kell hízniuk a babáknak???

Otinál még 10-12 deka volt, és a doktornéni nem pánikolt be, ha csak 8 dekát hízott. Sőt, a védőnőm most már azt mondta, ne is legyen itthon mérlegünk, mert csak feleslegesen parázunk majd. Ha eszik és kakil a gyerek, minden okés. Azt is mondta, hogy volt olyan gyerek, aki egy hónapig nem hízott, de látszott rajta, hogy kutya baja, ezért nem javasolták neki a tápot, aztán beindult, be is hozta a lemaradást. Szóval ebben is szakemberfüggő, mit kell csinálni a babával...
Vidokata, szörnyű, milyen orvosok vannak!

remélem, valaki más meg tud nyugtatni - esetleg egy privát uh?
Andkata, gratulálok tesódéknak!

Milyen jó lesz, együtt fognak garázdálkodni az unokatesók
én is kíváncsi vagyok, mi lesz nálunk. Főleg az első időszak lesz izgis, mert jelenleg úgy áll a dolog, hogy az én dokim kivár legalább 10-éig, a tesómat meg kb. két héttel a terminusa előtt megműtik (ami 20-a, az én terminusom). Simán lehet, hogy "ikrek" lesznek, ha Nati is kihúzza az utolsó napig
Muffin, örülök a jó híreknek! Eliot igazi küzdő alkat - no meg ti is
Az is lehet, hogy tegnap a nővéremmel együtt voltál ctg-n, mivel neki is kellett mennie (az már egy külön történet, hogy a dokija nem tájékoztatta, hogy nem a szokásos 10 perces vizsgálatra várja, hanem minden egyébre is, és 10-től fél 4-ig volt bent a klinikán...)
Titi, köldökcsonkhoz én is dokit hívnék - nekem a csonkápolás kimaradt az életemből. Tejezéshez továbbra is drukkolok!
Véda, Kike, szép kis pocakok
Jeneik, jó, hogy kitartasz az egy szopi mellett, hidd el, az is számít. Meg a mai tápok már nagyon jók, nem marad ki a lányod semmi jóból
Nst-khez, vizsgálatokhoz drukk!
Én holnap megyek egy félnapos kórháztúrára. Sajnos nem tudtak időpontot adni, úgyhogy szumózhatok majd a felbőszült nőkkel az ajtókilincsért... de megmondom majd nekik, hogyha nem tetszik vmi, tessék a dokinak reklamálni, aki berendelt.
Megyek, lefürdök, hátha a zajtól felébred a fiacskám... Jó lenne kijutni a piacra, egyetlen barack árválkodik a hűtőben...
Szép napot!