A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Jó reggelt 8)

Muffin! Örülök h ilyen jó hireket kaptál.Minden rendben lesz :wink:
Tegnap este voltam Én is a Dokinál, és már tutira mondom ne vedd sértésnek ha nem köszön a folyosón,nem tud hova tenni telefonban...
A férjemet kb 10szer(!!!) látta már.Uh alatt beszélgettek is,tök más témákról.De apa h külföldön van,tegnap tesóm eljött velem,erre mikor mentünk át az uh szobába,hátra fordul a doki és mondja a tesómnak jöjjön Őn is nyugodtan, elvégre a párom se maradjon ki a jóból :?
Ennyit az arc memóriájáról :)
De Én egyébként örülök h Őt választottam,nem csalódtam még benne.

nicike

Sziasztok,jó reggelt!
Muffin:Nagyon örülök a jó hírnek,látod nem lessz semmi nagyobb baj :wink:

Babuliról látom még mindig semmi hír :roll:

Végre jól aludtam,mondjuk a tegnapi három óra alvás után nem is csoda :D 11-től aludtam hatig-persze ímmel,ámmal felkeltem közben,de ez azért jó volt.
Egyébként előnye is van a melegne,mert így este kiizzadja az ember a vizet,és kevesebbet jár pisilni. :lol:

Remélem az NST mutat végre valamit,hogy készülődik kifelé-drukk mindenkinek aki ide-oda megy ma.Szerintem ma is meleg lessz.

Éjszaka megint vihar volt,viszont most nem ébredtek fel a kölkök,csak egy kissé lehült végre a levegő. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!
Az a baj Kike, hogy csak kissé hűlt le az idő! Azt gondolom pár óra és ma ugyan olyan meleg lesz a lakásban! :( :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 15:52-kor.
Vendég

Én is megyek CTG-re csak előbb fel kell hívnom a szülésznőmet!
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Muffin!
Annyira örülök a jó híreknek, meg is érdemled! :D

VidoKata!
hogy te milyen szép vagy! :wink:

hülye bunkó doki! :evil:

Nekem is volt tegnap NST, de meg kellett ismételni mert nem volt jó, hála Istennek másodjára elfogadta dokikám!
megvolt az UH is, minden rendben, megfelel a terhességi kornak, még mindig fejvégű :lol: , sajna súlyt nem tudott becsülni a doki ezen a gépen, mejd 2 hét múlva
sajna strepto viszont pozitív lett :(
reggel 8 tól (vérvétel) délután 4 ig kóvályogtam ide-oda a kórházban, mire hazaértem ki voltam purcanva

Lányok!
említettétek a szoptats melltartót-azt az olcsóbbik fajtát.
írjátok kérlek le pontosan hol van és mi a bolt neve, és mennyibe kerül, mert ma ment a férjem Pestre, venne nekem egy párat
:lol: ha most 90 C-t hordok, mekkora kell a szopisból? :roll:

Kép
kimma

Igen ,én 6-ára vagyok kiírva-kiskönyv szerint,de a doki egyszer változtatott 4-ére,szóval nálam is egy kis eltérés van,de nem lényeg :D

Apukádnak előre is boldog szülinapot! :D
Neked meg drukk a CTG-hez,ha méssz! :D

Bizony igazad van,csak picikét van hűvösebb,és mire én is megyek a busszal:tizessel,arra már tuti meleg lessz megint. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Babukám!
nagy-nagy drukk!!! :wink:

Kép
kimma

Jeneik: örülök, hogy jöttél és megosztottad velünk a tapasztalataidat!!! Nagyon sokat segít lelkileg, bár azért bízom benne, hogy ott fog lejárni a polc tetején a szavatossága bontatlanul.
Ha van időd mesélj magatokról, hogy telnek a napjaitok!! :lol:

Katák: Kérdezhetnék még tőletek? Bocsi, hogy visszaélek a helyzettel!!!
Levente köldökenem hogy száradna, hanem szinte levedzik. Minden pelusozásnál kitisztítom alkohollal és utánna hintőpor. Az a gondom, hogy nem tudom, normális e hogy szinte levedzik és nagyon puha a tövénél és elég bödi is. A szagát nem tudom mihez hasonlítani, talán mint egy elfertőzödött seb vagy valami hasonló. Gondoltam esetleg meg kéne mutatnom valami dokinak. i a véleményetek. Olivérnél nem emlékszem ilyesmire. Ja és ilyen barnás színű és ragacsos hintőpordarabokat törlök ki onnan.
Még egyszer bocsi, hogy ilyenekkel zaklatlak benneteket, csak hátha van valami ötletetek mitől lehet ez vagy egyáltalán normális e.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó reggelt!

Hát nem emberei milyen időjárás volt nálunk éjjel! Drukk aki panellban vagy tetőtérben lakik, főleg pl. Wera, aki már babázik. Nagyon durva lehet. Én totál leizzadtam, a párnám tiszata csatak volt. Mondjuk nem panaszkodom- szerencsére így is tudtam aludni, egész jól...
Éljen a nux vomica!

Én is megyek CTG-re ugyhogy ma sokan a nyakunkba vesszük a várost. Mindenkinek hajrá és kitartás!

Babu! ++++

Kép
andkata

Kimma: skálába lhet venni. 690-790-ft-ba kerül. A pultnál rá kell kérdezni és megmutatják hol van. Az árát is kell mondani, mert autómatikusan a drágát mutatják!!! Én is 90 c-hordtam a terhesség alatt és azt a méretet is vettem és teljesen jó!!! Szerintem nem kell nagyobb!!! Meg használat alatt nyúlik is egy kicsit!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szép napot :P

Bocs, hogy tegnap nem írtam - bár, szorgalmasan bekukkantottam, mi van Babulival, - de sűrű napunk volt!

UH: minden rendben. Méhlepény II. érettségű.
Méretek: BPD 99, OFD 115, HC 33,7 TAD 106 Ac 33,2 FL 76
Súlybecslés nem volt, de kár is lett volna, ilyenkor már akkora nagyokat tévednek :roll:

NST: inkább aludt Csabus, de mikor ébresztettem, akkor 130-ról felment a frekije 150-160-ra. Méhtevékenység 10-20-as, és 2X volt 30-as. Ez igazából semmi, bár halkan megjegyzem, hogy Lilu születése előtt 1,5 órával is kb. ilyet produkáltam :lol: :lol: :lol:

Kike :P
Már én is elkönyveltem, hogy szülsz :D

Muffin :P
Végre, végre, végre kisüt feletettek is a napocska :D Én nagyon bizakodom!

Anyjuk :P
Ha Strepto + lennél, akkor a baktérium utáni kettősponthoz odaírták volna, hogy Streptococcus ang., ha meg gomba lenne, akkor azután ott lenne a neve :wink: Tehát nem vagy az :D

Babu híreket nagyon várom!!! Hiába, a 39+1, addig csak nem mehetek én sem, amég ő nem babázik :wink:

Véda
Vendég

Tita, nem lehet, hogy nagyon izzad a pelusban? De ha a szaga fura, én biza dokihoz fordulnék!!!

Tappancs, ahol én szültem, ott az indítás protokollja: este zselé, másnap oxytocin infuzió ctg-vel négy órán át. Ha nem történik semmi, akkor két nap múlva újra uez, sőt harmadszor is, és harmadikra már nem állnak le az infúzióval, ill. ha elég érett a méhszáj (és ennyitől ált. igen), akkor repesztés, és tuti megszülsz vagy így vagy úgy... Amúgy életemben annoyt nem bőgtem mint azon a héten, de a haramadik előtti éjjel megszületett a kölök négy óra alatt, bár senki nem hitt nekem...

potyka

És egy utolsó búcsú-pocifotó

Kép 39+0

Véda
Vendég

Véda nagyon szép a pocid!!!

Potyka: Én is erre gondoltam, hogy lehet hogy beizzad, de akkor kezdett aggasztani a dolog amikor szaga is lett és a csonk tövében lévő bör piros és a hintőpor barnás pirosas ragacsos.
Nemsokára felhívom a védőnőt, mi a véleménye.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 15:52-kor.
Vendég

Véda:szép poci :D
Nem hiszem hogy beelőzleg-pedig nem bánnám :D

Ahogy néztem,egy szál felhő nem kóborog erre-bár délutánra megint esőt mond,de mit érek vele,ha már előtte be kell mennem :?

Kép
Kép
Kép
kike

Véda: nagyon klassz a pocid!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 15:53-kor.
Vendég

kimma, az olcsó melltartó a sugárban van, az első emeleten a skálában. (örs vezér tér) és én amikor tegnapelőtt vettem, akkor csak 90-es volt, de mivel kosara nincs, szerintem elég széles skálán mozog hogy kire jó. Arról nem is beszélve, hogy ennyi pénzért érdemes megpróbálni még ha nem is tudod biztosan hogy jó lesz-e... Én nagyon örülök neki hogy megvettem. Főleg, hogy pont aznap reggel írta wera is, hogy nagyon jók. :) (bocsi, most jutottam tita hozzászólásához, de mostmár ha megírtam elküldöm... :)

andkata, kike, csak szép vonalakat húzni. :)

véda, nem semmi pocak... Vicces hogy pont ülős. Olyan mintha már el sem bírná az ember... :)

NEkem meg nemsokára jön tanítvány. Már várom hogy elmenjen... :) Aztán egész nap semmi dolgom. Unokatesóm itt aludt, ma folytatja az előtetőt és holnap jön két másik unokatesóm, akik segítenek ablakot pucolni, meg rendbe vágni a lakást a sok koszos munka után. És aztán kész! :) Nagyon szuper! :)

Na most megyek, majd később benézek. Szegény babut én is sajnálom, már igazán megérdemelné hogy hazafelé jöjjenek Szabival... De mostmár tényleg nem tarthat sokáig...

KépKép
muffin

vidokata, kike, az a vicces, hogy nektek a vonalzótok 9 napot ír, nekem meg 11-et, mikor én 5-re vagyok kiírva... Na mindegy. :) A lényeg, hogy valamikor a jövő héten meglegyen. Jó is lenne... :)

KépKép
muffin

Jó reggelt!

Tegnap megint hasonlóan zártuk a napot mint hétfőn, egész délután-este nem aludt semmit Nóri, totál lefárasztott. Folyton csak cicin lett volna ha teheti. Most már én is azon agyalok hogy lehet hogy nincs elég tejem. Bár nem tudom mert cumisüvegből sem iszik 70-nél többet és ciciből is annyit szokott enni (jobb esetben). Szóval nemtom. Az biztos hogy az ajánlott napi 580 gr-hoz képest jó ha 400-at megeszik. :? Meg állandóan elfelejtem lemérni is... meg ez a mérleg is annyit mutat amennyit akar, amikor fészkelődik rajta a babuci... Na mindegy. Adok neki vizet is, hogy azért ne szomjazzon. Valószínű pénteken kihívom a gyerekdokit és majd együtt kitalálunk valamit.

Marcsi - engem is őrületbe kergetett mindenki hogy azonnal szóljak ha megyünk a kórházba... Na az lett a vége, hogy csak Ti tudtatok róla meg a szülők, testvérek. A többieknek utólag mondtuk meg és tényleg így volt a legjobb! :wink:

Ablaknyitás: tegnap beszéltem telefonon a gyerekorvossal és azt mondta h nyugodtan lehet nyitva az ablak éjjel-nappal, nem kell óvni a levegőtől a babát. Huzat ne legyen és figyelni kell a kis kezét hogy ha hideg, akkor adjunk rá még egy réteg ruhát vagy takarót. Ha húvös van akkor egy vékony pamut sapi is elkel még eleinte.

Bondi - köszi a tanácsot. Szopi után szerencsére elmúlt a kő-érzés a cicimből. Fejni már nem nagyon szoktam. Lehet hogy kellene?!? :?

Szly - gratulálok Jázmin babához! Tündéri kislány!!! :D :D :D Szuper hogy ilyen sok tejcsid van és jól is eszik a csajszi! Irígykedek is... :wink:

Andkata - gratulálok az ikertesód babájához! Gondolom akkor nagy az öröm a családban! Biztos jó lesz hogy ilyen kis korkülönbség lesz az uncsitesók között!

Vidokata - sajnálom hogy ilyen rohadék dokival találkoztál az UH-on. Az ilyennek úgy visszavenném a diplomáját hogy azt is elfelejtené hogy egyetemre járt!! Felháborító!! :( Próbálj meg elmenni valaki máshoz, nem jó ez a bizonytalanság és fontos hogy tudd hogy jól van a babád! Drukkolok! Nem lesz semmi baj! :wink:

Titi - nekem azt mondta a doki hogy heti 18-at kell híznia, attól kevesebb ne legyen, csak több.
Ujjatlan body a lakásban: simán!!! :wink: Mi is abban nyomjuk már 2 napja és még így is izzad szegénykém! Alvásnál takarom csak be egy vékony takaróval.

Szkagi - a kanál és pohár-project nálunk is kudarcba fulladt. Tartogatja a szájában a tejcsit, aztán kiköpi. Hétfőn így folyt a nyakába egy nagyobb mennyiség, mert gondoltam nem adom fel... de amikor 20 perc után egyet sem sikerült nyelnie... hát maradt a cumisüveg. :?

Muffin - a becsült méretekre ne adj sokat! Nekem a szülés előtt 2-3 héttel azt mondták hogy 3600, majd szülés előtt 1 nappal hogy 3500. Így lett 3890 :lol:

Jeneik - sajnálom hogy Te is tejgondokkal küzdesz! Viszont a hozzáállássod példaértékű, az biztos!

Kimma - szopis melltartó elvileg minden Skála Áruházban van, én a Blaha Lujza tériben vettem a Corvin áruház 1. emeletén, de a neten utána tudsz nézni hogy hol van még Skála, hátha találsz olyat ami jobban útba esik a férjednek!

Ma felpróbálgattam az összes létező nadrágomat és sajnálattal vettem tudomásul, hogy 1 db nem sok, annyi se jön rám. Pedig már csak 6 kiló van rajtam, de úgy látszik az mind a combomon és a hasamon. :( Érdekes lesz terhesnadrágban elindulni vásárolni... :roll:

További szép napot mindenkinek! Cuppppa

Tegnap Nonó csak így volt hajlandó aludni :lol: (a fejem nem szalonképes, azt ne nézzétek! 8) ):

Kép
Vendég

No,akkor már én is rakok fel egy remélhetőleg utolsó poci fotót :D
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Vera:nagyon édes-ó igen,Vercsivel voltam így én is hogy csak a mellkason aludt el,és bizony megse lehetett moccannom mert egyből felriadt :lol:

A Vercsi is folyton bealudt a cicin,és nem lehetett tőle elvenni,mert felébredt és visított.Hát nem könnyű dolog az biztos :D
De hát gondoljunk csak bele-kilenc hónapig ott bennt hallotta aszívverésünket,nekem még mindig :lol: -és persze mikor elő kell bújni,a sok ilyesztő zaj között,ismét ott a legjobb ahol hallja a szívet. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike - szép nagy poci!!! :D :D De már nem sokáig :wink:
Nóri dettó ugyanezt csinálja. Szopizik, aztán már csak nyammog, végül csucsu, és amikor leveszem visít. Visszarakom, megint szopizik pár percig, megint bealszik... etc...

Bezzeg ilyenkor... nemtom meddig aludna ha nem ébreszteném! Ijesztő hogy már 9 órája szundizik. Vagy nem????????? Nekem az.
Vendég

Nem baj,had aludjon.Addig is van egy kis szabadidőd :D

Köszi a dícséretet,bizony már nagy,meg nehéz,de már csak-csak kibújuk onann :roll:

Ezt a cicinalvós időszakot meg át kell vészelni-egy gyerekkel még egyszerűbb a dolog :) A házimunka meg megvár :wink: Örülj az együttöltött időnek,akár a cicin,akár a mellkason dobja be a szundit. :D És próbálj minden ilyen pillanatot jól megjegyezni,mert nagyon hamar felnőnek.

Kép
Kép
Kép
kike

Wera! Azért nagyon szépek vagytok igy! Ha nem is alszotok túl sokat...legalábbis Te! Apa otthon van még?

Kép
andkata

Nézd csak,erről beszéltem-Itt a Vercsi fél éves volt,javában szopizott még,és aludt rajta,elvenni nem lehetett tőle :lol:
Kép

Kicsit nagy lett a kép-bocsi :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Ez az egyik kedvencem a Kis Csajról-aztán tényleg nem rekok többet,majd már csak Dominikról :D
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt mindenkinek!

Véda! Kike! Nagyon csini pocakotok van!

Wera! Édesek vagytok nagyon!

Este Apa hozott nekem csokis kekszet! 8)

Tegnap nagyon berágtam anyósomra! Inkább le sem írom, mert megint felidegesítem magam! :evil:

Jaj, tegnap is és ma is úgy feszít a szeméremcsontomnál.... :roll:

Ma még fogászatra kell mennem fél háromra, annyit csinál most már csak, hogy leveszi az ideiglenes tömést és felrakja az állandót. Jó hogy vége van. A többin pici lyuk van, de arra majd később visszatérünk, mert most nincs rá keret.

Apa reggel megkérdezte, hogy nem akarnék-e ma szülni, mert nincs kedve melóba menni! :shock: :lol:
Mondtam, hogy hát még nem, erre Ő, hogy akkor azért hazajön korábban.
Remélem nem a próféta szól belőle, mert szombaton még elmegyünk anyukámmal megvenni a maradék holmit.
Azt viszont tutira veszem, hogy Levi baba nem várja meg az augusztust.... :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kike! Jaj, nagyon édi ez a kép a kiscsajról! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

kriszti:köszi :D Hiába,egyetlen Leánykám,a szemem fénye :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike - nagyon édi a szopis kép! És még Te is milyen gyerek voltááááál! :D :D
És az a másik fotó Vercsiről!!! :lol: Állati cukimuki!!!!! :D :D

Hát igen, most legalább van egy kis időm. Hihetetlen hogy hogy néznek ki a szemeim! :shock: 10 évet öregedett az arcom az elmúlt napokban. Eddig észre sem vettem, csak a tegnapi fotókon láttam, meg hát azóta jól megnéztem magam a tükörben és :( . Remélem nem marad így! Szörnyen festek! :x

Kriszti - dehogy fogsz még szülni! Eszedbe se jusson ilyen! Van még 5 heted, az nagyon hosszú idő! De legalább 3! Ebben tessék gondolkodni! :wink:
Na mi volt már anyóssal? Mondd meg neki, meg a fiának is, hogy irgumburgum mert dádá lesz!!! :twisted: :twisted:
Fogászathoz kitartást! Jó hogy már túlleszel rajta végre!
Vendég

Vera:még most is az vagyok -egy nagy gyerek,Mamám szerint nem nézek ki 26-nak :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Megyek készülődni,meg pisit gyüjteni,ha sikerül :lol:
Este jövök,addig írjatok sokta,és végre jöhetne hír Babuékról is.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

MI VAN BABULIVAL????

Szly, Jázmin csodaszép! És örülök, hogy a szülésed is szép élmény volt!

Wera, nagyon édesek vagytok Nóri babával :) Nincs is annál jobb, mint amikor rajtunk alszanak el :D És amikor a cicit megpróbáljuk kióvatoskodni a szájukból, de utánacuppognak és nem engedik :)
Szopiügyben nem tudok okosabb lenni, valószínűleg elég Nórinak, amit kap. Azért ő is elég nagy súllyal született, sztem nem tragédia, ha nem eszi meg a tankönyvi mennyiséget... ha ilyen nagyokat alszik, biztosan nem éhes, talán fejni sem kell, ha a szopival ilyen szépen megoldódik a cicikeménység.

Most már heti 18 dekákat kell hízniuk a babáknak??? :shock: Otinál még 10-12 deka volt, és a doktornéni nem pánikolt be, ha csak 8 dekát hízott. Sőt, a védőnőm most már azt mondta, ne is legyen itthon mérlegünk, mert csak feleslegesen parázunk majd. Ha eszik és kakil a gyerek, minden okés. Azt is mondta, hogy volt olyan gyerek, aki egy hónapig nem hízott, de látszott rajta, hogy kutya baja, ezért nem javasolták neki a tápot, aztán beindult, be is hozta a lemaradást. Szóval ebben is szakemberfüggő, mit kell csinálni a babával...

Vidokata, szörnyű, milyen orvosok vannak! :x remélem, valaki más meg tud nyugtatni - esetleg egy privát uh?

Andkata, gratulálok tesódéknak! :D :D Milyen jó lesz, együtt fognak garázdálkodni az unokatesók :)
én is kíváncsi vagyok, mi lesz nálunk. Főleg az első időszak lesz izgis, mert jelenleg úgy áll a dolog, hogy az én dokim kivár legalább 10-éig, a tesómat meg kb. két héttel a terminusa előtt megműtik (ami 20-a, az én terminusom). Simán lehet, hogy "ikrek" lesznek, ha Nati is kihúzza az utolsó napig :)

Muffin, örülök a jó híreknek! Eliot igazi küzdő alkat - no meg ti is :)
Az is lehet, hogy tegnap a nővéremmel együtt voltál ctg-n, mivel neki is kellett mennie (az már egy külön történet, hogy a dokija nem tájékoztatta, hogy nem a szokásos 10 perces vizsgálatra várja, hanem minden egyébre is, és 10-től fél 4-ig volt bent a klinikán...)

Titi, köldökcsonkhoz én is dokit hívnék - nekem a csonkápolás kimaradt az életemből. Tejezéshez továbbra is drukkolok!

Véda, Kike, szép kis pocakok :)

Jeneik, jó, hogy kitartasz az egy szopi mellett, hidd el, az is számít. Meg a mai tápok már nagyon jók, nem marad ki a lányod semmi jóból :)

Nst-khez, vizsgálatokhoz drukk!
Én holnap megyek egy félnapos kórháztúrára. Sajnos nem tudtak időpontot adni, úgyhogy szumózhatok majd a felbőszült nőkkel az ajtókilincsért... de megmondom majd nekik, hogyha nem tetszik vmi, tessék a dokinak reklamálni, aki berendelt.

Megyek, lefürdök, hátha a zajtól felébred a fiacskám... Jó lenne kijutni a piacra, egyetlen barack árválkodik a hűtőben...

Szép napot!

Kép
Kép
bondi

Hát olyan tipikus Pató Pál Úr módon él. Könnyen van, hiszen most nem róla, hanem rólunk van szó.
Ugye ez egy önkormányzati lakás, amiben olyan csavar van, hogy anyós kapta meg, de nem ő lakik itt, hanem mi. A másik lakásból tavaly el kellett költöznünk.
Na most mivel anyós bérlete, én nem intézkedhetek helyette, de ő nagyon ráérősen tesz mindent.
Évente kell szerződést hosszabítani, mindig a tárgyhót előző hónapban. Szóval elsejéig el kell intézni. ehhez kell kérni az összes közüzemi szolgáltatótól egy papírt, hogy nincs feléjük tartozásunk.
Úgy üzent, hogy én intézzem az villanyt, ő meg megy a távhőhöz, meg a vizesekhez, és feljön, elviszi a papírokat.
Én el is intéztem a papírt, de ő csak az egyiknél volt, a másik itt van közvetlenül a ház mögött(!). Közölte velem, hogy na akkor már csak a vizesekhez kell mennem. Nekem? :shock: Mikor arról volt szó, hogy azt is ő intézi?!
Na de ha hamarabb kitalálja, akkor azt is el tudtam volna intézni.
Majd csütörtökön elviszi a papírokat, persze délután, így aznap már nem tud az önkormányzathoz menni. Ott van péntek és hétfő hogy elintéze. Kedd már elseje, határidő!
Marha könnyen van, aztán majd leshetünk, ha beállítanak az önkormányzattól és közlik, hogy ki kell költöznünk?! :shock: :evil: :shock: :evil:

Bocs, hogy megint csak panaszkodom. Már nagyon unom, hogy mindig van valami... :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ja igen, még itthon van Apa a héten. Ma indul el ügyeket intézni, TGYÁS-t és társait. Szegényke... :roll:

Bondi - hát, őszintén szólva én sem akartam itthonra mérleget, csak annyira elbizonytalanítottak az első napokban a súlyát és az evését illetően, hogy kénytelen voltam kölcsönözni egyet. Mert ugye 3890-nel született és 3520-szal jöttünk ki a koriból úgy, hogy utsó nap már hízott is pár grammot. Ami azt illeti tényleg elég nagy súlyveszteség volt, de hát valljuk be, volt miből :P ! Én is úgy gondolnám, hogy eszik, kakil és sokat alszik, szóval nem lehet gond. Valószínűleg tudat alatt ezért is felejtem el mindig méregetni kaja előtt, mert már nem aggódom emiatt.
A heti 18 dekára azt mondta a védőnő hogy átlag. Tehát ha egyik héten nincs meg annyi, de a következőn behozza a lemaradást, akkor még jó. Múlt héten 28-at híztunk, remélem most is meglesz a 18 és akkor nem cseszegetnek ezzel tovább minket.
Na, most már tényleg lépek.

Pusszantás mindenkinek. Azért még majd visszanézek napközben, hátha lesz hír Babuékról. Sokat gondolok rá, remélem nem kell nagyon megszenvednie...
Vendég

Kriszta - :( nem szép tőle! De te csak érezd ahogy áramlik a csííííííí és minden rendben lesz! És Anyóspajtás mondjon le!!!
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Ma borzalmas éjszakám volt... Alig aludtam valamit... Szinte egész éjszaka görcsölt a hasam.. :? (most is, komolyan olyan érzésem van, hogy rögtön megjön... :roll: )
Nem lenne már elég a jóslókból?! :shock: :twisted:

A fejem totál dagadt még mindíg, kezdek emlékeztetni egy jóllakott napközisre. :roll:
A helyzet a tegnapihoz annyiban változott, hogy a kezeim is megdagadtak.
Na, mindegy, nem panaszkodom, szegény Babunak sokkal rosszabb lehet...
Bár őszintén remélem, hogy már túl van rajta, és babázik.

Aki ma dokihoz megy, annak kitartás, nem kicsit erőtpróbáló feladat ebben a melegben.

Vera!
Nagyon jó a kép rólatok! úgy irígykedem... :oops:
A szopigondok pedig hamarosan megoldódnak, hidd el!

Titi!
A leírtak alapján én is megmutatnám Levit egy gyerekorvosnak, biztos- ami biztos...
Inkább lássa feleslegesen, mint, hogy gond legyen.

Krisztina!
Te még nem szülj... Egy kicsit még tartsd odabenn azt a babát... Csak pár hét, és jöhet! :wink:

Tappancs!
Pontosan ezt mondtam én is a napokban a férjemnek, hogy most volt, amikor alig vártam, hogy végre 100 nap alatt lehessek! Erre holnapután már nekem is csak 1-essel kezdődik a napjaim száma!
Mostmár csak kibírom valahogy...! :wink:

Bár őszintén én egyre tütrelmetlenebbül várom a nagy találkozást!
Végig azt mondta minden doki, hogy bizony sokkal korábban fog jönni, és én ebbe rendesen bele is éltem magam, most pedig már nagyon-nagyon várom, hiszen akár jöhetne is Emma, semmi gond nem lehetne már... :roll:
Vendég

Kriszti!
A neked szánt hsz-em kicsit Uri Gelleresre sikerült... :oops: bocsi!

Az anyósod szép kis díszpéldány... :evil: Ne is törődj vele, persze könnyű ezt mondani, nem kevés múlik a ráérősségén... :roll:

De nyugi, minden rendben lesz! :lol:
Vendég

Vegre volt dolgom visszaolvasas teren:)

Vagyok jo koran ota, csak gyors megcsinaltam, mindjart az ebed is kesz- mert a lecsot elvitte ferjem meg megettuk vacsira:)- mar cak zuhiznom kell.

ici pici vihar volt itt igy ejjel kaptam levegot, igy aludtam is 3-4 orat:) BAr elotte a vihar alatt azt hittem mar nem a sajat agyamban toltom az ejjszakat, eleg kemeny josloim voltak, sot mar ma reggel is kemenyedett a poci parszor, szoval lehet dokikamnak nem lesz igaza es nem varja ki a veget odabenn pruntyoke:)

Kike: kitartas a mai cecohoz! Beszeld meg kicsi fiaddal, hogy mennyire utald ezt a buszozgatat.....tehat bujjon ki!
engem sem neznek soha 27nek, ezert is mernek vegig olyan megvetoen az utcan, mindenki 10en eves csitrinek, lenayanyanak gondol....Most meg kellemetlen, de mikor 40 leszek es csak 30valamennyinek neznek, akkor jo lesz:)

Wera: nem lehet konnyu a kisasszonnyal amikor ennyire nyugos, siros...de een megertem, ha minket felnotteket igy kicsinal ez az ido milyen lehet nekik...
Jo hogy ferjed meg otthon tud lenni, es segithet! Pihizz addig amennyit csak lehet!
Vendég

Maria: azt hiszem en mar nem megyek semerre amihez jarmu kell.
Ejjel nekem is volt boven joslom.....

Nekem valami igen fura erzes van a pocakomban. Igazabol ugy lehetne jelelmezni, hogy orult modon feszul a bal oldala, es ha hozzaerek is faj. eleg vacak erzes.Feszeng vajon a kis draga benn?
Vendég

No ismet senki erre fele. Akkor megyek zuhizni. A turogombocok kesz vannak.

tenyleg Viki nem uzent senkinek. Elvileg tegnap volt dokinal. Van valam ivaltozas, vagy tovabbi szigoru fekves...Szegeny eleg iszonyat lehet ebben a hosegben agyban lenni...es meg csak velunk sem tud beszelgetni. Viki: kitartas!
Vendég

Sziasztok Én a bolbog apa vagyok.
Ma hajnalba megszületett Szabolcs 55cm 3570dkg
Ági és a baba is jólvannak :))))
Puszi mindenkinek
Vendég

Sziasztok Én a bolbog apa vagyok.
Ma hajnalba megszületett Szabolcs 55cm 3570dkg
Ági és a baba is jólvannak :))))
Puszi mindenkinek
Vendég

szia Babuli-apuka!

Szívből gratulálok Szabolcs baba érkezéséhez!
Jól megváratott benneteket, de VÉGRE minden a helyére került!

sok-sok örömet, jó egészséget, és boldog életet kívánok az egész családnak!!!
Vendég

GRATULÁLUNK!

Egészséget és minden szépet és jót kicsi Szabinak és édesanyjának!!!

Kép
andkata

VEgre hirek! Jajj de jo! Gratulalok BAbu! Ugyi voltal!Sok sok oldogsagot a kis csaladnak!
Vendég

anyjuk!

Valahogy én is ilyen furán érzem magam...
És hiába van kettő gyerekem, nem igazán tudom, mit kellene éreznem...
Olyan, mintha én is az első kisbabámat várnám. :roll:

Amit a pocakodról írtál, hasonlókat érzek én is.
+ annyi, hogy a derekam majd' leszakad.

Vagyis a pocakom aljából sugárzik a fájdalom a derekamba... vagy fordítva... :roll:

No, erről most AMI jutott eszembe!
Hahó! Anyuka! Te merre vagy? Jól vagytok?
Vendég

MAria: hat akkor meg en mit szoljak. En meg ilyent igazan nem erztem....De nem kellemes annyi szent. No mindegy, lezuhanyzok, hatha az segit. Aztan lehet ledolok, mig nem jonnek baratnomek.
BAr fekve mindig minden rosszabb!
Vendég

ez igaz, ez benne a legrosszabb... nekem is fekve rosszabb... :?
Én ezt nem értem... :roll:

De azt nem hiszem, hogy kevésbé figyelnék rá ülve... :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: