sziasztok! Tegnap már nem jöttem, mert kicsit sűrű volt a program. De azt hiszem valami összeesküvés áldozata lettem... Tegnap reggel ugye elindultunk a régi dokimhoz, hogy akkor majd ő megcsinálja az uh-t, meg akkor dumálunk vele meg ilyesmi. És a férjem is jött volna. Erre félúton voltunk, amikor telefonált a doki, hogy ne menjünk, mert kórházban van... Mármint fekszik... Egyrészt nagyon sajnáltam hogy beteg, másrészt meg nem akartam elhinni hogy ekkora balszerencsém van. Úgyhogy kénytelen voltam felhívni az 'új' dokimat, aki meg nem volt túl kedves, és a végén ma kell hozzá mennem. Mondta, hogy menjek reggel. Aztán amikor mondtam, hogy nem lehetne-e délután, mert múlt héten is, meg előtte is 5 órát kellett várnom, azt mondta, hogy neki nem jó a délután... Na mindegy, a végén csak sikerült délben kiegyezni. De már most szarul érzem magam hogy mennem kell... Valószínű az lehet a gond, hogy nem jártam a magánrendelésére, vagy nem tudom.
(nicike, te szoktál neki adni akkor is amikor a kórházban vizsgál meg???)
Na mindegy. Ezen mostmár valahogy túl leszünk, de szar érzés hogy olyan dokija van az embernek, akihez rossz érzéssel megy. Pedig először azt hittem milyen jó lesz...
Ma viszont végre kész lesz az előtetőnk és elbontják az állványokat is a ház körül.

Már alig várom hogy végre újra civilizált környezetben éljek.
Tegnap volt nálunk az egyik unokatesóm és sajnos nem jó híreket hozott. Írtam már a nagybátyámról akinek őssejtbeültetése volt mert csontvelőrákot állapítottak meg nála. És most iszonyatos állapotba került. Leukémiás, nincs elég vére, ezért nem tudják kemózni, és az orvosok csak annyit mondtak, hogy inkább minden nap látogassa a család... (Amúgy ő az a nagybátyám, akinek januárban szintén rákban halt meg a lánya... úgyhogy unokatesómék meg nagynéném totál ki vannak bukva hogy nem egész fél éven belül ismétlődik a történet. Nagyon gáz. És én is nagyon szeretem őt, nem tudom mi lesz vele....... Pontosabban sajnos igen, csak azt, hogy látom-e még...
NA ennyit a panaszkodásról... Tegnap vettem én is szopis melltartókat. Én nem gondoltam hogy ezek ilyen kényelmesek.

Bementem a sugárba (hála babunak az infóért!!!) és 3950-ért vettem 5 darabot!

Máshol meg egy lett volna majdnem ennyi... Persze amikor bementem és mondom a csajnak hogy mit keresek, elkezdte nekem mutogatni a triumph-okat. Mondtam, hogy én azt hallottam, hogy van valami olcsóbb kategória is...

Aztán megmutatta. Úgyhogy bevásároltam.
Most meg szerintem megyek reggelizem valamit mert elég éhes vagyok. Remélem a dokinál nem kell majd sokat várnom, mert attól kikészülnék ebben az időben.
Ja, és csajok. Mostmár tuti hogy a vizesedésre a csalántea a legeslegjobb!!! Pár napig nem ittam, csak úgy aludtam, hogy alá volt támasztva a lábam, de ugyanúgy bevizesedett. Tegnapelőtt megint ittam csalánteát, de az ugye nem hat azonnal, úgyhogy tegnapra már elég csúnya volt a lábam. Tegnap is ittam, és mára megint vannak bokáim.

Úgyhogy igyátok, és nem lesztek vizesek.

(Pisiltem is éjjel rendesen...)
Na megyek kezdek valamit a napommal...