A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

most értünk haza. voltunk városban sétálni meg fagyizni.
nah nem azért de este 9-kor is dög meleg van :(
és semmi levegő. hiába voltunk kint, egyáltalán meg se mozdult. csak a hülye bogarak jöttek :twisted: :twisted: azok is kicsik és nem csináltak szelet a szárnyukkal!!!

azt hittem pedig hogy egy jót sétálunk a hüvösben hát tévedtem. :(
most meg feküdni kéne, meg aludni. de ha a tegnapi estéből indulok ki nem tudom mi lesz.
pedig nekem az alvókámmal soha nem volt gond,még most pocakosan se.

de most még vasalni való sincs hogy éjszaka ha nem tudok aludni lekössem magam. főzni meg már csak nem állok neki. az csörömpöléssel jár :D

Kép

Kép
timi1982

Na sikerült 70g-ot ennie. Így nem kellett utána pótolni. Most örülök nagyon! Jó lenne, ha hatna a tejserkentő.

Akata! Az a baj, ha tápszerrel pótolok, hogy nem tudom hogyan adjam be neki, hogy utána szopizni is tudjon. Igazad van abban, hogy még mindig jobb, hogy legalább a fele tej.
Hát remélem megjön a tejcsi és nem lesz gond!

sz.andi

itt lenne most jó :D :D :D valaki befizethetne nekem egy utra :D :D :D

Kép

Kép

Kép
timi1982

Jó reggelt!

Hát én vagyok az első? hihetetlen! :)

Tappancs! Baburól
nincs hír?

Ki hogy aludt?

Én ventillátor mellettt elég jól. Ma vszínű jön a barátnőm a 17 hónapos ikreivel ide a mögöttünk lévő játszótérre. Annyira édesek, kicsit elbabázok majd velük. És nem is kell elmennem.
Na, nemsoká robogok a piacra, mindenkinek szép napot!

Kép
andkata

Jó reggelt!
Megint n vagyok ma az első??
Ehhez nem vagyok hozzászokva! :D
Timi: én is utazom veled oda!
Andi: nagyon örülök a sikereteknek!
Babu: végre ma babázhat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.04 19:11-kor.
Vendég

Hehe: Kata megelőzött!
Vendég

Kata: én is a piacra indulok, hátha most így reggel még túlélem a meleg miatt. :D
Vendég

Jó reggelt drágáim!

Sajna még semmi hírem bevoltam kapcsolva éjjel is, de még semmi semmi semmi..... :( ahogy lesz valami szóok addig is kész vagyok, de nemszeretnék neki telefonozni, mert mikor engem indítottak annak idelyén nem értem rá telóval foglalkozni.Így várok előbb utóbb csak jön a nagy hír.
Szurkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
tappancs28

CSAJOK EL KELL MENNEM haZULRÓL a 06/70/333-4582 a telcsi számom valaki küldjön egy mobilszámot akinek továbbíthatom az üzit és itt lesz délelőtt. Bocsánat de nekem BABUkÁÉ van csak meg :oops: .

Persze 2 fele szerintem itthon leszek már , remélem .Adig nembiztos bármi is történne , de hátha .Köszönöm puszi
tappancs28

adig:addig
tappancs28

Jó reggelt mindenkinek!
Hát megint nem tudtam hosszabban aludni! :( Arra keltem, hogy görcsöl a hasam, és hányingerem van! Most ez szerencsére elmult. De vissza már nem tudtam aludni! Na de majd megpróbálkozok maximum napközben aludni egyet ha összejön!

Főzni még nem tudom mit kéne, mert a krumplis tészta mind elfogyott tegnap!

d.dodó

Halihó!

Huhh, tegnap brutális esténk volt. Nóri 4-körül ébredt és éjfélig nem bírtam elaltatni. :shock: Már azt hittem megőrülök. És óránként kéreckezett cicire, fél órát csüngött rajta, elaludt, de ahogy levettem, azonnal felébredt és üvöltött mint a fába szorult féreg. Volt hogy hagytam fél órát is kiabálni, hátha abbahagyja, de NEM!!! :shock: Szegény már el volt kékülve, úgy ordított. Volt hogy láttam rajta hogy a pocakja bántja, de szerintem nem végig. Csak pici mennyiségeket evett, így most én is arra tudok gondolni hogy nekem sincs elég tejem. Amúgy is csak 40-70-eket szokott, de most még annyit se evett egyszerre, meg nem is mindig jutott eszembe hogy mérjem. Hát nemtom.
Ma reggelre meg úgy bekeményedtek a cicijeim és fájnak nagyon. Nem csak a bimbi, hanem az egész :cry: . Mintha kőből lennének! :evil:
Persze Nóri még alszik, jól kiütötte magát az éjjel...

Andi - Nekem se megy a pohárból itatás-etetés! Próbáltam tegnap a lecsöpögött és összegyűjtött (nem kis mennyiségű) tejcsimet odaadni neki, de belecsorgatom a szájába, tartogatja egy kicsit és kiköpi. Hiányzik neki a vákum a nyeléshez. Így mind a 60 ml tejecske a nyakunkban végezte! :evil:
Viki tündéri azokon a képeken!! :D

Nekünk sajna nagyon kapaszkodik a köldökcsonk, így azt mondták még ne tegyem hasra amíg le nem esik. Már eléggé lóg, talán még 1-2 nap...

Potyka - köszi az újabb tanácsokat, ma megpróbálom szellőztetni a cickókat, hátha. Sajnos egyáltalán nem bírom elviselni ha valami hozzáér a melltartón kívül (pelus főleg nem, mert nagyon dölzsöli) de alá kötöttem egy törcsit, ami nagyjából felfogja a csöpögést.
(Mellesleg tegnap 3 óra alatt 100 ml csöpögött le!!!! Utána már nem is gyűjtögettem. Minek? Úgyse eszi meg... :? )

Anyjuk - tegnap már írtam hogy a Garmastan krémet használom, szerintem is az a legjobb, csak oda kell rá figyelni hogy mindig alaposan legyen lemosva szoptatás előtt. Én azt olvastam hogy érdemes elkezdeni szülés előtt, de aztán Potyka írta, hogy jobb ha törcsivel dörzsizzük megedzés gyanánt. Úgyhogy én inkább rá hallgatnék! :wink:

Vidokata - hogy Te milyen szép vagy! :D És még azt mered állítani hogy sose voltál csinos??? Cseréld le a tükrödet! :wink:

További szép napot! Cuppppa
Vendég

tappancs!
Irtam sms-t! megkaptad?

d.dodó

v.kata!
Nagyon tetszenek a képek! És hogy milyen gyönyörű hosszu hajad van!!!

d.dodó

Köszi Dodó rohanok is puszi
tappancs28

szoptatós anyukák!

tudom, hogy szorgosak vagytok és ne értsétek félre, nem bántás vagy sértésként irom!!!!!!!!
csak nem tudom hogy mennyire fáj. de most hogy wera irta hogy bedurrant az egész cicije...
szóval, nem lehet hogy szopi után nem fejtétek le rendesen, és valahol eltömítette a tejcsi a járatot??? az szokott még fájdalmas gondot okozni és nem jön a tejcsi.
wera te irod hogy csöpög jó sokat. nem tudom hogy akkor most tényleg azért nem eszik mert valami más gond van, vagy azért mert szegény hiába szívja azon a csöpögésen kívül ami alapból van nem igazán jön.
fejéssel jön rendesen a tejcsi?
mert elég ha valamelyik kis járatot eldugítja a tejcsis trutyi és már nem is ugy jön a végeredmény ahogy kellene.

persze tényleg nem azért irom mintha bántani szeretnélek titeket, tudom van elég bajotok, és lehet nekem is lesz.
de azért ezt még ellenőrizzétek!!!!!

Kép

Kép
timi1982

sziasztok! Tegnap már nem jöttem, mert kicsit sűrű volt a program. De azt hiszem valami összeesküvés áldozata lettem... Tegnap reggel ugye elindultunk a régi dokimhoz, hogy akkor majd ő megcsinálja az uh-t, meg akkor dumálunk vele meg ilyesmi. És a férjem is jött volna. Erre félúton voltunk, amikor telefonált a doki, hogy ne menjünk, mert kórházban van... Mármint fekszik... Egyrészt nagyon sajnáltam hogy beteg, másrészt meg nem akartam elhinni hogy ekkora balszerencsém van. Úgyhogy kénytelen voltam felhívni az 'új' dokimat, aki meg nem volt túl kedves, és a végén ma kell hozzá mennem. Mondta, hogy menjek reggel. Aztán amikor mondtam, hogy nem lehetne-e délután, mert múlt héten is, meg előtte is 5 órát kellett várnom, azt mondta, hogy neki nem jó a délután... Na mindegy, a végén csak sikerült délben kiegyezni. De már most szarul érzem magam hogy mennem kell... Valószínű az lehet a gond, hogy nem jártam a magánrendelésére, vagy nem tudom.
(nicike, te szoktál neki adni akkor is amikor a kórházban vizsgál meg???)
Na mindegy. Ezen mostmár valahogy túl leszünk, de szar érzés hogy olyan dokija van az embernek, akihez rossz érzéssel megy. Pedig először azt hittem milyen jó lesz...
Ma viszont végre kész lesz az előtetőnk és elbontják az állványokat is a ház körül. :) Már alig várom hogy végre újra civilizált környezetben éljek. :)
Tegnap volt nálunk az egyik unokatesóm és sajnos nem jó híreket hozott. Írtam már a nagybátyámról akinek őssejtbeültetése volt mert csontvelőrákot állapítottak meg nála. És most iszonyatos állapotba került. Leukémiás, nincs elég vére, ezért nem tudják kemózni, és az orvosok csak annyit mondtak, hogy inkább minden nap látogassa a család... (Amúgy ő az a nagybátyám, akinek januárban szintén rákban halt meg a lánya... úgyhogy unokatesómék meg nagynéném totál ki vannak bukva hogy nem egész fél éven belül ismétlődik a történet. Nagyon gáz. És én is nagyon szeretem őt, nem tudom mi lesz vele....... Pontosabban sajnos igen, csak azt, hogy látom-e még... :(
NA ennyit a panaszkodásról... Tegnap vettem én is szopis melltartókat. Én nem gondoltam hogy ezek ilyen kényelmesek. :) Bementem a sugárba (hála babunak az infóért!!!) és 3950-ért vettem 5 darabot! :) Máshol meg egy lett volna majdnem ennyi... Persze amikor bementem és mondom a csajnak hogy mit keresek, elkezdte nekem mutogatni a triumph-okat. Mondtam, hogy én azt hallottam, hogy van valami olcsóbb kategória is... :) Aztán megmutatta. Úgyhogy bevásároltam.
Most meg szerintem megyek reggelizem valamit mert elég éhes vagyok. Remélem a dokinál nem kell majd sokat várnom, mert attól kikészülnék ebben az időben.
Ja, és csajok. Mostmár tuti hogy a vizesedésre a csalántea a legeslegjobb!!! Pár napig nem ittam, csak úgy aludtam, hogy alá volt támasztva a lábam, de ugyanúgy bevizesedett. Tegnapelőtt megint ittam csalánteát, de az ugye nem hat azonnal, úgyhogy tegnapra már elég csúnya volt a lábam. Tegnap is ittam, és mára megint vannak bokáim. :) Úgyhogy igyátok, és nem lesztek vizesek. :) (Pisiltem is éjjel rendesen...)
Na megyek kezdek valamit a napommal...

KépKép
muffin

kata!

nah nekem ekkora hajam sose lesz... még a fele hosszu se. valahogy nem nő meg addig.
nagyon szupi. két oszt társamnak is volt ekkora. irigy-irigy-irigy.

nah és persze a pocak is szép :wink: de hát azt meg nem kell külön mondani, hisz azt tudja mindenki :D

telszámot nem tudok adni, vagyis adok szívesen, de én meg miskolcon leszek.

Kép

Kép
timi1982

Na visszaértem a piacról! Kibírtam!

Wera: annyira sajnálom, hogy így jártál! Tegnap voltam az egyik szomszédomnál, neki 2 hónapos a babája és szinte ugyanezt élte meg, ő már túl van rajta, hátha ez biztató! Köszi a dícséretet!
Vendég

Muffin: úgy sajnálom! Veled annyi minden történik! De azért szorítok, hogy ma tudjál a dokival értelmesen beszélni!
A nagybátyád miatt együttérzek veled!
Vendég

jaj, most nézem, hogy ma vagyok betöltött 38 hetes!! :)

d.dodó

sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Én ma valami hihetetlenül jót aludtam...
Még pisilni sem keltem fel!

A pocakom is jól van, csak szerintem ez a szörnyű meleg viseli meg az én kis Emmámat is, kicsit nyugisabban mozog, mint eddíg.

Kata!
Nagyon csinos vagy! A hajad pedig......irígy-irígy...!

Muffin!
Sajnálom, hogy már megint összejött, de reménykedem, hogy végre sikerül a dokiddal mindent megbeszélnetek!!!
Gyere, ha hazaértél, mesélj!

Én ma nem terveztem semmi extrát, kaja van, takarítgatok.
Hosszú idő után ÉN fogom megjáratni a porszívót a szőnyegen!
Eddíg eltiltás volt, de már nem lehet baj... :wink:

Megyek most, mert kicsi lányom reggelizni szeretne, majd még benézek!

Mindenki vigyázzon magára!
Vendég

En kiburoltam ejjel a melegtol semmit nem aludtam egy lehelletnyi levego nincs ebben a franya lakasban!
HAmarosanmegyek is valami legkondis helyre...ok nem olyan izgi ulni valam ikenyelmetlen padon es olvasni de nem birom itthon.
LAbam dagad ezerrel- de ez nem viz, erre mi jo?- kezem csak lightosan!

VKata:micsoda gyonyoru haj! NAgyon szep kismama vagy!Siman magazinra valo kep!

Wera:a mellkemenyedesrol en is sajna azt olvastam, amit Timi irt, hogy elzarodott valamelyik csatorna. Fejd le gyorsan es masszirozd, nehogy begyulladjon.
Garmastant le kel mosni? Jo hogy irtad. Nem tudtam, nekem avent is van, kaptam arra azt mondtak nem lekl lemosni, es megelozesre is jo. A torcsivel valo dozsolesrol minden szoptatasi tanacsado azt mondta hogy nem ajanlatos, sot semmifele "eloedzes".szoval en azt nem probalgatom, nekem mar igy is elegge viszket es faj a mellbimbom. Valami kis kinovesek nottek rajta a terhesseg alatt es azok ha dorzsoli valami igen fajnak...
El tudom kepzelni mi lesz velem szopi idejen..............

muffin: az nagyon nem jo, ha orssz erzesekkel megy orvoshoz.BAr gondolom az elozoek alapjan nem veletlen, de ha mar nem jo a viszony, akkor legy vele kemeny. Jo nem kell bunkonak lenni, de reztesd vele hogy te vagy az ur!:)
Drukkolok, hogy dulore tudj vele jutni!

Kitartas mindenkinek ebben az ocsmany melegben!
Vendég

Dori: te nem 10re voltal kiirva? Akkor hogy lehetsz ennyi nappal elorebb?

Amugy en valtozatlanul vallom, hogy az a 37es a vonalzomon azt jelenti ma kezdem meg a 37ik hetet, es az orvos is igy szamol.de most mar epp ezert, napokban szamolom, az erthetobb, meg az alapjan tudom nem egesz 3 het mulvara vagyok kiirva.
Vendég

HAt porszivoznom nekem is kene, de most nem erdekel, ugysem latja senki, majd holnap,ma leg lesz a doki, es a sok varakozas.
Bar lehet ma a doki nem is lat, csak ctg lesz, nem bannam!
Igaz merni mernek ugyis, de ferjem mondta ne torodjek vele, akarhanyat is mernek, tuti csalnak :P
Vendég

Mary!
Nem...a vonalzó mensi alapján van csinálva, és az alapján júli 9-re..... az uh-n volt hogy 11-ét mondtak.... na de az a pár nap már nem oszt semmit.... meg azóta szerintem behozta a lemaradást.. mert akkor a méretek alapjkán mondták a 11-ét.

d.dodó

És amugy ponotsan 14 nap lenne még.... Amugy vonalzófajtától is függ....mert valamelyik olyan "inteligens" és tudja, hogy ez évben szükőév van, és egy nappal több nap....ami a chaten van vonalzóm az más fajta, és az 14 napot ir!

d.dodó

anyjuk!
a lábam nekem is igy van. a belső bokám tünt el. ha benyomod a duzzanatot és nem marad bent az ugyebár nem viz.
ez a melegtől van és a sulytól.
erre az jó hogy nem egészen hideg vizbe áztatod vagy borogatod. de ne nagyon hidegbe!
erre a csalán tea se jó.
mivel ez nem is fáj (legalábbis nekem), és nem is szabad fájnia, ha a melegtől dagad.
ezzel ugyanugy sétálhatsz mint bármikor máskor, nem fogod megerőltetni, attól nem lesz fájdalmasabb vagy duzzadtabb.
vagyis duzzadtabb lehet, de az ugy is lehet ha fekszel vele.

szóval röviden: ezzel nem tudsz mit csinálni. imádkozni tudsz hogy jöjjön "hidegebb". meglátod amint hül az idő ez is eltűnik.

addig szép csunya :D :D :D
és nem is fog tovább terjedni. a vádlidhoz vagy máshová. az csak ott marad. nyugi!!!!!!

és imádkozz a hüvösért :D

Kép

Kép
timi1982

na mindegy, csak mert en 13ra es addig meg 19 nap, viszont 11 es 13 kozt csak ket nap van, nem egy het....
Na mindegy, a dokim szerint is 37ik het, de hat oly mindegy, ha egyszer meg fogja varni a juliust!
Vendég

jah és ha nem vagy vizes egyébként, erre a fajta dagadásra ne igyál vizhatjót!!!!!!!
nem szabad!!!!!!

Kép

Kép
timi1982

jaj!!!!

atya ég, egész nap itt pötyögök nektek és most veszem észre hogy ANYÁNAK NAGY POCAKJA VAN :D

Kép

Kép
timi1982

timi: azt teszem. Nem faj, hanem feszul, meg nem igen mozognak a labujjaim. De a bokamon nincs csak a labfejem. HAt vizes torcsibe van csavarva, meg hodeg vizbe logatva, de oszinten nem egy lejebb.
Tudom hogy huvosben elmulik, mert mult heten nem volt ilyen. cak hat igy minden labbelim kenyelmetlen, meg ocsmanyul nez ki!
Olyan mint a nagyon kover mebereke:(
Na de majd nem nezek lefele:)
Vendég

Hát 9-éig meg 15 nap :). És ha megnézed 9 és 13 között 4 nap van. És igy az én vonalóm 15 napja, és a te vonalzód 19 napja között is 4 nap :) Csak a felső vonalzód működik rosszul... az alsó 19 napot ir!

d.dodó

timi: nem iszom vizhajtot. Csak vizet iszom es malnalevel teat. Meg neha gyumilet. Szoval semmi extrat.
De nekem a borom szine is mas lett a labfejemen az normalis.
Olyan kis apro eres, pirosas....
Ez is a dagadastol van?
Vendég

Sziasztok.

Muffin, Én adtam neki akkor is mikor a kórházban vizsgált meg,kivéve multkor nem adtam neki.Mert ma megyek hozzá magán rendelésre úgy is.
Nem volt túl kedves? Olyan érdekes,tényleg lila gőzőm nincs mi baja lehet...Én minig hívhatom, vagy Ő hív.Segít telefonon is és magánba is meg kórházban is kedves. Nem tudom :? Én ma megyek,kiváncsi leszek a hangulatára,de írj h veled h viselkedett.
Talán annyi h tegnap jött vissza a szabiból, lehet azért volt nyűgös,ma délután meg magán rendelése van azért nem jó neki.
De ird meg mi volt.

nicike

igen csunya, de nem tudsz vele mit csinálni.
papucsot kell huzni. én is a sok papucsból egyet tudok felvenni.
pedig ma a magassarku csini papucsom kell felvegyem mert anyósékhoz megüynk szülinapozni és szoknyát akarok venni meg csini papucsot :D
majd belepaszirozom. legfeljebb nem fog lejönni :D

és egyébként a vizes törcsi se fog segíteni :( annyi hogy hüvösebbnek érzékeli a lábad, de mivel a tested már nem igy éppen hogy csak le fog menni egy icipicit a duzzanat és annyit érsz vele hogy esetleg nem lesz nagyobb :D
és persze elviselhetőbbé teszed ezt a forróságot. de kb. ennyi.
szóval SEMENNYI :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Hát ma sincs nagy pörgés! De meg is értem ebben a nagy melegben!
Mindenkinek köszi a dicséretet (de a férjemé az érdem ő csinálta a jó képet)
Vendég

az attól van hogy megduzzadt a bőröd alatt a cuccos. és mivel a bőröd nyulik igy kicsi színelváltozást okoz. jobban kijönnek a bőr alatti dolgok szinei.
teljesen normális.
az ér is kitágulhat és jobban látszódhat. az is a meleg. nem lesz gond belőle.
annyi hogy a borogatással egy kicsit az erek tágulatát visszább tudod szorítani. de nem lesz belőle gondod!!!!

Kép

Kép
timi1982

ja hogy 9hez kell nezni, en 11hez neztem, de meg yigy is hulyeseg akkor amit a te felso vonalzod ir, hogy lehet 1 het kulonbseg
na mindegy igy is elobb fogsz szulni, amennyire ra vagy keszulve!
Meg hat a baba is, nekem meg nics beallva sem nem hogy beilleszkedve....
Na mindegy, azert en meg bizom benne, hogy megtalalja a helyes iranyt. BAr epp mondta a Zsuzi, hogy nkei Greta igy fekudt es szules kozben beforditottak- na persze erre meg nagy szuksegem lenne-aaaaaaaaaaaaaaa!
de nem szidom a kisembert, ha neki igy jo!
Vendég

Hmmm, most azért is felhívtam, h nefelejtse el a leleteimet átvinni a másik rendelőbe, és tök jó fej volt :roll:

nicike

hat Timi sok sikert a labpasszirozashoz:) En tegnap csopogtettem a nyalam par cipoboltban es miutan 2ot nem tudtam felvenni, csak ugy megnezni milyen, ug ydonottem leteszek a ciponezegetesrol, ugysem tudnam felvenni! de ha vege lesz a learazasoknak mire ujra emberi mereteim lesznek...akkor irgum burgum!:)
De az a jo, babacskanak vehetek! O ugyis bele fog noni egyszer:)
BAr a sinek teren meg mindig bizonytalan vagyok, sot kisruhat nem mertem venni. Mi van ha megsem kislany....
Vendég

Mary!
nem jól nézed... a felső egy nappal van csak elmaradva....az alajétől fogva.. ha ma 37 nap és 6 nap, akkor holnap vált 38-ra.... magyarul marad 2 hét..... és a 14 nap amit holnap az alsó vonalzóm ir ki, az is 14 nap lesz :) Csak a felső nem számolja a szökőévet!

d.dodó

Mary!
Attól hogy nekem be van illeszkedve, nem biztos hogy előbb fog jönni... pont tegnap mondta a dokinő, hogy még zárt a méhszáj...... bár azt is mondta, hogy ez akár óráról órára is nyílhat!

d.dodó

na lassan osszeszedem magam, mert most meg tan nem kapok hogutat!
durva nem, hogy Olaszorszagban nincs ilyen meleg mint itt :twisted: Pedig meg melegebben is szivesebben lennek ott mint itt. Ott tok mas meleg van mint itthon, kepes voltam 12kor is a 35 fokban fekudni a tengerparton:) Hat a tengert most is el tudnam viselni...Ulnek egy sziklan, vagy egy nyugagyban labam a vizben fujdogal a szello, napernyo, es hideg viz......hat almodozas az elet megrontoja......de a valosag sem olyan szornyu, csak nem ilyen meses!
Igaz ha nem Budapesten lennek es nem egy lyen tragya lakasban akkor tan itt sem panszkodnek ennyire. egy kertes haz, egy regi falu haz- szuleimnel 20 fok altt van benn!- de hat kinek mi adatik...amig tudok valmit is ellene tenni addig teszek is!Meg ha gaz is logni valahol egesz nap emiatt:)
Vendég

nekem is zart a mehszaj, tudomen hogy az barmikor elkezdhet kinyilni, sot lehet hogy majd csak a vajudas kozben fog...de minden tekintetben hatrebb vagyok Nalad! Nekem a hasam sem nagy, josloim sincsenek olyan surun mint neked, meg a derekam egyaltalan nem faj...
Bar apa szerint epp ezert fiu....mondtam ja, annyit bennmarad, hogy megkukacosodik:)
Vendég

szegény babuliról még mindig semmi hír!

d.dodó

Mary!
Nekem meg pont azt tippelték hogy lány! :) Kíváncsi leszek!

d.dodó

Sziasztok!

Látom, nagy már a készülődés mindenkinél :) :)
Azt is látom, ahogy haladnak előre a hetek, egyre bátrabban vetemedtek vad dolgokra, mint porszívózás meg ilyesmi :D

Tegnap éjjel Apával megnéztük a Zene és szöveg című veretes, mélyreszántó filmet :) Nem tudom, láttátok-e. Jobb volt, mint amit vártam, jókat lehetett mulatni rajta. Főleg azokon a táncmozdulatokon, amiket Hugh Grant bemutatott benne. És mostanra eljutottam oda, hogy megkedveltem az ürgét :) Amikor miniszterelnök volt az Igazából szerelem-ben, akkor kezdtem feladni az ellenérzéseimet a vizenyős kék szemű bájgúnárral szemben :)

Vidokata, nagyon csinos vagy! Tessék elhinni!!!

Andi, Viki gyönyörű! És nagyon ügyes!

Ami, Áron is édes! Milyen jó is lehet, amikor egy kis babaszagú csomag szuszog az ágyikójában :)

És bocs, de már nem emlékszem, melyikőtök gyerekszobáját láttam, de nagyon szép, igazán meghitt kis kuckó!

Muffin, sajnálom a nagybátyádat, együttérzek veletek. Nagyon rossz lehet a tudat, hogy csak annyit tudtok segíteni neki, hogy vele vagytok. De ez is nagyon sokat jelent.
A doki-ügyet is sajnálom. Megkérdezhetem, kihez mész ma? Csak azért kérdem, mert a tesóm is ma (most) megy az orvosához a klinikára. Sajna a SOTE I-esen egyáltalán nem fontos az emberiesség, de bítz abban, hogy szakmailag jó kezekben vagytok.

Hm, az időjárás... annyira bíztam benne, hogy Medárdtól enyhe, kicsit esős nyárkezdetet kapunk, de hát ennyit a népi bölcsességekről... :roll: Nálunk a lakásban még egészen elviselhető (egyelőre 25-26 fok van), de Otival muszáj játszótérre menni, várat építeni, bringázni, focizni... sajna a gyerekekbe nem építettek hőérzékelőt, nem is tudom, hogy bírják energiával ebben az időben :roll: :) Tegnap este egy apuka megkönyörült rajtam, és épített egy várat a fiammal, így nem kellett ott térdelnem, ücsörögnöm vele.
Most is mindjárt indulunk, és 11 tájban bejövünk - vagy elmegyünk a piacra, mert lecsappantak a gyümölcsraktáraink.

Kép
Kép
bondi

Muffin: én is ugyanígy éreztem magam amikor mentem a dokimhoz, főleg amikor fel kellett valami miatt hívnom, volt, hogy egy órát győzködtem magam mire felhívtam. :x :cry:
Sok sikert az uh-hoz!!! És kitartást mára!!!

V.Kata: Nagyon csini vagy. Nekem nagyon rég volt hasonlóan hosszú hajam és nagyon nehezen váltam meg tőle. Volt olyan fodrász aki azt mondta, ha le akarom vágatni hozzá ne menjek, mert nem vágja le. :lol: Nem lehet könnyű ebben a melegben. NAGYON CSINI A POCAKOD!!!!

Nekünk nagyon szar éjszakánk volt. Levente 2-kör ébredt és 5-kor skerült csak visszaaltatnom. azt hittem megörülök. Már mind a két cicimet kiszívta és még mindig nyüglődött. Már cukros vizet is adtam neki, de az sem használt. Aztán 5-kor eszembe jutott, hogy kicserélem a pelusát ami eléggé tele volt és utánna még kicsit cicizett és végre elaludt. Ja és kinyitottam az ablakot. Nem merem éjszakára nyitvahagyni, félek, hogy hajnalban megfázik.
Mi a véleményetek az éjszakai ablak nyitásról?

Anyjuk: kezetfoghatunk!!! Feltettem vizet forralni egy edénybe és kifőzni a cumisüveget. Természetesen elfeledkeztem róla és a fíz elfort és sz@rráéget az edény. :oops: :evil:

na megyek Levente mocorog.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bondi: en kedvelem a music and lyrics filmet, mar tobbszor lattam, kis nyal sztori de jo! Nem tudom a Holidyt lattad e , en meg azt kedvelm ilyen lightos szerelmi sztorik kozul, bar a Love actuelly is jo szerintem. En Hugh Grentet igazabol nem birom, de valahogy annyira hulye minden filmben hogy mokas:)
O jatszik abba a tancos filme is Jennifer Lopezzel nem?

Ezen mar en is gondolkodtam hogy a gyerekek hogy birjak ugyan olyan erobedobassal a 30 fokot mint a 20at....
Kitartas a nagy melegben!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: