A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Menjetek csak, csajok ott a sor elején szülni... Annál hamarabb lesz itt a mi időnk is... :roll:

Ki is a következő? :roll:

Babu? Hol vagy ?
Vendég

Ennyit már régen voltam itt :D Izgi,nagyon :D

Kép
Kép
Kép
kike

Mária:azért te még nem siecc szülni,ugye? :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Tényleg hozok, apa meccset néz mellettem, kap ő is, de akkor nyisd csak az ablakot!!! :wink:
Vendég

Oké,nyitom,küld gyorsan,mert elég hűvös van kinn,meg már ittbennt is :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááá, én még nem megyek. Még nekem nem szabad. Majd ha a doki is úgy gondolja, meg különben is természetes szülést szeretnék...
Emma pedig még nem úgy gondolja... :roll:
Vendég

Arrafelé milyen idő van?

Kép
Kép
Kép
kike

Itt is hűvös van, de derűs az ég... :roll:
Vendég

Emma tényleg nincs tisztában az útiránnyal.... a hasfalamon próbál kijönni... :shock: :shock:
Vendég

Itt felhők is vannak,és a szél is fúj,pocsék idő van.A lakás is jól lehült,már csak 21 fok van. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Majd csak megtalálja a kiutat,mire itt lessz az ideje. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

nekem még melegem van... klimaxolok... :oops:
Vendég

Ami! Drukk!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Megyek vacsizni, fürdeni stb. Ha van hírem jövök, mostmár apáé lesz a gép.

Sziasztok!

Kép
szly27

Én is megyek vacsizni,majd még bekukkantok. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Akkor egyedül maradtam? Nem mondom, jó társaság, de azért egyedül beszélgetni?! :shock:
Vendég

Megkeresem a telómat, mert ma még nem is láttam...
Bekapcsolva felejtettem reggelre az ébresztőt rajta, és még akkor jól elsüllyesztettem...
Vendég

Én még vagyok,sül a krumplim,gyerkőcök ágyban. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Most meg én vagyok egyedül :lol: krülgetjük egymást :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Jeneik! Hatalmas Gratula Dorka nagyon Szép kislány!

Szly! Roli Nagyon cuki! :D

Ami! DRUKK! NAGYON VÁRJUK ÁRONT!

Maria! Én még mindig itthon! SAJNOS!
Egy kicsit elmentem a gép elől mert kezdek depizni! :oops: :cry:
Vendég

Babuli:Nó depi! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Igyekszem de a telóm is egyfolytában csörög hogy mi van már és ettől szétvet az ideg! :evil:
Vendég

Azt elhiszem hogy idegesítő,azért csak nyugi :wink: Telót kapcsold ki :wink: Beszélgess Szabival hogy bujjon elő,itt kinnt is van olyan jó,mint bennt.......sőt! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ezt magyarázom Neki egy hete! Úgy van vele, hogy mitől lenne jobb kint mint bennt! Kaja, pia, jó idő kell ennél több?
Vendég

Ha kikapcsolom rosszul lesz az egész család! :oops:

Most megyek és odabújok Apához! :D
Jók legyetek!
Szerintem ma már nem leszek!
Vendég

Jó odabújást :D :wink: Szia,jó éjt! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok!

Milyen izgi! nem vagyok pár órát...és ennyi minden történik....

Szóval Ronix babájának tutira nem lesz semmi baja, ilyenkor már igazából tüdőérlelőt sem nagyon szoktak adni, de gondolom biztos, ami biztos. Viszont ha válik le a lepénye, sokáig sajna nem hiszem hogy bent lehet tartani Rékát...A legjobbakat kívánom!!!

Wera! Az a kisleány meseszép! Egészséget és gyönyörűséges napokat kívánok Nektek! Teljesen jól van már Nóri, ugye? Tej van szépen?

Sziszkának is minden jót! Nagyon gratula! Egészséget, boldogságot!

AMI!!!!!!!+++++++++++++++

Nem tudom ki kérdezte: Bp-en én a Kolosi térnél lévő homeopathiás patikában ma mindent megkaptam...

A jógatanárom a palástfűteát is javasolta, na azt egy gyógynövényboltban találtam meg...

Mindenki legyen nagyon ügyes, aki kórházban van! A többieknek meg jó éjt!

Kép
andkata

Én is megyek szusszanok egyet,megpróbálom rávenni a gyerekeket hogy jó lenne már aludni,mert én is hulla vagyok,bár Donomik baba felébredt rendesen :lol:
Jó éjszakát mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó éjszakát mindenkinek, aki szülni akar, annak sipirc! :lol:

Kép
dittke

Kata!

Köszönöm a megnyugtató infót Ronixék lehetőségeiről. Ez már tényleg nagyon jó, hogy ilyen jó kilátásokkal jöhet Réka.
Persze tudom, hogy nem lehetett volna nagy baj, de egy gyermekorvostól hallani azért mégiscsak más, mint találgatni...

Babuli!
Kitartás! már biztosan nincs sok hátra! :wink: A család pedig majd megunja...
Nem gondolják, hogy zavarnak? Tudom, nem akarnak rosszat, de békén kéne hagyniuk, hisz úgyis jelentkezik a párod, ha történik valami...

Hú, Kata! Most nézem a vonalzódat! Holnap betöltöd a 37. hetet is! Gratulálok!

Én most nagyon bunkó voltam... :oops:
Csörgött a telefon. Nem én vettem fel, hanem apa... Hallom ám, hogy mondja az illetőnek, hogy gyere csak...
20'15 volt!!!
Azt gondoltam már előtte, hogy ágyba dugom magam, mert nem sikerült kipihennem a tegnapi napot.
De nem.... most érkezett a huga, aki tuti itt lesz éjjel 11-ig. :twisted:
Apa persze fürdéshez készülődött, de én leengedtem bosszúból a vizet!!!
Felmentek az emeletre, én meg itt írogatok, lenn a nappaliban!
Ki nem állhatom, hogy hozzánk mindíg mindenki ilyenkor jön! Persze apa miatt, a haverja sem jön soha fél 10 előtt. Persze ez este értendő...
Mi lesz így pár hét múlva...
Ki fogom írni a kapura, hogy 19 óra után az ügyfélfogadás szünetel!!!
MEGÜT A GUTA!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: MIT VÉTETTEM????? :cry: :cry: :cry: Fáradt vagyok és nyűgös, szeretnék pihenni!!!
Vendég

Szerintetek???
Vendég

hát vera, azt hiszem megértelek hogy nem tudsz vele betelni. A második kép az valami angyali. :) Az első is cuki, de ez... :)

szly, nekem is rögtön ez volt az első gondolatom, hogy tiszta Emma ez a Nóri :)

csajok, mi 10-en leszünk egy héten belül!!! akkor tuti minden napra jut majd egy bébi. :) (főleg, hogy elvileg maverick is oda tartozik, és ő ugye duplázik. :) bár gondolom, hogy ő nem húzza addig... :)

teó, szívesen megírom neked azt a két patikát, de az két patika, ahol NEM kaptam semmit amit kerestem... :) Akkor is érdekel? Mert akkor visszaemlékszem... :)

jeneik gratula! :) tök vicces, hogy pont most volt rólad szó :) és gyönyörű formás lánykád született! :)

szly, a fűnyírás tényleg elég kreatív. :)

én amúgy nem értem hogy miért telefonálgat ilyenkor mindenki hogy mi van már. Ha van valami, úgyis megy az infó. Ha meg nincs semmi, akkor meg miért idegesítik az embert? Én tuti meg fogom mondani mindenkinek hogy hagyjon békén...

t.maria, szerintem sem túl jó hogy ilyenkor mennek hozzátok. Én sem szeretem mostmár ha valaki sokáig marad, mert addig nem tudsz lefeküdni, meg különbenis nem tudsz úgy végigdögleni stb. Meg tényleg jó lenne ha kezdenének rászokni, hogy nemsokára kapuzárás van 7-kor... :)

Na most én is vízszintbe dobom magam egy kicsit. Bár ma meg az unokatesóm alszik itt, és neki még meg kell ágyazni. A vicces csak az, hogy azt beszéltük a férjemmel, hogy milyen furi, hogy amióta itt lakunk, azóta még csak egyszer volt hogy itt aludt valaki, erre ezen a hétvégén mindkét éjszakára jut valaki. :)
De nem bánom, szeretem amikor vannak nálunk. (bizonyos emberek :)

Na szerintem még később benézek, mert kezd izgi lenni a helyzet. :)

Ja, azt akartam még kérdezni, hogy pár napja amikor ülés után felállok, úgy érzem a szeméremcsontomnál mint amikor bevágod valamidet és fáj ha valami hozzáér. Vagy mintha izomlázam lenne ott, vagy nem tudom. Szerintetek ez attól van, hogy tágulnak a csontok? Vagy mitől lehet? Jó lenne ha hétfőn mikor megyek a dokihoz már legalább egy kicsit nyitva lennék. Én nem szeretnék már sokat várni!!! Tudni akarom hogy mi a helyzet, vártam már így is épp eleget. Tudom hogy mások is, csak az kicsit más... :(

Na most eldugulok, csak kíváncsi voltam, hogy nektek is van-e ilyen érzésetek. (Meg azt is észrevettem, hogy sokkal többször kell pukizni meg vécére menni nagydologgal, úgyhogy valószínű már eléggé lent lehet a feje... (már bocsi) Csak eddig azon aggódtam hogy nekem semmi jóslófájás vagy keményedés... De ezek már talán jelek hogy készül a szervezetem :)

KépKép
muffin

Muffin!

Igen, nekem van ilyen fájdalom... biztosan a csontok igazodnak.
A többivel kapcsolatban is ugyan ez a helyzet, leszámítva, hogy nálunk biztosan nem a buksija nyomja...

A vendégségről:
Én is így gondolom, bár mostanában kiutálok mindenkit, aki későn jön... De ő tegnap is ittvolt, és nem hiszem, hogy ma is itt kellene lennie... Amúgy valami programot telepít a kicsinek, de miért nem emberi időben?! :shock: :twisted: Még mindíg itt van! Egész nap itthon voltunk...

Ami még nem jelentkezett, ha van valami, szólok!
Vendég

Arról nem beszélve, hogy a kicsi ilyenkor már aludni szokott. Tudom, hogy nincs holnap suli, de jól meg van fázva, náthás, köhög, ő meg itt kukorékol fölötte! :twisted:
Vendég

Hahó.......

Ami írt!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szülőszobán vagyok, bő 2 ujjnyi! Majd jelentkezem!

remélem, hamar túl lesz rajta! :lol:
Vendég

Hú, megint lesz baba!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

De én itt egyedül vagyok, és csak magamban örülök... :(
Vendég

Sziasztok lányok!

Rettenetesen fáradt vagyok!
Visszaolvastam, de írni már nem biztos, hogy lesz energiám!
Baromi jól esett a sok jó kívánság, amit írtatok! Mindenkinek köszönöm szépen!
Az egész nap úgy sikerült, ahogy elképzeltük! Az idő pont jó volt, nem volt túl meleg sem, eső sem esett. Rengetegen voltunk, a kaja jól sikerült!
Szóval még egyszer köszi, hogy gondoltatok ránk, és elintéztétek nekünk a jó időt is! :lol:

Majd holnap igyekszem képet tenni.

Viki, köszönöm szépen! :lol: :lol: Nagyon jól esett! Vigyázz magatokra!

Sziszka, Jeneik, gratulálok én is!

Wera, gyönyörű ez a csaj!

Ami, drukkolok, hogy hamar kibújjon Áron baba!

Ronix, nektek is drukk! +++

Remélem nem hagytam ki semmi fontosat, ha igen, nézzétek el nekem, mint újdonsült feleségnek. Vár a nászéjszaka :lol: :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek.

Kép
Kép
patr

hali lányok!

gyors bekukk!

huh milyen hirekre értem haza. tök jó :D

Kép

ronix! ami! +++++++++++++++++++++++++++++

remélem reggel babahirre jövök :D persze ronix még tartson ki ameddig tud, de ami már mindent bele!!!!!

patr! örülök hogy jól sikerült.

meg jaj még mindenki sokat irt, de mennem kell nyusziapunak kaját melegíteni, meg utána vizszintesbe kell helyezni magunkat. megigérte hogy ma már elkezdi a masszázst. remélem nem rontja el a gátamat :D :D :D

jó éjt mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép
timi1982

jo ejjt.
Reggelre akkor megint baba hirre jovunk. de jo!
Vendég

Most ment haza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! Milyen hírekre jövök itt haza!

Wera: tübndéri a kislányod!

Jeneik: Hatalmas gratula! Szépek a lánykák!

Sziszka: örülök, hogy végre túl vagytok rajta. Gratulálok!

Ami: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! Milyen hírekre jövök itt haza!

Wera: tündéri a kislányod!

Jeneik: Hatalmas gratula! Szépek a lánykák!

Sziszka: örülök, hogy végre túl vagytok rajta. Gratulálok!

Ami: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

bocs! kétszer ment!

Ja: Marcsi: nagyon csini voltál a ballagáson!

Ronix: neked is megy a drukkkkkkkkkkkkkkk
(de már nem lesz gond! Én is úgy tudom a 34-35 héttől már nem is szoktak adni steroidot, sőt van ahol a 35. hét után már a szülést sem késleltetik ha beindul! Mondjuk a lepényleválással nem lehet sokat várni de már jó kezekben vagytok!
Vendég

Sziszkát is akkora betűvel akartam írni, mint Jeneiket de nem ment! :(
Vendég

Sziasztok!De régen voltam én az első :lol:

Mária:várjuk a híreket Amiról,megszült már?Gondolom igen,csak te még alszol,no mindegy majd úgyis jelentkezel ha tudsz valamit. :wink: A lényeg hogy egy babánk mára lessz már-ez biztos. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Még mindenki szundizik?? :roll:
Ébresztő,ma is Babaeső lessz,csak valaki tudósítson. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Szintén gyors bekukk!

Gratulálok a kis jövevényekhez! :wink:
Nálam:
a kíváncsiság kedvéért szúrópróba szerűen csináltattam egy éhgyomori és egy evés utáni (1órával) tesztet, hogy miként állok a cukrommal. 3,7->6,1-re ment fel. Azt hiszem jó úton járok. És már nem vagyok éhes a diétától, csak rá kellett hangolnom a szervezetemet. Szerdán lesz a profil, itt hivatalosan veszik és regisztrálják az eredményeimet. Erre nagyon drukkoljatok, max 6,5ig mehet fel.

Más:
behoztak egy lányt hozzánk, sajna a mi szobánkba kaptuk... 39-40fokos folyamatos láza van..... Valahogy kerülöm a szobánkat, csak nem ücsöröghetek állandóan a folyosón vagy sétálgathatok..... Tök király....

Puszi mindenkinek és a gyönyörű babáknak!!!
magdolnam

hú most nézem, már bőven a 34. hétben vagyok és a baba igencsak 37 hetesnek felel meg.... Azt hiszem kezdek pánikolni.....
magdolnam

Jó Reggelt Kismamik!

Mi még mindig 2in1! 11-re megyünk a kórházba mivel ma vagyunk 40. hetesek!

Ha tudok délután írok de megyünk ma Anyósomékhoz így ez nem biztos!

AMI! DRUKK NEKTEK!

Magdolnam! Remélem nem leszel beteg!
Vendég

Jó reggelt!

Én még nem kaptam üzenetet Ronixtól, ami jó hírnek számít!

Marcsi! Mi van Amival? Lehet te még alszol, mert este nem hagyott aludni a vendégetek!

Kép
szly27

szép, mondhatom. Olvastam hogy ami a szülőszobán van, és tutira vettem, hogy mire a reggelhez érek, addigra azt is ovlasom hogy már anyuka, de nem... Én is remélem, hogy csak marcsi alszik még, és nem még mindig a szülőszobán vannak... :)

Babuli, neked meg sok sikert a mai naphoz. Valahogy vedd rá Szabit hogy ha már ott vagytok akkor akár ki is dughatná a kis fejét, aztán meg szép sorban a többi részét is. :)

(Mi azon viccelődtünk, hogy ugye eredetileg úgy volt, hogy nem kell kivárnom a 40 hetet, de aztán mindig mindenre azt mondták, hogy na mégis várjunk 2 hetet erre, aztán 2 hetet arra és a végén a szülésre is, hogy akkor várjuk ki az utolsó 2 hetet... Erre azt mondta a férjem, hogy a végén ki sem bújik, majd csak 3 hónapos korában (amikor a kis arcát kell majd műteni) de annyira jól érzi magát odabenn, hogy azért majd visszamegy még utána is egy kicsit. :) Csúnya is lenne... :)

Na most megyek mert éhen halok és nincs itthon semmi kaja.

Majd később benézek hogy mi a helyzet. Remélem képek is lesznek. :) Már nagyon kíváncsi vagyok. :)

KépKép
muffin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: