hát vera, azt hiszem megértelek hogy nem tudsz vele betelni. A második kép az valami angyali.

Az első is cuki, de ez...
szly, nekem is rögtön ez volt az első gondolatom, hogy tiszta Emma ez a Nóri
csajok, mi 10-en leszünk egy héten belül!!! akkor tuti minden napra jut majd egy bébi.

(főleg, hogy elvileg maverick is oda tartozik, és ő ugye duplázik.

bár gondolom, hogy ő nem húzza addig...
teó, szívesen megírom neked azt a két patikát, de az két patika, ahol NEM kaptam semmit amit kerestem...

Akkor is érdekel? Mert akkor visszaemlékszem...
jeneik gratula!

tök vicces, hogy pont most volt rólad szó

és gyönyörű formás lánykád született!
szly, a fűnyírás tényleg elég kreatív.
én amúgy nem értem hogy miért telefonálgat ilyenkor mindenki hogy mi van már. Ha van valami, úgyis megy az infó. Ha meg nincs semmi, akkor meg miért idegesítik az embert? Én tuti meg fogom mondani mindenkinek hogy hagyjon békén...
t.maria, szerintem sem túl jó hogy ilyenkor mennek hozzátok. Én sem szeretem mostmár ha valaki sokáig marad, mert addig nem tudsz lefeküdni, meg különbenis nem tudsz úgy végigdögleni stb. Meg tényleg jó lenne ha kezdenének rászokni, hogy nemsokára kapuzárás van 7-kor...
Na most én is vízszintbe dobom magam egy kicsit. Bár ma meg az unokatesóm alszik itt, és neki még meg kell ágyazni. A vicces csak az, hogy azt beszéltük a férjemmel, hogy milyen furi, hogy amióta itt lakunk, azóta még csak egyszer volt hogy itt aludt valaki, erre ezen a hétvégén mindkét éjszakára jut valaki.
De nem bánom, szeretem amikor vannak nálunk. (bizonyos emberek
Na szerintem még később benézek, mert kezd izgi lenni a helyzet.
Ja, azt akartam még kérdezni, hogy pár napja amikor ülés után felállok, úgy érzem a szeméremcsontomnál mint amikor bevágod valamidet és fáj ha valami hozzáér. Vagy mintha izomlázam lenne ott, vagy nem tudom. Szerintetek ez attól van, hogy tágulnak a csontok? Vagy mitől lehet? Jó lenne ha hétfőn mikor megyek a dokihoz már legalább egy kicsit nyitva lennék. Én nem szeretnék már sokat várni!!! Tudni akarom hogy mi a helyzet, vártam már így is épp eleget. Tudom hogy mások is, csak az kicsit más...
Na most eldugulok, csak kíváncsi voltam, hogy nektek is van-e ilyen érzésetek. (Meg azt is észrevettem, hogy sokkal többször kell pukizni meg vécére menni nagydologgal, úgyhogy valószínű már eléggé lent lehet a feje... (már bocsi) Csak eddig azon aggódtam hogy nekem semmi jóslófájás vagy keményedés... De ezek már talán jelek hogy készül a szervezetem