Sziasztok!
Egy kissé elmaradtam, de bepótoltam a lemaradást. Valami 7 oldalt olvastam vissza
Már nem emlékszem, hogy ki kérdezte a védettséget. Mostanában rácuppantam a törvényekre, úgyhogy kikerestem
1992. évi XXII. törvény a Munka Törvénykönyvéről:
90. § (1) A munkáltató nem szüntetheti meg rendes felmondással a munkaviszonyt az alábbiakban meghatározott időtartam alatt:
..
d) a külön törvény szerinti emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelés, a terhesség, a szülést követő három hónap, illetve a szülési szabadság [138. § (1) bekezdés],
e) a gyermek ápolása, illetve gondozása céljára kapott fizetés nélküli szabadságnak [138. § (5) bekezdés], illetve a gyermek hároméves koráig - fizetés nélküli szabadság igénybevétele nélkül is - a gyermekgondozási segély folyósításának,
..
időtartama
Itt a link a teljes törvényre, ha valakit további részletek érdekelnek:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.c ... 9200022.TV
Velünk egyébként nem történik semmi érdekes. Elkezdett nőni a pocim, végre nem csak simán kövérnek nézek ki
Beleástam magam mélyen a gyermekvállalással kapcsolatos támogatások törvényeibe, mert eléggé speciális a helyzetem, ki kellett találni, hogy mi a jó megoldás, hogy minél többet kapjak

Még van pár nyitott kérdés, de majd hétfőn megkérdezem telefonon. A pestiek még a telefont sem képesek felvenni, szerdán meg elmentünk az OEP-hez, de amikor benéztem, hogy legalább 50 ember vár, úgy döntöttem, hogy azt nem várom ki, úgyhogy felhívom a szegedieket, ők nagyon segítőkészek voltak.
A második harmadban vagyunk, most kellene tele lennem energiával, erre egyfolytában aludnék (a szomszédban végre befejezték az építkezést, úgyhogy tudok is). Egyetlen dolog keseríti az életemet: úgy egy hónapja többnyire a bal kezemben és lábamban, amikor lefekszem egy idő után egy olyan fura érzés van, mint amikor front van. Vagy az izmok kifárasztása vagy a masszírozás segít, de néha már bőgni tudnék. Viccesen nézek ki, mert esténként ugye tornáztattam a bal lábamat, hogy elmújon a kellemetlen érzés, és múltkor azt vettem észre, hogy laposabb lett a bal combom
Nyavajgók
Azért irigyellek ám benneteket, hogy már ott jártok, de nem semmi, hogy az igazán neheze pont a legnagyobb melegre jutott. Kitartást nektek!
És kitartást az anyukáknak is

Nagyon szépek a picik, irigykedve nézegetem a képeket, videókat
(és elnézést a kisregényért

)