A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Jó lett volna ezt eddig is tudni mert akkor talizhatunk volna már! Na sebaj majd babástól talizunk! :D
Vendég

Örülök, h jobban van ugra bugra Nóri! :D

Ami nem olvast Bariról még, de köszi benézek akkor oda ! :D
bencuri

olvast-olvastam :oops:
bencuri

na az en idegallapotomnak mar csak ez kellett.
Feidoben elhuztam zuhanyozni, mert picit faztam, erre zuhany kozben kattan t egyet a bojler, es eltunt a langocska . Ugy be szartam hirtelen! Mint mar irtam egyszer rettegek a gaztol!

Hivtam ferjem mi a frnc van, gyozkodott kapcsoljam vissza, de en nem merem, szoval elzartam a gazcsapot, biztos ami biztos!
Vendég

Sziasztok!
Na, visszaolvasgattam, de szinte semmire nem emlékszem!
Ma apácska meglepett, és már 4-kor itthon volt!! :) Még jó hogy már csak a levest kellett befejezni!

Holnap nem tudom, hogy leszek e, mert elvileg megyünk erre a céges nyári partyra..... bár előtte ha megint olyan 4-5-től nem tudok aludni, akkor ugyis itt leszek!! :)

Főttkaját én sem mindig kívánom...inkább parizeres kenyeret, gyümölcsöt, meg most is éppen reggelizőpelyhet rágcsálok....

d.dodó

babuli: bepotoljuk:)
Vendég

sehol senki?

lehet h később még benézek, ha nem akkor mindenkinek Jó éjszakát kevés ébrentöltöt percel! :D
bencuri

sehol senki?

lehet h később még benézek, ha nem akkor mindenkinek Jó éjszakát kevés ébrentöltöt percel! :D
bencuri

vege; 1-1, jok voltak most az olaszok! Sot a kapusuk valami baromi ugyes ficko!
de hat sajna nem futotta tobbre, mert a romanok is jok voltak.
Vendég

Hát lányok! Nem egyszerű beszerezni ezeket a homeopátiás szereket! Nár a második gyógyszertárban rendelem meg. Az elsőben kétszer rendeltem meg. Első alkalommal 4-ből egyet hoztak, második alkalommal 3-ból 2-t. Mot átmentem egy másik gyógyszertárba. Kíváncsi leszek sikerül e nekik meghozatni azt az egyet amit még akarok. Csak nehogy megszüljek hétfőig, mert akkor már az az egy nem kell! :lol:

Kép
szly27

Láttátok csajok a fókusz bemutatójába több mint 6kilós baba születet, de az anyukája cukros volt!

Szly itt se egyszerű megvenni pesten, két nagyobb gyógyszertárba van csak amit a doki ajánlott!
bencuri

Nálunk a "kis vidéki" gyógyszertárban szinte mindenféle homeopátiás gyogyó van!!!
Ha nagyon nem találtok, megveszem és postázom!

Kicsit már kezdek izgulni a holnap miatt! Remélem azért fogok tudni valamit aludni. Nagy szél van, reggelre álljon el!!

Ami, most hogy Wera nincs itt, bátran eszed a hambucit, mi? :lol:
Majd kapsz tőle! :lol:

Jó éjt mindenkinek, holnap reggel még megpróbálok benézni!

Kép
Kép
patr

Először is Patr! Nagyon boldog szülinapot neked és kívánom, hogy az egész nap szuperül sikerüljön és legyetek sokáig boldogok együtt! A jó időt megrendeltük, mostmár csak rajtatok múlik minden. :)

szly, te milyen bogyókat rendeltél? Én csak caulophyllumot akarok, meg arnica-t, meg iszom a málnalevél teát pár napja. Ti miket fogtok szedni meg inni meg kenni meg ilyenek?

Én meg reggel ötkor felébredtem és már most nem tudok magammal mit kezdeni. Nem akarok kimenni a szobából, mert a nappaliban alszik a burkoló (ne egy vérbeli munkásembert képzeljetek el... férjem munkatársa, csak hobbiból csinálja ezt is és jött segíteni... :) de mindegy, nem akarom felébreszteni. Pedig pisilini is ki kéne menni meg éhes is vagyok és szomjas... De ők meg azt beszélték, hogy fél nyolckor kelnek, hogy folytassák a munkát... Az meg még két óra!!!

De képzeljétek, tegnap délután egy órával azelőtt hogy ideértek, elállt az eső, kisütött a nap, felszáradt a terasz és el lehetett kezdeni a munkát. :) Ma meg eleve tiszta égboltra és napsütésre ébredtem. :) Ahhoz képest, hogy egész hétvégére esőt mondtak... :)

Na most eldugulok mert már így korán reggel is sok volt belőlem. Bár hogy mit kezdek még ezzel a csekély két órával... :)

Babuli, meg ami ti meg menjetek már szülni! :)

KépKép
muffin

Patr, itt legalábbis kisütött a napocska, remélem Rátok ragyog majd a mai napon, és a közös életetekben ezután is. :lol: :lol: :lol:

potyka

Sziasztok!

Patr
BOLDOG SZÜLInAPOT!!!!

Mindenkinek jó reggelt kívánok, csajok olyan szépen süt a napocska tök jó idővan.Ma szabadtéri program lesz nálunk megyünk volánnapra.Ne kérdezzétek mit takar kaptunk meghívót és visszük a törpéket állítólag nekik király bulit csináltak hát meglátjuk.Előtte meg megyek szülésnőhöz ismerkedni meg ctg-re ez az első.UIdáig is eljutottunk hálistennek.
Most elég jó fej volt Dávid egyszer feszítette ki magát ami éppen elég volt de az északa nagyrészében hagyott szundizni ezért dupla nuttellás palit adok neki reggelire :lol: .

Most megyek rendbe rakom magam míg a törpék alszanak mert utána csak azt hallgatom" anya Te oyan lassú vagy olyan sokat kell rád várni......"na szóval erre nincs lelki erőm most eddig szép volt a reggel és jó hangulatú inkább megörzöm mint elrontsák a drágáim :? :P

Mindenkinek szép napot és aki soros menjen szülni mert baba fotókra ácsingózik a lelkem :wink: tudom fogjam be mert már mindenki menne ha lehetne.
No sziasztok
tappancs28

Hű figyelitek a felirATOT???
ANYÁNAK NAGY POCAKJA VAN !
Hát nem kicsi az biztos simán lehetne 3-as iker benne :lol: :oops: :lol:
Na tényleg megyek jót ne halljak rólatok sziasztok :wink:
tappancs28

Még bekuksizok mielőtt indulunk
tappancs28

Sziasztok!
Végre jól aludtam!! :) 3 óra helyett csak most keltem fel! És edig szerencsére süt a nap....remélem ilyen is marad, mert ma elvileg szbadtéri programra megyünk. Ma lesz az a céges nyári party. Hát mi a barátnőmmel a vetélkedőkben nem igazán fogunk résztvenni (max a szelemi vetélkedő részén)....de remélem jól fogom bírni. Este étterembe megynünk vacsizni, amit a cég fizet! És elvileg fél 1-kor jön vissza a busz éjjel. De ugyis lesz aki kocsival megy innen, és ha esetleg nem bírom, vagy bármi közbejön, akkor haza tud hozni!

d.dodó

Patr: csaodasabb idot nem is kaphattatok volna!- legalabbis itt pompas! Szoval eslo kivansag tljesult:) Es az is fog, hogy bid es jol sikeruljon.
Isten aldja hazassagotok es adjon oromet Nekek a kozos elethez!
Es nem utolso sorban boldog szuletesnapot!
Vendég

jee, akkor ha olyan vonalzom lenne mar nekem is azt irna ki hogy anyanak nagy pocakja van. de hat nem is baj, hogy nem lyan mert nincs tul nagy hasam- legalabbis a kivulallok szerint. azert nekem pont jo :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Tegnap benne voltunk a Híradóban az RTLen az özönvízszerű esőzés miatt!
Hát nálunk ma sem süt a nap, de legalább nem esik az eső.

Patr.! Boldog szülinapot! Előre is Gratulálok az esküvőhöz.

Muffin! Én is azt szedem, amit te + még a cimicifugát.

Dodó! Jó szórakozást mára!

Tappancs! Drukk a ctgre!

Potyka! Van már neve a bébinek, vagy titok?

Kép
szly27

Marcsi! Hogy sikerült a ballagás? Jó idő volt?

Kép
szly27

SZly, úgy tűnik Dani lesz, de nálunk ez mindig az utolsó percig változhat. :lol: Azért nem írtam.

potyka

muffin: en is azokat fogom szedni amiket te szedsz- felteve ha kapok valahol!:)
Vendég

Potyka! Nem baj ha változik, azért beírom a tábliba. A Dani szép név, nekem is tetszik! :lol:

Kép
szly27

Nekem is egy számjegyű a hátralévő napjaim száma! :lol:

Kép
szly27

hajat kene mosnom, de ugye a bojler meg nincs beuzemelve....ilyen gaz fejjel menjek le boltba....????????
Na mindegy mas valasztasom nincs. Mert lavorunk sincs,hogy a konyhabol szedjek meleg vizet :oops:
Vendég

szly: szinte minden nap elhangzik valahonnan mostanaban, hogy hihetetlenul hamar elrepult az ido....es tenyleg!
Nekem mar ez a 29 is kevesnek tunik....
Vendég

asszem probalkozom kakaoscsiga sutessel:) a kalacs mar olyan uncsi:)
azert en meg hebe hoba leszek.
Sot elnezve ezt a joidot gondolom delutanra egyedul maradok :cry:
Hacsak nem osszejon a babalatogato:)
Vendég

kivancsi vagyok Noranal rendezodott e a hoemelkedes es haza engedik e oket. Jo lenne! BAr Veranak akarmennyi energiaja is van pihi lesz a fo dolga es a hercegno es apa....de talan kapunk kepeket:)

Tenyleg nincs uj baba?
Vendég

Anyjuk! Sok sikert a kakaóscsigához! Én is nagyon szeretem, de én nem sütök, csak ha nagyon nagyon muszáj.

Kép
szly27

Babuli remélem már elment szülni!

Kép
szly27

sziasztok

hát csajok az éjjel majdnem elmentem szülni

fél egytöl fél 3-ig 2 perces görcseim voltak már lezuhiztam összeszedtem mindent és imádkoztam muljon el :? :? :? :? :?

nem volt vészes csak ö már a 4.ik baby és ugye elöbb jöhet

de itt vagyok még mondjuk nem érzem valami flottul magam de mindegy
szoval siessetek babu----amiiii

werának drukk hogy minden oké legyen

PATR-SOK-SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!!!!

Képimg][/url]
Kép
ronix

Patr: nagyon boldog születésnapot kívánok!

Itt süt a nap, remélem nálatok is! Nagyon nagyon sok boldogságot kívánok eljövendő közös életetekhez!
Vendég

Én ma nem nagyon leszek, úgyhogy mindenkinek szép hétvégét mára kérünk babákat!
Tititől: várjuk a fotókat is majd és persze az összes babaáról méééééééééég fotót!
Vendég

Patr!
Sok Boldogságot a közös életetekhez!!
És nem utolsó sorban Boldog Születésnapot is!

d.dodó

Pati!

Nagyon boldog születésnapot és gyönyörű napot kívánok Nektek! Ennyi szép egy napom, tényleg már csak a jó időt kívánom, mert az hiányozhat!

Babuli tényleg hol van??? Hajrá Szabi!

Tappancs szép napot!

Ronix remélem nem lesz most már semmi gond!

Szly
most már hajrá Nektek is!

Sziszkáról tényleg senki semmit nem tud?

Ami?

Bencuri
! Hogy van Bence?

Én elég jól aludtam-végre, csak kétszer ébredtem éjszaka. A kisasszony tegnap is pörgött, rá fordított hatással van a front mint legtöbbünkre, de éjszaka hagyott aludni. :D

Na, szép napot mindenkinek!

Kép
andkata

Ronix, azért még várj egy kicist, jó?

De tegyük hozzá ez a szél sztem mindenkit megvisel. Egész éjjel fütyült keményen, sőt tegnap du nem is vittem ki a kölköket sem. De bent is kelekótyák voltak ám.

potyka

Patr. Nagyon sok boldogsagot az eskuvotok es a szulinapod alkalmabol!

Mar reg lattam ibm-t es t.maria-t. ok szoktak a wera hireket hizni, nem?

KépKép
KépKép
mush589

Patr!

Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!!! (és csodaszép napsütéses időt a bulihoz)

Kép Kép

Kép

Kép
timi1982

mush!
Asszem t.marcsiéknál ma ballagás van, igy nem nagyon fog délelőtt jönni!!!

d.dodó

Na, én mára el is köszönök.....mindjárt indulunk. És ha minden jól megy, akkor csak éjjel egykor jövünk haza! Szép napot mindenkinek!

d.dodó

Sziasztok!

Patr, Boldog születésnapot és sok boldogságot Nektek előre is! :D majd várjuk a képeket!

A.Kata, Bence már jobban van de még nincs étvágya! Remélem hétvégén teljesn helyrejön!

BAbu, Ami?

Anyjuk, jó kakaóscsiga sütést! majd küld ha elkészül! :wink:
bencuri

Jelentem még itthon vagyunk! Szabi a helyén!

Szly! Igaz csak reggel de megszeretgettük Apával egymást! :D

Patr! Nagyon Sok Boldog Születésnapot és Sok Boldogságot Kívánok Neked!

Potyka! Gratula a 35. héthez! :D

Tappancs! Gratula a NAGY POCAKHOZ! :D

Ronix! Még tilos szülni! :D

Ma Én sem leszek sokat! Amúgy vásárolni voltunk Apával! Mostmár pelusa is van Szabinak!
Vendég

Sziasztok!

Mi is megvagyunk 2in1!
Csak a sógorom (festő) ma nem melózik és kitalálta,hogy akkor ami még lemaradt előszoba,nappali,ebédlő,konyha azt kifesti!
Úgyhogy pakolok amennyire tudok,Anyu nemsokára jön és segít!
nem akarom túlzásba vinni,mert ha már így alakult jó lenne ma még itthon maradni!
És természetesen mosok!
Amúgy hasam feszít rendesen,de én már nem merek semmit mondani!
majd ha kinnt lesz elhiszem!

Apa este buliba megy!! :shock:

Hajrá Babu!

Ronix! Még várj egy kicsit!

Patr.! Úgy látom amit küldtünk nektek jó időt odatalált! :lol:
Sok boldogságot és Boldog születésnapot!

Jók legyetek!

Szép hétvégét mindenkinek!

Majd még próbálok benézni,de itt most megint nagy a káosz!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

sziasztok csajok

elmentünk a korházba megint elkezdtem görcsölni és vérezni is szlynek irok ha van valami

szoritsatok nekünk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
nagyon fosok

Képimg][/url]
Kép
ronix

RONIX!!!!+++++++++++++++++++++++++++++

Nagyon szorítok!!!
Várjuk a híreket!
Na mostmár tuti sokat benézek ma is!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Most rohanok, de Ronix!!!!!!

KITARTÁS, MINDEN RENDBEN LESZ! NAGYON-NAGYON SZORÍTOK!!!!!

Hamarosan jelentkezem!
Vendég

NA, te jo eg, ma semmaradunk izgalmak nelkul.
Ronix a legeslegjobbakat! szurkolok minden rendbe legyen!
Vendég

Ronix! DRUKK! Minden rendben lesz!

Ami! Csak óvatosan a pakolással!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: