Először is Patr! Nagyon boldog szülinapot neked és kívánom, hogy az egész nap szuperül sikerüljön és legyetek sokáig boldogok együtt! A jó időt megrendeltük, mostmár csak rajtatok múlik minden.
szly, te milyen bogyókat rendeltél? Én csak caulophyllumot akarok, meg arnica-t, meg iszom a málnalevél teát pár napja. Ti miket fogtok szedni meg inni meg kenni meg ilyenek?
Én meg reggel ötkor felébredtem és már most nem tudok magammal mit kezdeni. Nem akarok kimenni a szobából, mert a nappaliban alszik a burkoló (ne egy vérbeli munkásembert képzeljetek el... férjem munkatársa, csak hobbiból csinálja ezt is és jött segíteni...

de mindegy, nem akarom felébreszteni. Pedig pisilini is ki kéne menni meg éhes is vagyok és szomjas... De ők meg azt beszélték, hogy fél nyolckor kelnek, hogy folytassák a munkát... Az meg még két óra!!!
De képzeljétek, tegnap délután egy órával azelőtt hogy ideértek, elállt az eső, kisütött a nap, felszáradt a terasz és el lehetett kezdeni a munkát.

Ma meg eleve tiszta égboltra és napsütésre ébredtem.

Ahhoz képest, hogy egész hétvégére esőt mondtak...
Na most eldugulok mert már így korán reggel is sok volt belőlem. Bár hogy mit kezdek még ezzel a csekély két órával...
Babuli, meg ami ti meg menjetek már szülni!