A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

No, megjártuk a dokinénit, szerencsére jó korán mentünk, így mi voltunk az elsők! Pankót elkönyveltük a "nap hősének", nagyon ügyes babóka volt, csak akkor nyikkant, amikor a szuri beleállt a kis combjába!!! Anyai szemnek borzasztó látvány!!

Szorítsatok, hogy ne legyen semmi gond - hulla vagyok ugyanis, éjszaka felkelt a kismanó éjfélkor, hogy ő akkor enne, játszana, stb...ja és a ciciket is lefejtem este, szóval kínlódtunk egy másfél órát...uuuuuuúúúúúú...már iszonyat rég csinált ilyet, utána meg fél5kor volt szopi, szóval eléh hulla vagyok..

Paraméterek:
fej:41
cici:39
súly: 6360gr
hossz: 65 cm (na, ez hülyeség, tök ki volt tekeredve, a védőnő meg azt mondta, hogy ez így jó..amúgy 74es ruhákat hord már, szerintem kb 70cm lehet, nagyon hosszú, igazi kis modellalkat)

BOSEK!! Nagyon-nagyon tuti a kép!! Már én is akartam Pankáról motoros képet, na majd a héten (most lettek lecsutakolva a járgányok :) )

KépKép
kmanna

juditkecskemet: no ez az endokrinologus is visszaadhatná a diplomáját!!!! másfél kifli - no mert persze :evil: Egyrészt: ugye a kifli fehérlisztből van, másrészt meg a fogyókúráknál a lényeg a rendszeres étkezés, és a napi ötszöri (nekem a terhesség előtt az inzulinrezisztenciával a dietetikus napi hatszori étkezést javasolt). Szóval a lényeg: ne hagyd magad! És egyél, mondjuk ne lekváros buktát ;), de ha azt kívánod, miért ne :) Komolyra fordítva: tényleg egyél, csak kevés fehérlisztből készült dolgot, kevés cukrosat, sok-sok zöldséget, húst, viszont gyümölcsöt kevesebbet (cukor).
linocs

Eszterxx, Bosek: nagyon jók a képek!!!
linocs

:cry: :cry: szegény Fruzska... szegény szülei... :cry: :cry: naggyon drukkolok, hogy hamar meggyógyuljon.... ügyes vagya trükkel Linocs!
+++++++++++++++++++++++++++++++

Kmanna, Ti is szép nagyok vagytok ;) szuper,h ilyen jól viselte aszurit
megy a drukk ++++++++++

Kép

Kép
kolyok28

Mi ma ismét bepróbálkozunk szurira, hátha megkapja, eddig mindig közbejött ez-az. (hőemelkedés, dokinéninek unokája született stb...)

Köszi a dicséreteket, tényleg nagyon ügyesen tartja a fejét, nem nyeklik-nyaklik, ülni nagyon szeret, feküdni kevésbé, de a legeslegjobban állni. Az is már egyedül megy neki, csak oldalra kileng néha.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Juditkecskemét! Amióta nem eszem kenyeret meg csokit ládaszámra (csak napi 1x), azóta 5 kiló lement. Sokszor kell enni keveset, de nem jóllakásig, akkor folyamatosan dolgozik az anyagcsere, kicsit nehéz. Kenyér helyett én abonettet, vagy dexit eszem 3 szeletet reggelire.

Böbi

Kép

Kép
bosek

eszterxx: az inzulint nem szokták nézni, csak a cukrot. Biztos, hogy megnézték az inzulint is??? Amúgy ugyanúgy terheléssel (cukros víz) szokás nézni, vagyis minimum két értéket: egy éhgyomrit, és egy terhelésest (valahol többet néznek).
Aki cukorbeteg nem feltétlenül inzulinbeteg, és fordítva. De az inzulinbetegből lehet cukorbeteg. Vagy valami ilyesmi - nem vagyok szakavatott teljesen...
Egy link az IR-ről: http://pcos.blog.hu/2008/01/15/az_inzulin_rezisztencia
linocs

Sziasztok!

Ma itthon van Endre, végre csinálják a kapunkat :lol: .
Így végre írni is tudok :lol: .

Évi, nagyon sajnálom apukádat, de tényleg a remény hal meg utoljára. Az élethez való ragaszkodás, és ahogy Eszter írta, a kis Boti, hatalmas erőt ad apukádnak.

Eszter, akkor nálatok is vannak problémák, nektek is óriási erőt kívánok. Andris nagyon ügyes, és olyan szép nagy!

Linocs, kívánom, hogy nagyon hamar gyógyuljon meg a kis Fruzsi!!!!

Bosek, elájultam a képek láttán. Endrének is mondtam, hogy nézze meg őket. Hihetetlen, nem 3 hónaposnak néz ki a kislányod :shock: . Annyira ügyes :lol: .

Ildi

Kép
kikó70

Sziasztok,
már én is kérdezni akartam ezzel kapcsolatban: van köztetek PCO-s?
Én az vagyok:(

Kép
marla singer

Marla: én is, vagy valami olyasmi. Pont a terhesség előtt egy hónappal voltam kivizsgáláson. Az inzulinomon kívül a többi hormon nem volt olyan rossz. Aztán szedtem 2 hétig a metet, és lett egy zebrám :) Szóval, ha majd vége a szoptatásnak, megyek kivizsgálásra. És majd jól odafigyelek Fruzskára, hogy neki kevesebb baja legyen...
linocs

linocs,
mi az a zebra?
Én is merckformint szedtem. Akkor azt mondod, hogy most, míg szoptatok ezzel ne foglalkozzak?

Kép
marla singer

Zebra: zebrás teszt, vagyis pozitív terhességi teszt (a két csík miatt) :)
Szoptatás alatt, szerintem, annyira össze-vissza vannak a hormonok, hogy nem érdemes ezzel foglalkozni
linocs

mi is az a PCO-s?

Évi
, nagyon sajnálom a rosszhírt, drukkolok, hogy a műtét jól sikerüljön!!

Linocs, jobbulást Fruzsinak! a hisztisevésnél én is játszottam a cumitrükkött. Cumi lenyugtat majd váltás cumisüvegre

Kölyök! ez komoly, hogy Máté már ekkora!!! ejha. Eszter most ekkora súlyú pedig majd egy hónappal idősebb...

Bosek, hogyhogy állni??? na nem mondod komolyan!!
nagyon tutik a motoros képek

Eszterxx!!! hurráújraitt!!
hova jártok úszni? és hogy tudjátok pont úgy időzíteni, hogy ne kajáláskor, alváskor menjetek? nem kell előre bejelentkezni?
én ezen vacilálok
7 óra fejés, basszus, hogy bírod, nekem még mindig bűntudatom van, hogy feladtam 2 hónap után, de gondolom akkor neked még csurran-cseppen azért....

Pepike! tök jó lenne a családni napközi nekünk is, kár, hogy Fóton lesz! :(

Ürömön is van de valami fura fityulás család működtetni, mármint minden nő ilyen fekete fityulaszerűséget hord, valami spéci felekezet lehet, nem tudja valaki kik hordanak ilyet.
mármint nem zavar csak érdekes....

Szilvánusz
, hovalettél? már nem akarod, hogy lemenjek a rómaira :( brühühű. pedig a babaúszást is meg akartam beszélni

Kmanna, biztos nem lesz semmi gond, én még nem is hallottam nagyon hogy valaki belázasodott volna. max egy kis nyűgösség

Potyka, drukkolok! semmi gond nem lesz a cukkorral tuti....

Judit, ha egyszer úgy gondolod, hogy szeretnél más véleményt is meghallgatni szívesen megadom az endokrinológus barátnőm számát, ő szerintem nagyon profi, a Tétényiben rendel

mi találkoztunk tegnap Pétével az Ikeában és mondtam, hogy bemószerolom :) Livike teljes nyugiban aludt vagy háromnegyed órát, miközben persze Eszter max felet.
mondta, hogy otthon nem ilyen nyugis... na persze!!! :) :)

és lekopogom - képzeljétek az elmúlt napokban Eszter vagy 4-szer is lenyomott egy full cumisüveggel ami 170 gr...csak néztem!!

és egy kisangyal - tegnap este mentem el először barátnőimmel vacsorázni - 9kor léceltem és apjára hagytam az altatást ami pontosan 10 percig tartott majd vígal szunyált reggel n7ig!
tündibündi

olyan fura volt vacsorázni menni. ültem az étteremben és hirtelen nem kellett hazarohannom mint általában.de azért nem volt olyan mint régen... olyan uncsinak érzem magam, hogy valahogy mindig hajlamos vagyok visszakanyarodni a babatémához és és azoknak akiknek nincs gyerekük unalmas lehet egy idő után....
de mit csináljak ha most ekörül forognak a gondolataim....
persze azért jó néha pletyizni is egy kicsit - megnéztem mit hordanak a trendi és sovány emberek, hogyan mennek szórakozni a fiatalok :) én kövér vénség.... :)

KépKép
judit18

ja rájöttem, az a policisztásovariasszindróma vagy valahogyígy ...most már elég jól tudják kezelni, nem?

és félre ne értsetek, arra is rájöttem, hogy már nem hiányzik az eljárós, bulizós élet sőt, tulajdonképp jobbszeretem a mostanit sokkal nyuszikával.... néhanéha meg jó körülnézni a nagyvilágban mitörténik

KépKép
judit18

linocs

Marla!

Privi ment!

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Eszterxx!

A József Attilán a suliba jártok babauszásra a Kolpingisokhoz?
Bevált a fonalas tejserkentő?

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Kmanna!

Én nem szoktam minden szopi után kisterilizáni a bimbóvédőt...csak elmosom először alaposan hideg vízzel,majd forróval...sterilizálni általában 1-2 naponta szoktam.

Éva!

Kösz a tippet a hasfájás ellen...most vettem Espumisant,ha nem válik be veszek Laevolac-ot.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Eszterxx!
másfél kifli, meg roston sült csirkemell (olaj nélkül), zöldséggel. Ennyi....ezt mondta....("ettől még nem lesz anorexiás, van ott tartalék bőven")
Mondtam neki, hogy elméletben mindent tudok, de gyakorlatban nem tudom betartani (belefáradtam, nincs erőm, kedvem...úgy érzem, hogy amennyi baj ért mostanában legalább az evés okozzon egy kis örömet...majd később igyekszem betartani de most nem megy... :cry: )

Judit köszi, de egyenlőre nincs kérdésem... Már alaposan utána olvastam...

tanulok tovább...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Levi anyósomnál van, úgy hiányzik, és úgy sajnálom. Nem igazán szeret ott lenni, csak nekem muszáj egy kicsit tanulnom és ő nem igazán szokott hagyni. Nimo viszont aludt 10-ig, utána 11-től 14-ig. Most játszik, (egyedül nagyon elvan), majd nemsokára újra alszik...Hihetetlen, ha nekem Levivel ilyen lett volna.....Nem mondtam volna azokat amiket mondtam....(pl. hogy ha valaki még egyszer azt mondja, hogy milyen csodálatos az anyaság, akkor rávágom úgy az ajtót hogy kitörjön :oops: :!: :?: :oops: :cry: Szerintetek milyen lelkiállapotban voltam :?: :?: :oops: :oops: )

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pumperka!

Nem megyünk el megnézni az uszit? Kíváncsi lennék, hogy milyen, meg mit kell vinni, stb... Hol is van az?

Livikéről annyit, hogy tényleg aludt az IKEA-ban, ma pedig olyan csoda történt, amire nem emlékszem az elmúlt 1-2 hónapban! 3/4 órát aludt a kiságyban reggel fél 9-től!!!!!!Úgy, hogy magától bealudt!!! Tudom, röhejes, de én annyira tudok ezeknek a dolgoknak örülni. Ezen kívül csak a kocsiban, vagy babakocsiban hajlandó szunyókálni. (Tegnap az IKEA után persze már egész nap semmit sem aludt...)

Kép
pété

Egyébként ma megkaptuk a 3 hós oltást, azóta 10 percenként nézegetem, hogy nem lázas-e...

Kép
pété

Judit18! Hol vettétek azt a cumisüveg melegentartó bigyót?

Kép
pété

Nagy rohanásban vagyunk, csak megláttam Pété kérdését, gyorsan megkeresem a linket.
http://www.babauszi.hu/?babauszas

MIndenkinek szép napot!

Linocs!
Jobbulást Fruzsinak!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pété!

Nekünk még meg kell várni a 3 hós oltást, szóval leghamarabb július elején tudunk kezdeni. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Linocs jobbulást Fruzsinak. Megnézzem mit ír a homeos könyv? Csak ahhoz kéne még sok fontos nyűgös tünet. ... Na majd felhílak.

Megjöttünk, délre értünk haza, félhullán, merthogy a ksiebbik fiamat is vinnem kellett, de vittem a nagylányt is, nehogy agyoncsapja azt ,aki bökni akarja az anyját... Négyszer szúrtak a mocskok, cska most már jó legyen.

potyka

NEM HISZEM EL!!!CSAK NEM VAGYOK TELJESEN HÜLYE!
A SZERVEZETFEJLESZTÉS KOLLOKVIUMOM 5-ÖS!!!!! LETT. :!: :!: :!: :D :D :D :D

Ezek szerint elfogadta azt amit írtam a 10 pontos feladathoz, igaz nem a kérdésre válaszoltam. Biztos vagyok benne, hogy senki egy értelmes szót oda nem írt, ezért vette figyelembe az okfejtésemet. Nagyon boldog vagyok. Mégiscsak van értelme tanulni.
:D :D :D :D :D :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Juditk!
Nagy Gratula!!!!!!!!!!!!!!!
Én sem értem ezt az 1 kiflit?????????????????
Mondtad nem hogy szopi van?
Ha nem eszel, akkor nem lesz tejcsi, nem?????????

Pepike!
Nagyon sajnálom, pedig én úgy szorítok nektek!
Ilyen nem történhet egy boldog családdal! :cry:

Linocs!
Szegény Fruzska baba!
Remélem minél hamarabb meg fog gyógyulni!
Kép

Kolyok!
Szegény Máté, de legalább túl van rajta!

Beuska!
Nem minden, de jókora a kár! :cry:

Eszterxx!
Nagyon gyönyörű Andris!!!!!!!!!! Mintha kislány lenne!

Kvaszeva!
Nagyon sajnálom! :cry: :cry:
Kitartás!

Bosek!
Tutti jó képek!
Azt akartam kérdezni, hogy írtad, hogy nem eszel kenyeret, így nem kevesebb a tejcsid????

Potyka!
Van valami újság???

Na kivel volt randija Bencének?????????????
Gy.Anita kiscsajszijával!

No Comment:

Kép
Kép
Vendég

Ma a Hungaroringen voltunk (pici Lilla is), mert Feri nyert egy motorozást Talmácsi Gáborral! :D Íme pár fotó a nagy eseményről:
Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mni

Márti!
Nagyon szépek (cukik) a babók!!
Micsoda matrózszerkó. Ebben lehet is hódítani!

Nem érdekelte a dokit a szoptatás, az sem hogy kisfiam van.. :(
Jelenleg mint már írtam nem izgat túlságosan a dolog....
Nem most van a fogyókúra ideje. Eljön az is olyan hamar, hogy csak nézünk. Hihetetlen hogy már lassan 3 hónaposak a kicsik.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Feri, de jó Neked!!!!! De azért be voltál szarva nem???

Márti, nem vettem észre, hogy kevesebb lett a tej, de nekem amúgy sincs sok sajna, csak a fele annak, amennyit eszik...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Linocs
Fruzskának jobbulást, remélem hamar helyrejön!!!!!!!!

Márti
De édesek!

Eszterxx, Bosek
Nagyon szépek a babák! Eszter 8 kg???????????? Tényleg elég cipelni!!!!

Mni
Mit mondjak..., naggyon jók a képek! Gondolom az élmény se volt semmi!!!!!

Pár kép a gyönyörűségemről!!!! :)
Kép
Kép
Kép
Kép Kép

Kép
Kép
tündérmanó27

úgy látom késik egy örát a gépünkön az idő

Kép
Kép
tündérmanó27

Jó Reggelt Anyucik!

Feri!
Azt a mindenit! Nem semmi!
Jó lehetett gondolom az utazás!

Bosek!
Köszi!

Tündérmanó!
Nagyon cuki!!! Micsoda ruha!? Szóval ez lett volna a legényfogó szerkó!
Ja te mit csináltál úgy éjfél magasságában????
Nem tudtál aludni??????
Vendég

Sziasztok!

Márti!
:)
Az lett volna a legényfogó!!!
Képeket akartam kiírni cd-re, de valami nem tetszett a gépnek és elrontott két cd-t is. :( Aztán olvastam, válaszoltam az elmaradt e-mailjeimre és elröpült az idő.

Kép
Kép
tündérmanó27

Valakinek valami ötlete, hogy mit csinálhatnék én szürke marha combból????
Vendég

Sziasztok!

Linocs!
Fruzsi jobban? Miélyen volt az éjszaka, tudott aludni?

Tündérmanó!
Gyönyörű Réka a legényfogó ruhában!Ádám hogy van?

Márti!
Örülök, hogy már jobb a kedved. Bencének tuti lehetett a randi ilyen szép kislánnyal!

Bosek!
Ezt mind tudja a kiscsaj? Szuper, hogy még mindig szopizik is! Tartsatok is ki!

Niki!
Hatalmas élmény lehetett Ferinek. Te felültél volna?

Judit!
Gratulálok az elért eredményeidhez. Érdemes volt tanulni! A másfél kiflit felejtsd el! Majd egyszer együtt belekezdünk valami jó kis fogyóba. Nagyjából azonos súlycsoportban vagyunk. Akkor majd egymást bíztatjuk.

Eszterxx!
Nem semmi Andris méretei! Elhiszem, hogy jó lenne, ha már magától hekyetváltoztatna. Az úszás tuti lehet. Alig várom én is, hogy mehessünk! A 7 óra fejésért le a kalappal elötted. Nekem a kb 7 óra szoptatás csak hosszú, de a fejés még rossz is.

Beuska!
Szuper, hogy ilyen tündér kislányod van. Marci keze hogy van? Végre itt a nyáriszünet, legalább fellélegezhettek egy kicsit. Nyáron vasnnak edzéseitek?

Pepike!
Sok sikert a családi napközi nyitásához!

Éva!
Nagyon sajnálom! Veletek is történik mostanában ez-az!

Pété!
Remélem Livike nem lázasodott be, és jól aludt!

Kölyök!
Máté is kiheverte az oltást?Várod már, hogy hazagyertek? Szokott honvágyad lenni?

Potyka!
Mikor lesz eredmény?

Melinda!
Merre vagy? Rég írtál.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Tegnap esti fürdésről egy kép:

Imádok lebegni!

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!
Köszi!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Micsoda színek! Ebből csak azt tudom leszürni, hogy nagyon jól
indult a napod! :D
Azt hiszem jó lesz a pöri!
Vendég

Pumperka!
Nagyon jó ez a kép!!!!
Nem baj, ha víz megy a fülébe? Én úgy félek, hogy valami baja lesz, ha belemegy! Mert ha nem én is kipróbálom, hogy rendesen belerakom a kádba!
Ádám jól van kop, kop szerencsére. Már nem szedi a gyógyszert, remélem nem jön elő ilyen drasztikusan újra.

RÉka a reggeli evés után egy kicsi véreset bukott és olyan darabos valami volt egy pár benne, mint a széklete. Szerintetek mi lehet?
Szopizott bimbóvédő nélkül, de a cicimen nem látok repedést és véres helyet sem. Most alszik és nem is volt sírós, a kedve is jó volt.
Megijedtem....nem tudom mit tegyek...

Kép
Kép
tündérmanó27

Nagyon édes Zsombi!!!!!!!
Milyen kis pókhasa van neki is!!!!! :lol: :lol: :lol:

Na akkor índítsunk egy kis fürcsis topic-ot! :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Márti
Egyszerre küldtük!!! :)

Nagyon érdeklődő Bence! De ő is fapofát vág, ha gépet lát?

Kép
Kép
tündérmanó27

Tündérmanó!
Ez elég ijjesztően hangzik! Sok vér volt benne????
És milyen darabok?
Szerintem hívd fel a dokitokat!
Vendég

Na a nagy hírt el is felejtettem! Ma megy a párom tesója haza anyósomékhoz, és viszi a párom nagymamáját is Szolnokról. Anyósom be is jelentkezett velük együtt holnapra!!!! HURRRRRRÁ!!!!!! :(
A dédit várjuk már, de a nagyit nem anyirra....tiszta gonosz vagyok....

Kép
Kép
tündérmanó27

Márti
Enyhe piros volt és olyan pici darabok voltak a textilpeluson kb 6-7 db miliméternyi nagyságúak pár fehér és pár sötétbarna. Mindjárt fog enni megint, megvárom aztán lehet hívom a dokit.

Kép
Kép
tündérmanó27

Tündérmanó!

Olyan tűhegynyi a sérülés a bimbón, ők meg olyan erősen szívnak. Egyszer nekem is volt,és tényleg rossz látvány. Nyugi, nincs semmi gond. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Azért hívd az orvost, ő majd megnyugtat.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Tündérmanó!
Na akkor van még egy kis időd lelkileg felkészülni!!!
Egyenlőre az enyémről semmi hír!
Persze csak azért mert nem beszéltünk vele egy hete.
Ha beszélünk, akkor egyből elkezdi a sírást!
Csak az a baj, hogy nem szívből jön neki, hanem érdekből,
hogy jöhessen megint vagy 3 hónapra, és etessem itassam cigit vegyünk neki, meg ruhákat meg ilyenek,
és addig ő megspórol 3-4 havi nyugdíjat!!!!!!!!!!!!!
Na ezt jól kiírtam magamból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: Dühös dühös!!!!!!!!
Vendég

Na megyek odarakom a pörit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tegnap voltam a szemészeten! Nagyon sokat romlott a szemem!
Sajnos erősebbet írtak fel, és állandóan kell hordani.
Nagyon sokat fáj a fejem, most pl már több mint egy hete
fáj folyamatosan!
Na megyek, mert még holnap délre se fő meg a kaja!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: