mi is az a PCO-s?
Évi, nagyon sajnálom a rosszhírt, drukkolok, hogy a műtét jól sikerüljön!!
Linocs, jobbulást Fruzsinak! a hisztisevésnél én is játszottam a cumitrükkött. Cumi lenyugtat majd váltás cumisüvegre
Kölyök! ez komoly, hogy Máté már ekkora!!! ejha. Eszter most ekkora súlyú pedig majd egy hónappal idősebb...
Bosek, hogyhogy állni??? na nem mondod komolyan!!
nagyon tutik a motoros képek
Eszterxx!!! hurráújraitt!!
hova jártok úszni? és hogy tudjátok pont úgy időzíteni, hogy ne kajáláskor, alváskor menjetek? nem kell előre bejelentkezni?
én ezen vacilálok
7 óra fejés, basszus, hogy bírod, nekem még mindig bűntudatom van, hogy feladtam 2 hónap után, de gondolom akkor neked még csurran-cseppen azért....
Pepike! tök jó lenne a családni napközi nekünk is, kár, hogy Fóton lesz!
Ürömön is van de valami fura fityulás család működtetni, mármint minden nő ilyen fekete fityulaszerűséget hord, valami spéci felekezet lehet, nem tudja valaki kik hordanak ilyet.
mármint nem zavar csak érdekes....
Szilvánusz, hovalettél? már nem akarod, hogy lemenjek a rómaira

brühühű. pedig a babaúszást is meg akartam beszélni
Kmanna, biztos nem lesz semmi gond, én még nem is hallottam nagyon hogy valaki belázasodott volna. max egy kis nyűgösség
Potyka, drukkolok! semmi gond nem lesz a cukkorral tuti....
Judit, ha egyszer úgy gondolod, hogy szeretnél más véleményt is meghallgatni szívesen megadom az endokrinológus barátnőm számát, ő szerintem nagyon profi, a Tétényiben rendel
mi találkoztunk tegnap Pétével az Ikeában és mondtam, hogy bemószerolom

Livike teljes nyugiban aludt vagy háromnegyed órát, miközben persze Eszter max felet.
mondta, hogy otthon nem ilyen nyugis... na persze!!!
és lekopogom - képzeljétek az elmúlt napokban Eszter vagy 4-szer is lenyomott egy full cumisüveggel ami 170 gr...csak néztem!!
és egy kisangyal - tegnap este mentem el először barátnőimmel vacsorázni - 9kor léceltem és apjára hagytam az altatást ami pontosan 10 percig tartott majd vígal szunyált reggel n7ig!
tündibündi
olyan fura volt vacsorázni menni. ültem az étteremben és hirtelen nem kellett hazarohannom mint általában.de azért nem volt olyan mint régen... olyan uncsinak érzem magam, hogy valahogy mindig hajlamos vagyok visszakanyarodni a babatémához és és azoknak akiknek nincs gyerekük unalmas lehet egy idő után....
de mit csináljak ha most ekörül forognak a gondolataim....
persze azért jó néha pletyizni is egy kicsit - megnéztem mit hordanak a trendi és sovány emberek, hogyan mennek szórakozni a fiatalok

én kövér vénség....