Sziasztok,
Zetus, Skat, Ildinagyon aranyosak vagytok, hogy kerestetek, és a ti kedvetekért írok is

Csak sok tennivaló volt, és soxor mire oda jutottam volna, hogy írok kicsit már nem bírtam

Olvasni azért szoktam, és nyomon is követem a babák "sorsát"!
Akkor írok rólunk, mert már ezer éve nem...........................
Hála istennek jól vagyunk, betegségek elkerültek(nek)/kopp,kopp/
Esztivel voltunk ismét beiratkozni az oviba, nagyon remélem mostmár bejutunk

Bár így is valószínű nem abba ahova tartozunk, és mellesleg 4 házzal feljebb van, hanem egy messzebbibe, de már azt se bánnám csak had menjen, mert baromira hiányzik neki a gyerektársaság!És persze nekem is kicsit egyszerűbb lenne az életem.Szegényt olyan soxor kell elutasítanom, hogy most nem érek rá, játsszon egyedül

Hát reméljük.Júni végén lesz eredmény!
Hannikám még mindíg picurka, most kb. 5700g körül van, és 65 cm

Már megszoktam, hogy ilyen pici, nekem meg a nagy babák a furcsák.Dokinál minden okés volt vele, majd augusztusba kell menni kontrollra az endokrinológiára.2 éves koráig kell 1/2 évente visszajárni, nézegetik, aztán nemtom!Mindegy dokinéni szerint is minden ok. vele, valószínű genetikailag ütött a család aprajára
Nagyon kis ügyes, pont úgy fejlődik mint annó Eszti.
1/2 évesen mászott már, támasz nélkül ül 8 hós kora óta,szintén február vége óta áll, és már tök gyorsan teper kapaszkodva

de azért, ha gyorsan szeretne utánam jönni, négykézlábra és spuri.Mint a gyík

Iszonyú anyás, örökké rajtam lógna.Csomó mindent mondogat már, mama, baba, tetetete, és egy hete kb. elkezdett halandzsázni is.Olyan cuki a kis hangja, így hogy dumál

Eszünk is már elég sok mindent.Én mondjuk még azért kivárom az egy évet, tehát még bébikajákat nyomunk.Szereti nagyon a főziket, a husit, halat, gyümiket.Jó evő, és tök sokat is eszegetünk.Cici is van még mindíg, de már csak hajnalban, mikor kel, és reggel

Este is adnék, de a tejpéppel úgy jóllakik az már nem fér bele
Esztivel is olyan klasszul elvannak, nagyon szeretik egymást, jó így nézni őket ahogy játszanak.Most raktuk őket egy szobába, és eddig tök jó.Alvás is van rendesen.Éjszakákat is már vagy 2 hónapja úgy alusszuk át, hogy reggel 5,-1/2,6 körül kel először.Akkor cici, és még kb.1/2 8,8-ig visszarakom aludni
Hogy itt a jóidő nagyon sokat vagyunk kint, hintázik, már homokozni is próbál, bár ott résen kell lenni azért, és imád mászkálni a kertbe négykézláb
Megvolt a keresztelő is, nagyon szép volt a kis hófehér ruciba, mint egy kis mennyasszony

Tök jól viselte, és utána a családi buli is jól sikerült!
Rakok képeket is egy párat csak ezt elküldöm