A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júniusi babák

Ildi!
A Régióban vettük, de lehet kapta Fischer Pricetet is!

Kép itt még beteg Rozi baba

Bea

Kép[/url]
június

Sziasztok!

Junius! Rozi nagyon ügyes már és jobbulást!!

Ildi! Gratula a diétához én is el akarom kezdeni mert szeptemberig le kéne adnom kb annit ahol most tarttasz.

Figyelmetekbe ajánlom ezt az oldalt : http://www.arzuhanas.com

Kép
bóbita3

junius:
Aranyos ezen a kepen Rozi! Annyira megtetszett, hogy a keresztelore kertunk is Timinek ilyen jarassegitot :lol:

Zetus, fronell:
Akkor hetfon, hol es mikor lenne jo nektek?
Mi most nagyon atallunk a delelott nem alvasra :( Ma sem aludt, most is porog meg... Nem tudom mikor tudom lerakni. :roll: Szoval nekunk jo a delelott, amugy esetleg aludni fog Timi :roll:

Van akinel mar szinten csak 1x alszik a gyerkoc?

szonibaba:
Ez a mellettem alvos dolog nalunk is igy van. Ma ejjel megprobaltam maskeppen, de nem ment, a vegen 2 orat fent volt, mert annyira felebredt az en kiserletezgeteseimbe. Probaltam az agyaban altatni, nem jott be. :roll:
Annyira nem akarnam magam melle szoktatni, most is visszatettem a kisagyba miutan elaludt, de mar surun elofordul, hogy delutan is elalszunk egymas mellett siman 2-3 orat. :roll: Persze, igy, hogy delelott nem alszik.

Kialakitottunk bababiztos ovezetet a lakasban, mert a jarokaban mar nem annyira szeret ellenni. igy most nagyon elvezi a kb 3-4x nagyobb teret :P
Meg van a 4. fogacska. Annyira elesen tud harapni vele, hogy mar a rizst is siman megeszi, nem kell vele semmit csinalni. Kezdi o is azt enni, amit mi. Nekem igy kenyelmes, viszont kevesbe tudom megitelni, hogy eleget eszik e vagy mennyit adjak neki mibol. Azert a bebietelek ilyen szempontbol konnyebbek.
Most mar 3 x eszik, plusz elalvas elott tejpepet kap es meg 2-3x szopizik is. A napkozbeni szopirol kezdem leszoktatni, igy marad a hajnali es az esti.
Ti hogy alltok szopi ugyben???

baratodildi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 18:51-kor.
Vendég

Nekem le kell mondanom a holnapi talit, mert Timi mara teljesen betaknyosodott ferjecskemmel egyutt, akinek a torka faj es hoemelkedese is van. Eddig meg nem sikerult Timinek lazat merni, mert nem hagyja (ezt is elfelejtette legutobb ota :( ), de szerintem hoemelkedese is lehet, bar nurofent adok neki a kozerzete miatt. Igy hisztis kicsit, de nagyjabol jol turi. Csak egyre jobban folyik az orra es surun kell neki leszivni, amit most abszolut nem tur jol, mar elfelejtette a legutobbi betegseget, amikor mar rohogve nezett farkasszemet az orrszivoval. :wink: :( Pont jokor sikerult osszeszednie valamit, amikor vasarnap keresztelo. Persze sosincs jokor... Na mindegy, nem valogathatunk, remelem addig mar jobban lesz. :(

Fronell, Zetus bocsanat! :cry: :oops: Talalkozzatok azert legalabb Ti! Remelem nem lesz holnap is ilyen vacak ido, mint ma. Anyukamek lementek a tanyankra es meg jegeso is esett. :shock:

baratodildi

Majdnem elfelejtettem. :oops:

Eljenek a 11 honapos babaink! Alma pont ma :lol:

baratodildi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 18:52-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 18:52-kor.
Vendég

Rozinak is csak 2 fogacskája van (januártól) :lol: A sapi véletlen volt, általában kötőset használunk. A Brendonban vettem jót!

Bea

Kép[/url]
június

Sziasztok :)

Lóhalálában írok :oops:

Szintén Boldog Mindent Minden Hófordulósunknak :D

Naéspersze gratu az újdonságokhoz is :)

Timinek mielőbbi gyógyulást :(

Hm, úgy tűnik akkor mi vezetjük a sort fogügyileg...8 foggal harapjuk a világot, és jönnek az újabbak :)

Szopi: Hunci már bő két hónapja csak elalváshoz használja a cicit; persze a cumózás miatt van még benne némi tejcsi, de komoly tételt nem jelent.

Ingyenes pneumo-oltás szeptembertől: sajna úgy tűnik kamu az egész; az orvosok nem is tudnak róla :? A híradásokon kívül, ugye :mrgreen: Valszeg politikai (mellé)fogás volt elhinteni a dolgot. Úgyhogy júniusban mégiscsak oltatunk...

Sapi: mi is megkötőset használunk, mert akárcsak Alma, Annaluca is lekapja a fejéről :lol: Most megkötős kalapot használunk (Brendonos, mint Beáéké :) ), jó nagy karimája van, fajinul árnyékolja a szemét.

Rólunk: a héten megvettük az első kisszandinkat, nem akartam már ilyen melegben cipőbe bújtatni a lábát :)
Bejárja már az egész lakást, két tabu van: a fürdő és a mosogató alatti szemetes :D Pár napja kezdett el támaszkodás nélkül állva egyensúlyozni...de még csak az ágyunkon, mert ott viszonylag puhára huppan vissza :lol:

Csináltam új albumot, de odáig még nem jutottam el, hogy újabb képeket tegyek fel :oops: Kissé rohanósak vagyunk; vagy szüleimnél vagyunk, vagy bárhol máshol :lol: Najó, azért itthon is sokat, de azt igyekszünk kiélvezni :)

Hétfői tali milyen volt? Képek?? :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Kedves Anyukák!

Penny reklámfilmbe 3-12 hónapos kislányt keresünk.
Ez már egy meglévő sorozat,aminek újabb 5 filmjét kellene elkészítenünk.Még nem tudjuk,hogy a kiválasztott babab hány filmben szerepelne.Lehet,hogy 1,de lehet, hogy több.
Kibővül a már jól ismert család egy kislánnyal,mert az előző 5 filmben,kismama volt az anyuka.
Érdeklődni lehet telefonon: 70/318 3774 Vedres Andi

A válogatás időpontja: 2008. május 23. 10-12 óráig.
Helye: III. Hajógyári sziget 307. Spot Casting.
A forgatás tervezett időpontja? 2008. május 24-25.(szombat-vasárnap, maximum 4 órás elfoglaltság Bp-en a X. kerületben)

Szeretettel várunk Benneteket.
Elnézést a "zavarásért".
üdv.: v. andi
vedresandi

Sziasztok!!!

Ildi: hogy van Timi? remelem mar nem beteg... Bercel most kezdett el kohogni, es eleteben eloszor berekedt... szegeny kis bogaram... de mi Oliverrel nagyon birjuk, tok szexi kis hangja van igy! :lol:

Sajnalom hogy nem jott ossze a tali, de jo, hogy irtatok ide, mert ahogy Fronell irta, tenyleg megneztem ejjel amikor hazaertunk, es igy tudtam tervezni a hetfonket - pihiztunk egesz nap... :) Majdnem ejfel volt mire hazaertunk, jol elfaradtunk...

Judit: megneztem az uj albumokat, vagyis a baba-talisat, aranyos!!! :)
aktivizald magad szepen, es rakj fel meeeeeeeg sok kepet!!

Es mindenki rakjon fel ide is kepet, olyan regen lattam mar pl Marcirol, meg Almarol is kepet... a Garda-tavas-kepeket is csak vaaaaaaaaarom, vaaaarom... :)

Bercel nagyo akaratos lett az elmult par napban nagyon nehez vele, nem lehet etetni, mert egyedul akar enni, stb. Nagyon faraszto vele... na de csak tuljutunk ezen is... :)

Bobita: hogy van Liza? Minden okes? rola is kerek keeeepet meg a nagylanyodrol is, ha nem banja... :)

zetus8

Sziasztok!

Ildi! Remélem Timi már meggyógyult...keresztelő milyen volt?

Zetus! Nálunk is minden jobban érdekli evés közben és már nagyon akar kanalazni de olyan disznóóolat csinál hogy nem engedem...majd nyáron a melegben mikor mátr fürcsizni is lehet kenheti magát.

Tegnap voltunk 1 évesek...nagyon édi volt a tortával!!!!!!
Ja és már mindent ehetünk epren és málnán kivül. Ezért tegnap nokedli volt pörkölttel egy kicsit pürésitve..hát megette, meg már a darabosat is megeszi..mivel van 4 fogacskánk!!!! csak az még lassan megy.

Majd rakok fel fotókat... amugy jól vagyunk 73 cm és 7200 gr...olyan furcsa hogy ő még csak kúszik és még ülésben is elfárad de ami késik nem múlik.

Ugy hallom a héten befűtenek..mindenkinek szép hetet kivánok!!!!

Kép
bóbita3

KEDVES LIZA! BOLDOG, BOLDOG, BOLDOG SZULETESNAPOT, KIVANJUK HOGY LEGYEN MEG, SOK ILYEN SZEP NAPOD! :)
Bobita, orulok hogy jol vagytok, Bercel is nagyon sokaig kuszott, aztan egyik naprol a masikra hirtelen kezdett el maszni, tobb vele egyidos gyerek akkor mar alldogalt, amikor o meg "csak" kuszott. Liza szepen fejlodik az o kis tempojaban! Majdnem azt irtam, hogy Bercelnek is 4 foga van, de aztan rajottem hogy nemis!! Ma reggel attort felul jobboldalt az otodik!! Szegeny, nagyon megviselte ez a fogacska, mar egy hete csak ugy dolt belole a nyal, pedig ra ez eddig nem volt jellemzo fogzaskor... :)
Most itt ul mellettem az etetojeben, es kenyeret eszik sajttal. Nagyon cuki. Kis katonakat csinaltam neki. :)

Szegenykem beteg egyebkent, nagyon kohog, meg be van rekedve (eleteben eloszor rekedt, kis bogarkam... :(
Pedig ma akartam levinni eleteben eloszor homokozni... lehet hogy elhalasztom...

Ildi: tenyleg, milyen volt a keresztelo???????????? Kepek?????

Szoni: merre jarsz? vizsgazol ezerrel?

zetus8

[size=18]Liza ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG születésnapodon![/size] Kérünk képeket!

Rozinak felül egyszerre 3 foga bújt ki!

Bea

Kép[/url]
június

Liza!!! Boldog szülinapot!!! Annyira hihetetlen, hogy eljönnek az első szülinapok, pedig meg nem is volt régen, amikor a szüles miatt izgultunk...

Majd jövök kepekkel, de nálunk még minden tiszta káosz a vasárnapi keresztelő miatt :oops:

szonibaba:
Usziról van hir? Hogy mennek a vizsgak???

Zetus:
Most mar raerunk talizni. :lol: Bercelnek javulast!

fronell:
Nalunk is 5 fog van, de a 6. nagyon bujik mar, ejjel sirdogal miatta, nappal meg nyugos Timi.
A topik dagi cimert viszont hajtunk, mert mar 10250 g volt a legutobbi meresnel Timi... :roll:

junius:
Timi imadja a jarassegitot, amit vasarnap kapott :) Ez olyan, ami kismotor es jarassegito egyben.

balwin:
Kisszandi edes lehet, kepet rola! Hanyas meretu?

Sapi:
Nalunk megkoto, nem megkoto, attol fugg a sapka helyzet, hogy eppen milyen a kedve. Altalaban kis kendot kotok ra, azt szereti a legjobban. A keresztelon megkotos sapi volt, de nem maradt a fejen.

baratodildi

Kép
Kép
Eddig csak ezeket kaptuk képnek, mi persze nem fotóztunk. :(

Itt pedig az unokanővérével fürdik:

Kép

baratodildi

Bóbita, Lizát Isten Éltesse nagyon SOKÁÁÁ!!! Kép

Ildi,Szépek voltatok a keresztelőn :)
manóci

Ildi, Ildi, ENGEM kellett volna elhivni, hogy fotozzak... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Manoci: Ugy orulok, amikor csak par sor erejeig is, de legalabb jossz! 8) Egyebkent en szoktalak olvasni a nyari topicban, multkor tok jok voltak a Tropicariumos kepek!

zetus8

zetus:
Hat nem lett volna bor az arcocskamon ezert teged farasztani :wink:

szonibaba:
Vizsgak???

Manoci:
Koszi szepen, nem volt egyszeru menet ruhat talalni... :roll:

baratodildi

Sziasztok!

Képzeljétek el egy hét alatt annyit fejlődött Lizuka... egyedül felült aztán rá két napjára felállt és már lépeget a járókában :lol:

Nagyon kell rá figyelnem mer először nem kapaszkodott csak addig mig felhúzta magát de már egyre ügyesebb.
Köszönjük a szülinapi kivánságokat...nem is tudom hirtelen ki lesz a következő???

Most jön a rossz hir: és ugye a férfiakról van szó...sajna még nem találkoztam kivételell.

Drága páromnak terhességem alatt és ki tudja meddig viszonya volt egy 23 éves csajjal és ez most derült ki ráadásul az iwiwen bukott le.
Jó ár szaftos oda -vissza üzenetbe sikerült beletrafálnom,hát gusztustalannak tartom hogy mire családot akartunk ilyen történik.
Nehezen emésztem a dolgokat és nem tudom hogy viselkedjem.
Most ézrem ugy hogy hiányzik a régi életem...barátnők bulik társaság.... ja és állitja drága uram hogy engem szeret mi lenne vele nélkülem hát nem lenne kaja és nem lenne kimosva a szaros gatyája...hát ennyi..

Mindenkinek szép napot!!!!!!

Kép
bóbita3

Jaj Bobita, annyira sajnalom ami tortent... ilyenkor nem nagyon lehet okosat mondani... :roll: Ne haragudj, de en olyan merges lettem a parodra!!! :twisted: :twisted: Nalam erre nincs bocsanat... sok ilyen ferfi van, aki vagy megijed a felelossegtol, ami egy gyerekkel jar, vagy nem tudom miert, tobb esetet hallottam mostanaban, de szamomra ez felfoghatatlan... :( Es akkor elvarjak, hogy a no csak turjon, mert a ferfit hajtja a "vadaoszton", meg ilyenek, hat en ebben nem hiszek... :( Egy ferfi igenis tartson ki a parja mellett joban rosszban, es ahelyett,hogy konnyu kis flortoket keres, inkabb foglalkozzon a saajt kapcsolatukkal, azt epitse...Nem tudom mi a terved vele, gondolom jar most az agyad ezerrel... :(

Annak viszont ugy orultem, hogy Liza ilyen kis ugyes!! :) Latod, nem kellett volna annyit aggodnod, csinal o mindent szepen a maga idejeben, ahogy neki jo... Ez egy "into jel" lehet szamodra a tovabbiakban is, hogy ne turelmetlenkedj, ugyes, okos, aranyos kislanyod van! :)

zetus8

Bóbita!
Tudod ha nem rólad lenne szó én kapásból azt mondanám, hog nem vetted észre az egészet, vagy egy kapcsolat megromlásáhot 2 ember kell!
DE! Most igenis azt mondom,hogy írtó gusztustalan amit csinált (csinál??) a férjed tekintve azt, hogy Liza milyen beteg volt és még most sem teljesen egészséges. Amíg te halálra aggódtad magad, addog úgy látszik ő jól szórakozott. Fúj!

De ami a lényeg, hogy Liza már álldogál és hamarosan mindent fog csinálni. Ő a legfontosabb!

Bea

Kép[/url]
június

Bobita:
Nagyon orulok, hogy Liza ilyen kis ugyes!!! Biztosan mindent szuperul fog csinalni, szerencse, hogy ilyen jol alakulnak vele a dolgok.
A ferjedhez meg nem is tudom mit mondjak. Egyszeruen le vagyok dobbenve, amikor a ferfiak ilyen mocskok. Nagyon sajnalom, hogy veled tortenik mindez. Nem tudom en hogyan reagalnek, mert volt nekem is az elmult honapokban ketszer almomban ilyen almom, hogy megcsalnak. Hat elegge megrazo, utana napokig nem tudott kimenni a fejembol, pedig az csak alom volt. Nem tudom mit mondjak, de nagyon remelem, hogy ki tudod magadbol a feszultseget valahogyan adni, met nehez lehet ezt egyedul feldolgozni. Itt biztosan meghallgatunk evvel kapcsolatban is.

Szonibaba:
Meg mindig vizsgazol?

Zetus:
A Te vizsgad?

Nalunk megvolt az elso igazi nagy betegseg. Az a kis natha eppen arra volt (meg mindig picit taknyos) eleg, hogy Timi benyeljen valami hasmenos virust vagy bacit. Vasarnap ejjelre mar majdnem 40 fokos laza volt, aztan kupok es szirupok, meg hutofurdok hatasara le tudtuk vinni 38,5 es 39 koze. Innen egy napig nem mozdult. Iszonyu erzes volt, amikor szegeny gyerek priznicben es hutofurdoben es megsem megy lejjebb a laza. :( Szerencsere mara mar a regi onmaga, mert tegnapra elmult a laz, ahogy jott, mara a fosizas is sokkal jobb es az etvagya is lassan a regi. Szoval ezen is tul vagyunk.
A mi dokinenink sajnos hetfon nem tudott kijonni es be kellett vinni a laza ellenere a rendelobe egy vadidegen dokihoz. Hat 1 orat vartunk mire sorra kerultunk, aztan tovabbi 1 ora 15 perc utan szabadultunk, mert irdatlanul lassan sikerult nekunk 3 receptet nyomtatniuk. Timi kozeben persze alig ivott, a laza meg csak felfele ment... Szoval borzalom volt.
:evil: :evil: :evil: :evil:

baratodildi

Ildi: orulok hogy mar jobban van Timike, szegenykem milyen kis bagyadt lehetett lazasan... :(

Vizsgak... nekem mar csak 2 volt, az egyik gazdasag es tarsadalom, 5-os lett, a masik logika, 4-es lett (hihetetlen nagy szerencsevel, mert a gazdasagra tanultam sokat es minden tudtam, irtam 6 oldalt 4 kerdesre, de a logikara SEMMIT nem tanultam, es nem is tudtam, meg nem is ertettem, de pont egy olya lany melle ultem le, aki mar UV-zni volt belole, es megjegyezte a kerdeseket, kikereste a valaszokat, es remenykedett, hogy a tanar lusta volt, es nem irt uj tesztlapot. en elkertem tole a valaszokat, es a vizsga elott 2 perccel bemagoltam oket. Hat hihetetlen nagy szerencsem volt: lusta volt a tanar... :):):):):):) De ez egy altalanosan kotelezo targy volt, nem is ertem bolcseszkaron minek logika, na mindegy... utolso vizsgam volt az egyetemen... :):):) Most mar "csak" allamvizsga novemberben, meg be kell fejeznem a szakdolim. Meg nyelvvizsgazni szeptemberben lengyelbol. Huh igy leirva nem is olyan keves ez, de azert most meg orulok, hogy a vizsgakon tulvagyok :)

zetus8

Sziasztok :)

Bóbita, utólag is Nagyon Boldog Első Születésnapot Lizának!

Kép

Tudom, hogy most kisebb gondod is nagyobb, de hol vannak az ígért szülinapos fotók? :wink: Örömmel olvasom, hogy milyen szépen fejlődik a lányka :D
A férjeddel kapcsolatban osztom a többiek véleményét: ebben a szituban pofátlan eljárás volt, amit művelt. És még ezek után ki meri jelenteni, hogy téged szeret :shock: Szeretett volna akkor, amikor másba mártogatta a ... namindegy.
Nehéz döntések előtt állsz, és csak azt tudom kívánni, hogy jól dönts! Jó alatt értem azt, hogy ami jó neked és a gyerekeknek.

Ildi, szépek voltatok a keresztelőn :D Timi jól megnőtt :shock: :lol: Jobban van már szegényke? :(

Zetus, gratulálok a sikeres vizsgáidhoz!

Június, veletek mi újság?

Fronell??

Rakok pár képet, legalább ezzel teljen az oldal :wink:

A szandi (ami élőben nem ilyen setét :) ; fehér színű)
Kép

Apa basszusgitárjait babrálva
Kép

Elegánsan betámaszkodva
Kép

Judas Priest-es pólóban
Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

balwin:
Nagyon edes ez az utolso moslygos kep! Anna Luca nagyon megnott!!! Lehet csak azert tunik igy fel, mert regen lattam rola kepet. :roll:

Zetus:
Hala egnek meggyogyult Timi! :D A laz iszonyat volt, de a fosi es a hanyas is. Remelem ilyen jellegu bajai mar csak akkor lesznek, ha kicsit nagyobb lesz. :roll: :oops:
Mar lassan egy hete alig voltunk levegon vele, de holnaptol bepotoljuk. Kedden megyunk Balcsira, de penteken visszajovunk, remelem a mainal jobb idonk lesz. :)
Vizsgakhoz gratulalok!!! Nekem meg vegre ossze kene mar szedni magam, hogy valami tanulasi lehetoseg utan nezzek, kulonben lecsuszok mindenrol ősztől... :oops:

szonibaba:
Meg mindig nem tudom mi van a vizsgaiddal :lol:

skat:
Meg mindig fontolgatod, hogy szopi tanacsado legyel... Csak azert kerdezem, mert nalam Timi megmagyarazhatatlan dolgokat muvel. Pl. harap... Mar 2x majdnem abba is hagytam a szopiztatasi kiserletet miatta. eloszor 4-5 napig csinalta, legutobb csak 1,5 napig.
Mondjuk mar olyan nagyon sok tejcim nincsen, meg zamugy is 1 eves koraig terveztem a szopiztatast, vagyis mindjart itt az 1 eves kor. :lol: Megis rettenetesen megijedtem tole eloszor. Gondoltam a fogara. :roll:

fronell:
Hat a betegseg miatt a forumdagi cimet egy ideig meg tartogathatjatok. :( Nem tudom mennyi lehet most Timi sulya, de tuti fogyott az elmult heten. Kedden megyunk mereckedni, de nem szamitok suly novekedesre ebben a honapban.

bobita:
Hogy vagy?

Ti mit veszetek szulinapra a gyerkocoknek? Milyen torta lesz?

baratodildi

Sziasztok,

Zetus, Skat, Ildinagyon aranyosak vagytok, hogy kerestetek, és a ti kedvetekért írok is :wink: Csak sok tennivaló volt, és soxor mire oda jutottam volna, hogy írok kicsit már nem bírtam :oops: Olvasni azért szoktam, és nyomon is követem a babák "sorsát"!

Akkor írok rólunk, mert már ezer éve nem........................... :oops: :(

Hála istennek jól vagyunk, betegségek elkerültek(nek)/kopp,kopp/
Esztivel voltunk ismét beiratkozni az oviba, nagyon remélem mostmár bejutunk :evil: Bár így is valószínű nem abba ahova tartozunk, és mellesleg 4 házzal feljebb van, hanem egy messzebbibe, de már azt se bánnám csak had menjen, mert baromira hiányzik neki a gyerektársaság!És persze nekem is kicsit egyszerűbb lenne az életem.Szegényt olyan soxor kell elutasítanom, hogy most nem érek rá, játsszon egyedül :( Hát reméljük.Júni végén lesz eredmény!
Hannikám még mindíg picurka, most kb. 5700g körül van, és 65 cm :lol: Már megszoktam, hogy ilyen pici, nekem meg a nagy babák a furcsák.Dokinál minden okés volt vele, majd augusztusba kell menni kontrollra az endokrinológiára.2 éves koráig kell 1/2 évente visszajárni, nézegetik, aztán nemtom!Mindegy dokinéni szerint is minden ok. vele, valószínű genetikailag ütött a család aprajára :lol:
Nagyon kis ügyes, pont úgy fejlődik mint annó Eszti.
1/2 évesen mászott már, támasz nélkül ül 8 hós kora óta,szintén február vége óta áll, és már tök gyorsan teper kapaszkodva :wink: de azért, ha gyorsan szeretne utánam jönni, négykézlábra és spuri.Mint a gyík :lol: Iszonyú anyás, örökké rajtam lógna.Csomó mindent mondogat már, mama, baba, tetetete, és egy hete kb. elkezdett halandzsázni is.Olyan cuki a kis hangja, így hogy dumál :lol: Eszünk is már elég sok mindent.Én mondjuk még azért kivárom az egy évet, tehát még bébikajákat nyomunk.Szereti nagyon a főziket, a husit, halat, gyümiket.Jó evő, és tök sokat is eszegetünk.Cici is van még mindíg, de már csak hajnalban, mikor kel, és reggel :) Este is adnék, de a tejpéppel úgy jóllakik az már nem fér bele :P
Esztivel is olyan klasszul elvannak, nagyon szeretik egymást, jó így nézni őket ahogy játszanak.Most raktuk őket egy szobába, és eddig tök jó.Alvás is van rendesen.Éjszakákat is már vagy 2 hónapja úgy alusszuk át, hogy reggel 5,-1/2,6 körül kel először.Akkor cici, és még kb.1/2 8,8-ig visszarakom aludni :)
Hogy itt a jóidő nagyon sokat vagyunk kint, hintázik, már homokozni is próbál, bár ott résen kell lenni azért, és imád mászkálni a kertbe négykézláb :lol:
Megvolt a keresztelő is, nagyon szép volt a kis hófehér ruciba, mint egy kis mennyasszony :) Tök jól viselte, és utána a családi buli is jól sikerült! :)
Rakok képeket is egy párat csak ezt elküldöm
manóci

Elfelejtettem még az előbb, hogy még csak 1 fogunk van, és az is 3 hete jött ki, pont a keresztelő napján :P

És akkor a képek :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Na, egyenlőre ennyi, mert én töltöm meg az oldalt :)

Mindenkinek minden jót, babáknak sok puszi :)
manóci

Manoci: jaj de jo hogy jottel!!! :):):):) Es tok jo hogy leirtad mi van veletek!! :)
Hanna annyira edes a nagy szemeivel, megzabalom! :) Tenyleg nagyon szep volt a keresztelon! Eszti meg mar milyen nagy! Sokat nott! Olyan csini nagylanyos lett! Remelem sikerul bejutni az oviba, majd irj mindenkepp ha van "eredmeny"!! Ja, es nem utolsosorban: TE is jol neztel ki a keresztelon!! :)
Bercelnek is viszonylag keson, 8 honaposan jott ki az elos foga, de azota mar 5 van, szoval Hannanak is szepen sorban jon majd a tobbi!
Jo hogy irtad a halat, azt en meg nem is adtam, lehet hogy be kene vezetni... Sajnos a vedono nem jar regota felenk, tanacsadason is regen voltunk, ha akarok idopontot kerni, kb, masfel honap mulvara adnak... vmikor kertem, aztan akkor pont beteg lett Bercel, azota nem kertem ujat...:roll: lehet azert el kene menni igy lassan egy evesen...

Ildi: en nem vettem nagy dolgokat Bercelnek, mert a rokonoktol ugyis egy csomo mindent kap... tolunk 2 konyvet, gyerek-gyurmat, kartyat, meg egy fefujhatos allatot kap, amivel majd mehet a Balcsira! :) (nem raulos, hanem kezben foghatos). Anyukamektol bicikliulest kertem, mert nagy vagyam/tervem, hogy eljarok vele biciklizni itt Bekason. Szerintem imadna, en meg mozognek vegre... :oops: Anyosomtol gumis-pantos-allithato napszemuveget kertem, hiaba van simlederes sapija, zavarja a nap, hunyorog allandoan... rajtam is mindig napszemuveg van, es mivel mindig utanoz, szerintem nem zavarna (amikor kiprobaltam, "turte" egy darabig) Ja, egyebkent nem vagyok en ilyen zsarnok, hogy megmondom mindenkinek mit hozzon szulinapra, csak ok kerdeztek... :):) Szoval egyenlore ezek a tuti ajandekok... :) Szerintem ami meg jo otlet, az a sator, amiben elbujhat jatszani, erosen gondolkozom rajta, ami visszatart picit, az a helyhiany... :roll: De lattam olyat vhol, amit tok picire ossze lehet csukni... Ja, meg majd ha talalok, veszek neki fozo-cuccokat, mert IMAD FOZNI, allandoan "foz", van egy kis fakanala, le nem rakna a kezebol, allandoan azzal kavargat... szoval szerintem kap kislabost meg ilyeneket.... :) Bar nem hiszem hogy lesz idom ezugyben korbenezni :( Szoval szerintem ez ilyen spontan ajandek lesz majd kesobb.

A tortajaval viszot mar egy hete kiserletezek, hogy olyan legyen amibol o is tud enni (tej, tojas mentes), mar egesz jol haladok! :)

Orulok hogy meggyogyult Timi, ugy sajnaltam!

Judit: Annaluca tok vagany kiscsaj!! :):):):) Szep szandija van, tetszik! :) Bercel ugy lattam tegnap kinotte a 18-as szandijat, ugyhogy vennunk kell neki... cipoje van egy csomo (orokoltuk - tok jo allapotban es minosegben siesta, meg nike cipoket - remelem pont oszre lesznek jok, mert 19-21-esek) de szandija nincs, aztan megiscsak nyar van... :)

zetus8

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődéseket. Ne haragudjatok, hogy így eltűntem (szokás szerint). Most is csak fél szemmel olvastam, annyi gyűlt össze. Marci itt alszik az ölemben, így félkézzel nem sokra számíthattok tőlem...

Manó!
Lányok nagyon édesek. Drukkolok az ovihoz!

Bóbi!
Szegény...de nem akarlak lázítani, ezért inkább csak annyit írok, hogy tényleg úgy dönts, ahogy te látod jónak, ilyen helyzetben úgysem lehet okosat tanácsolni.

Ildi!
Örülök, hogy Timus meggyógyult. Keresztelőn is túl vagytok. Jó nektek. Nálunk Peti nem engedi.

Etus, Ildi!
Arra gondoltam, hogy ilyen nyári meleg napokon nincs-e kedvetek uszi helyet inkább strandon úsztatni a kis ebihalakat? Dagály v. Római? 1200-1500 körül van a jegy, a Manóknak nem kell belépő.

Vizsgákon sikeresen túl vagyok, hálégnek.
Viszont Marcinak sajnos péntek óta torokgyulladása van, ami az első napokban nagyon megviselte, ma már kicsit jobb a helyzet, de az éjszakák elég fárasztóak.

Most megyek, de megpróbálok sűrűbben jönni és olvasni.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Örülök, hogy kicsit fellendültünk, jó hallani rólatok!

Mi is készülődünk az első szülinapra. Rozi kapaszkodás nélkül feláll és pár másodpercig ácsorog!

Judit, Rozinak is mefvan az első szandija! Annalucáé is Linea? A képből úgy veszem ki!

Manóci, jó volt olvasni a soraidat és igazi királylányos Hanna! Eszti is nagyon szépkislány!

Mi csak a szandit vettük a szülinapjára. Majd meglátom miket kap és legfeljebb veszek neki még egy két dolgot, amit kigondoltam. Szerintem így is bőség zavara lesz uh. lehet csak később veszek inkább neki valamit.

Bea

Kép[/url]
június

Szoni: Marcinak jobbulast!!!!!!!!!!!
Gratula a vizsgaidohoz, ugyike vagy! :))
En benne vagyok a strandolasba, mar hetek ota el akarok menni, csak egyedul azert meg nem mernek kimenni... majd talan egy kozos strandolas utan... :):):)

zetus8

Etus!
Köszi :)
Közös alatt Olivérrel érted? Én amint meggyógyul Marci, tűzök ki vele. Sztem ilyen melegben nem érdemes usziba menni. Meg anyagilag is ésszerűbb.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 18:54-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 18:54-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 18:55-kor.
Vendég

Szoni: A KOZOS dtrandolast ugy ertettem hogy VELETEK teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :):):):):)
Habar mindenkepp csak jovo heten tudunk menni, ugyanis tegnap ota ismet "nagylany" lettem... :shock: Nagggyon durva, azert nem bantam ezt az evet hogy kimaradt...hehhe... erdekes, mert hetfon volt eloszor, hogy nem szopizott Bercel, szerdan meg mar menstrualtam... fura... pedig egy ideje mar csak reggel-este, es akkor is csak par percet szopizott. Na mindegy, szoval jovo heten mar mehetunk ha Marci is meggyogyul!!

Fronell: de jo hogy jottel! Es mivel ilyen hosszan irtal, megbocsajtom, hogy MEGINT nem raktal fel kepeket arrol amikor anno a Garda-tonal voltatok... 8) :lol: Na jo, meg azert, mert ilyen cuki kepeket hoztal Almarol! Annyira eedes, nagyon hasonlit szerintem magara mar az ujszulottkori kepen is! (ez milyen hulye mondat... :oops: de ertitek, nem? vkit nem ismernek fel az ujszulottkori kepe alapjan... :oops: )
Benne vagyok egy "szarazfoldi" taliban is termeszetesen!
:wink: De tenyleg, Bercel nagyon odavan a gyerekekert! Csak ki kene talalni hogy hova menjunk, ahol nem gaz ha 40 fok van... vagy meg koran vagy keson kene menni... vagy?????? Otleteket kerek!! :) Aztan ha nincs mas, mi szivesen megyunk napkozben is barhova, Bercel vegulis egesz jol elvan akkor is, ha a nagy melegben megyunk vhova, csak en feltem hogy napszurast kap. :roll:
Etetes... hat sajnos nincs otletem, mi epp most jutottunk tul egy "evesi-valsagon" :) Szerintem az volt az egy szerencsem, hogy Bercel imad enni, es ezert inkabb "tur". :) Mondjuk tok erdekes, hogy mindig a kaja 3/4-et eszi meg, amikor elkezd nyugoskodni... de ha akkor a kezebe adok vmit, akkor megeszi a maradekot is, csak gyorsan kell lapatolnom a szajaba :) Nalatok mondjuk abbol a szempontbol mas a helyzet, hogy Alma a "bezartsag" ellen harcol... :roll:

zetus8

Sziasztok!

Na, Marci alszik, megpróbálok gyorsan írni.
Szerencsére már tök jól van, igaz gyógyszert kellett cserélnünk, mert amit először kapott, attól teljesen kiütéses lett: arca, háta, mellkasa. Nagyon durván nézett ki, mint vmi himlős. De kopp-kopp a Fenistil segített.

Jövő héten nekünk szerdától bmelyik nap jó, ha az idő is engedni, akár vízi, akár szárazföldi lesz a progi. Ill. hétfőn nincs ovi, úgyhogy akkor Szonjival tudnék menni bhova.

Etus!
Jó neked, hogy volt egy szuper éved. Nekem már 6 hét után megjött, de ezt már írtam korábban. Nagyon nem viselt meg, mert Szonjival is uígy volt.

Fronell!
Köszi a köszöntést előre is, bár a sorrendet kicsit elrontottad, mert Marci előbb született, mint Timike :)
Etetőszékes témát én úgy védem ki, hogy nem is teszem bele, csak ritkán. Egyébként Marcit is kötözgetni kell, mert szintén tekereg, majd feláll. Ő is próbálgatja már a kéz nélküli vagány álldogálást. Olyankor olyan cuki, hangsan kacag és várja, hogy örömködjünk neki, hogy milyen ügyes.
Alma nagyon drága és tányleg hasonlít önmagára :)
Mikor jön a kistesó, mert nem értettem igazán :oops:

Cipő és szandi vásárláson mi is túl vagyunk már rég, csak mivel Szonjink is van, ezt már nem is tartottam olyan nagy kalandnak, bocsánat.

Emlékszem, amikor Szonjinak készültünk az első szülinapjára, akkor Ausztriába mentünk vásárolni, csomó minden szép dolgot kapott. Szegény Marcikámnak meg egyelőre még csak egy kalapálos FP játékot vettem.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Az ilyen volt, ilyen lett jó ötlet, majd én is keresek képeket, de addig is...

Marci fogat mos:
Kép

Marci üldögél:
Kép

Szonji a néptáncbemutatón:
Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonji a kétcopfos kiscsaj, balról a 3.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Bercel Drága, Nagyon Boldog Első Születésnapot! :D

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Rozi baba, Isten Éltessen sokáig Első Születésnapod alkalmából! Elnézést, hogy így 2 napot késve :oops:

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Tiszta kaosz nalunk minden, nemsokara jonnek a rokonyok, meg par barat, leszunk jo sokan...:)
De ezt nem hagyhattam ki:

Kedves AnnaLuca-kiralylany, voros demon! :):) Elso szuletesnapod alkalmabol sok sok puszit kuldunk, es minden jot kivanunk!!! :)

zetus8

Rozi baba,Bercel baba,, Anna-Luca baba
Az Isten Éltessen Boldogságban, Egészségben nagyon sokáig benneteket az Első szülinapotokon!!!!

Kép
manóci

Rozi baba boldog szülinapot!!!

Anna Luca boldog szülinapot!

Bercel boldog szülinapot!

Úgy örülök, hogy ennyi ünnepelt babánk van! :)

Ma még jövök, teszek fel en is ilyen volt ilyen lett kepet. :) Jó sokat írtatok, imadom ha ennyire felporognek itt az esemenyek. :lol:

Csak roviden:
Szonibaba, Fronell, zetus:
TALALKOZZUNK!!! nekem minden program jo, a heten pentek kivetelevel minden nap is jo!
Hetfon elmehetunk valami vizes programra akar Szonival is, aztan mehetunk az allatkertbe is lassan velunk. :roll: Ott vannak huvosebb allathazak. timi a hetvegen latott eloszor kacsat, amit etettunk a Balatonnal. Tiszta extazisba esett tole. :P

baratodildi

Bocsi a helyesirasert, de ugy siettem irni... :oops:

baratodildi

Timi 29 hetes uh-n. Vagyis -11 hetesen. :lol:
Kép

Timi néhány perccel születés után

Kép

Timi 4 naposan
Kép

Timi decemberben kb fél évesen
Kép

Timi majdnem 1 évesen

Kép

baratodildi

Nagyon remelem mindenki tesz fel hasonlo sosraztot :) En mar azt is elveztem, hogy nezegettem a kepeket kereses kozben. :P

Annyira jo volt olvasni, hogy szinte mindenki irt, meg manoci is! :D

Fronell:
Nagyon edes Almarol a sorozat. :) Szepen no a sulya is. :) En meg csak sajtot es bebietelben joghurtot mertem eddig adni Timinek. Az utobbit is csak par napja kapta eloszor. A sajtot imadja :) A turo rudi is gondolom slager lesz nala, bar probalom kihuzni meg egy ideig, hogy ne kapjon... Mondjuk en imadom, biztos o is nagyon szereti majd. Szeretnem valahogy a cukor eves kihuzni meg amig lehetseges, vagy csak nagyon nagyon kis mennyiseget adni neki, hatha nem lesz olyan edesszaju, mint en meg apukam.
Mi ha minden igaz kapunk majd kiscipoket az unokaneveremtol kolcsonbe. Egy 18-as cipocsket mar kaptunk ajandekba is, meg nehany kocsicipot is. Szerintem telen is jo a szandal a lakasban :wink:
Szerintem tuti osszehozunk valami nem furdos programot :) Allatkert, vagy a ligetben setalas, de valami klassz jatszoter is jo lenne. A Margit-sziget is termeszetesen tovabbra is jo otlet, bar ott tenyleg nem sok mindent lehet csinalni, mondjuk a fuvon vagy valami jo kis lepedon jatszhatnak a gyerekek :lol:

szonibaba:
Gratulalok a viszgaidhoz! Szoni nagyon cuki ebben a ruciban. Milyen bemutato volt ez, mikor volt? Ovi szervezte, vagy jar valami kulonorara?
Mi Timivel szivesen megyunk strandra is, bar en eletemben ha 3x voltam strandon es nem tudom meg ferjecskem mit szol az otlethez a fertozesek miatt, de remelem nem lesz gond. Marmit nem vetozza meg a programot.
El sem hiszem, hogy Marci mar ekkora! Jo regen nem lattam rola kepet, mert most nagyon ledobbentem. :shock: Szopizik meg?

zetus:
Timi meg szopizik, kb 2x naponta. Nekem is mar 8 hetes kora korul megjott es azota is rendszeresen, mondjuk en lassan szeretnek mar a kistesoert kuzdeni, ugyhogy en a szopit kezdem tudatosan leepiteni.

Mennem kell, mert itt nyuglodik. :( Majd meg jovok!

baratodildi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: