Sziasztok!
Harivera!
Sajnos én nem látok semmi, főleg a másodikból.
Gröni, Ancsa!
Vigyázzatok magatokra!
Akyra és a többi szurkoló!
Köszönöm, megúsztam a visszautat. Otthon ittam ezerrel a kamilla teát, így már sokkal jobban voltam, nem volt bedugulva teljesen az orrom. Valszeg ez miatt átjárhatóak voltak az üregek a fejemben, és nem szorított be semmit a nyomás. Úh nem fájt semmim.
StJulie!
Üdv a csapatban! Gratulálok a kissráchoz? Teljesült a kivánságod nemek ügyében vagy mindegy volt?
Sonny!
Gratula a kisfiadhoz! De lehet már írtam.
Gabi!
Örülök, hogy minden rendben!
Legyekmami!
Én nem kövezlek meg, de azért irigy irigy! Legszivesebben most azonnal azt mondanám, hogy ennyi volt, és repülnék haza lógatni a lábam. Most még rosszabb, hogy otthon voltam, és tnap jöttem haza. Na csak akkor honnan lesz pénzem? Jaj, utálom ezt...és most megint kicsit depis időszak kezdődött nálam asszem, pedig már tök rég elmúlt.
Nekem hátsó fali a lepény, de nekem is rálóg a méhszájra kicsit. Azt mondták, hogy nem lesz gond, majd feljebb jön, ahogy nő. Mind2 dokinő csodálkozott, hogy hogy nem véreztem. Mondtam, hogy 6és8 hetesen csak 1-1 napot, de arra azt mondták, h az nem ezért lehetett. És hozzátették, hogy vérezhetek majd ez miatt, ne lepődjek meg...hát köszi. Bár nem hiszem, mert amiket én csinálok, attól már rég ömlene, ha akarna. Hegyet (na jó kicsit durvább dombot) mászok babkocsistól gyerekestől, emelgetnem is kell azért, ha késésben vagyok, rohanok...meg ilyenek. Azért már nem olyan durván nyomom, mint az elején, de nem ártana mégjobban visszavenni. Most olyan jó volt otthon pihenni, nem is volt semmi panaszom. Néha nekem itt-ott fájogat, meg picit keményedek ritkán, meg mindenféle...de ezekre mind azt mondta a doki, h nem gáz, normális...csak hát mostmár érzem, hogy a pörgéstől van, mert otthon a pihiben semmi bajom nem volt.
Vigyázz magadra, főleg az ikrekkel!
Melus!
Neked is gratula a kissráchoz!
Rborsi!
Nekem azt mondta a dokim, h lehet szoláriumozni ésszel. Pedig ő elég parás doki...sztem menj nyugodtan, de te tudod mennyire fogadsz szórt a tiednek.
Kata!
Üdv a csapatban! Itt már egész sokan tudjuk ki lapul a pocakban, majd nézd meg a táblát, amit Akyra szokott feltenni minden hétfőn. A szinek mutatják, h lány vagy fiú a baby. Menj vissza 1-2 oldalt, és láthatod a legfrissebbet. Az enyém kiscsaj, és ez is volta vágyam...a többiekét nem kezdem el feldorolni, mert tuti, hogy vkt kihagynék, meg el is tévesztenék párat.
Első babánál azt mondják, h a 20. hétig is elhúzódhat, mire érezni fogod...és valakinél ez még tovább húzódik. Én legelőször azt éreztem, mintha csak mocorogna a hasamban a levegő, és akkor még nem is tudtam edönteni, hogy ez most az vagy nem. Utána jött a pillangó effektus, amit azóta sem éreztem többet, és még aznap kidugta valamilyét a bal oldalamon, pukli lett, ami bekeményedett. Na és innentől kezdve érzem egyre erősebben a mozgásokat. 95%-ban a rugásokat, mert tudom, hogy lent keresztben fekszik, és bal oldalon vannak a lábikói...a másik oldalon nagyon ritkán produkál vmt a kezeivel vagy a fejével, olyankor nemtom mit csinál.

Ja és az a bizonyos pillangó és dudorodás pontosan 16hetesen volt, de ezen mindenki csodálkozik, doki és szonográfus is, hogy hogy lehet ilyen hamar és most 19 hetesen már erősebb rugásokat is, és konkrét mozdulatokat érzek.
Hangolka!
Köszi szépen!

És tényleg megéri elmenni a Genesisbe. Külön lehet kérni Lengyek Györgyné Mártit, nagyon ajánlom...bár állítása szerint a másik csaj is aranyos. Szép pocak!

Húú, és nagyon jók a fotók a fiadról, főleg az uccsó!
Eagleszem!
Mit szeretnél, ksicsajt vagy mégegy kisfiút?

Egyébként nekem is most legutóbb kb napok alatt nőt hatalmasat a hasam, és most megint stagnál.
Katinka!
Örülök, hogy minden rendben van! Kár, hogy nem árulta el a titkot! Na majd legközelebb. Szerintem nyugodtan vigyétek el Lilit, egy 3 éves már sztem élvezni tudja. És nem ijesztő, addigra kb 24 hetes leszel, már nagyon szép formás baba lesz. Az enyémnek is már sztem elég formás arca volt 19hetesen, 5 hét múlva meg pláne már tök szépek a babák, semmi ijesztő nincs benne. Csak jó helyre menjetek, nehogy kis ufo-t mutasson a gép. Az enyém a Baross utcában sokkal ufosabbnak nézett ki, mint a genesisben, ahol szépen megnézték. Jó, az előbbi sem volt nagyon druva, de sokkal szebb volt másodszorra.
Kumpibogár!
Nekem max arra van esélyem, hogy a lányom a névnapomon születik. De nagyon remélem, hogy nem mert akkor az azt jelentené, hogy 9 nappal túlhordtam. Én Réka vagyok, de ő tuti nem lesz az.

Ki lesz egyébként Réka? Most nemtom visszakeresni a táblát...
Rólam annyit, hogy voltam ma Uh-n itt Londonban, minden ok volt, de a vesénél a nő azt mondta, hogy vm tele van (lehet hogy a vese, lehet más) és el kell majd mennem 34 hetesen megint uh-ra (mert egyébként itt több elvileg nem lenne már egyáltalán), hogy megnézzék kiürült-e. Azt mondta nincs baj, mert ezt általában csak a terhességi hormon okozza, de ha mégis még mindig tele lenne, akkor kap antibigyót, mikor megszületik, és ezzel egy életre el van intézve. Ez olyan dolog, hogy az a vm tele van, így a pisi vissza tud folyni a vesébe...ha így születik, akkor biztos ami tuti antibigyót kell kapnia, mert később hajlamosabb lehet húgyúti fertőzésekre. De ha kezelik, akkor semmi gond, nem lesz semmi baja soha, ez nem betegség, és ezzel az egyszeri dologgal el van intézve. Nem szervi betegség, hogy az majd mindig vissza fog folyni. Úh nyugodt vagyok, de azért megkértem a dokit mégegyser a végén, h magyarázza el, mert az uh közben mondta röviden, és nem nagyon értettem. Szal nincs para, ez még ennyira sem súlyos mint a streptococcus b.
És most asszem megint bedepiztem kicsit.
Vigyázatok magatokra!