Bosek, nagyon tutik a képek!!!! És milyen szép hosszú haja van!!!
Márti, megy a ++++++++!!!
Kölyök, ti is nagyon-nagyon hiányoztatok!!! Mindenki, Mni, Kiko, Pati, Kvaszevi, Jim, Pumperka, Juditkmét, Judit18, Panny, Pepike, Kiszazsu,... ebbe hülyeség volt belekezdeni, mert igy csak megsértődik, aki kimarad... szóval, mint egy nagy család. ahonnan senki nem maradhat ki ám, csak valahol abba kellett hagyni a felsorolást
Megfogadtam, hogy legalább minden másnap fogok irni, ennyi időt muszáj tudni szakitani magamra!!!
Szóval, hol is maradtam le... áhhh, Kölyök, neked akartam irni, hogy naggggyon tuti a matematikus csörgő!!!
Jimm, elváltál már? Remélem, csak jókat tudsz mostanában irni, de rég nem futottam össze hozzászólásoddal!
Mni, gyönyörű Lilla, mint mindig! De ide tényleg csupa csoda baba születik!
Juditkmét: én már bármit megpróbálnék, csak menjen végre lefelé! Még mindig +12 kilonál tartok, hiába a napi futás és alig evés! Mondjuk össz-vissz másfél kiflit én sem birnék!!! Ez tök hülye!!! Képzeljétek, most hivattam elő tavalyi és idei képeket a jeli arborétumban. Legalább a rododendronok ugyanolyan mutatósak

Azt néztem, hogy ha forditva mutatom, akkor lehetne egy brutál fogyókúrareklám, ilyen volt-ilyen lesz... de igy, forditott sorrendben ez elég elkeseritő. Jim, amikor felhoztam a témát, te irtad az update-t, azt már próbáltam, lóf...t sem ért nekem. Linocs javasolta az inzulinszint megnézését, mivel terhességi cukorbetegségem volt, igy visszamentem kontrollra, minden értékem tökéletes. De akkor miért nem megy semmi lefelé? Ha a másfél kiflinél többet is mondott a doki, akkor ird majd meg légyszi, Judit, mert érdekelne nagyon!!!
Mi amúgy épitkezünk, beteget látogatunk, babamasszázsra járunk hetente, na meg két hete úszni is! Andris nem hajlandó hasalni, kb 3 perc a csúcsa, amit kibir, de azt is csak akkor, ha közben tévézhet (igrn, ő is tévéfüggő...). Hát még fordulni mennyire nem akar!!! Viszont állandóan ülne, amit elvileg még nem szabad nekik, igy aztán bekérezkedtem a babaúszás csoportba, hogy legalább azzal erősitse a hátát! TÖk bejött neki, annyira élvezi a lubickolást! Persze az apjával jár, én nem mennék be a medencébe inkább... bár, mint tudjuk, minden vizbe mártott test... de ezt inkább hagyjuk is
Csajok, jó benneteket olvasni, tegyetek fel minél több képet is!!! Ja, és akinek van esetleg ötlete, hogy hogy lehet rávenni a gyereket a hasonfekvésre meg a fordulásra (igen, már én is parázok, hogy másnak csinálja, nekem meg miért is nem...)
Na, jó éjt mindenkinek, holnap nem leszek gépközelben, de csütörtök délután mindenképp jövök!
E.