A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

[quote="b.márti77"]N írta:b.márti77e léptem mert Bence veri az asztalt, olyan éhes.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!
Tuti nem sikerült a vizsgám, nagyon rossz feladatokat kaptam :cry: :cry: Az A csoportét 5-ösre íram volna ...de tényleg...
Volt aki az én csoportomból reklamált, hogy még a kérdést sem érti, és hogy ez benne sincs a könyvben. És ez 10 pontos volt, mellette még 6 feladat, azok egy-két pontosak. Namármost eleve -10 pontról indítok és a többi sem mind jó....Szervezetfejleszés :cry: :cry:
Ilyenkor nagyon elszomorodok, hogy milyen igazságtalanság, és nagyon sajnálom hogy mennyit tanultam erre a vizsgárat (több hetet).

Nimót is itt kellett hagynom, most meg majd mehetek 16-án is kettőből. Meg még 13-án is. :cry:

Márti
sajnálom a károtokat!!! :cry:

Na megyek nem rontom itt a légkört, nagyon szomorú vagyok, minden pillanatban sírva tudnék fakadni.
Ráadásul van akinek sokkal jobb lesz a jegye úgy hogy puskázott és semmit nem tanult (persze csak a másik csoport tagjai közt - mert ez kínai volt mkinek).

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit(k)!

Sajna én is jártam így anno....tanultam mint az állat a 2 gyerek mellett,más meg röhögve kipuskázta nuku tanulással...szerencse is kell :shock: ezt a békát sajna le kell nyelni :?

Ne keseredj le!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Juditekcskemet, együttérzek veled, teljesen. Nagyon nehezen viselem én is az efféle igazságtalanságokat. Gondolj arra, hogy legközelebb neked lesz óriási szerencséd! Amúgy, nem vagyok hiteles ebben a témában, mert én is mindig mindent a szívemre veszek...

Hozzátáplálás: a szülés és a szoptatás után a harmadik kedvenc témám :lol: Nálunk a védőnéni azt mondta, három és fél hónaposan már mehet a gyümölcs (pl őszibarack) :shock: Nos, én bólogattam és mosolyogtam - ezt a kórházban nagyon megtanultam -, de aztán belegondoltam, hogy ha csak szoptatnék, a 6 hónapot biztos kivárnám. Meg azon is eltöprengtem, hogy mi az oka a megkülönböztetésnek: "táposok - bocsánat :oops: " mindent előbb ehetnek. :?: Egyébként, én mindig nézem a székletet, és úgy ítélem meg - a nagy tapasztalt szakember :lol: , hogy még nem tökéletes a bélműködése, ezért még tuti jócskán időbe telik, amíg kész lesz Kristóf a gyümölcs-zöldség-evésre...

Hogy lehet ide feltenni a vonalzót? Én a profilomat se tudom változtatni, ott kezdődik a problémám...
Vendég

Bea!

Talán azért mondják néhányan hogy a táposok előbb ehetnek gyümit-zöldséget mert van akinek előítélete van a táppal és inkább gyümit egyen mint tápot.Igaza van ennek az oldalnak is ,nmeg a másiknak is :wink: Megértem mindkét oldalt.
Én mindkét fiamat 6 hóig csak szoptattam,mégis 4,5 hósan már adtam nekik gyümit és nagyon szerették :lol: Most is így fogom Olikával :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Köszi! Naivan azt hittem, van rá vmi "tudományosabb" magyarázat is...
Vendég

Beuska, Te is Beatrix vagy és ikrek a keresztfiaid? :D
Vendég

Vonalzót a profilban az aláírásnál lehet felrakni.A Profil a Segédleteknál található fennt.Az aláírásba kell bemásolni a http kezdetű vonalzó kódját amit előtte elkészítettél

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Nagyon köszi mindenkinek a véleményeket szopi-ügyben!

Próbálok rálazulni, és nem parázni az egészen. Eszik amennyit eszik és kész. Ma pl újságot olvastam, észre se vettem és 1óra 15percig szopizott a kis drága. És egyfolytában cuppogott!!! Remélem jóllakott a végére, mert én rekesztettem be programot..ha rajta múlna még most is cicizne :D

Bimbóvédő: jaj én is úgy utálom!!! Akinek sikerült leszokni róla hogy csináltátok????? És aki ezzel szoptat (panny): ti hogy tisztítjátok? Minden szopi után kell sterilizálni? Mert én sokszor csak jó alaposan elöblítem...

No, most futok, mert mindjárt kezdődik a maratoni-szopi program!!!

Holnap megyünk 3hós oltásra, szorítsatok, hogy ne legyen semmi, a 2hónaposon olyan ügyes volt a kisbéka!!!!

pussszz!!!!!!

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Nálunk még mindig semmi változás sajnos, semmi hír! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Márti!

Nagyon jó a vonalzódon a kép!
:lol: Irigy vagyok a csónakázásra, örülök hogy végül
jól sült el!!

Judit!

Szépen fejlődik Nimi! :shock: :lol: És nagyon aranyos,
Szegény Levi tényleg látszik rajta hogy szenved a képen! :?
Nálunk Pepi hasfájós volt tudom mi az :x
Sajnálom a vizsgádat!

Beuska!
Tényleg álom kislányod van, olyan mint Alizka én sem tudtam hogy van ilyen :lol: :lol:

puszi Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Na, mi meg most jöttünk a dokitól. Eredmény: virusos torokgyuszi :(
A fülét gyűrögette a kisasszony, meg ütögette a fejét aon az oldalon, úgyhogy megkérdeztem a védőnőt, mi legyen. Mondta, ha engem megnyugtat, akkor vigyem be a lányt. Hát, nem nyugtatott meg... A torka piros, a fülével nincs gond. Láz esetén kúp. és sok folyadék. Na mármost anyatejen kívül mi???

És hogy kaphat el ilyet anyatej mellett?????

Most itt alszik a hordozóban rajtam a Drága...
linocs

Szegény kicsi Fruzsi.... szegény Linocs... szegény Fruzsi-apa...
remélem hamar meggyógyultok!!!

Kép

Kép
kolyok28

Köszi Kölyök! Nincs nagy gond - szerencsére, csak picit nyűgös, és csak akkor eszik, ha már nagyon éhes... Pl most :) (mai nap harmadszor)
linocs

Linocs!

Ez nem jó hír.Sok szopi és remélem hamar meggyógyul.
Hogy kaphatta el?! :shock:

pepike

Kép

Kép
pepike

Köszi Pepike! Fogalmam nincs! De mintha az én torkom is fájna, de lehet, hogy csak az anyai együttérzés ;)
linocs

megint szopi ;)

Linocs, örülök, hogy nem komoly, de azért múljon el hamar... én is furcsállom, azt hittem az anyatej véd...

Pepike, sajnálom, hogy nincs hír... :cry: :cry:

Judit, ezt sosem fogom megérteni miért nem lehet egy vizsga két csoportját ugyanolyan nehézre/könnyűre csinálni. volt hogy a saját kollegámmal vitatkoztam ezért és végül az én diákjaimnak más zht adtam... :roll: :roll:

megjöttünk a dokinénitől - még mindig hihetetlen szerencsének tartom, hogy van itt egy magyar gyermekdoki... ;)
rájöttem, miért akart lebeszélni a bcg oltásról... mert azt kicsit nehezebb beadni... meg is küzdöttünk vele... anyai szív majd beleszakadt....
a többi fakultativ oltást elnapoltuk...túl sok lett volna neki most és a bcg fontosabb volt.
60.5cm, 6.27 kg :)
a pici vérre azt mondta az teljesen normális, nagyon érzékeny még a nyálkahátyája, ez akár kakilás közben is előfordulhatott volna...

hát ennyi ;)

Kmanna megy holnapra a drukk ++++++
bimbóvédőelhagyása nálunk úgy történt, hogy kijött ilyen védőnőszerü és megmutatta hogy rakjam cicire... szerencsénk volt, nem volt sebes a cicim és Máté sem felejtette el, hogy kell szopizni, szval azonnal rácuppant. ;) sok sikert a próbálkozáshoz! sokkal szabadabb nélküle. Amúgy a kórházban naponta kaptam új bimbóvédőt, gondolom naponta sterilizálták. szerintem napközben elég alaposan kiöblíteni.

Kép

Kép
kolyok28

kölyök!

addig örülj amíg ilyen hosszú szopik vannak mert addig tuti van mit szívni! :wink:

én 2 órát is szoptatnék ha lenne mit. max 10 perc nálunk és nem küzd vele tovább mert üres lesz addigra sajna.
Amig az a kevés is van annak is örülök!

Jó étvágyat Máténak!
És Fruzsinak is!

pepike

Kép

Kép
pepike

Jövök én is panaszkodni... :cry:

Ma délelőtt jött a hír, hogy Apukám gégerákos. Kedden műtik. Pénteken akarták, de azt mondta, hogy az unokája keresztelőjét nem hagyhatja ki, ezért kérte magát keddre. Azt hittem belehalok a fájdalomba. Most próbálom összekaparni magam, hogy amikor csütörtökön hazamegyünk, akkor egy erős gyerek álljon mellette, de baromi nehéz. :cry:

Judit! Sajnálom a vizsgád! :(

Panny, akartam írni Neked, hogy a hasfájásra, nálunk a Laevolac szirup vált be teljesen. Kicsit hashajtó hatású, de mióta Boti kapja a napi 7,5 ml-t, azóta nincsenek fájdalmas görcsei.

Pepike, sokat gondolok Rátok. Nagyon remélem, hogy hamarosan rendbe jöttök minden téren! Lábad, hogy van? Használtak a homeós bogyók? Szuper, hogy Alízka ilyen aranyos kislány! Már akartam kérdezni korábban is, hogy milyen tejpépet adsz Neki?

Linocs! Szegény Fruzsi. :( Jobbulást kívánok Nektek!

Márti, ez az igazi méreg! :evil: :evil: :evil:

Kmanna, holnapra megy drukk Nektek láz ellen!

Évi

KépKép
kvaszeva

Kölyök! Szép méretekkel rendelkezik a legifjabbunk! :wink:
Ismerős az anyai szívet szaggtó sírás... :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Évi!

Sajnálom nagyon , biztos kivagy de remélem a műtét után minden rendben lesz!!!!!

Milupa gyermekálom tejbedarapép vaniliás(dm-ben veszem)
napi 1X kap kanállal, látnád hogy néz ki mire megeszi :lol:
én jóval hígabra csinálom mint ahogy írja, mert a kanálról jóformán folyatom a szájába ő meg szopizza a kanalat nagyon édi és szereti nem úgy mint a tápot!

puszi pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Kvaszeva: sok-sok erőt Neked ahhoz, hogy erős gyermekként tudj ott állni előtte! És sok-sok erőt a továbbiakhoz is!!!
linocs

Kölyök: szép, méretes a fiatalember :)
Örülök, hogy nincs gond avval a kis vérrel! És jó, hogy túlvagytok az oltáson!
linocs

Sziasztok!

Bea!
Igen Beatrix vagyok és ikrek a keresztgyerekeim. A nővérem fiai, októberben lesznek 4 évesek Haláliak!

Pepike!
Úgy gondolom, hogy mi ezt megérdemeltük. Tényleg, hogy van a lábad? És milyen az új ház? Pakolás stb, hogy áltok vele?

Éva!
Sajnálom, ez nagyon szomorú hír, de sok erőt és kitartást kívánok az egész családnak.

Mi is ma kaptuk meg a 2 hós oltást, a nagyopk meg a kullancs elleni ismétlő oltást.

Képzeljétek nálunk dölt le a lépcsőház, azon a házon amit bontanak. Még a saját házunkba is alig akartak beengedni, hiszen a kert közös lesz, így tőlünk minden látszik.
Én már többször megjegyeztem, hogy életveszélyesen dolgoznak, hát meg is történt a baj.

Marla!
Találkozunk valamikor?

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Lányok!

Ha gyermekfelügyeletre lenne szükségetek forduljatok hozzám nyugodtan inmáron végzett óvónéni vagyok (na jó az államvizsgám még nincs meg)
De azt hiszem elég egy 2 gyerekes anyuka tudása is addig.
Komolyra fordítva a szót. Fóton intézzük egy családi napközi nyitását úgy hogy a gyermekfelügyeleti gondjaitokban remélem tudok segíteni bár sokaknak elég messze vagyunk Fóton.

Alizkám 3 órája alszik kinyulva mint egy kis béka. Nagyon édi és tényleg tündéri kislány, még így is hogy szenvedünk a hamival!

pepike

Kép

Kép
pepike

Márti!

Mindenetek tönkrement?

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Pepike!

Egyszerre írtunk!

(Emlékeztek még rá ez milyen sokszor elhangzott annak ideén.)

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Linocs!
Jobbulást nektek. Nálunk is körbe jár a betegség.

Kölyök!
Gratula nektek az első oltáshoz.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska, pont az imént olvastam, hogy a tűzoltó utcában ledőlt egy fal és kérdezni akartam, hogy ugye nem Ti???
hát ezek szerint közel volt.... :?

Kép

Kép
kolyok28

Évi! ez hihetetlen :( Sok erőt Neked és családodnak! És nagyonnnagyon drukkolok ++++ hogy sikeres legyen a műtét!!!

Kép

Kép
kolyok28

Kép

Sziasztok!

Néha olvaslak ám Benneteket, csak irni nem tudok, mert egyik kézzel fogom a fejőgépet, másikkal nyomorgatom a mellem... mindezt napi 7 órában... hát, szuórakoztató :lol:

Pepike! Ez szörnyű, megy minden drukk mind neked, mind az egész családodnak!

Kvaszévi! Tudom, milyen nehéz, az én apukámnak a terhesség alatt derült ki, hogy rákja van. Biztasson, hogy amig műtik, addig viszonylag jó a helyzet, mert nincs áttét. Apunál amikor kiderült, akkor úgy volt, hogy megműtik, mert "csak" gyomorrák, aztán kiderült az áttét a májra :cry: Azóta mindig járunk hozzá az Andrissal, az dobja fel. Úgyhogy kitartás, sok erőt és Botit add oda neki, ő a legjobb vigasz!!!

Áh, megint kiabál, megpróbálom lefoglalni és visszajönni, hátha sikerül :lol:

Ja, a kép, mi már járunk úszni, tök édesen merül is!!! És tegnap elérte a 8 kilot :cry: Baszki, tanuljon már meg járni, mert én ekkora gyereket nem cipelek :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

végre!!!! Eszterxx!!!!

wow micsoda nagyfiúúúú :)
úgy hiányzol!!!!!

Kép

Kép
kolyok28

Évi! Kitartást és nagyon sok erőt kívánok nektek! Remélem időben elkapták még a daganatot és nem lesznek áttétek. Nagyon fontos, hogy apukád ne adja fel, amíg küzd addig nem lesz baj!

Márti! :( Az ilyen kiadások mindig roszkor jönnek. Nem is beszélve a sok idegeskedésről, ami ehhez kapcsolódik.

Linocs! Sajnos nem véd minden ellen az anyatej. Nekem is voltak betegek a gyerekek szoptatás alatt. Azt ugyan nem értem, hogy a doki miért mondta a sok folyadékot, mert én sem tudnék Borókának többeta dni, egyszerűen annyit eszik, amennyit ő akar. Ha utána még akarnék adni vísitva sír és feszíti el magát a cicitől.

Pepike! Együttérzek veletek. Át tudom gondolni mit jelent a nagyapai hiány Pepikének, hiszen az én Petrám is ugyanekkkora. De tudod a remény hal meg utoljára!!!!
Nagyon jó ölet a családi napközi. Itt nálunk több is van és nagyon jól mennek. Kár, hogy Fót nagyon messze van tőlünk.
Boróka nekem is 3,5 órát aludt fél 12-3-ig.

Kölyök! A BCG-nél nálunk semmi baj nem volt. Hogy mekkorára növesztetted a legifjabb babánkat!!!

Beuska! Aranyosak a hurkáitok!!! :lol: :lol: :lol: És a fiúk is azok. TÉnyleg egyszerre bambultak a fényképezőre. :lol: :lol: :lol:

Hozzátáplálás: Aki szoptat és elég a tej, akkor nem kell 6 hónapos kor előtt semmit sem adni. Akinek kevés, az más kérdés. Én biztosan a tápszert preferálnám a gyümölcsökkel szemben. Bár Boróka egyelőre nem hajlandó megenni... Kiváncsi vagyok meddig lesz elég a tejcsi. A naygoknál 4 hónapig volt csak elég, utána pótolni kellett.

Judit(K)! Sajna mindenhol vannak ilyen dög tanárok. Na meg állandan puskából élő diákok is.

Kép
Kép
Kép
petramama

[quote="petramama"]L írta:petramamainocs! Sajnos nem véd minden ellen az anyatej. Nekem is voltak betegek a gyerekek szoptatás alatt. Azt ugyan nem értem, hogy a doki miért mondta a sok folyadékot, mert én sem tudnék Borókának többeta dni, egyszerűen annyit eszik, amennyit ő akar. Ha utána még akarnék adni vísitva sír és feszíti el magát a cicitől.

Na ez az!!! Fruzsi dettó!
linocs

Linocs! Nem lehet, hogy csak valamilyen oltási reakció?

Kép
Kép
Kép
petramama

Márti, Linocs, Pepike, Éva küldöm Felétek a pozitív energiát!!!!!!

Kép Kép Kép Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Ezt pedig a motoros csajsziknak:
Kép
Kép
Kép
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek! nagggyon tutik a képek!!!!!!!

Kép

Kép
kolyok28

Beuska,
az alapján, amit múltkor írtál, szerintem te jóval elfoglaltabb vagy , mint én. Mondjuk ez 2 gyerkőc mellett nem is csoda.
Elvileg nincs semmi kötött programom a héten, csak holnap délután 1-től egy baba-masszázs. Találkozhatunk mondjuk holnap du. 4-5 körül. Szerinted? (Ha nincs olyan nagyon meleg, akkor persze korábban is.)

Kép
marla singer

Köszönöm az együttérzéseket, még mindig nagyon depis vagyok, sajnálom a rengeteg időmet amit tanulással töltöttem és elvettem a gyerekeimtől. Nem éri meg.... :(

Bosek!
Blanka nem úgy néz ki mint egy 3 hónapos gyerek. Legalább úgy mint egy fél éves. Nagyon édi. Biztos, hogy a haja miatt is, de olyan magabiztosan ül. Nimi még sokszor csetlik botlik, és inog a feje....Bologat mint az a kis bológatós retrós kutya :roll:

Eszterxx!
Andris is nagyon kis helyes!!!
Napi 7 óra fejés!!! Úristen!
Én erre nem lennék képes. Ha nagyon akarnám lehet hogy tudnék a vizsgáim alatti időre fejni, de inkább addig tápszert adok. 99%-ban szopik, de a fejés az nekem valami borzadály....Utána még fáj is a mellbimbóm....

Nimi ma délelőtt végig aludt, délután is vagy 4 órát, meg az előbb 1 órát, most itt viháncol...
Mikor lesz elalvás???
Még hátravan a fürdés meg egy szopi....
Fekve olyan jó szoptatni, mostanában ha éppen nem tanulok közben, akkor alszok. Éjszaka is kb. fél óráig szopik, én alszok, visszarakom a kiságyba és alszok tovább....Ülve sokkal rosszabb lehet...

Voltam dokinál, endokrin szakorvosnál, és közölte, hogy ne egyek csak napi másfél kiflit, az elég. Ne izguljak nem leszek anorexiás...Meg ő is szereti a csokit, mégsem eszik. Mondtam, hogy én nem bírok napi másfél kiflin megélni, meg szoptatok stb. de nem érdekelte, csak az hogy higgyem el előbb utóbb megindulna a zsírégetés ha nem ennék semmit szinte csak egy kis csirkemellett roston és zöldséget, meg a másfél kiflit.... :cry: :cry: Akkor sem megy!!!!!!!!
Különben is most olyan bánatos vagyok, hogy megettem egy csokis kakaós csigát, egy nagy pogácsát. Ja meg az ebéd gulyásleves volt, 2 db lekváros buktával. Úgyhogy ez a nap minden volt csak fogyókúrás nem....Sajnos...Így hiába várom a csodát...Azért majd összeszedem magam valahogy a vizsgák után, mert így nem merek fürdőruhára vetkőzni.... :cry:

Linocs!
Javulást kívánok Fruzsinak!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Bosek, nagyon tutik a képek!!!! És milyen szép hosszú haja van!!!

Márti, megy a ++++++++!!!

Kölyök, ti is nagyon-nagyon hiányoztatok!!! Mindenki, Mni, Kiko, Pati, Kvaszevi, Jim, Pumperka, Juditkmét, Judit18, Panny, Pepike, Kiszazsu,... ebbe hülyeség volt belekezdeni, mert igy csak megsértődik, aki kimarad... szóval, mint egy nagy család. ahonnan senki nem maradhat ki ám, csak valahol abba kellett hagyni a felsorolást :lol:

Megfogadtam, hogy legalább minden másnap fogok irni, ennyi időt muszáj tudni szakitani magamra!!!

Szóval, hol is maradtam le... áhhh, Kölyök, neked akartam irni, hogy naggggyon tuti a matematikus csörgő!!!

Jimm, elváltál már? Remélem, csak jókat tudsz mostanában irni, de rég nem futottam össze hozzászólásoddal!

Mni, gyönyörű Lilla, mint mindig! De ide tényleg csupa csoda baba születik!

Juditkmét: én már bármit megpróbálnék, csak menjen végre lefelé! Még mindig +12 kilonál tartok, hiába a napi futás és alig evés! Mondjuk össz-vissz másfél kiflit én sem birnék!!! Ez tök hülye!!! Képzeljétek, most hivattam elő tavalyi és idei képeket a jeli arborétumban. Legalább a rododendronok ugyanolyan mutatósak :lol: Azt néztem, hogy ha forditva mutatom, akkor lehetne egy brutál fogyókúrareklám, ilyen volt-ilyen lesz... de igy, forditott sorrendben ez elég elkeseritő. Jim, amikor felhoztam a témát, te irtad az update-t, azt már próbáltam, lóf...t sem ért nekem. Linocs javasolta az inzulinszint megnézését, mivel terhességi cukorbetegségem volt, igy visszamentem kontrollra, minden értékem tökéletes. De akkor miért nem megy semmi lefelé? Ha a másfél kiflinél többet is mondott a doki, akkor ird majd meg légyszi, Judit, mert érdekelne nagyon!!!

Mi amúgy épitkezünk, beteget látogatunk, babamasszázsra járunk hetente, na meg két hete úszni is! Andris nem hajlandó hasalni, kb 3 perc a csúcsa, amit kibir, de azt is csak akkor, ha közben tévézhet (igrn, ő is tévéfüggő...). Hát még fordulni mennyire nem akar!!! Viszont állandóan ülne, amit elvileg még nem szabad nekik, igy aztán bekérezkedtem a babaúszás csoportba, hogy legalább azzal erősitse a hátát! TÖk bejött neki, annyira élvezi a lubickolást! Persze az apjával jár, én nem mennék be a medencébe inkább... bár, mint tudjuk, minden vizbe mártott test... de ezt inkább hagyjuk is :lol:

Csajok, jó benneteket olvasni, tegyetek fel minél több képet is!!! Ja, és akinek van esetleg ötlete, hogy hogy lehet rávenni a gyereket a hasonfekvésre meg a fordulásra (igen, már én is parázok, hogy másnak csinálja, nekem meg miért is nem...)

Na, jó éjt mindenkinek, holnap nem leszek gépközelben, de csütörtök délután mindenképp jövök!

E.

Kép

KépKép
eszterxx

Ja, és Linocs, én is jobbulást kivánok Fruzsinak!!!

És Jkecskemét, lassan vége ennek a napnak is, ne aggódj, ez nem volt a te napod, na de majd a holnapi!!! Már csak jobb lehet, fel a fejjel :lol: !

Kép

KépKép
eszterxx

És még egy jó hir: vasárnap végre megyek squashedzésre, másfél óra, szerintem meg fogok halni! Leszünk öten két pályán+ 3 gyerekre kell vigyázni pihenés gyanánt, amikor az ember oxigénért kapálózna! Tökre várom már!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Hasfájás: nekünk az Espumisan tökre bejött!!!!!

És... duguljak már el végre!!!!!

De olyan jó nem csak azt ismételgetni, hogy "Na gyere, megnézzük, mi van a pelusban?" Tudom-tudom, csúnya dolog, de ti nem érzitek néha igy?

Na jó, most már tényleg befejezem...

Jó éjt!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziaaaa Eszterxx!!! dejódejódejóóóóóóóó
megérte ma még ide visszatérni ;) befogjuk ám kegyetlenül tartatni Veled a minden másnapot... (csak nehogy azt mondd, mint a soksok éves házasok, kik minden másnap szerelmeskednek, húsvét és karácsony másnapján.... ;) )
milyen a babamasszázs? azt tanulod épp vagy valaki masszírozza Andrist? (valaki szép kislány? ;))
hasonfekvés ügyben nem tudok segíteni, Máté úgy szeret aludni és ha alvás után vidáman ébred nem nyekereg, hogy fordítsam meg. Szval ötletem nincs, ha jól emlékszem Pumperka írta a gimnasztikai labdára hasonfektetést illetve asszem Panny,hogy háton fexel a lábadat megemeled úgy hogy derékszögben (csak hogy matek is legyen benne, biztos nemígy írta ;) ) és a lábszáradra fekteted hasra a kölköt és fogod a kezét. ez ilyen repülőzés...
no para, nem marad örökké hátonfekvő kisbogár... :)
hurrá squash :) :)
Judit, ez a doki télleg meghibbant? hogy tudnál szoptatni másfél kiflivel??? :? :? :?

na lépek, jóccakát, remélem nekünk is az lesz. ;)

Kép

Kép
kolyok28

ja és csakhogy mg egy matekos megjegyzés legyen
Andris ma 2 hós 3 hetes 4napos :) növekedő számsorrend ;)

Kép

Kép
kolyok28

Eszterxx , ha hanyatt fekszik, azzal erősíti a hasizmait. Vannak olyan "iskolák" akik nem is negedik hasratenni a babát, cska ha magától fordul. És az is fejleszti az idegrendszerét, ha Te cipelgeted, persze beleszakadsz, csak úgy mondom... Fel a fejjel. Ja, és az úszás, a víz ÁLTALÁBAN felgyorsítja kicsit a mozgásfejlődést, de nagysúlyú babák ÁLTALÁBAN féléves koruk körül kezdenek helyzetváltoztató mozgásba erőteljesebben. És egy tízévesnél kutya meg nem mondja, mikor fordult hasra, viszont bármilyen tanulási probléma esetén a mamát nyeszettik, hogy nem hagyta, hogy a ygerek mindne fejlődési szakaszt végigcsináljon. Tudják mi a dolguk.

Ma cukorkontroll, kicsit drukkoljatok, jó?

Sajnálom a betgeskedőket, pláne a nagyszülőket, meg a babákat. SOk erőt Mindenkinek.

potyka

Potyka!

Csak jókat!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Hajrá Potyka!!!! +++++++++++++++
linocs

hajrá Potyka! +++++++++++

Kép

Kép
kolyok28

Most átcsapok önzőbe, és csak magunkról írok:
írtam, hogy a gyermek beszerzett valami vírusos torokgyuszit. És hogy nem komoly... Dehogynem :( tegnap este 5-től fél 10-ig csak a következő időkben nem sírt: fürdés és öltöztetés (25 perc), ölben mászkálás (1 óra).
Mihelyst szoptatópárnát ért a feje és meglátta a cicimet, elkezdett sírni, könnyekkel - szóval igazi volt :shock:
Aztán, hogy mégis valamit mégis egyen, cselhez folyamodtam: evési pozícióba helyeztem a kisasszonyt, bedugtam a cumit a szájába, ekkor rájött mi is az a szopóreflex, és mikor már nagyjából megnyugodott, akkor kiloptam a cumit, és a cicimet csempésztem be helyette. És így evett kb. 3*10 percet.

Szóval nem jó. Nem jó, hogy nem tudok segíteni rajta, és ami elvileg megnyugtatná - cici, még az sem nyugtatja meg.

Ma reggel 7-kor kelt. És megint be kellett vetnem a cumis trükköt. Evett valamennyit, most alszik... Remélem, mikor felébred, akkor az én mosolygyós Fruzskám fog a szemembe nézni...
linocs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: