sziasztok,
hány babánk van? Szült valaki hétvégén? Ja, vagy tegnap? Amilyen rémes idő volt, akár mindannyian bevonulhattunk volna szülni, nem?
Én tegnap szabadnapon voltam, de el is ment...
Képzeljétek, vasárnap jöttem dolgozni át a hegyen, és elért az özönvíz. Tiszta túlélőtúra lett, balatonnyi vizeken kellett átküzdenem magam az autóval - közben végig azon járt az agyam, hogy megéri az a Gerendás koncert, hogy én itt leragadok az autóval??? És hogy megyek haza?
Na de a kis veterán autócska nagyon rendes volt, átjött minden vizen és esőn - de még a színház előtt sem mertem hagyni az autót, mert annyira ömlött a víz, attól tartottam, elsodorja.
Hazafelé viszont megadta megát a drága félúton. Már szép idő volt, szárazak voltak az utak, úgyhogy nem volt pánikhelyzet, csak olyan fura volt, hogy piros az egyik lámpa a műszerfalon, és kezdett túlmelegedni a motor
úgyhogy fürdetés helyett apáék értem jöttem Szonjával, a kicsi autót elvitte a Zoli a szervizig, én meg a Toyotával brillíroztam VÉGRE... (egy éve tanultam meg vezetni

)
hétfőn meg bekocogtam nagy hassal a szervizbe, hogy akkor szeretném, ah mihamarabb megcsinálnák, mert én már nem nagyon bírok bkv-zni
meg is csinálták egy óra alatt, tök rendesek voltak. Nem is került sokba.
Hát ennyit a szabadnapomról, elment a délelőtt a bölcsi-transzporttal meg a szervizzel.
Ti hogy vagytok? Mivel foglalatoskodtok?