A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

jajj a tegnap esti meccs mekkore agy vacak volt!:( Szegeny olaszok!
En nem ertek a focihoz de oket igen kedvelem, de asszem elbenaztak!
Szegneykeim. Azert mert a nagyfene igazsagerzetuk az eslo gol utan szetrombolta a hituket! Fujj fujj biro!
De majd a kovetkezo meccsen megmutatjak kik is ok! remelem!

Unalmamban meccset neztem este:)
De csakis mert olaszok! :lol: :oops:
Vendég

bencuri: tudom sajnos!
Nem is vagyok tulxottan ra!
Szerintem ez az ide oda ingadozas mindenkit kicsinal, nemhogy minket mamikat meg a pocaklakokat!
En csak bizni tudok benne hogy azert ettol meg birni fogom par hetig!
mert sajna en is leg front erzekeny vagyok, meg mint sikerult megfigyelni kis dragank meginkabb!
Es ez aketto egyutt neha kicsit sok. O kiugrik, vagy epp meg sem moccan, en gorcsolok, hasmenesem van, .................
Na de hat igy hogy erre lelekben fel tudok keszulni, igy legalabb nem ijedek meg, hanem csak imadkozom, muljon el !

MA meg 1000fok, jo kis labdagadas, izzadas.....miert is ne ma kelljen mennem!
NA de ez van, csak vidaman!:)
Vendég

hat ferjem nezett eg nagyot a konyhara!
Csak annyit kerdezett ugye nem alltam letrara, mondtam nem( jo azt nem tettem hozza hogy szekre igen) es utana mar megdicsert minket!
De azota is kattognak a gondolatok a fejembe a maradek fallal mit kene csinalni. Mindenesetre csak olyanba gondolkodhatok, amihez tulzottan penz nem kell. de hat egy olyan falra rakhato sin 500 ft a kis tartok ra 150, szoval mindenbol a legeslegolcsaobbat vettuk. Termeszetesen ha szivem szerint valaszthatnek es barmit nem ilyen lenne, de nekem most ez igy tokre tetszik!
Vendég

jajj menjek mar, hisz ugyis csak magamban beszelek!:)
Es hat hajat kell mosnom , emg effelek :twisted:
Vendég

Valahonnan nekünk is csurran-cseppen egy-egy kisebb összeg, de olyan kínos. Múlt hónapban is be kellett váltanom Apa 10eurósát, hogy kijöjjünk hó végén.
Dokimat lehet hogy így is le kell mondanom, vagy nagyon meg fog sértődni, mert nem fogunk tudni 53 nap alatt elkülöníteni neki szüléspénzt.
Azt hiszem ma a védőnőt a megillető juttatásokról fogom faggatni, semmiről nem akarok lemaradni!
A szolgáltatók meg azt hiszem kibírnak öt nap késést.

Apa előbb hívott, hogy nincs ma túlóra, így legkésőbb kettőkor elindul haza. És így tud velem jönni a dokihoz.

Neki még nem keseregtem el a bánatomat, de azt hiszem nem is fogom. Szegény így is folyton 12 órát dolgozik, hétvégén is 8-akat, most is megy, így nem tud velem jönni ballagásra.
Tényleg minden tőle telhetőt megtesz. Mondjuk a cigiről leszokhatna! Rágjon helyette ropit, az is olcsóbb.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jahajj, most beszéltem a könyvelővel, képzeljétek, annyira gyorsan beszél, hogy csak minden második mondatát értettem :shock: elkezdte sorolni, hogy a táppénzhez milyen papírok kellenek neki, de egy idő után feladtam, és mondtam, hogy inkább beküldök mindent, amit itthon találok, ő meg válogasson... :roll: :lol:

Kép
Kép
bondi

Kriszta, örülök, hogy Apa el tud kísérni.
A dokinak meg kell értenie. Az én dokim mesélte, hogy több olyan betege is volt, akik nem tudták volna vállalni a magánrendeléseket + a szülést, és ingyen fogadta őket. Jó, amennyi betege van, sztem meg sem kottyant neki.

Sokan vannak úgy, hogy a 6 hetes kontrollon fizetnek a dokinak, addigra meg már megérkezik az anyasági segély, azt adják oda. Jó, tudom, nem erre kellene fordítani, de végszükség esetén ez is megoldás lehet.

Anyjuk, te vérszemet kaptál a konyhában! :D Hajrá a pingáláshoz!
Én egy kulcstartó szekrénykét szeretnék, mert most egyelőre kallódnak a kulcsaink. Szépen kidíszíteném.
Az olaszokat én is sajnáltam (bár alig láttam a meccsből valamit), igazán nem volt jó napjuk. Pedig drága Buffon próbálta menteni, amit lehetett...

Kép
Kép
bondi

Bencuri, köszi a jókívánságokat!
A kisfiúnak viszünk gumicsizmát és esőkabátot, így vele nem lesz gond :)
Szerencsére a Fertő-tó körül nemcsak strandolni lehet, hanem múzeumozni is, vagy legfeljebb alszunk :)

Kép
Kép
bondi

Hát én ma megint elég ramatyul vagyok. Már megint hányingerem van! :(

d.dodó

Sziasztok!

Megjöttem! Helyzet váltoatlan!
Pénteken újabb ctg+dr,vagy a kórházban találkozunk!
Remélem úgy járok mint Vera! Bát itt nincs 8.! :lol:
Szegénykém,remélem nem szenved nagyon és hamar kibugrál Nóribaba!!! :wink:

Bencuri! Rettegek a méhektől!!!
Nem is tudom mit csinálnék ha ezt meglátnám!! :shock:

Kriszti! Tudom milyen nehéz,azthiszem mindenkinél van időnként ilyen pont!
Anyuval kéne kicsit beszélgetned,na neki aztán nem volt egyszerű élete!
Ha magamba roskadok hamar eloszlatja a félelmeimet,mindig azt mondja: majd lesz valahogy,olyan még nem volt hogy ne legyen sehogy!
Tényleg nagyon durva dolgokon átment és tök pozitív minsdenben!
Irigylem!
Szóval fel a fejjel,nemsokára lesz egy gyönyörű babátok!

Magdolnával mi történt???????????,

Kép

Kép
ibm

Ami!
Magdolnanak irtam sms-t de nem irt vissza rá.

d.dodó

Bondi! Nekünk a kulcsoknak apa csinált helyet. Ez egy fa törzséből egy kerek szelet, és kampók vannak belecsavarva. Eddig mindenkinek tetszett!

Kép
szly27

sziasztok,
hány babánk van? Szült valaki hétvégén? Ja, vagy tegnap? Amilyen rémes idő volt, akár mindannyian bevonulhattunk volna szülni, nem?
Én tegnap szabadnapon voltam, de el is ment...

Képzeljétek, vasárnap jöttem dolgozni át a hegyen, és elért az özönvíz. Tiszta túlélőtúra lett, balatonnyi vizeken kellett átküzdenem magam az autóval - közben végig azon járt az agyam, hogy megéri az a Gerendás koncert, hogy én itt leragadok az autóval??? És hogy megyek haza?
Na de a kis veterán autócska nagyon rendes volt, átjött minden vizen és esőn - de még a színház előtt sem mertem hagyni az autót, mert annyira ömlött a víz, attól tartottam, elsodorja.

Hazafelé viszont megadta megát a drága félúton. Már szép idő volt, szárazak voltak az utak, úgyhogy nem volt pánikhelyzet, csak olyan fura volt, hogy piros az egyik lámpa a műszerfalon, és kezdett túlmelegedni a motor :shock:
úgyhogy fürdetés helyett apáék értem jöttem Szonjával, a kicsi autót elvitte a Zoli a szervizig, én meg a Toyotával brillíroztam VÉGRE... (egy éve tanultam meg vezetni 8) )

hétfőn meg bekocogtam nagy hassal a szervizbe, hogy akkor szeretném, ah mihamarabb megcsinálnák, mert én már nem nagyon bírok bkv-zni :?
meg is csinálták egy óra alatt, tök rendesek voltak. Nem is került sokba.

Hát ennyit a szabadnapomról, elment a délelőtt a bölcsi-transzporttal meg a szervizzel.

Ti hogy vagytok? Mivel foglalatoskodtok?

KépKép
szkagi

marcsi---nincs hir????????????
szegény wera már több mint 5 orája bennt van-remélem nem szenved nagyon.

nálam uszik a lakás..............................
kupi van
a kaját most tettem be a sütöbe
annnyi mindent kéne csinálniiiiiiiiiiiiiiiiii uuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Képimg][/url]
Kép
ronix

kriszti-----nyugi meg a pénz miatt majd alakul.......

mikor megláttam az elsö havi táppénzemet azt hittem itt a vég..........

de mindig van valahogy
mind annyian küzdünk valamivel--- :? :? :?

Képimg][/url]
Kép
ronix

ronix!
Mi finomat főzöl??

d.dodó

nyuszit sütök-jol befüszereztem almát dobtam közé
és uj krumli lesz hozzá

Képimg][/url]
Kép
ronix

ronix!
Az tényleg fonom...ezer éve nem ettem nyuszihúst!

d.dodó

nah lányok!

még a jövő hetet is kiporszívóztam :D
mostmár sziv rendesen. jaj mindenhol kétszer porszívóztam ennek örömére :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Ez tetszik, hogy még a jövő hetet is kiporszívóztam! :)

d.dodó

nálunk sok nyuszi husit lehet enni. vagyis anyáéknál. nyuszit tartanak és vágják is.
hát én meg nem enném. én szeretgetni szoktam őket :D

Kép

Kép
timi1982

Vagyok csajok, szinte el sem engedem a telefonomat, de még semmi hír Veráról... :?

bízom benne, nem kínlódik sokat, és mostmár mihamarabb kibújik Nóri... :lol:

Ha azt számolom, a dokija még alig 3 órája van bennt. A fájásai rendszertelenek voltak...Hát... Reméljük a legjobbakat!
Vendég

meg az is lehet, hogy már az elején bement mert nem gondolta hogy bent tartják. és igy az otthoni vajúdást is a kórházban tölti.
igy tuti hosszu lesz neki :(

Kép

Kép
timi1982

Szegény Wera. Nekem van egy olyan érzésem, hogy nyolc felé oxyra kötötték, és biza csak du lesz baba. De remélem, rosszul érzem.

potyka

Krisztikém!
Buksisimi! Ne legyél depi!
Sajnálom ezt a pénz mizériát!

(én vagyok a nagy dagi )
Kép

Pattikám!
Hűha! Szombaton bekötik a fejedet! ;)

Timi!

Estére megkérem a fickómat, hogy csináljon pocifotót! Bár nekem nincs nagy pocikám.

Anyjuk!
Az olaszok balf@szok voltak! Nem elég nagy mellénnyel kimenni a pályára, mert ők a világbajnokok!
Focizni is kellene!

Védőnőnél minden oké volt. Vizelet, vérnyomi rendben. Megint nem híztam (bár sztem igen, de hát ő mérte). Meghallgattuk Lacinkó szívecskéjét, csak úgy zakatolt. Jövő héten mennem kell vérvételre, aztán mához 2 hétre megint védőnőcizek.
20150601134430

marcsi nem irsz neki?????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Potyka!

Szerintem is így lehet... :?
Vendég

potyka ha ez igy van akkor nagyon meg szenved nóriért.....................

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix!

Nem merem zavarni, azt ígérte, amint tud valamit, szól... :roll:
Vendég

Roni!
Várjuk meg míg Vera jelentkezik! Ne zavarjuk már őt a vajúdásban!
20150601134430

nem nagyon haladok azzal amit terveztem.....................

Képimg][/url]
Kép
ronix

én sem, folyamatosan a telefonomat lesem...+ el kellene mennem a routerért, de nem merem itthagyni a masinát, mert megígértem, hogy azonnal írok..
Vendég

viki lehet hogy igazad van.......

de nem tudom,,,,,,,

akik már szültünk tudjuk mit jelent........
vagy tévedek marcsi???????
mikor azt hiszed nincs több eröd olyankor egy szo egy mosoly egy biztatás annyi eröt tud adni
én igy gondolom

Képimg][/url]
Kép
ronix

Dodó :P
Igen, nekem is lehet már drukkolni a betöltött 37. hét miatt, de inkább azért szorítsatok, hogy még a 23.-i hétig egyben maradjunk. Sok mindent kell intéznem a jövő héten, és utána már jöhet. (Persze, ha előbb indul, sem leszek csalódott, csak hát az ember ugye tervez...) :D
De ahogy elnézem, itt minden baba a betöltött 39. hét előtt nem szeretne előbújni :roll:

Ami :P
Valahogy tartottam tőle, hogy ilyen hírekkel jössz. Aztán egyik reggel majd, amikor nem is számítunk rá, itt lesz, hogy KH-ban vagyunk, ilyen-olyan perces fájásokkal. Én erre számítok tőled :wink: Ja, és hogy ez mikor lesz? Talán már a hétvégén!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szly :P
Ma ne szülj!!! Jázmin baba még 1 napot bírj ki odabent+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bencuri :P
Még ti is 1-2 napot maradjatok egyben++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++3++++++++++++++++

Babuli :P Maverick :P Sziszka :P
Nektek szülésindító+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Titi :P
Neked most, hogy is kell szorítani?

Véda
Vendég

marcsi nehogy elmenj........

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni!
Én azt hiszem, hogy lekaratéznám azt aki még a szülőágyamra is sms-zik. Vszínű akkor csak a férjem biztatására vágyom majd.

Bocsi, de én már csak ilyen vagyok. :oops:
20150601134430

nyugi, nem megyek sehova, amíg Vera nem ír!!! :lol:
Vendég

Igazad van, Viki!
Ez most az ő dolguk, ha szólnak, majd ugorhatunk!
Én is így gondolom...
+ sok helyen egyáltalán nem is engedik be a szülőszobára a telefont... (érthető okokból)

Úgy köszöntünk el, hogy mindenképpen jelentkezik.
Sajnos tényleg akármeddíg el is húzódhat, persze reméljük, nem így lesz!
Vendég

viki nehogy megsértödj már------nem annak szántam

Képimg][/url]
Kép
ronix

Na, kiabál a vasalnivalóm, úgyhogy megyek!
Ha szól Vera, azonnal ittvagyok!

Pusszantás mindenkinek! :wink:
Vendég

Véda! Köszi a drukkot!

Szerintem se zavarjátok most Werát. Majd ír ha van valami.

Rolinak kicsípte a zacsiját a kaka! Biztos megint jön a foga. Már sírt egy sort. Most meg terpeszben jár. Lekezeltem neki, persze nagyon ordított!

Kép
szly27

marcsi pl a szekszárdi korházba sem engedték be a telot mikor szültem a kisebbiket de annak 7 éve azota nem tudom mi változott :shock: :shock: :shock:

majd kiderül nemsokára :? :?

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni!
Nem sértődtem meg.

Szly!
Gyógysimi a Roli kukira! Bejött neki a farm készlet?
Mutattam a páromnak tegnap, és baromi jót röhögött rajta + a tortán. :wink:
20150601134430

akkor jo :wink:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Nagyon bejött! Csak egy traktort már sikeresen eltüntetett. De most is azt babrálja!

Kép
szly27

Én sem biztos, hogy sms-t akarnék olvasni két fájás között... és egy szülés van akinek 2-3 óra, van akinek 10-20 is lehet...... (ez csak az én véleményem).

d.dodó

ma végre kész lesz a lányom szemüvege végülis csak 2 hetet késtek az igért idöponthoz :evil: :evil: :evil: :evil:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok lányok!

Mennyi minden történt itt!

Szegény Wera, ezek az oxys dolgok nem hangzanak túl jól, megy a drukk, csak jelentkezik hamarosan.
Honnan szedek én 8 emeletet itt Mogyin?

Andi, nagyon édes a kis Viki, sok képet kérünk majd!

Hene már aránylag rég írt, dehát biztos nincs ideje.

Viki,sikerült beszereznem az Én apukám a legerősebb bodyt, köszi még egyszer a felajánlást.

Tényleg mi lehet Magdolnammal, úgy emlékszem, mikor utoljára írt, akkor azt írta, hogy valami panasza volt, rosszul volt, görcsölt talán?

Ági, te meddig fogsz dolgozni?

Ja és az esti meccsről csak annyit, azt tudjátok, hogy egy-egy bíró 2,5 millió ft-ot kap egy meccsért? Durva és általában vezetnek olyan 4-5 meccset egy EB-n.

Ismeritek a DM Bababónusz akcióját? Én asszem majd csatlakozom, nem tudom, mikre vonatkozhatnak a kuponok, de elég sok jó babacucc van ott, de engem már a 2 db 50% C&A-s kupon is meggyőz.

http://www.dm-drogeriemarkt.hu/content/ ... onusz.html

Nálunk is rengeteget mozog a baba, én is gondolkoztam azon, hogy akkor hogy alszik 90-95 %-ot, de aztán most azt olvastam, hogy egyrézt alvás közben is mozognak, másrészt szakaszaik vannak, 20 perc alvás, 20 perc ébrenlét.

Kép
teó

hú, most értem ide az olvasásban,

nagyon-nagyon drukkolok Werának! Én bízom benn, hogy most már kint bugrál Nóri, és ráér minket egy-két óra múlva értesíteni!!!!

Magdiért meg izgulok, hogy mi van vele. Mióta van kórházban? Jól emlékszem, péntek óta???

Andi, gratulálok Vikihez, csudaszép baba!!!

Anyjuk, nagyon tetszik a konyhátok! Nagyon ötletes!!!

Jaj, dolgoznom kell, majd még jövök

KépKép
szkagi

Teó!
Ügyi vagy! Milyen színűt kaptál?

Ma megint voltam bodyt venni, mert egy kedves barátnőm megkért.

Neki ezeket vettem:
Téged szeretlek a legjobban, Ma éjszaka nem alszom itthon, Nemsokára én is nagy leszek, Az Én apukám a legerősebb, Én egy igazi angyal vagyok

+ Lackónak egy Utálom a spenótot feliratút!
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: