A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Köszi Ami!

Áron nem kapott kedvet, láttam mennyi baba van a júniusiba?

Vajon mi lehet Sziszkával?
bencuri

Szívesen!
Úgy irigylem Barit és mindenkit aki túl van!!
Már nagyon türelmetlen vagyok,kikészít ez a derékfájás és ma Áron sem olyan aktív!

Kép

Kép
ibm

Jelentem az unokaöcsi nagyon jó kisfiú! Megebédelt és most nézi a Jégkorszakot! Ez a kedvence! :D

Vidokata! Várunk vissza az UH-s eredményekkel!Remélem nem fordult meg a babád!

Bencuri! Azért jó hogy sikerült eddig aludnod!

Ami! Köszönjük a híreket Bárányról! Dávid nagyon szép és teljesen normál méretekkel rendelkezik! :D Amikán ne legyél türelmetlen Áron is hamarosan előbújik!

Timi! Sajnálom a bokádat!

Wera! Örülök, hogy jó volt a CTG és az UH meg a vizelet! A vérnyomi, Apa és a lift miatt sajnállak! Vigyázz Magatokra! Jó pihenést!

Teó! Nekem azt álmodta az Apósom, hogy Szabival focizott a kertben! :D

Kriszti! Egy szál hajgumiban? Nem vagy semmi! :lol: :lol: :lol:

Szly! Gratula a 38. héthez! Roli tündéri a képeken és a torta is szupi lett! Az ágynemű is ari!

Henka! Örülök, hogy hallunk felőletek! Köszönjük a drukkokat! Remélem hamarosan Te is kismami lehetsz és aztán 2-szeres Anyuci! Dominak és Neked is Nagy Pusza! :D

Ronix! A doki mondjon le! 80 km nagyon sok! :oops:
Vendég

Sziasztok!
Hát sikerült egy órácskát aludnom. Jólesett, mert az a reggel fél hatos kelés az korai volt nekem. Bár az előadásra ugyanugy nincs kedvem bemenni, de muszáj lesz.

Szly!
Nagyon jók a képek! Nagyon édes Roli!

d.dodó

Sziasztok!

Szly! Roli nagyon édes ezeken a képeken! tuti nagyon jó volt ez alapján a hangulat...

Tappancs! Remélem túl vagytok a rémületen és rendbe tudjátok hozni a dolgokat!

Anyjuk
! Nekem is minden nap hígabb a székletem. Szerintem a gyümölcstől van és ez nem kóros...( bocs a témáért)

Véda! Te mikor kezdtél el homeopathias bogyókat szedni? Már a várandósságkor vagy csak vajúdás alatt? És mit?

Bencuri! Én nem küldelek szülni...csak drukkolok! :D

Bondi! Én is szoktam dinka lenni a párommal! szerintem tudják! azért szép volt a "vallomás" a részéről!

Babuli! Örülök, hogy jó elvagytok! Most már Szabi is igyekezhetne...

Wera! Sajnálom! Remélem a délután már jobb lesz....Párod meg csak megérti, hogy feszültebb vagy! Ismer, nem?

Henka
! Drukkolok hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd!

Ronix
! Jó hallani Rólad! Aztán az a nyamvadt CTG is meglesz majd, sajnálom!

Voltam a háziorvosnál, este kismamajóga! :) Még bírom, habár már nehezebben....
És lányok MOST JÖVÖK CSAK RÁ, HOGY PALACSINTÁT EBÉDELTEM! :?

Kép
andkata

Ronix: a türelmetlenségem ára, hogy potyára küldtem neked sms-t. Nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek!

HENI: Annyira örülök, hogy megint jelentkeztél!!! Sajnálom a vérnyomásod, de azért ne hamarkodd el várjuk meg, hogy milyen lesz az a gyógyszer amit baba mellett is lehet szedni!!!!
Mi van a meló helyen? Szereted még? Na és az ugrálós tornára jársz még? :lol:

Wera: pihizz és ne törödj semmivel. Még párszor megmászod a 8.-at és Nőri baba már kint is lesz!!! :wink: :lol:

Ami: teljesen megértelek és sajnos átérzem a fájdalmaidat!!! :roll:
Pihizz amennyit csak tudsz és örülj, hogy a játszótérre nem kell ilyen állapotban lemenned :wink: Nekem sajna muszály.

Képzeljétek, ma Tamás vitte Olivért bölcsibe, de az is megviselt amig felöltöztettem és elindítottam őket. (csak Olivért kellett felöltöztetnem :lol: :wink: )

Szly: nagyon édes Rolkó!!! Anyira édes az a huncut mosolya.
Örülök, hogy te ennyire jól bírod a végét!!! :lol:

Bocsi akinek nem reagáltam, de mennem kell lefeküdni, mert mindjárt összeesem és Olivér nemsokára ébred. Ma nagyon álomkoros vagyok, egész délelött aludtam. Kicsit szédülök is. A hasam persze kőkemény.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Andkata! Igen már jöhetne mert nagyon várjuk!

Titi! Pihenj sokat! Remélem hamarosan jobban leszel!
Vendég

Bocs, elárasztalak Benneteket! Pár a kedvenc ruhából...

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Hazahozós1.verzió
Kép

Hazahozós 2. verzió Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
andkata

A csikos és a kisvirágos kifordítható!!!

Már úgy látnám bennük! :)

Kép
andkata

És egy pocak ( nem a legjobb kép...)Kép

Kép
andkata

a.kata!
nagyon jók a képek! Aranyosak a ruhák, és csini a pocid!

Nekem lassan készülődnöm kell......megyek az előadásra, aztán majd még este remélem be tudok nézni!

d.dodó

Köszi mindenkinek Rolkó nevében is!

Andkata! Nagyon édik a ruhák és szép a pocakod! A pelenkázó is jó a háttérben!

Titi! Pihenj, hátha használ. Egyébként én is gondolkodom a játszón, hogy menjünk-e vagy sem, de boltba úgyis mennem kell, szóval akkor már mindegy. Csak kicsit attól tartok, mi van ha a játszótéren önt el a magzatvíz! Na de majd lesz valahogy! Nézz át a másik topicba! Végre kaptunk képet Sáráról!

Dodó! Remélem azért nem lesz olyan szörnyű az előadás és érteni is fogod!

Kép
szly27

titi töled nem kaptam üzit

amit werának küldtem telo szám nem jo már 20/4844873ez a jo

lányok szüljetek mert még be elözök valakit..........
pedig nem akarok.

nem megyek holnap nstre

de nem hetente kéne menni hanem heti 2*
nem tudom minek mikor csak 34hetes leszek holnap....

áááááááááá :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

baromi mérges vagyok

mindegy lesz valami majd.
3hete áll a sulyom :P :P :P ez jo

Képimg][/url]
Kép
ronix

jjjjjaaaa

heni!!!!!!
nekem is felment a vérnyomim a 23-.ik héten azota dopegit-et szedek 3*1-et de a doki azt mondja ebböl lehet szedni 3*2-öt is a babynek nem árt

Képimg][/url]
Kép
ronix

Andkata! A ruhák cukik! Nekem a hazahozósba az 1.es jobban tetszik! Csini a pocid! :D

Ronix! Nem lesz gond ha nem mész?
Vendég

HAHO?????

sehol senki jol elbeszélgetek itt magamban :shock: :shock: :shock:

Képimg][/url]
Kép
ronix

babu-
ez ugy volt hogy a mult héten hétfön csinált egyet a szülöszobán.
kérdezte mikor megyek a haematologiára-mondom 9-én-jo akkor keressem meg és csinálunk nst-t
de az nst-és csaj mondta hogy nincs idöpont
csak 3hét mulva erre a doki azt mondta nem baj menjek.
hát ma mentem de nem volt ugye semmi

s akkor azt mondja holnap menjek fél 3-ra

NOS MI A GARANCIA ARRA HOGY HOLNAP CSINÁL?????????
VAGY LESZ HELY?????

szerintem semmi
felhivtam a védönöt és mondtam mi volt és nem fogok menni

nem szolt semmit de ö is kiakadt hogy mi volt

Képimg][/url]
Kép
ronix

ha görcsölök ugyis be megyünk

Képimg][/url]
Kép
ronix

Elég hülye ez az orvos! Az enyém akkor hívott be időpont nélkül amikor nem volt normális rendelési idő és akkor Ő csinálta az Nst-t nem a szülésznő! Nem értem, hogy ha nem ír be a megbeszélt időpontra akkor minek hív be!
Vendég

Sziasztok!

Nemrég értem haza. Reggel óta! Doki, nst, uh. BPD: 93, FRONTO: 105, THORAX: 88, FEMUR: 70. Becsült súly: 2900gr. Doki szerint minden ok, teljesen zárt. :)

Kép
dittke

Szisztok! Megjöttem!

Végre sikerült a dokival beszélni!
Szerencsére nem fordult meg a baba, viszont az elmúlt 3 hétben nem sokat nőtt és fejlődött, most 2700 gramm (ami szerintem azért nem olyan rossz, ha bent marad még 3 hétig azért lehet 3kg)
Elég sokáig nézegette az áramlásokat, meg a fejét, mert főleg az nem nőtt (de előtte meg túl nagy volt, szerintem most a többi része nőtt hozzá) de mikor kérdeztem minden rendben van-e azt mondta igen!
Bár szerintem észrevette hogy egy parázós vagyok.
Azért a végén hozzátette egy hét múlva mindenképpen meg akarja nézni újra ultrahanggal! (de miért? )lehet, hogy valami mégsem tetszett neki, csak nem nagy ügy és nem akart idegesíteni!

Ronix: de jó, hogy vagy és nincs semmi gond! Elég szemétség, hogy nem bírtak megnézni!

Szly: jaj Roli irtó édes! És a kiságy!!!!!!!!!!!

Kata: nagyon cuki a pocakod! És a ruhácskák is! Édes lesz benne Adél!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.23 21:14-kor.
Vendég

Dittke! Szép méretek! Örülök, hogy minden rendben van! :D

Vidokata! Még 3 hét alatt több is lehet mint 3 kg de a 2700gramm sem kevés egyáltalán! Ne aggódj szerintem nincsen semmi gond! Egy 2700 grammos baba már teljesen jó méretű! :D Örülök, hogy beszélni is tudtatok!
Vendég

ahogy nézem olvasom itt a méreteket hát ebben a topicban nem lesznek kicsi babák

:D :D :D :D :D :D :D

Képimg][/url]
Kép
ronix

Vidokata! köszi Roli nevében is!
Szerintem is jó a 2700 gr. Heti 25 dekát is hízhatnak az utolsó hónapban! Nekem is volt, hogy kicsillettem (csak én, a doki nem) a fejét, egyik héten 88 volt, köv. héten már 94! Mondom a dokinak, jó sokat nőtt :shock: Erre azt mondta, hogy lehet előző héten szűkön, most meg bőven mérte, úgyhogy semmi gond. Annyira reltív hogy hová teszik az x-eket, pár mm is sokat számít!

Kép
szly27

AKata! Jók a rucik! És csini a pocó! :D

Babu! Tuti rákérdeznék, hogy miért kell már most és ilyen gyakran (és sokszor feleslegesen) menni!

Dittke! Neked sem lesz éppen pici babád! :wink: Örülök, hogy minden rendben!

VKata! még van ideje a picikének! És lehet csak alulbecsülték a súlyát! Nyugi, biztos minden rendben van! Mondta volna ha máskép lenne! Lehet azért akar megint UH-t, hogy hogyan fejlődik. Ha tényleg úgy gondolja, hogy kicsi.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Dittke! Gratula a jó eredményekhez! Hát tényleg nem lesz kicsi, ha végig bentmarad!

Kép
szly27

Bencuri :P
Aranyos vagy, hogy érdeklődsz. Én a 23.-i héten szeretnék szülni... Az előző héten még rengeteg dolog vár rám: NST, UH, orvos, kozmetikus, fodrász... Ezeket még szeretném bevárni, főleg a fazongyanta miatt. Az életmentő ebben a melegben, no meg szülésnél is hasznát veszem :wink:
Úgyhogy beindulást segítő szorítást a 23.-i naptól kérek, ha lehet...

Andkata :P
Első szülésemnél homeopátiás orvos javasolta, hogy kezdjem el a 37. héttől a Caulophyllum C15 szedését. (A málnalevélteát már korábban is ittam.) Napi 1X5 golyócskát használtam, és vittem a szülészetre is, ha kellene egy kis homeopátiás oxytocin (így is hívják). De nem kellett, mert mint írtam 2 ujjnyival kezdtem a vajúdást, és 3,5 óra múlva már meg is született Lilu :roll:
A rucik gyönyörűek!!!

Vidokata :P
Ne is törődj azzal, néha miket mérnek! Hol ide kerül az X, hol oda. Dokim mindig 3-5 mm-el kevesebbet mér, mint a szonográfus, akár 1 nap az eltérés, akkor is :? Szerintem a 2700 gramm nagyon jó kis súly!!!

Véda
Vendég

Ma én is jártam orvosnál, gyerek becsült kora 37 hét 4 nap.... Fejkörfogat alapján 39 hét 2 nap, hurrá. :lol: Drnéni előbbre hozta akiírást, nem indtha jelentősége lenne, de reméli nem nagyon üti mahjd az öt kilót. Úgyhogy nekem Ti ne parázzatok, azért én sem szokom EKKORÁT.

Amúgy meg cukor volt a vizeletben, úgyhogy most ismétlik a terhelésest, aminek 5,3 volt az értéke. MEg holnap álló nap vizeletgyűjtés. Kicsit fura, hogy hirtelen ennyi dolgom lesz magammal, meg hogy ugye szerdán megint menni kell. Na de ez van,

potyka

Hát szerintem se kicsi, úgy súlyra. csak az elmúlt 3 hétben a fejecskéje 3 mm-t nőtt (84 ről 87 re) és súlya is csak 400 grammot (az heti 133 gramm csupán)
Vendég

Potyka! Nem semmi méretek! :shock:

Kép
szly27

Potyka: nem számoltátok el nagyon?
Vendég

Potyka! Aztapaszta! :shock: Hát Te tényleg szülj meg hamarabb! :shock:
És mikorra hozta előre a kiírást?
Az újabb cukorterhelésre már most megy a drukk!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Azért ez durva! :shock:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

sziasztok! hát ahogy itt olvasgatom tényleg elég sok lesz a nagy babóca. Lehet azért mert nyári gyerkőcök? :roll: Az én babám is nagyobb a kelleténél, legalább is az utolsó UH-án azt mondták. Hát kiváncsi vagyok mennyit nőtt, mert szerdán megyek következőleg. :)

Kép
linda24

Na, itt panaszkodom, hogy milyen melegem van, erre egy hatalmasat dörgött az előbb. :shock:
Tegnap is így kezdődött... :(
És igen, már zuhog is! :(

Legalább a kintieket nem kell meglocsolnom....

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kata, én is az elszámolásra gondoltam. DE a többiek is négy és fél kg körül születtek, és a fejük 37-39 cm volt. (és ez a szülésnél semmilyne gondot nem jelentett, de sztem ott annyira gyenge UH volt, hogy nem is annyira tűnt fel. :lol: ) Én benne lennék egy júli max 10es időpontban. MAjd meglátjuk. Reméljük ŐHercegsége is így kívánja. Mert hát érzem is, hogy nagy. DE FEJVÉGŰ!!!!!!!!!! NEm hiába gimnasztikáztam, meg pulsatilláztam. :lol:

potyka

Potyka! Tényleg nem semmi méretek! :D

Kriszti! Az ég Nálunk is dörög! :evil:
Vendég

Na, el is állt. Negyed óra leforgása alatt még jégeső is volt! :shock:

Ennyit az időjárásjelentésről, most megyek, odarakom a husilevest, pont kész lesz, mire Apa hazaér. De fog neki örülni! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti! A husilevesnek Én is örülnék! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen a vigasztalásokat, nagyon jól esett! :) Tudtam aludni egyet és most elkeztem magamba tömni az alább tál tartalmát... :twisted:
Kép

Szly - Roli annyira cuki azokon a képeken!!! :D :D

Andkata - szuper kis rucik! És a pocakod is nagyon csini!!! :wink:

Henka - nagyon örülök hogy bejelentkeztél hozzánk!!! Én is hiányoltalak múltkor! :) Remélem jó lesz az egész napos vérnyomi-mérés. Mostanában én is ezzel vacakolok, de szerencsére itthon általában jó, csak a dokinál duplája :? . Remélem hamarosan beindulhat a babaproject nálatok is! Semmiképp se add föl, tudom mennyire szeretnéd, és ha így van, akkor sikerülni is fog! :wink: Azért az is bíztató amit Ronix írt, hogy ő is szed rá vmi bogyót, ami nem árt a babának!!! :D

Ezeknek a méret-saccolásoknak már én se hiszek egyáltalán, főleg a Bari babája után! Szegény amúgyis nagyon paramami volt, az utolsó pár hétben meg szanaszét izgulta az agyát ezek miatt a hülye találgatások miatt! És tessék! Tökéletes baba! (Hála az égnek... :wink: )

Ami - kérdezted a méhszájat, sajna még mindig változatlan (2111) . Én is annyira nagyon mennék már szülni! De úgy látszik ezek a babákok nem akarnak kibújni! Ma Nóri se vmi aktív, majd' 1 órát tartottak a CTG-n is mert sokáig meg se moccant és a szívhangja is :? volt. Aztán addig lökdöstem szegényt míg rúgott párat, de azóta is csak nagyon ritkán mozdul 1et-1et. Inkább úgy mondanám, csak fészkelődik.
Vendég

Ezt a kis tündéri Bencusnak küldöm! :D :D :D

Kép
Vendég

Wera! Nem semmi gyümölcsös tálad van! Nyami! :D :D :D
Vendég

hali lányok!

nah vannak itt babaméretek :shock: :shock: ugy látom nem nagyon lesz nekünk itt a topicban 3 kg-os gyerek...

itt nagyon meleg van. megy a venti ezerrel. esett napközben, de az meg arra volt jó hogy bepárásítsa az addig se jó levegőt. ugyhogy most szuszogás van bőszen.

a kaja már kész. borsóleveske, chilis bab. gondoltam csinálok magamnak lecsót, de eddig nem jutottam odáig.
polcoltam a lábam meg borogattam. valamivel jobb.
jah és sütöttem is.
most csinálom hozzá a vaniliás sodót. :D
remélem nyusziapu örülni fog.

Kép

Kép
timi1982

Hú, Timi! Borsó, bab, lecsó :shock: :shock: engem most tuti kivégezne! Pedig imádom, de kb félidőtől már nem igazán bírok ilyen puffasztó dolgokat enni.
Nagyon ügyi voltál ma h ilyen sokmindent csinlátál! Nyusziapunak igazán jó dolga van melletted! :wink:
Vendég

Wera! Disznóság volt azt a tálat felrakni! Ide vele! :lol:

Ma én is leküldtem egy kisebb darab dinnyét meg két nektarint.
Valami kicsapta a szám szélét! :cry:
Már bekentem, hátha nem jön ki jobban. Jó lenne ha hamar elmúlna, mert pénteken ballagásra megyek!

Leveske fődögél, ha készen lesz, osztom!
Csak egy baj van, most ugrott be, hogy tészta is kéne hozzá, az meg nincs.
Úgyhogy ma tészta nélkül lesz, vagy török bele főtt tojást.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na, megjöttem az "előadásról". nem volt olyan vészes...a nagyját értettem is. Amiket a nő svédül mondott, én már magyarul írtam a paírra! :lol: Amit meg nem értettem, azt a végén személyesen megkérdeztem tőle angolul.

wera!
Nagyon jól néz ki ez a tál!!! :) Én ma csak gyümölcsöt vettem...meg sok-sok paradicsomot! Ja, meg citromot, mert mostanában citromos jeges vizet iszom!

potyka!
nem semmi méretek!!!! :shock:

d.dodó

kriszta!
csinálj bele májgombócot, vagy grízgaluskát, esetleg vajgaluskát?!?!

wera!
a borsó és a lecsó eddig nem árt nekem, a bab már kétséges, azért is nem akarok abból enni. kukorica + bab tuti betenné a kaput nekem is, ráadásul gyümölcsöket is ettem már ma.

Kép

Kép
timi1982

Na, nem teljesen adják vissza azt az égszakadást, de remélem látszik. Ez volt itt:
Kép
Kép ez már jégeső

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Dodó! Akkor csak sikeres volt az előadás!

Timi! Hát a gombócokért nem rajongok. :roll: De szerintem Apa kedvéért csinálok egy kicsit.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ja, és még a képekhez annyit, hogy olyan sok víz volt az úton is....
Azok a zebrák a múlt héten voltak felfestve!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: