Sziasztok!
Köszönöm szépen a vigasztalásokat, nagyon jól esett!

Tudtam aludni egyet és most elkeztem magamba tömni az alább tál tartalmát...
Szly - Roli annyira cuki azokon a képeken!!!
Andkata - szuper kis rucik! És a pocakod is nagyon csini!!!
Henka - nagyon örülök hogy bejelentkeztél hozzánk!!! Én is hiányoltalak múltkor!

Remélem jó lesz az egész napos vérnyomi-mérés. Mostanában én is ezzel vacakolok, de szerencsére itthon általában jó, csak a dokinál duplája

. Remélem hamarosan beindulhat a babaproject nálatok is! Semmiképp se add föl, tudom mennyire szeretnéd, és ha így van, akkor sikerülni is fog!

Azért az is bíztató amit Ronix írt, hogy ő is szed rá vmi bogyót, ami nem árt a babának!!!
Ezeknek a méret-saccolásoknak már én se hiszek egyáltalán, főleg a Bari babája után! Szegény amúgyis nagyon paramami volt, az utolsó pár hétben meg szanaszét izgulta az agyát ezek miatt a hülye találgatások miatt! És tessék! Tökéletes baba! (Hála az égnek...

)
Ami - kérdezted a méhszájat, sajna még mindig változatlan (2111) . Én is annyira nagyon mennék már szülni! De úgy látszik ezek a babákok nem akarnak kibújni! Ma Nóri se vmi aktív, majd' 1 órát tartottak a CTG-n is mert sokáig meg se moccant és a szívhangja is

volt. Aztán addig lökdöstem szegényt míg rúgott párat, de azóta is csak nagyon ritkán mozdul 1et-1et. Inkább úgy mondanám, csak fészkelődik.