A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

sziasztok

Köszönöm mindenkinek az infót :lol:
Bizti igazatok van,h sokat számít az ha elől van a méhlepény,na meg a felesleg is a hason :roll:
Csak hát én ilyen parás vagyok :oops:

Jó hétvégét mindenkinek :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Sziasztok!

Na most értünk haza, asszem látható, h 1.09 van, úh kb hulla vagyok, de azért gyorsan pár sor és a képek...
Huhh, hát annyira jó élmény volt, most tök boldog vagyok! Nagyon örülök, hogy mégis elmentem mégegyszer, mert sokat vacilláltam ám. A 4D Genesis egyszerűen szuper, mindenkinek nagyon nagyon tudom ajánlani, ezen belül is engem a Lengyel Györgyné Márti fogadott. Szuper ez a nő, akkora átéléssel és profizmussal csinálta az egész vizsgálatot! Mindent részletesen megnézett, megmutatott, elmagyarázott, nem sajnálta az időt. A felvétel gyönyörű lett, az egész baby nagyon szépen látszik, végig fent volt és mocorgott, hihetetlen aranyos volt, és nagyon szép! :) Bemutatott párszor, ezek mind meg is vannak örökítve! :D A dvd 35 perces, tehát ennyi volt az aktív része a dolognak, de összesen kb 1órát foglalkoznak veled, mert utána megmutatja sorban az összes fotót, ki lehet választani 1-et, és azt kinyomtatják. Itt akárhányszor vissza lehet nézegetni 1-1 képhez, hogy na melyik is legyen. Asszem 690-ért lehet extra képeket választani, de megjegyzem, hogy mi utána kinyomtattuk mind az 53-at a Media Marktban 55ft/db-ért. Nagyon nagyon meg vagyok elégedve vele, és tényleg komolyan mondom, hogy menjetek ti is oda!!! És még mindig kisláááány! :) Apukám kiment, mikor erre a részre tértünk, mert ő meglepit akart. :D
Ja és elárulom a másik oldalt, nem szép dolog, de szeretném ha tudnátok, hogy oda NE menjetek, mert borzalom a 4D Genesishez képest....szal az első a Baross utca volt. :?

Köszi az újonnan érkező gratulációkat! :) Nagyon boldog vagyok! Kérdezte vk a nevét...hát...fogalmam sincs. Benne van a tarsolyban az Anna, Mia, Zara, Mango (kéretik nem a divatmárkákra gondolni, mert tényleg nem onnan szedtem őket) és még volt 1-2, de komolyan annyira fáradt vagyok, h leblokkolt az agyam..majd megírom ha eszembe jut. :)

Egyébként aki vacillál, bátran merem ajánalni, h nyugodtan menjetek el ebben a korban már, én 19hetes voltam pont ma (vissza lettem fokozva a hivatalos dátumomhoz, úh vonalzót is cserélek majd). Menjetek mondjuk 20hetesen, az szép kerek, és már mindjárt itt van. :) Persze még nem olyan kis pufik, mint mondjuk 4-6hét múlva lesznek, de sztem az enyém már kis szép formás volt. És fontos, h jó helyre kell menni.

Egyébként ma annyira sokat mocorgott a kiscsaj, akkorákat rugott néha, hogy csak úgy néztem. De nekem lent van, és teljesen a hasfalamnál keresztben. Attól félek, hogy azért kukorékolt fent annyit, mert eléggé köhögök, és nem tud aludni. :( Remélem ezzel nem ártok neki, mert ugye a babyknek alundi kell!

Na és a lényeg...jöjjenek a sztárfotók!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Jujj, bocsi! Elég nagyok lettek, és hát sok is...de nem tudtam választani. :oops: Azokat a bemutatásokat muszáj volt mind felraknom, sztem tök vicces! :D A harmadikon meg konkrétan integetett 2-3x egymás után. :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!

Sensi :)
Nagyon cukik a képek! Jól kivehető mindene!! És midezért mennyit fizettél?? Ma már indulsz vissza??

Dalma :)
Kornél is cuki bébi volt! NA, azért most se semmi! :D

Ancsa :)
Most két napja már többször éreztem a mocorgást, de azért ugyanúgy tudok parázni, mint te! :)

Hát szerencsére az én férjemet hidegen hagyja a foci! :D

Lányok, tök jó, hogy már többen tudjátok a nemét! Nekem még 16-ig kell várnom......... :roll:

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Még nem tudtam visszaolvasni, bocsi.
Sensie, én is genesisbe voltam. Engem is Lengyel Györgyné fogadott. Hát csajok, ez egyszerűen szuper volt. Megizzadtunk mind a ketten. :D De nem adta fel egy pillanatra sem. Ugyanis az én pici fiam háttal volt. És a fejét befúrta a szeméremcsontom alá teljesen. Végig aludt, amikor felébredt akkor meg teljesen összegömbölyödött és még jobban elbújt. Majd az utolsó 5 percben visszafordult és megmutatta a lába közét!!!! De az arcát nem tudtuk jól megnézni, mert irtóra lent volt. De ezt a helyet csak ajánlani tudom. Komolyan csodálatos volt!!!! Rakok fel képeket!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

A kis keze
Kép

Oldalról:
Kép

Tárogatás:
Kép

Kép
Kép
gabi82

Jajj, csajok, de szuperek az uh-k!!!

Sajna nekem várni kell szerdáig, és az sem 4d-s lesz.Nincs rá pénzünk, sajnos :cry:

Van valakinek emésztési problémája?
Majd megpusztulok a felfújódástól :evil:
Én voltam a marha, tegnapelőtt bezabáltam karalábéleves+káp.tészta 3x is egy nap :?
Vendég

Sziasztok!

Szuperek a képek, ahogy elolvasgatlak benneteket, azt gondolom nekem hatalmas szerencsém van a dokimmal, mert Ő minden egyes alkalommal (4hetente) megnéz UH-val is. Szuper gépe van 2-3-4 dimenziósra kapcsolható a vizsgálat UH-val együtt is csak 4.000Ft. Apuka is bennt lehetett és mindent megmutizott neki, de szegény fiaszkám még olyan sovály, hogy nem kértünk képet. Az arcát pedig nem tudta rendesen megrajzolni a 4D ezért elégé furcsa arcot láttunk, de hát nem is lehet egy oldali arcról egy teljeset rajzolni.

Ancsa én is parás vagyok általában már szült kolleganőmet szoktam az őrületbe kergetni :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni én is ahhoz a táborhoz, akik semmi esetre sem ajálják a Baross utcai 4d rendelőt. Egy pozitívum volt benne hogy hamar kaptunk időpontot, de más nem. Mi a 12.héten voltunk genetikai ultrahangon ott. Mikor megérkeztünk az asszisztens megmutatta a mosdót, és használtam is (nem tudtam hogy telt hólyag kell), amikor az ultrahangos nő meglátta, hogy a mosdóból jövök ki majdnem leordított, hogy most miattam az egész felvétel nem lesz jó.... Na így egy életre megtanultam, hogy telt hólyag kell :?
Elindult a vizsgálat, a baba rögtön mocorgott, a párommal teljesen elérzékenyültünk, és vmi ilyet mondtunk, hogy jééé tényleg a baba mozog (persze a meglepettségtől, most láttunk először ilyet)-mire ez a hárpia ránkförmedt, így:"miért mit gondol én mozagtom a gyereket" szóval elrontotta teljesen a pillanatot, a felvételek szó szó jók lettek, de ennyiért nem ilyen bánásmódra számítottunk.
Vendég

nA MEGJÖTTEM AZ EXPÓRÓL
Hát én nem voltam oda meg vissza az expós 4d-ért. A kép meg maga az uhu az jó volt csak 6 perc alatt lezavarta a srác plusz kérdeztem a nemét és azt mondta hogy ekkor még nem látni pedig totáll neoplánba lehetett látni mert előről volt. Csak az ürge nem akarta azt nézni hanem mindig az arcát akarta. Én meg nem azt akartam na és nem értette meg. Így még jó hogy nem mondtam le a genesiseset mert elmegyek kedden oda is. Ott legalább bő fél óra lesz. Nem is kértem dvd-t róla. De azért lassan de mozgott bár ő is mondta hogy nem éppen aktív gyerek. Remélem ebből nem lesz bajom.
itt a kép
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Nagyon cukik az új felvételek!
Genesist én is néztem, de 19 hetes uh-ra mi az istenhegyi géndiagnosztikai központba megyünk. Tudtok róluk valami hasznosat? Telefonon beszéltem le az időpontot 24-ére és az asszisztensnő nagyon kedves és segítőkész volt. Árban sem mondanám nagyon soknak. DVD-t kapunk és kb fél óra a vizsgálat. Talán fotót is kapunk, de azt nem tudom már. Nekem a dokim ajánlott ott egy uh-s orvost, ezért is megyünk oda. Már nagyon várom, hogy újra láthassam a manókát.

Puffadás: Nekem csak az első időszakban volt ilyen. javaslatom, hogy nagyon sok nyers gyümi és zöldség kell. Azt olvastam valahol, hogy együnk gyümölcsöt minden étkezés előtt, mert segít az emésztésben és a bélmozgásban is. Nekem bevált a sok rost.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Na most van időm visszaolvasni, és reagálni mindenre…azóta is öröm mámorban úszom a kiscsajomat illetően. Tök jóóó! :)

Ancsa!
Sztem lehet enni gyrost, én már meg is tettem. Az uhu után voltunk az Árkádban is kinyomtatni a képeket, meg szétnézni a Kenguru-ban, és ott azt kajáltam….és ott nagyon finom is! Ajánlom mindenkinek! :) Kint nincs, csak ilyen sz*r kebab, és borzalmas az íze...

Dalmi!
Hát azért próbálok odafigyelni! A 10kg álom lenne, amihez ugye már csak 6jöhet…de 12-nél semmiképp nem szeretnék többet hízni. Én is elkezdtem érezni vm vizesedés szerűt. Ha behajlítom az ujjaimat vagy a lábujjaimat, akkor kicsit feszül. A lábamon jobban érzem, de tuti azért mert tnap/tnap előtt teljesen lejártam őket, olyan szinten, hogy már menni nem tudtam, annyira fáj…úh sztem csak meg van dagadva ettől kicsit. Az ujjaimon meg alig érzem, ez lehet sztem a melegtől is, ami Londonhoz képest ugye most jelentős nekem. Úh sztem én még nem vizesedek.
Huhh, ez aztán kuki! Jól sikerült az uh Korinál! :) Aranyos az újszülött képeken is, kis gyűröttke! :)

Akyra!
Nem, daddy most nem jött. Nekem végülis ez csak kényszer hazautazás volt, mert fel kell vennem az útlevelem, júliusra már lejár a régi, mikro legközelebb jövünk. Így most csak kb 4 napra jöttem…ő meg dolgozik, mert sokáig nem volt munkája, és be kell hoznia magát. Júliusban úgyis jövünk a reggae camp-re, úh most luxus jött volna hazajönnie csak úgy.
Ne haragudj, de én mostmár nem cserélek. :) De nagyon nagyon drukkolok neked a kukishoz! :)

A repülés alatt sajnos leszálláskor annyira megfájdult a fülem, azt hittem ki fog repedni belül vm, nagyon megijedtem. Nagyon meg vagyok fázva, és sztem ezért lehetett. Azóta is fájogat, néha belenyilal enyhén…de félek, hogy visszafele mégjobban fog fájni, nem tudom mit csináljak. Van vknek vm ötlete?
Sclara! Te tudsz erre vm okosat mondani?

Naysa!
Üdv közöttünk! Irigy irigy a fogyásod és nem hízásod miatt! :P

Gröni!
Én is drukkolok, remélem midnen rendben lesz!

Sonny!
Ne aggódj az Afp miatt! Annyira megbízhatatlan, és nem fontos már, hogy asszem itthon is be fogják hamarosan szüntetni. Nekem már kint nem is csináltak egyáltalán, a nyaki redő jó lett 12 hetesen, akkor csináltak kromoszómás vértesztet is, az is jó lett…a nyitott gerinc meg látszódna az uh-n. Szal sztem ez egyáltalán nem fontos, csak jól lecsapolnak, mert sztem irgalmatlanul és indokolatlanul sok vér kell hozzá. Én csak szörnyűlködtem a mennyiségek láttán, amit írtatok. Nálunk csak egy picivel vesznek mindig, akárhány teszthez kell, mind meg tudják nézni abból az egyből. :?

Beagle!
Örülok, hogy minden rendben van! De sajnálom, hogy szégyenlős volt! Na majd legközelebb. Ugye mennyire szar az a hely? Így utólag belegondolva, tényleg elég bunkó volt a nő…én eddig csak arra gondoltam, hogy csak béna a humora, de nem…csak kőbunkó. És te fizetsz érte. Tényleg ajánlom, hogy menjetek legközelebb a genesisbe..és még olcsóbb is 400ft-tal.

Melcsi!
Neked is gratula a kiscsajhoz! Huhh, jó nagy már a pocid! :)

Katinka!
Köszi, h te is gondoltál rám…eredmények feljebb. :)

Lovani!
Nekem a legelején volt ilyen viszketés, amikor elkezdett nőni a hasam..meg feszült is rendesen. Akkor vettem olajat rá, amit feljebb is írtam, és azóta nem viszket, nem feszül…pedig nő ám. :)

Nati!
Gratula a szigorlathoz és a jó eredményekhez!

Katica!
Köszi neked is a drukkokat utólag…asszem segített a végeredményben! :)

Klarissza!
Gratulálok a kissráchoz! Annyira jó, amikor teljesül a kivánságod, nem? Én biztos vagyok benne hogy örültem volna a fiúnak is (most pl kicsit sajnálom, h nem lehet Benedek :D ) de azért így más, asszem sokkal nagyobb az örömöm! :)

Kornéliusz!

Nagyon szépek az ikrek! :) Hasonlítanak egyébként sztem a nővérkéjükre. :) Ti hol votlatok 4D-n?

Irusc!
Nagyon aranyos a kislányod, kint is bent is! :)

Ditta!
Mindenestől 12e ft volt. Ebben benne volt a dvd (30perc, nem 35 mint korábban írtam, bocsi :) ), egy cd 53 képpel, genetikai vizsgálat és egy nyomtatott szép színes kép. A cd 1500ft, és plusszban kell kérni, amúgy az alap csomag 10.500ft e nélkül. Jaj nem, hála az égnek nem ma megyek még haza, majd csak kedden délután…addig élvezkedek itthon. :D

Gabi!
Ti mikor voltatok ott? Tegnap? Mi igen, délután 3kor. Sajnálom, hogy a kissrác nem volt jó pozícióban. Aranyosak azért a képek, még ha nem is látszott annyira jól. Ugye milyen szenzációs az a nő? És tényleg kihozza a maximumot a dologból...össze vissza kellett tekeregnem, oldalt fekvés, ki-be nyújtott láb, stb, hogy tényleg a legjobb minőségben lássuk. És megérte. A Baross utcában nem is törekedett semmire a nő, jó szar lett. :?

Harivera!
Ez eég gáz, hogy te kérted, hogy nézze inkább a lábaközét, ő meg csak a fejét akarta…pff. Na majd legközelebb! Már csak pár nap és mehetsz a genesisbe, ahol szépen megnézik majd! Szurkolok a kiscsajhoz!

Na megyek is mostmár. Készül a finom grill husi a teraszon. Görögsalival, és sültkrumplival. Nyamm nyamm, az egyik kedvenc kajám, és csak itthon ehetek ilyet. Volt korábban húsleves is, olyan jól esett, nagyon hiányoznak az itthoni kaják. A kintieket már utálom, ha főzök akkor sem lesz olyan, mert nem jó az alapanyag. :?

Vigyázzatok magatokra!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok,

harivera, ne sajnáld...későn szóltam...de akkor is tudtam már,csak bepróbáltam, hátha :D

Haspuffadás :( Nekem nagyon rossz a gyomrom, már a terhesség előtt is sok volt a savam, meg nehezen emésztettem és rengeteget puffadtam...mióta terhes vagyok ez még rosszabb :?
DE...én SALVUS VIZET iszom, ez nagyon jó...bükkszéki forrásvíz, patikában lehet kapni, rajta van az üvegen, hogy mikor mennyit kell inni, nekem ez nagyon jól bevált, rendszeresen iszom.

Sziasztok
Lovani

Kép
lovani

Dalma!
A hízókúra állítólag nem indokolt, csak abban az esetben, ha az ember hirtelen fogyott le, és valamiért nem sikerül összebabásodnia. :-) Valahogy így sikerültem, pedig nem vagyok gebe. Azért gondolom, hogy a csontok lehetnek az oka.

A meccsek nálunk is mennek, meg F1...

Gabi! Ez tényleg kuki :-) Még én is felismerem!
Nagyon jó képeket tettetek fel. Már úgy érzem nekem is mennem kell kukucskálni :-)

Ezek alapján mi sem a Baross u-ba megyünk legközelebb, bár nekem hasonló tapasztalatom nem volt, mint nektek. Egyetlen dolog, amit lehet már említettem: a hölgy azt mondta nézessem meg a dokimmal, mert van egy nagy miómám, amiről az orvos megállapította, hogy igen, pontosan ott tapad a méhlepény. Na de akkor eléggé megrémültem pár napra :-( Most pedig már csak vicc.

Én nem puffadok, hanem mindig éhen akarok halni. Hova rakom ezt a rengeteg kaját, amit betermelek ????
almi

Sziasztok!

Nagyon jók a 4D-s képek! A babák tök jól láthatók, de én még kihasználtam azt is, hogy akinek olvasható a neve a fotón, azt jól meglestem az iwiw-en is.... Erre már biztos más is rájött...
Mi holnap lessük meg a "tesót". Remélem minden rendben vele, és kiderül, hogy van-e fütyije, vagy nincs.

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Eszembe jutott még valami. Én az előző terhességemnél Avon-os krémet kentem a hasamra, és nem lett rajta egy csík sem, pedig akkora volt a hasam, hogy néhányan kételkedtek abban, hogy csak egy baba lakik benn... A mellemen viszont teljesen szétment a bőröm, talán mert ott sokkal vékonyabb.

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra

sziasztok

remélem mindenki jól van :lol:
nálunk nagyon szomorkás az idő, biztosan esni fog az eső megint :roll:

17.-én megyek megint UH-ra, remélem kiderül akkor majd a baba neme :lol: bár amilyen szerencsés vagyok, tuti nem fogom megint megtudni :oops:

Jó pocaknövesztést mindenkinek :lol:

akíra
köszi, h felírtál a listára :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek aki megtudta a babája nemét :)

Sensi
, igen sajnos a Baross utcáról sok ilyet hallottam! Azt mondják, hogy nagyon nagy tapasztalatuk van, ha bármi kis rendellenesség van azt ők meglátják! Viszont homályos és szar a kép! :? A Genesisről meg a legeket hallottam! Jó kép és mindent megtesznek érted :) Akkor ez továbbra is így van! :lol: Ami számomra jó, mert én is oda akarok menni július eleje, közepe felé :D

Ancsa, igazán nincs mit :)

Meccs nálunk szerencsére ritkán megy! Párom kosaras, kosár rajongó, szóval csak kosár meccset nézünk! Az viszont jóval kevesebb van mint foci :lol: Viszont a leglehetetlenebb időpontokba! Ma hajnali háromkor kezdődött....de megnézte :lol:

Paradicsomos hal
! Hát nem tudom ki írta, de én azóta is azt tömöm magamba :lol: Párom már csak röhög rajtam, hogy megint paradicsomos hal :lol:

Harivera, sajnálom, hogy nem lettek olyan jók a képek! De azért remélem nem bántad meg :) Milyen pelus egyébként az amit mondasz? Jó minőségű? Mármint jól tartja a dolgokat? Mert mi manapság annyira befürödtünk az olcsó cuccokkal, hogy inkább visszatértem a drágább de jó liberóhoz! :?

Sensi
, hát a csere akkor már nem áll, az tuti! Kislányt én is tudok :lol: :wink: De remélem nekünk is összejött! Ha nem....hát feldolgozom! :?

KépKép
KépKép
akíra

Sensi, mi volt végülis az átvilágítással?kellett, igaz?vagy a kézivel tapiztak végig?Sajnálom a füled, az igen kellemetlen.Mi vigyázunk is nagyon , hogy megfázva ha lehet siha nem repüljünk.van egy startorvos a reptéren aki ilyenkor út előtt akár 5 perccel is igazoltan letilt, mert már sajnos soknak ment tönkre a dobhártyájuk.Én egyszer voltam úgy, hogy picit megfázva repültem, aztán 2 hétig semmit nem hallottam,annyira bedugult.próbáld kikúrálni magad.ha nem megy addig teljesen, vegyél valamilyen orrsprayt(novorin, nasivin, rhynospray) és fújkáld főként fel és leszállásnál, hogy legalább kis átjárhatóságot biztosítson a nyomáskiegyenlítődésnek.Ha recseg-ropog az jó, azt jelenti átjárhatóak a légutak.Segíthetsz úgy is, hogy befogod az orrod és a füleden nyomod ki a levegőt.Ha nem recseg, ropog, pattog, akkor ne erőltesd!
Gratulálok neked a kiscsajhoz!De jó!daddy örül?
Érezd jól ma magad és jó étvágyat a sok finomsághoz!
Akíra, akkor most neked kell drukkolni!Nálam még ez a kívánós korszak nem jött el.Eszek mindent, mint eddig, de extrák nincsenek :?
Ancsa, picit rám hozod a parát, ezzel a nem mozog a baba aggodalommal :?: .Igaz, te mint tapasztalt anyuka, viszonyítasz, szóval megértem , de én is mindenütt a 20. hetet olvasom.Én most 17. vagyok, de igazából még nem éreztem egyértelműen.Sőt mostanában összement a pocak szerintem.Eddig sem volt óriási, de most...Van úgy valaki közületek, hogy néha kicsi néha nagyobb?

Vera, szerintem a mi picink sem mozgékony, a múltkori uh-n meg s mozdult, csak felhúzott térdekkel hason szunyált :(
Valaki kérdezte :? , bocs elfelejtettem ki, hogy hol vettem az esküvőre a rucit.Végül a2 in 1-ban de egy selyem térdnacit, és felsőm volt hozzá.Egy ruha sem tetszett, választék sem volt sok és mind pamut volt, esetleg egy kis selyemövvel.lehet, hogy kényelmesek, de nem csinosak, az biztos.Olyan, elmegy ruhák :(

Sokan írjátok ezt a Genesist.Mennyivel előtte kell bejelentkezni.nagyon türelmetlen vagyok, de azt hiszem megvárom, míg kb 22 hetes leszek, hogy legyen egy kis husi rajta, mert akkor olyan aranyosak!

Dalma, ez aztán a kukac!Ezek után már nem kételkedtetek! :D [/b]
sclara

Vera: Hát nem jártál szerencsével a uh-on!Majd a legközelebbin :D

Sensi: Nekem is mindenem a görög sali-grill husival :wink: :wink: Nagyon jók a képek! :D Mi augusztusban akarunk elmenni a 25. héten :D

Beagle: Kész rémálom lehetett az az uh!Milyen egy bunkó nő lehetett!Elhiszem,hogy mérges voltál!Nekem a Hannánál,amikor a 18 hetes uh-ra mentünk akkor volt egy kicsit feszült a dokim,nem szólt be+semmi,de azt mondta,h nem látja,hogy mi lesz+ tök béna képet adott akkor róla!Előtte meg utána sem volt ilyen,de ezt megjegyezte a férjem :?

Focimeccs: Nálunk nem jelent nagy újdonságot,mert a férjem focibuzi és mindig meccseket néz,ezért van 2 tv-nk :roll: a jó meccseket én is megnézem,de a balfaszságot nem bírom!Ráadásul a férjem még egy helyi focicsapatban is játszik,úgyhogy minden vasárnap meccsre megyünk!Ez annyiból jó,hogy a focista-feleségekkel dumcsizunk addig,a gyerekeink meg jót játszanak a levegőn!

Akíra: Én a halra most ebben a terhességben rá sem bírok nézni! :? Nekem lányom lesz :arrow: bizakodhatsz a fiúban :D

Kép

Kép
melcsi82

Melcsi, te benne se vagy a táblázatba?

Ha küldesz privit minden adatoddal, akkor beteszlek téged is :)

Harivera, küldenél nekem infót erről a pelusról? Mármint, hogy hol lehet beszerezni meg ilyenek? Vagy rajtad keresztül? Mert engem érdekelne! :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Vera, bocsi de azota nem volt netunk, uh elkerültük egymást, de most nézem, hogy éppencsak, mert mi meg vasarnap 11:50-kor voltunk.

És amugy nekem is hasonló volta véleményem mind az expóról, mind a 4D-ről. A 'srác'-nak mondom az elején, hogy ha véletlenül látná, hogy fiú vagy lány, akkor nem szóljon. Erre: "ilyenkor az még nem látszik". És nálunk is csak a fejét kereste folyton :)

De a mi gyerekünk nagyon cseles volt, végig háttal volt, a fenekét mutogatta, amikor meg megfordult egy kicsit, akkor meg keresztbe tette a lábát (tudja, hogy meglepit szeretnénk). De nekem megérte, hogy végre a férjem is láthatta élőben, meg hallhatta a szívverését...

Szép napot mindenkinek!

Kép
pipal

Sziasztok,

Én nem tudom, hogy ti hogy vagytok ezzel, de nekem több nyavajám van mióta terhes vagyok, mint előtte bármikor... :cry: :cry:
Szerintetek ez normális? Most a derekam meg a hasam lett tiszta kiütés, de rém ronda, vörös, fáj és nő :oops:
Este megyek bőrgyógyászhoz, reggel meg a dokimhoz, hogy nézze meg azért minden rendben van-e odabent...ez legalább megnyugtató lesz :?

Ja, és az egész hasamon szét akar repedni a bőröm, pedig naponta vagy 4x bekenem. De sokat is nőtt a 7végén, a kollégáim mind le voltak döbbenve ma reggel hogy mit csináltam a 7végén, hogy ennyit nőtt a "hordóm" :D :D :D
Ez mégiscsak jó jel nem? Ha nő, akkor minden rendben van...én ezzel nyugtatom magam.
Alig bírok itt ülni a fenekemen, pedig rengeteg dolgom van...lenne :oops:

Na, próbálok kicsit dolgozni.
Szép napot mindenkinek.
Lovani

Kép
lovani

Sziasztok!

Nagyon jók ezek a 4D-s képek, én is megmutatom a maimat, csak még be kell szkennelni.
Minden rendben van, 236g :lol: és 1 nappal kisebb a koránál, megint egy nappal közelebb vagyunk a közös szülinaphoz. :D
Ő sem volt szégyenlős, de mi nem áruljuk el. :wink:

Akíra,
légyszi vedd ki a neveket, mert ezek változtak már, de még azok sem biztosak. :lol: Illetve már a nemét tudjuk, csak a nevét nem. :)
Következő doki 06.16.

A mocorgásra rákérdeztem, hogy nem éreztem én sem az elmúlt napokban és hogy nagyon izgultam emiatt, aztán a Hajdu doktornő elmondta, hogy ezen teljesen felesleges még ilyenkor izgulni, mert majd mostanában fogom elkezdeni érezni, még akkor is, ha nem első gyerek.

Sclara,
én egyértelműen néha kisebbnek, néha nagyobbnak látom. :)

Nektek hogyan fekszik? Nekem teljesen keresztben.

KépKép
dreika

Sziasztok!

KISFIUNK LESZ :) :D 8)
Ma voltam genetikai UH-n, szuper volt! Gyönyörű a baba, majd teszek fel képeket is, és imádnivalóan mocorgott össze-vissza :)

Az értékek is teljesen jók lettek, egyáltalán nem kisebb (a Brendonban szerintem nagyon felületesek voltak) megvan mindene, és a doki szerint 150%, hogy kisfiú :D Annyira boldog vagyok!

Bocsi, most nincs időm visszaolvasni, mert sok dolgom van, de majd írok! Csak meg akartam osztani veletek az örömhírt :)

Akíra: átszíneznél majd? Köszi ;)

Judit
Kép
sonny

Hat mindenkinek grautla a jó uhu-khoz.

AKira, elfeledtem mondani, hogy én voltam a paradicsomos hal szülőanyja :) Viszont én csak akkor eccer ettem, de még maradt egy dobozzal, átküldjem? :)

viszont lécci segitsetek, most kaptam meg mail-ben az AFP eredményemet, jól értelmezem, hogy ez okes?

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1213006418.381.jpg[/img]

Lovani, nekem is olyan mindtha kiütéses lennék, egyre másra jönnek elő ilyen szunyogcsipesszerű dolgok (hason, karomon...), amik nem akarnak elmúlni, pedig nem piszkalom :(

AFP reagalasokat elore is köszi!
[/img]

Kép
pipal

pipal

Jól értelmezted! Ezek teljesen normális értékek!
Gratulálok a jó eredményekhez! :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa
köszi, de jó :)

Te már megnyugodtál? Mi van a kórházba fekvéssel?

Kép
pipal

pipal

Egyenlőre nem kell befeküdnöm :roll:
Nem nyugodtam meg teljesen :cry: még mindíg aggódok, hogy nem mocorog a baby csak 4-5 naponta 1 percet kb :roll:

te már érzed a mocorgását?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok kedves novemberi társak! :lol:

elöször is nagyon nagyon sűrű elnézéseket kell kérnem mert ilyen sokáig nem jelentkeztem biztosan nem is emlékeztek már rám, de annyi minden volt,,,,

Három babával indultunk most kettő van, két gyönyörű baba, a harmadikat a természet nem engedte, így utlag azért nem vagyok szomorú, kettő babával is elég lesz :lol:

Tegnmap voltunk mi is !dn a csodálatos 4Dgenesisben hát valóban mindenkinek ajánlom tiszta szivemből .... a hölgy nagyon kedves (az én ízlésemnek kissé negédes, deneeeeeeeeeeembaj százszor inkább ez mint hogy bunkó legyen!!!)...mi még csak ma vagyunk 16+0 ezért csak tiippeltük a nemüket valszeg vegyespáros ami nagyon jó lenne....ha nem azsembaj :lol:

Én nem érzem a mozgást egyáltalán és nekem is összement a hasam Sclara.... :lol: (többek között ezért nem bírtam ki és rohantam 4dre el.... 8) meghogy ráférjenek egy képre de azt már lekéstük... :wink: :roll: ....Én is a nagysúlyról indulok táborát gyarapítom (hiába a jó kis hormonbombák a kezelések alatt jót tettek, meg előtte is volt :oops: ) ezélrt inkább fogytam eddig mint híztam de orvosom szerint ez teljesen norméális a ducik inkább fogynak min híznak az elején...

na asszem eleget is írtam, próbálok visszakapcsolodni a menetbe....mindenki előrébb jár nálam, belőletek okosodom 8)

Puszi mindenkinek, Sensi veled majd találkozunk a camp-ben... :wink: 8)
Vendég

Dreika, kivettem a neveket, de mi a neme? Mert erről lemaradtam :oops:

Sonny, gratula a kisfiúhoz! :)

Pipal, tök jók ezek az értékek! És ha az afp eredményt nézem....és tényleg igaz a nemre való következtetés, akkor én már tudom is :lol:
És igen, kérem a tonhalat :D Ja, mondtam már, hogy ma tonhalas tészta lesz az ebéd? :roll: :lol:

Ancsa, remélem hamar érezni fogod folyton és megnyugszol :)

KépKép
KépKép
akíra

ja és a képek :lol: :wink:

1. egyeske cumizik

Kép

2. Seggel összebújva

Kép

3. Kuszaságban vagyunk

Kép

4. egyeske szerintem fiúcska :wink:

Kép
Vendég

Legyekmami, nagyon örülök, hogy jöttél, és annak főleg, hogy jól van a két csöppség :)

Mennyivel kell hamarabb bejelentkezni a Genesisbe? :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Akíra én csütörtökön kértem időpontot a hölgytől és vasárnap reggel már ott voltam..... :wink:
Vendég

Legyekmami,
én emlékszem Rád, örülök, hogy minden oké a babákkal. :)

Akíra,
a nemét novemberben elárulom. :wink:

KépKép
dreika

Legyekmami, de jó, hogy hallunk rólad!!!! Örülök, hogy jól van a két lurkó!!!!

Akíra, én Genesist kedden hívtam fel és szombatra kértem időpontot és még választhattam is kettő szabad helyből. :D

Sonny, gartula a fiúhoz!!!

Most hívtam a dokimat, azt mondta, hogy hibátlan aaz AFP-m. Szerdán délelőtt genetikai UH. Viszek VHS-t, és felveszi! :)

A 4D alapján viszont engem 1 héttel idősebbnek láttak. Bár szerintem csak nagyobb a gyerek. Ha az apjára üt(190cm) akkor nem is lesz kicsi....
6,8cm mélyen van a pici és teljesen a csontom alatt van a feje. Állítólag ritka az ilyen mélyen fekvő méh. Passz. Idővel ő is kiemelkedik. Remélem. Gondolom a doki mondta volna, ha ez nem lenne jó.

Dreika, az én pici fiam 245g volt szombaton! :D

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok! :)

Mami!!

Szijjjjja!!!
Édesek a babyk! :)
Én szerdán megyek de csak sima uh-ra.Hát, kíváncsi vagyok, mutat-e magából valamit :)

Csajok!
Van valaki, akinek feszít a hasa?Illetve olyan keményes?
Vendég

Sziasztok!

Először, ezúton is köszönöm szépen a priviket!!! Kedvesek vagytok!
(Valami bibi miatt sokáig nem tudtam feljönni a babanet fórumára, passz, hogy miért...)

Gratulálok a 4D-s képekhez, elképesztően szépen látszódnak már a babák!!! És gratula azoknak, akiknek külön elképzelésük volt a baba nemét illetően, és be is jött nekik.
:-)
Mi 26-án megyünk 4D-re, nem tudom, hogy a sűrűn emlegetett Genesis-nél mennyibe kerül? Ahová én megyek 13e, és DVD-t kapunk ugyan, de fotóról nem volt még szó.

Még van néhány vizsgám, köszi a drukkolást, szorítást, aranyosak vagytok!
Igyekszem mielőbb privátban is válaszolni, és remélem, hogy most már nem adódik technikai fennakadás, s tudok jönni fórumozni is.

Zsé - Anita
zsemlyécske

Akíra,
Jó ez a szinezés, főleg Kornéliuszé tetszik!
Sensi,
örülök, hogy végülis szuper képek készültek a babáról!
Dreika,
Az otthoniaknak sem áruljátok el a nemét? Sajnos ettől a nem informálástól az ember még kiváncsibb... :) vagyis én... :)
Leg yekmami,
Azért a két kisbaba is csodálatos, remélem nem bánkódtok, hogy a 3. bébi nincs már meg! Átadta a helyet a tesóinak...
Sonny,
Gratulálook a kisfiúhoz! Majd meglátod, olyan klassz egy kissrác!
Irusc,
iwiwen be is jelölhetsz, ha megtalálsz, ezen a becenéven!
Almi,
Elhiszem hogy nem vagy gebe, a sógornőm is hasonló paraméterű, és nagyon csinos... irigykedek is rá... :)
Gabi,
A beterpesztős kép szuper lett!!!!!
Teszek fel egymai pocakosképet!
TI is tegyetek fel minnél több képet, mert ha már így ismerjük egymást, lássunk képeket is, úgy közelebb érzi magához az ember a másikat, mint arctalanul! Ja, és amúgy is borzasztó kiváncsi alkat vagyok! :wink:
Kép

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok,

Melus, nekem nagyon feszít, viszket, fáj a pocakom...és néha tök kemény.
Egy csomót kenem, meg ha kemény, és tudok, akkor pihenek...de holnap megyek dokihoz, és ezt egyébként is meg akartam kérdezni...majd megírom, hogy mit mondott rá.

Lovani

Kép
lovani

Sziasztok!

Harivera! Értem! Akkor gondolom negyed évente nagyobb mennyiséget kell venni! :roll: Már ha jól gondolom :lol: Elötte lehet próbálni? Mámint, hogy ne vegyek meg 1000 pelust és ne használjam el :lol:

Dalmi
, hát igen, vegyes színezést nem tudtam máshogy kivitelezni :lol: Nagyon édi pocid van! Nekem is kb. hasonló méretű :)

Zsé
, örülök, hogy be tudtál lépni most már! Remélem az én üzimet is megkaptad, bár én iwiwen írtam! :roll:

Dreika, te aztán titkolózó vagy :lol: Lesz egy tippelgetős babánk :lol: Vagyis kettő! Mert ugye Pipal se akarja megtudni! Vagyis ő nem akarja tudni te meg elárulni nem! :lol: De nekünk mindkettő izgi lesz! Majd nézegetjük a hasatokat meg a kívánásaitokat és mindenki leadja a tippjét! Poci-totó :lol: :wink:

Melus, nekem keményedik is, meg feszít is, meg csinál minden fura dolgot amit Kyránál nem tapasztaltam! Sőt nekem még mindíg menzi szerű fájásaim vannak rengetegszer! :shock: Szóval nekem extrém hasdolgaim vannak :?

Legyekmami, jók a képek nagyon! :)

KépKép
KépKép
akíra

Nagyon szépek a 4D-s képek lányok!!! El sem hiszem hogy már ekkorák a babyk a pocinkban, olyan jó nézegetni Őket! :P

Legyekmami
üdv újra itt, sokat gondoltam rátok és örülök h. minden rendben!! Mikor írod át Mamileszekre??? :lol: Emléxel a szániban tavaly így nyilatkoztál?! :wink:

Dalma
szép vagy! Csini a pocid! Táogatom a pocifotókat, talán is tudok majd 7végit tenni...

Sonny
gratulálok a kisfiúhoz!!! :lol:

Kép
katica_75

Sziasztok,

Legyekmami, örülök nagyon, hogy újra itt vagy! A második képen úgy látszik, mintha egypetéjűek lennének. :?:

Melus, Akíra, keményedésre jó a magnézium.

Akíra, nagyon ötletes, amit a színezéssel kitaláltál. :D A Sebi helyett beírnád, hogy Rozi Rebeka?

Nati, Sensie, az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumban voltunk. De elsősorban nem 4D-n, hanem genetikai uh-n a doktornőnél, csak a végén kapcsolt át 4D-re a képek kedvéért. Én a lányommal is ott voltam. :)

Ancsa, jó, hogy nem fektetnek még be. Ezt a mellsőfali lepényt(hogy tompítja az érzékelést) több helyről hallottam már, és én is tapasztalom.

KépKép
KépKép
kornéliusz

melus75
igen, nekem néha egy ponton feszít nagyon és kemény :roll:

remélem mindenki jól van :lol:
vigyázzatok magatokra

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok,

Na, túl vagyok a bőrgyógyászon, meg a nőgyogyászon is, nem sok sikerrel :cry: :cry: :cry:
A kiütések a derekamon meg a hasamon övsömörtől vannak - ami szívás, mert ez vírus, ami miatt a babának károsodhat az idegrendszere :cry: :cry: :cry: . Ezt még valahogy nem tudtam feldolgozni, de nem is akarom, egyenlőre nagyon bízom abban, hogy minden rendben lesz.
A pozitív, hogy voltam gyerekkoromban bárányhimlős, ezért most nem az vagyok, hanem övsömörös...ez állítólag egy vírus, és vagy ez vagy az jön ki, attól függ, hogy melyik ellen vagy védett.
Most táppénzen vagyok...szerintem már nem fogok dolgozni, mind a két doki azt mondta, hogy felejtsem el... :?
Egyenlőre még nem kaptam semmi gyógyszert vagy kenőcsöt, mert a bőrgyógyász meg a nőgyógyász egy infektológus bevonásával akar konzultálni, hogy olyan szereket adjanak, ami biztos nem árt a babának, mert ami erre van, az a placentán át felszívódik...de mivel vírus muszáj kezelni, nehogy ártson.

Hát ez történt tegnap este óta, nem volt egy szép este :cry:

De legalább egy rövid UH erejéig láthattam a pocaklakót, meg hallhattam a kis szivét. :)

Remélem ti legalább mind jól vagytok.
Szép napot
Lovani

Kép
lovani

lovani

Próbálj meg megnyugodni,tudom nehéz, de az a jó, hogy kiderült és most már tudnak kezelni, és az a babának is jó ha te nem leszel beteg :lol:
Szükséges rossz ilyenkor a gyógyszer, de ha nincs más, akkor muszály beszedni :roll:

Olyan más ez a terhesség, mint az első 2 volt :roll: tök bevagyok szarva :oops:
Tegnap pl elugrottam ultahangra :roll: képes voltam kifizetni 7000 ft-ot, azért az 5 percért, hogy lássam a szívverését :roll:
Mondanom sem kell, olyan ócska volt az ultrahang, hogy a babyt is alig lehetett látni, a nemét meg aztán abszolút nem :cry: pedig mutogatta a popsiját,de hát az UH hibájából nem láttuk :oops:

Oda se megyek többet :twisted:

kornéliusz
Én is ezt halottam, hogy tompítja a baba mocorgását, kevésbé észrevehető az anya számára :roll:
csak az a baj, hogy ez engem valahogy nem nyugtat meg, amikor nem mocorog a baba 4-5 napig semmit sem :oops:

dalminha
Szép a pocid :lol:

Az utóbbi időben az enyém összement :roll: kb akkora, mint 3 hónapos terhesen :roll:
észre se venni a hasamon, h terhes vagyok :wink:
mindenkinek csak az tűnik fel, hogy híztam :roll:
igaz,nekem nagyon széles a csípőm,mert amugy se volt keskeny, de 2 terhesség után bizony kiszélesedett rendesen :wink:
lehet ez az oka, hogy nem domborodik kifelé a pocakom!?

melus75
Drukkolok neked a holnapi UH-ra! :lol:

legyekmami
Édesek a picurok :lol: jók lettek a képek :lol:

Jó pocaknövesztést mindenkinek :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: