Sziasztok!
Na most van időm visszaolvasni, és reagálni mindenre…azóta is öröm mámorban úszom a kiscsajomat illetően. Tök jóóó!
Ancsa!
Sztem lehet enni gyrost, én már meg is tettem. Az uhu után voltunk az Árkádban is kinyomtatni a képeket, meg szétnézni a Kenguru-ban, és ott azt kajáltam….és ott nagyon finom is! Ajánlom mindenkinek!

Kint nincs, csak ilyen sz*r kebab, és borzalmas az íze...
Dalmi!
Hát azért próbálok odafigyelni! A 10kg álom lenne, amihez ugye már csak 6jöhet…de 12-nél semmiképp nem szeretnék többet hízni. Én is elkezdtem érezni vm vizesedés szerűt. Ha behajlítom az ujjaimat vagy a lábujjaimat, akkor kicsit feszül. A lábamon jobban érzem, de tuti azért mert tnap/tnap előtt teljesen lejártam őket, olyan szinten, hogy már menni nem tudtam, annyira fáj…úh sztem csak meg van dagadva ettől kicsit. Az ujjaimon meg alig érzem, ez lehet sztem a melegtől is, ami Londonhoz képest ugye most jelentős nekem. Úh sztem én még nem vizesedek.
Huhh, ez aztán kuki! Jól sikerült az uh Korinál!

Aranyos az újszülött képeken is, kis gyűröttke!
Akyra!
Nem, daddy most nem jött. Nekem végülis ez csak kényszer hazautazás volt, mert fel kell vennem az útlevelem, júliusra már lejár a régi, mikro legközelebb jövünk. Így most csak kb 4 napra jöttem…ő meg dolgozik, mert sokáig nem volt munkája, és be kell hoznia magát. Júliusban úgyis jövünk a reggae camp-re, úh most luxus jött volna hazajönnie csak úgy.
Ne haragudj, de én mostmár nem cserélek.

De nagyon nagyon drukkolok neked a kukishoz!
A repülés alatt sajnos leszálláskor annyira megfájdult a fülem, azt hittem ki fog repedni belül vm, nagyon megijedtem. Nagyon meg vagyok fázva, és sztem ezért lehetett. Azóta is fájogat, néha belenyilal enyhén…de félek, hogy visszafele mégjobban fog fájni, nem tudom mit csináljak. Van vknek vm ötlete?
Sclara! Te tudsz erre vm okosat mondani?
Naysa!
Üdv közöttünk! Irigy irigy a fogyásod és nem hízásod miatt!
Gröni!
Én is drukkolok, remélem midnen rendben lesz!
Sonny!
Ne aggódj az Afp miatt! Annyira megbízhatatlan, és nem fontos már, hogy asszem itthon is be fogják hamarosan szüntetni. Nekem már kint nem is csináltak egyáltalán, a nyaki redő jó lett 12 hetesen, akkor csináltak kromoszómás vértesztet is, az is jó lett…a nyitott gerinc meg látszódna az uh-n. Szal sztem ez egyáltalán nem fontos, csak jól lecsapolnak, mert sztem irgalmatlanul és indokolatlanul sok vér kell hozzá. Én csak szörnyűlködtem a mennyiségek láttán, amit írtatok. Nálunk csak egy picivel vesznek mindig, akárhány teszthez kell, mind meg tudják nézni abból az egyből.
Beagle!
Örülok, hogy minden rendben van! De sajnálom, hogy szégyenlős volt! Na majd legközelebb. Ugye mennyire szar az a hely? Így utólag belegondolva, tényleg elég bunkó volt a nő…én eddig csak arra gondoltam, hogy csak béna a humora, de nem…csak kőbunkó. És te fizetsz érte. Tényleg ajánlom, hogy menjetek legközelebb a genesisbe..és még olcsóbb is 400ft-tal.
Melcsi!
Neked is gratula a kiscsajhoz! Huhh, jó nagy már a pocid!
Katinka!
Köszi, h te is gondoltál rám…eredmények feljebb.
Lovani!
Nekem a legelején volt ilyen viszketés, amikor elkezdett nőni a hasam..meg feszült is rendesen. Akkor vettem olajat rá, amit feljebb is írtam, és azóta nem viszket, nem feszül…pedig nő ám.
Nati!
Gratula a szigorlathoz és a jó eredményekhez!
Katica!
Köszi neked is a drukkokat utólag…asszem segített a végeredményben!
Klarissza!
Gratulálok a kissráchoz! Annyira jó, amikor teljesül a kivánságod, nem? Én biztos vagyok benne hogy örültem volna a fiúnak is (most pl kicsit sajnálom, h nem lehet Benedek

) de azért így más, asszem sokkal nagyobb az örömöm!
Kornéliusz!
Nagyon szépek az ikrek!

Hasonlítanak egyébként sztem a nővérkéjükre.

Ti hol votlatok 4D-n?
Irusc!
Nagyon aranyos a kislányod, kint is bent is!
Ditta!
Mindenestől 12e ft volt. Ebben benne volt a dvd (30perc, nem 35 mint korábban írtam, bocsi

), egy cd 53 képpel, genetikai vizsgálat és egy nyomtatott szép színes kép. A cd 1500ft, és plusszban kell kérni, amúgy az alap csomag 10.500ft e nélkül. Jaj nem, hála az égnek nem ma megyek még haza, majd csak kedden délután…addig élvezkedek itthon.
Gabi!
Ti mikor voltatok ott? Tegnap? Mi igen, délután 3kor. Sajnálom, hogy a kissrác nem volt jó pozícióban. Aranyosak azért a képek, még ha nem is látszott annyira jól. Ugye milyen szenzációs az a nő? És tényleg kihozza a maximumot a dologból...össze vissza kellett tekeregnem, oldalt fekvés, ki-be nyújtott láb, stb, hogy tényleg a legjobb minőségben lássuk. És megérte. A Baross utcában nem is törekedett semmire a nő, jó szar lett.
Harivera!
Ez eég gáz, hogy te kérted, hogy nézze inkább a lábaközét, ő meg csak a fejét akarta…pff. Na majd legközelebb! Már csak pár nap és mehetsz a genesisbe, ahol szépen megnézik majd! Szurkolok a kiscsajhoz!
Na megyek is mostmár. Készül a finom grill husi a teraszon. Görögsalival, és sültkrumplival. Nyamm nyamm, az egyik kedvenc kajám, és csak itthon ehetek ilyet. Volt korábban húsleves is, olyan jól esett, nagyon hiányoznak az itthoni kaják. A kintieket már utálom, ha főzök akkor sem lesz olyan, mert nem jó az alapanyag.
Vigyázzatok magatokra!