Sziasztok!
Kfk,
küldtem privit.
Ja, azt elfelejtettem beleírni, hogy én se vágtam, hogy mi van, mert Szalay-t még mindenki "főnök"-özi, meg "főorvos úr"-nak szólítja, pedig amióta nyugdíjba vonult, ugye már nem ő a főorvos. Aztán rákérdeztem, hogymivan, és mondták, hogy ez a szokás hatalma..

Elég sokáig volt ő a főorvos, asszem már akkor is, amikor én születtem (szintén nála).
Szjudy,
hogyan lehet az angelcare-t többféle érzékenységre állítani? Azt hittem azok a csatornák, ha esetleg az egyikkel nem menne át a falon a jel, vagy ilyesmi.. de hát ennyit az én műszaki érzékenységemről..

Mindenestere én nem panaszkodom rá, néha-néha bepittyeg, de már nem kapok szívrohamot, nem rázom fel Bogit, inkább csak odatartom a fejem és hallgatózok. Nem mondom, hogy feltétlen szükséges, de ha nem vettünk volna biztos idegesítene..
Linocs,
nagyon tuti ez a kép, mint egy modell!

És határozottan hasonlít Rád! Szép amúgy ez a kis kabátka is, varratja a ruháit őnaccsága?
Borsa,
imááádom ezt a képet a vonalzód mellett!!
Emano,
dobozolás hogy áll? Pihenj azért közben!
Steffi,
azóta hogy vagy? Örülök, hogy nem volt baj!
Laktózérzékenység

Hát nem kellemes az tuti. Férjemnek is van, lehet, hogy Boginak is lesz, pedig én imádom a tejet! De érdekesmód Péter nem érzékeny a házitejre és a kecsketejre.. szóval mostanában kezdjük azt gondolni, hogy valójában a homogenizálással van problémája (puffadás, görcsök). Nem lehet, hogy nálatok is ez a gond?
Cukipofa,
nagyon jók a képek! Valahogy a Ti képeitekről mindig olyan nagy családi idill sugárzik! Gondolom nincs egy szálnyi testvérféltékenység se, igaz? Hogy csináljátok?
Valentina,
hogy van Viktor?
Veronikusz,
gratula az átaludt éjszakákhoz! (nem is tudod, mennyire irigyellek

)
DE DRÁGA KATA!!!( "kölcsönadja az anyukáját" - NEKED!!!)

Imádnivaló!!!
Mi amúgy megvagyunk, nagyon változékony, hogy melyik nap nyűgi és mikor nem, néha mint egy kisangyal. Néha viszont nagyon nem, és ilyenkor feszült vagyok vele, főleg éjjel, és utána annyira szégyellem magam..
Reméltem, hogy az apja tulajdonságát örökölte, ő ugyanis bárhol bármikor tud aludni (a legnagyobb kincs számára az alvás - ez még az úszói múltjából ered, amikoris soha nem tudta magát kialudni. Mindkét nagymama viszont "hiperaktív", így már látom kire ütött ez a gyerek...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.26 23:12-kor.