A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Steffi!
szuuuuper!!!! akkor sok-sok pihi!!!! (még jó hogy fürdetés közben ideszaladtam :D milyen jó hírek!!!)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi, örülök hogy minden rendben!!! Pihenj sokat!!!

Judy

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Andi!
De véletlenül voltunk az ikeában. Hol voltál? De kár, hogy nem találkoztunk! :(

Mindenki tök aranyos, meg vagyok hatva! Most megyek pihenni, martint fürdeti az apja aztán szerintem alszok!

Judy!
Megbeszéljük majd a randit! Most itthon a férjem szerdáig, de ugye pihiznem kell, viszont egy kistarcsai délutáni cuki talán belefér, ha odavisz meg vissza...

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

vica: igen, lesz a Gabi kedden. (ha jól tudom napközben minden nap megtalálod őt az 5.-en)
ezek szerint mindenhez kell időpont mostanában. tőlem mindig megkérdezi Gabi, hogy mikor lenne szimpi a következő héten és a szabad időpontokból választok egyet. (héten késtem, de nem volt gond belőle :( )

Kép
Kép
Kép
manóka28

Steffi,
Örülök, hogy minden rendben van! Akkor most már próbálj meg pihizni...

Manóka,
Te hogy viseled ezeket a frontokat????

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Steffi, én is örülök, hogy minden rendben. Ma voltam tornázni, és még akkor is küldtem a pozitív energiákat, eszembe jutottál. :)
Pihizz sokat, használd ki, hogy párod otthon lesz!

Kép
Kép
Kép
v30

Steffi!
De jó, hogy minden rendben...próbálj meg tényleg pihenni!!!!Meglátod nem lesz semmi baj.....!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Veronikusz!
MIt Nektek alváslabor???Tudja a csajszi magától is, hogy mi a dolga :lol: Örülök nagyon...... :lol:
Babák nagyon cukik :!: Mind mind... :lol:

Mi úgy tűnik megint elutazunk a hétvégén, úgyhogy mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!!!!
Ancsa!
Remélem jobban van Lara.....nem felejtettem el a képet csak annyira nincs időm, de majd választok és küldöm......

KépKépKépKép
vdorka3

Steffi!
Csak miattad jöttem még, örülök, hogy minden OK. Aztán mostmár pihenni!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Irigykedem kicsit a pocakosokra. Tudom, még alig 1 hónapja született meg Zéti, de annyira hiányzik a pocakos-lét. Remélem lesz még benne részem, legalább egyszer. :)

Steffi, örülök, hogy nincs baj. Pihenni a legnehezebb, de próbáld meg!

Néhány fotó a fiúkról: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
anittik

Dorka!
nagyon irigy kezdek ám lenni. :lol: :lol: :lol: meg szabad kérdezni, hogy most 7végén hova mentek???
Képzeld!!! Szofihoz (illetve a lányokhoz) múlt éjjel EGYSZER SE kellett bemennem. :D :D :D :D :D vajon ez már így marad???? :D :D :D :D egyszerűen nem tudom elhinni. :shock: :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!

.....remélem , hogy a Lányok tartják magukat az új trendhez.Ez volt a 3.éjjel, hogy nem evett ugye?????Szerintem ha ezek után felsírnak csak menj be és halkan, de határozottan mond nekik, hogy ott vagy és vigyázol rájuk, semmi gond aludjanak nyugodtan tovább.....de sztem ne adj nekik eszit.Úgy gondolm csak azt ellenőrzik, hogy biztonságban vannak e.....ot vagy e a közelben...de ez csak az én véleményem........HA 3 napig kibírta eszi nélkül akkor nem éhes én tuti nem adnék neki újra....ez már HATALMAS EREDMÉNY!!!!!!!!!!!!
Ami a 7végét illeti a Tiszató-ra megyünk Abádszalókra ha jól mondom......wakeboard verseny lesz szombaton, de már ma este lemegyünk mert az egyik barátunknak szülinapja lesz..majd mesélek...állítólag nem lesz jó idő :(

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni, mert nem szeretném feleslegesen zargatni a dokimat.
Tegnap este (tuti a front) teljesen bekeményedtem, de csak az alsó pocakom. Nekem régebben baromi pocsék volt minden első két nap mensikor, iszonyúan megszenvedtem.
Most ugyanaz a nagyon erős fájdalom volt,mint mielőtt megjött. Ami nem igazán görcs, mert egybefüggő, de nagyon fájt.
Azon filóztam, hogy mi az a pont, amikor be kéne menni ügyeletre, illetve inkább várni, hátha elmúlik???

A másik, meg hogy hogyan/mikor illik telefonálni a dokimnak? Mert ugye Murphy, hogy sajna pont késő este szokott az ilyen probléma felmerülni....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

jaj, és a legfontosabb dolgot elfelejtettem a nagy ijedelemben:
Steffi, nagyon szuper hogy nincs komoly baj!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jó reggelt,

Steffi: csak utólag olvastam, de végig izgultam Értetek és nagyon örülök a jó hírnek. Pihenj, amennyit csak tudsz legalább szerdáig.

Aprooka: én úgy gondolom, ha bármi olyat érzel, ami nem jó és nem múlik el rövid időn belül, akkor mindegy hány óra van, hívd fel a dokidat. Nekem a 37. héten volt pici vérzésem, és rögtön hívtam a dokit, de szerencsére nem volt gond. Inkább nézzen meg, és tudjon róla ő is, hiszen ő kezel.

Dorka: kellemes hétvégézést, azért remélem jó időtök lesz.

Veronikusz: gratulálok az éjszakához, remélem lányok megtartják jó szokásukat és ezentúl hagynak aludni.

Anittik: nagyon jók a fotók!

Ma megyünk úszni. Ancsa? Barbi?
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Jó reggelt!!

Steffi, pihenj sokat, használd ki hogy otthon van a párod!! A randit meg majd összehozzuk :)

Úgy érzem, most indult meg a kisasszony lefelé... Szerdán még nem illeszkedett be a feje, de most lent úgy nyom mindent.... Lehet hogy bejön a dokinak ez a frontos téma???? Időnként bekeményedik az én hasam is, de semmi görcsös... Leányzó meg helyezkedik :D

Banana? Nem látlak mostanság, csak nem???

Judy

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Először is, Steffi, vigyázz magadra! Ha kell valami segítség, inkább szólj nekünk, megoldjuk valahogyan! Az is jó, hogy legalább szedáig tehermentesülsz!

Aprooka, nekem is volt ilyen a 30- hét táján, feszül, nő, majdhogynem jósolgató fájdalom volt. Jó azért megemlíteni a dokinak. Nekem mindig az volt a kérdés, hogy elmúlik-e 30 percen belül, és hogy jobb-e pihenésre, meleg fürdőre, stb. Ha nem, akkor hívok rovost, vagy szülésznőt (amikor már volt) persze mindig elmúlt. :)

Anittik
, nagyon édes képek!

Veronikusz
! Ez szuper!!! Ha lesz is visszaesés, valószínűleg már ez lesz a trend.

Nekem kedden van a továbbképzési záróvizsgám. Eddig nem nagyon tanultam, mert nem is kellett... De kiderült, hogy az egyik bizottsági tag eltörte a lábát, aki pedig beugrik helyette, annál muszáj tudni is valami tényt, nem elég az rizsa és mosoly és talpraesettség. Úgyhogy most hétvégén tanulnom kell valahogyan.

mtunde

Köszönöm, közben rábeszéltek többen is, hogy telefonáljak.
Nálam eddig minden tökéletes volt, most emelnem kell a magneB6-ot, 3x1-re ami azért nehézkes, mert addig a köztes időben, délben ettem a vasat, mert ütik egymást....na majd megoldom.
Meg nospázhatok, ha nagyon fáj.
Nem volt 30 perc, kb negyed óra, aztán sztem múlhatott, különben nem tudtam volna elaludni. De nagyon pocsék érzés volt.
Ja, és persze feküdnöm kéne, de ez még egy hétig tuti nem megoldható, amíg még melózom. De aztán ha kell akkor ágyba nyomom magam.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

vica: szerintem egész jól viselem a frontokat, bár nem tudom, hogy amit érzek, az emiatt van-e vagy sem. röhej, de a lábam sokszor fázik, míg deréktól felfelé izzadok és úgy érzem, hogy nagyon meleg van. :?

Kép
Kép
Kép
manóka28

tegnap jártam UH-on itt Dunakeszin, mert nem vállatam be a hosszú utat a városon át a kórházig, ráadásul a hétre már tele voltak az időpontok állítólag.
szóval Dóra saccra 3070g-nál tart és ugyanúgy szép nagy kobakja és nagy hasa van, mint, ahogy a tesóinak is volt. gyorsan összehasonlítottam a többiek eredményeivel, jelenleg kettőjük között van a méreteit tekintve. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Olyan szomorú vagyok :cry: :cry: :cry:
Orsi már több mint egy hete teljesen szobatiszta, nem volt vele semmi gond...
Erre ma úgy döntött, hogy nem szól ha pisilnie kell.
Már háromszor bepisilt... :cry: :cry: :cry:

Nem tudom mi van Vele....

Kép

Kép
cukipofa

Kati, reméljük csak múló hóbort. Biztos helyreáll, hiszen elvileg tudja, mi a dörgés!

Ja, Andi és Steffi, vasárnap mi is voltunk az Ikeában, még ott is ebédeltünk!

mtunde

Sziasztok,
Együtt úsztunk Danival, bár sajnos nem vele lettünk párban, mert egy másik úszólány kapta, de azért nagyon szuper volt. Utána az öltözőben is találkoztunk és egy kék vakond nadrágja szerű naci volt rajta, és annyira szépen illett a szeméhez, hogy csak na. Csuda szép kis pasi!

Kati remélem Orsi hamar rájön, hogy ő már nagylány és újból jelezni fogja.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Steffi
Nagyon örülök, hogy nincs semmi baj! Pihenj!!!!!

Aprooka
Biztos végig kell még azt az egy hetet dolgozni? Pihenned kéne inkább!!!!!

Kati
Fel a fejjel!! Ha már sikerült több napon keresztül bilizni, nem lesz semmi gond! Hajrá Orsi!
Nagyon jók a képek! Nem világosodott Dani haja? Eddig mintha sötétebbnek tűnt volna?

Borsa
Tegnap kaptunk körkörös gipszet, most fogjuk kidíszíteni. Pati már most irigykedik, hogy milyen emléke lesz Marcinak. :lol:

Manóka
Nálatok is mindjárt itt a nagy nap! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan repül az idő!

Banana
??????? Az utolsó hetekben napi jelentést várunk ám!

Tünde
Jó tanulást! A záróvizsgához meg 5 vödörrel!!!

Anittik
Nagyon jók a képek!

Veronikusz
Gratulálok Szofinak! CSak így tovább!
Boldog névnapot kívánunk a férjednek! Megkérdezhetjük hogy hívják?

Andi
Azt gondoltam a felújítás meg a költözés miatt nem jössz!
Olyan hirtelen tűntél el. :cry:

Mostanában sokan nem jelentkeznek. :cry: Hol vagytok lányok?????

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Ancsa
Jobbulást nektek! Küldjük a gyógymanókat!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Tünde!
egy nagy-nagy kalappal!!! Szorítunk!!! :D

Cukipofa!
ne szomorkodj! látod Kata meg egy év után csurgatott be. Nem lehet hogy Orsinak is a ruhája nem tetszett??? esetleg zavarta a vetkőzésben? :roll: :roll: :roll:

Adri!
férjemet Lászlónak hívják és bár csak júni 27.-én van, de mi 21.-én egy hétre Balatonfüredre megyünk nyaralni 8) , így csak két H+K-em van a vásárlásra. Raáadásul már mind a 4 napra van más elintézni valóm is. :shock:

Dorka!
igen, én is úgy gondoltam, hogy most már nagy hiba lenne enni adni Szofinak. Nem is fogok. Meg is kértem Apucit, hogy legyen kedves mostantól legalább éjjel az ágyában, azaz itthon tartózkodni, mert szerintem most úgy örül neki Szofi, hogy el is felejti, hogy mit is akart valójában mikor felkelt. Csak lerakom, odagurul az apjához és már ájultan alszik is. :lol: :lol: :lol: :lol: Férjem meg is van hatódva. :D :D :D :D
Még valami. Neked nem jelentkezett még a terhesség végére jellemző gyomor- és nyelőcsőégés???? nekem sajnos tegnap már igen. :oops: :oops: :oops: De jó volt rá a Rennie Antacidum. Én balga azt hittem az csak sokkal később lesz. :roll: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Jól felvetettem a strandos találkát, majd eltűntem.... De most az időjárás sem túl kedvező, bár én élvezem, hogy nincs kánikula...

Ha sokan nem jönnétek a strandra, akkor inkább legyen máshol (is) a nagy közös találka, nem? Nekünk jó a hétfő, utána keddtől vasárnapig elutazunk, utána megint minden jó. Úgyhogy, ha lehet, akkor ne a jövő héten kedd után legyen, lécci-lécci!!!

Steffi! Örülök, hogy nincs semmi baj, és tényleg próbálj meg pihenni! Mondom ezt én, aki kb ugyanannyira pörög, mint te... Nem könnyű 1-1 ilyen örökmozgó mellett...

Andi! Kitartást a költözéshez!

Ancsa! Boldog névnapot és jobbulást az egész családnak!

Kati! Nagyon ügyes Orsi, szerintem is csak átmeneti lehet, bár saját tapasztalatom még nincs a témában...

Dóri! Szívesen megyünk a Római strandra is, bár a Dagályban is csak hivatalosan nem mehetnek be a felnőttek, de nagyon sokan bent vannak a járni még nem tudó babákkal.

Vali! Örülök, hogy javul Ádám vérképe!

Tünde! Sok sikert a vizsgádhoz, és kitartást a szobatisztaságban...

Veronikusz! Ti melyik nap tudnátok jönni a 2 fürtöskével talizni? Mikor nincsenek böcsiben?
És mindenki: inkább délelőtt vagy inkább délután?

Az összes fénykép irtó jó, meg sem próbálom felsorolni...

Nálunk minden rendben, Léna egyre inkább nagylány, és úgy látszik egész jólnevelt is, múltkor észrevette, hogy piszkos a kezem és elküldött kezetmosni, ma reggel meg felhúzott térdel reggeliztem és rámszólt, hogy tegyem le a lábam... :lol:

Készült Lénáról egy baromi jó kép, de majd csak este tudom felrakni, mert a mobilomban van, és nem tudom, hogyan kell áttölteni a gépre. És akkor este kaptok pocakfotót is, már elég hatalmas hasam van...

A hétvégén mi is megyünk a telkünkre, szedünk meggyet-cseresznyét!

Jó hétvégét mindenkinek, bár este még megpróbálok jönni!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Adri, sajna mindenképp, bár ma azt hallottam, hogy csüt-péntek robbantják az irodánkat is, mert teljes átalakítás lesz. Kényszerszabit meg nem vetethetnek ki velem, így utána való héten már sokkal lazábban, de sztem be kell pótolnom.
Amúgy még mindig nincs senki, akinek átadhatnám az anyagokat, és hétfőn nem is tudom elkezdeni, mert annyi melót adtak
Kedden meg már dobozolni kell, ha csütörtökre tényleg mindent össze akarnak pakoltatni. Azt sem tudom ki fogja csinálni, mert az tuti, hogy velem nem fognak tudni mit kezdeni a dobozok cipekedése terén.....
szóval enyhén nagy a káosz :?
De mindenesetre ma délután akkorát aludtam, hogy csak na. És nagyon fincsi volt, szóval ezt be fogom vezetni, szülés után úgysem működik majd a dolog.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi!
ők H-K vannak a bölcsiben DE és nekünk a DE tali lenne csak jó. Most hétfőn ráadásul DU védőnőhöz kell mennem, mert nincs még csak egy pecsétem. :shock: Félek hogy a holnaphoz 2 hétre való elutazásunk miatt nekünk már az a hét se jó. De azért ti csak talizzatok!!! :oops: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsófi!
jut eszembe! :D Kata is szokott engem nevelni. Múltkor rámszólt, hogy a fogfekére nyomjam a fogkrémet (pedig ezt csak én használom mert nincs benne fluor, de akkor is igaza van) :D múltkor meg mondta, hogy ne üljek bele Szofi etetőszékébe, mert az még kell Hármaskának!!! :lol: :lol: :lol: (tény, hogy néha beleülök, hisz atombiztos :D ) ezt kapd ki!!! :lol: :lol: Van itt fegyelem! de olyan is volt hogy ebben a dög melegben rámszólt, hogy vegyek fel papucsot. :D Ja! és igazi csajszi. Mondta, hogy ő is lesz anyuka. :lol: :lol: :lol: meg, hogy belőle is néni lesz. :D meg ilyet mondott, hogy ő kölcsönadja az ő mamáját, mert az enyém már meghalt. :oops: :shock: :D hát én majdnem bőgtem. Kis Tündér!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Én ma ügyintéztem, még apukám után. :( Bazira elfáradtam.

Aprooka!
Ugye dobozolni sem Te fogsz?

Kati! lehet, hogy csak próbálkozik Orsi. Szerintem hamar rá fog jönni, hogy jobb a bili.

Veronikusz!
Csak tudnak valamit abban az alváslaborban. Csak ránéztek, és már alszik is. :D

Panka minket is oszt egész nap, én már meg sem lepődöm.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok...

Csak ezt az uccsó oldalt futottam át. :?
Steffi, én is örülök, hogy nincs az,a miről nem tudom, hogy mi lehetett volna, de lényeg az, hogy nem lett.

Többi pocakos, sárga vagyok teljesen, de majd eljön még eccer mégegyszer az én időm is. Most is épp gyerekcsinálhatnékom van egyébként, ennek már semmi köze az észhez, meg vagyok zakkanva így is a két lányomtól, szünetmentes csúcsrajáratás, semmi gáz, csak fáradt vagyok. Melinda féltékeny, dacol, próbálgatja a kis erejét.

Ó Veronikusz, ez olyan szép. És látod, hátha tényleg az van, hogy kezdenek áthangolódni a nagylányok. Nagyon rád fér már. Mert felkel az ember ígyisúgyis, de nem mindeg, hogy keltenek és azért kell mennünk, üveggel, cicivel, kómában, vagy csak létszámellenőrzünk.

Mi itt Kaposváron jól vagyunk, tetszik a város, épp jó programok is vannak, csak az az egy zavar, hogy az emberek folyton bámulnak, ahogy sétáltatom Melindákat - nem tudom, nem létezik, hogy én vagyok itt az egyetlen aki hordozókendőben csángál. Általában aranyos odaszólások, de sokan vannak, akik úgy néznek ránk, mint ha legalábbis félmeztelen volnék. Mindegy, majd megszokják.

Szép napokat mindenkinek, most ritkásabban jövök, mert csak az Ember melós laptopja jut nekem néha.
M.

Kép

Kép

Kép
memme

sziasztok, koszi az aggodast, itt vagyok, meg egyben, semmi jele, h ki akarna jonni, de meg van egy hete, aztan remeljuk, nem varat sokat magara...:)
meg addig befejezem a lakas csinositgatasat, meg kipihenem magam, elmegyek fodraszhoz is talan, ha engedi...:)
kez ujjzsibbadasra vkinek van vmi bevalt modszere?

banana

Sziasztok!

Vica!
Zsuék Balcsin vannak a hétvégén de majd jól rápirítok ha hazajön hogy írjon egy pár sort ;) Mi jól vagyunk köszönjük Emmus nagy betyár próbálgatja a határokat konektornál stb de már megtanulta hogy konektor mem és mutat is rá mem :D Nagyon ügyi Réka ezzel a bilizéssel és te is hogy pocakosan is tudjátok ezt csinálni! Tényleg Lili baba hogy van? (Emmának is van Lili babája :D)

Kriszta!
Én ha nyűgös mindíg a fogra fogom aztán nem jön semmi :D az első 2 (ill az összes eddigit) megszenvedtük de hátha Pankát követjük majd és a többi sima ügy lesz .... egyszer valamikor... :D

Adri!
Azért Patri ne szerezzen be gipszet ;) csináljatok neki egy pólót amit aláirathat!!!!

Kati!
Vannak ilyen kis visszesések ne ijedj meg!!! csak átmeneti ügyik vagytok, teszt nem volt csak miki de Laci szeretne mégis várni egy kicsit így lehet hogy még várunk.... :roll:
A képek meg zabálnivalóak!!!!!

Zétiék képei nagyon édik az utcsó képen nagyon hasonlít Emmus kicsikori képeire :D kis édik!!!!

Tünde!
Jól csináljátok! és hidd el hamarosan minden menni fog már rutinból!

Én holnap nyelvizsgázni megyek szorítsatok már most be vagyok..... nah mindegy csak sikerül....

Finiselőknek drukkkkkk!!!!!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Steffi!
Annyira örülökk hogy minden renben pihi pihi pihi!

Memme!
Én is hordozókendőzök a cula-madarammal és lesz...om hogy ki mit szól akinek nem tetszik ne nézzen oda!!!!! kép a csajszikról?

Orsi

borsa

Veronikusz! Azt el is felejtettem írni, hogy ügyik vagytok Szofival! Menni fog ez!

Memme! Én itt Pesten is kaptam mindenféle érdekes kérdést még Lénával, érdekes nézéseket meg annál inkább. De nem érdekel, Babóca is kendőben fog utazni az elején biztos! Már úúúúgy várom!

Az ígért képek nem jönnek össze, nem enged feltölteni a babanet...

Ja, Léna ma este is anyunál, mi meg voltunk moziban és vacsizni! :lol:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Banana, nekem nagyon sokáig volt ez a gondom, mármint a zsibbadás, bár az még babavárás előtt. Azt mondták, hogy nálunk olyan 20-25 éves kortól elindulnak az ér meszesedései és nagyon ritkán, de nyomhat ideget. Azt hittem megveszek néha éjszaka, annyira fájt.
Ami kicsit enyhítette az a fastum gél volt, minden este kenegetem. Aztán szép lassan elmúlt. Hátha segítene.....

Kriszta, nem tudom mit akarnak, mert hivatalosan még azt sem közölték, hogy nem lesz meló csüt-pénteken.
De a dobozolás annyira nem is vészes. Ha kellemetlenné válna, úgyis abbahagyom, de sztem úgy gondolják, az még belefér.....

MIért olyan furi a kendős babacipelés?
Ezzel kapcsolatban, ha esetleg van tapasztalatotok: Ferde gerinccel is lehet alkalmazni, vagy inkább hagyjam apájára a hordozást?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Orsi
Hajrá nyelvizsga, nagyon szorítunk!!!!!
Emmus ma 1+1+1!!! :D

Steffi
Csak olvastam, de izgultam ám értetek...örülök, hogy minden rendben!!!

Veronikusz
Nagyon ügyesek vagytok!Minden éjszakai gond megoldódik mire itt lesz a kisjövevény! :)

Tünde
Neked is megy a drukkkkk! Ilyenkor már nehezebb visszazökkeni a könyv felett görnyedésbe...Csak ügyesen!

Ancsa
Jobbulást Nektek!
Lehet tudni, hogy mi fertőzte a családot?

Szerencsére annyi kismama van, hogy nem is lehet nyomon követni...de olyan jó olvasni a már jól ismert pocakos "kellemetlenségeket" és nosztalgiázni kicsit... :)
Vigyázzatok Magatokra ebben a változékony időben! Tiszta pára a levegő!!!Fújjj!

Andi
Sok sikert a költözéshez és kérünk majd képeket, ha publikus az új lakás! Biztosan nagyon szép lett!

Memme
Mi is sokat járunk Kaposvárra, mert Andocson van egy vidéki házunk, közel a Balatonhoz. Hangulatos város, nagyon szeretem (és a főutcán van egy pékség, ahol mennyei medvehagymás pogit készítenek :roll: ).
Szerintem az emberek nagyon sok helyen, még Budapesten sincsenek hozzászokva a "hordozós" megoldásokra. Mi rendszeresen használjuk az Ergo-t, mert sokkal kényelmesebb, mint a babakocsit cibálni a kocsi hátuljából és olyan jól eloszlik Áron 8,5 kg-ja, hogy szinte meg sem érzem, hogy rajtam van, ugyanakkor az oldalamon vihetem, mintha a karomban fognám.
Nagyon sokan megnézik, érdekesnek találják és szokatlan is.

Adri
Szerencsére nem lett nagyobb baja a fiadnak! Látom a vonalzós kép is Up to date! :D

Anettik
Nagyon szépek a képek! Egy igazi vagány kispasi és egy pirinyó szépség! :D Milyen pici! :D ...de régen voltunk ilyenek...

Kép
hanna09

Hajni!
Köszi :D Áronnak meg boldog hófordulót :D Zsu jöhetnél már hogy ilyenekre figyelmeztess!!!!! ;)

Aprooka!
Nálam ferdébb gerinc tuti nincs a világon és mi is kendőztünk ezerrel a babakocsit szinte nem is használtam szerintem simán lehet így is cipelés szempontjából még könnyebb mintha simán kézben vinnéd és hát ugye az sem tesz jót a gerincnek!!!!

Vizsga nem volt nehéz eredmény 1 hónap múlva addig körmök csonkra fogynak....
Tünde kedden nagyon szorítok remélem tudsz tanulni!

Orsi

borsa

Sziasztok!

Borsa, akkor én meg neked szorítok az eredményért.

Bene most 2 napig pelusos volt megint, a tanulás miatt meg amúgy is egyszerűen semmi energiám és ingerenciám nem volt még ezzel is foglalkozni. Vessetek rám követ, de én most kicsit besokalltam. Elegem van, hogy 2-en szívják a vérem, Villő alig van meg egyedül, csak délelőtt, aztán menni kell vele is, vagy foglalkoztatni, Bene elkezdett rosszalkodni, nem szótfogadni, néha becsúszik a hiszti is, és minden kérdésre az első válasza: NEM. Aztán persze, lehet, hogy mégis igen... Tudom, hogy ez egy nehéz korszak, és tudom, hogy végére érünk, és én sem fogom mindig így megélni, de most ez van. Remélem, hamar átlendülök, mert amúgy azilyet inkább némi cinizmussal szoktam viselni.

Zsófi, most hétfő még nem jó strandügyileg, muszáj kicsit még tanulni, a többi nap foglalt a vizsga után, aztán meg ti mentek el. Nekem amúgy egész nap is lehet, majd meglátjátok, milyen jókat lehet Bene után kiabálni: maradj itt, ne menj el, állj meg, ne ugorj oda... :D

mtunde

Sziasztok!

Kfk,
küldtem privit.
Ja, azt elfelejtettem beleírni, hogy én se vágtam, hogy mi van, mert Szalay-t még mindenki "főnök"-özi, meg "főorvos úr"-nak szólítja, pedig amióta nyugdíjba vonult, ugye már nem ő a főorvos. Aztán rákérdeztem, hogymivan, és mondták, hogy ez a szokás hatalma.. :) Elég sokáig volt ő a főorvos, asszem már akkor is, amikor én születtem (szintén nála).

Szjudy,
hogyan lehet az angelcare-t többféle érzékenységre állítani? Azt hittem azok a csatornák, ha esetleg az egyikkel nem menne át a falon a jel, vagy ilyesmi.. de hát ennyit az én műszaki érzékenységemről.. :oops: Mindenestere én nem panaszkodom rá, néha-néha bepittyeg, de már nem kapok szívrohamot, nem rázom fel Bogit, inkább csak odatartom a fejem és hallgatózok. Nem mondom, hogy feltétlen szükséges, de ha nem vettünk volna biztos idegesítene..

Linocs,
nagyon tuti ez a kép, mint egy modell! :) És határozottan hasonlít Rád! Szép amúgy ez a kis kabátka is, varratja a ruháit őnaccsága?

Borsa,
imááádom ezt a képet a vonalzód mellett!! :)

Emano,
dobozolás hogy áll? Pihenj azért közben!

Steffi,
azóta hogy vagy? Örülök, hogy nem volt baj!
Laktózérzékenység :? Hát nem kellemes az tuti. Férjemnek is van, lehet, hogy Boginak is lesz, pedig én imádom a tejet! De érdekesmód Péter nem érzékeny a házitejre és a kecsketejre.. szóval mostanában kezdjük azt gondolni, hogy valójában a homogenizálással van problémája (puffadás, görcsök). Nem lehet, hogy nálatok is ez a gond?

Cukipofa,
nagyon jók a képek! Valahogy a Ti képeitekről mindig olyan nagy családi idill sugárzik! Gondolom nincs egy szálnyi testvérféltékenység se, igaz? Hogy csináljátok?

Valentina,
hogy van Viktor?

Veronikusz,
gratula az átaludt éjszakákhoz! (nem is tudod, mennyire irigyellek :oops: )
DE DRÁGA KATA!!!( "kölcsönadja az anyukáját" - NEKED!!!) :lol: :lol: :lol: Imádnivaló!!!

Mi amúgy megvagyunk, nagyon változékony, hogy melyik nap nyűgi és mikor nem, néha mint egy kisangyal. Néha viszont nagyon nem, és ilyenkor feszült vagyok vele, főleg éjjel, és utána annyira szégyellem magam.. :oops: :oops: :oops:

Reméltem, hogy az apja tulajdonságát örökölte, ő ugyanis bárhol bármikor tud aludni (a legnagyobb kincs számára az alvás - ez még az úszói múltjából ered, amikoris soha nem tudta magát kialudni. Mindkét nagymama viszont "hiperaktív", így már látom kire ütött ez a gyerek... :?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.26 23:12-kor.
Vendég

Memme!
Örülök, hogy jöttél. Már hiányoltunk.
Kitartás a fárasztóbb napokhoz!!!

Borsa!

WOW! Nagyon ügyi vagy? Biztos sikerült, ha ilyen jól ment! Milyen nyelvből és milyen szinten voltál???

Zsófi!
Sárga vagyok az irigységtől!!! :D vacsi, mozi …. Az meg micsoda???? :lol: én még ilyet az őskorban csináltam. :lol:

Tünde!
Kitartás neked is! Bevallom nyűgösebb napjaimon és is be tudok nagyon sokallni tőlük. :oops: Igaz ilyenkor még saját magam is nehéz elviselnem. :oops: :D Pár nap megszakítás meg nem hiszem hogy nagy gondot okozna a szobatisztaságban. Nagyon szorítunk neked kedden!!!!

Ancsa!
jobban vagytok????

Borsika!
Nagyon kis tündér Bogi! :D Kis haspók! :D:D:D:D:D gondolom szeret enni! :D:D:D De furi lesz megint egy ilyen kis „egy kézben elférő” baba. :D:D:D

Átaludt éjszaka:
Nem eszik olyan forrón a kását!!! :D végül kiderült, hogy aznap éjjel is 1X fent voltam, mert Kata úgy néz ki, hogy nagyon „gyúr” a teljes pelenka-mentességre! Már egy ideje minden éjjel felébred, hogy pisilnie kell. Úgyhogy akkor is fent voltam és minden éjjel felsírdogál Szofi, 2-3X be is kell mennem, hogy odaadjam neki a rongyit+cumit, megsimizem a kis fejét és visszaalszik. Arról már nem is beszélve, hogy sokszor csak felnyögnek/1x felsírnak, amire ha épp mélyen aludtam akkor csak fülelek, hogy lesz-e folytatás, de különben meg sokszor fel is ugrom :oops: Szóval az éjjeli 6-7 felkelés az még fix és ahogy Töpi egyre több helyet foglal majd el a hasamban, úgy ez lehet még több is lesz. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Úgy látom, nem lesz egyszerű ez a szobatisztaság-dolog. Már most parázok, pedig a dokibácsi szerint jó lenne nyáron megpróbálni, mert le van tapadva kicsit a fütyesze Zsombinak, és addig nemigen lehet vele mit kezdeni, amíg ott a pelenka...

Hiszti: hát az már nálunk is megy ezerrel. És most kezdődik a nehezebbje, már néha megy a "földhözveremmagam" is. Próbálok nem odafigyelni az ilyenekre, és minél kevésbé lereagálni, de néha bennem is elpattan valami, és akkor legszivesebben jól odasóznék a fenekére, de általában "csak" kiabálok vele. Az sem jobb, tudom, de elfogy a türelem. Amúgy sem vagyok valami top-hangulatban a szülés óta, pedig Zétike nagyon jól működik.

Borsa, biztos sikerült a vizsga, ne rágd le a körmeidet! :)

Borsika! Nagyon szépséges Bogi-baba. És mekkora pocakja van! :oops:

Hanna, köszi, igyekszünk a pirinyóból is vagány kispasit formálni. Bár, ha a bátyuskája veszi "kezelésbe", akkor tuti a siker. :D[/u]

KépKép
KépKép
anittik

Sziasztok!

Steffi: örülök,hogy minden rendben van veled/veletek :lol:

Borsika: Köszönöm kérdésed Viktor jól van,csak tegnap neki rohant a radiátornak és felszakadt a szája. :oops: :cry: Folyt a vére,üvőltött én meg majdnem elájultam a vér látványától :oops: :cry:
De mára csak egy kis seb maradt neki. Ma viszont nagyon nyügi. :(
Bogi nagyon aranyos :lol: és mekkora hasa van :lol:

Köszi lányok a jó tanácsokat,tegnap alkalmaztam is, mikor anyósnál voltunk. Szerencsére most egy darabig nem találkozunk,mert utazik el :P :P :P
És ki tudja mikor jönn haza. De nagyon be vált nálam az egyiken be a másikon ki 8) 8)
Na jó megyek főzők valamit ebédre.
Szép napot mindenkinek

valentina

Sziasztok Lányok,

én is eltűntem egy kis időre. Különösebb oka nincs, csak mindig rohanás van, ha meg itthon vagyok, Beni SEMMIT nem hagy csinálni, amitől sokszor ingerült vagyok mert rohan a ház és rajtam kívül ez mást nem izgat.......

Elballagtunk pénteken az oviból.......
:x :? :lol: Hát csajok.... erre nem voltam felkészülve. Úgy sírtak a gyerekek..... meg az óvónők..... Még a vezető óvónő is mondta, hogy ilyen csoport még nem volt, hogy ennyire meghatódtak volna.....

A ballagás végén Szandi meg még 2 kis társa mondtak egy 4*4 soros nagyon aranyos verset, melyben elköszöntek az óvó és dadusnéniktől. Ez meglepetés volt, ők nem tudtak róla. Előző nap nálunk összepróbáltuk a gyerekekkel, tök jól ment. Olyan édesek voltak ahogy mondták, az óvónőknek potyogtak a könnyeik, erre a vers közepén a kisfiúból is kitört a zokogás és én a másik anyukával meg a két lánnyal "fejeztük" be.

Aztán meg szintén meglepetésként amit összegyűjtöttem "gyerekszájat" a 3 évről - hogy milyen volt ez az ovi, mit szerettek az óvónénikben stb. felolvastam, úgyhogy volt kacagás is.

Szóval nagyon jól sikerült, olyannyira, hogy úgy volt, Szandi nem megy már többet, de még a jövő hétre visszakéredzketünk.

Fura na..... hogy most egy évig nem megyek oviközelbe és iskolás lett a kislányomból. Én is bőgtem kicsit, mert jó kis számok szóltak....... az egyik szemem sír a másik meg nevet.

A strandos randira sorry, de nem igazán vagyok rákattanva, mert egy másodperc nyugtom nem lenne. Múlt hétvégén lent voltunk a telken a Szelidi tónál, s hát hogy a fiam mit művelt...... :shock: 5 másodperc az nem sok, de annyit nem tudtam ÁLLVA maradni mellette, már hagytam 1-2szer belebukni a vízbe, de 1-2 hüpp után ment minden tovább. Úgyhogy a horvátországi nyaralásunk is erős megfontolás alá került részemről, mert az nekem nem pihenés lenne, hanem edzőtábor....... Nem biztos, hogy akarom...... De más nyugisabb ill. kevsébé veszélyes helyen nagyon is benne vagyok!

3 napja be van csípődve a nyakam, ne tudjátok meg mit szenvedek vele...... Vietnami balzsammal kenegetem, néha picit jobb, de iszonyat........ Ötlet?????

Ne haragudjatok, nem olvastam vissza, annyit láttam, hogy Steffiéknél volt egy kis ijedelem, de látom, szerencsére minden rendben. A képek nagyon édesek, azt azért megnéztem.

Igyekszem majd sűrűbben jönni.

Heni

Kép

Kép
cancan

És ha nem haragszotok, dobok én is pár képet.....
Kép Kép Kép Kép Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Csak egy pár kép a szülinaposról

Kép

Kép

Kép
tikó

Sziasztok Lányok!

Heni :D :D :D sziaaaa!
A „…szalad a ház és ez rajtam kívül senkit sem érdekel…” :P maximálisan átérzem ezt a gondolatot!!! Nálunk még jó kis hisztik is szoktak lenni e miatt. Nem bírom elnézni, na meg megcsinálni se és amikor több dolog miatt is zizi vagyok, kiborul a bili. Nem tudom más hogy csinálja, de nekem nem megy. A barátnőm javasolta a lesz...om tablettát, de nem hat. :wink:
Jóóók a képek! Hogy Beninek mennyire csibész-terrorista feje van! Nagggyon édes! Szandi meg igazi csajszi. Szép kislány nagyon. Hogy vannak Benivel? Most hogy nagyobb (mármint Beni) jobban elvannak együtt? Milyen a ház? Megszoktad már? Szomszédék?

Borsika Gratula a kiscsajhoz! Nagyon ééédes! Jöttem olvasni mikor izgulni kellett, de nem tartott soká!
A pocak méretből úgy tűnik nálatok sincs gond az étvággyal. Éjszakai (nem)alváshoz kitartás… Remélhetőleg nem tart soká… Ne legyen lelkiismeret furdalásod a türelmetlenség miatt, ezzel szerintem sokan így vagyunk. Ettől nem lesz lelki sérült bébi, max érzi, hogy nem kell a műsor, mert anya nem vevő rá. Talán ezért nyugisabbak valamivel a második babák, mint az elsők.
Cáfoljatok ha nem jó az eszmefuttatásom!

Tünde, Cukipofa és még aki bilizik. Kitartás. Egyébként mi is. Irtó messze vagyunk attól, hogy szóljon, de kakis pelus úgy 2 hete nincs. Szokjuk a gondolatot. Módszer nálunk az, hogy bili nem játék, fürdőszobában lakik. Mi megyünk. Persze tudom, hogy reggeli és ebéd után jóók az esélyeim. Mese- képeskönyvek csak ott és így nagy a boldogság amikor meglátja. Kristóf ül a bilin én vele szemben a földön és mesélünk. Egy ideje pontosan tudja miről szól a buli és kb 10 perc alatt kész vagyunk. Nagy üdvrivalgás, kiabálunk Apának (ha itthon van) hogy nézze meg milyen ügyes baba Kristóf… Persze nagyon büszke magára. Hát így. Gondoltam leírom, hátha segít.

Amúgy mi nagggyon jóóól. Imádom ezt a korszakot. Kristóf próbál lépegetni, nem sok van az elindulásig. Mondja, hogy „ma-ma-ma”, Ba-ba, cici, szisza, mijáú, próbálgatja h apa, de nem vagyok meggyőződve, hogy direkt. Tapsizik, pápázik… Nagyon ééédes. És elég akaratos terrorista is. Imádja a kutyákat, azok meg Őt. Sokat vagyunk a kertben, csak délután alszik, akkor meg próbálom összekapni a lakást, a ruhákat… Jó volna segítség, de sajnos Anyukám a Nagyimmal van elfoglalva (elég romos szegény) így csak akkor látjuk őket ha mi megyünk.
Még mindíg szopizunk, reggel-este. Hááát nem gondoltam volna. Régiek tudják, mit össze kínlódtam az elején...

Stefi a frászt hozod az emberre!

Pocakosok türelmet és enyhe nyarat!

Gabi Gólyák arra! Egyél sok olajbogyót (ha szereted)!

Most mennem kell. Pusza mindenkinek,
B

Kép Nem kopasz (már) csak szőke! :P

Kép
vkbrigi

Bogipocak: most hogy ennyien megjegyeztétek mekkora hasa van, én is elgondolkodtam... (mivelhogy nincs összehasonlítási alapom.. :oops: )
De mivel mindig kaja előtt fürdetünk, és így is feltűnik nektek a nagy hasa (ami nekem is), arra gondoltam, lehet, hogy ez is a hasfájósság miatt van? Márminthogy nem emészt rendesen és fel van puffadva?
Na mindegy, már nem parázom, nagyjából megszoktam a menetrendet, csak próbálok válaszokat találni.

Brigi,
köszi a megnyugtatást, sokat jelent. Édi a kép nagyon! Vajon min gondolkodott el ennyire? :D
Az olajbogyó vonzza a gólyát? :shock: hmm..lehetséges... Aztán nálam a gólya nem bírta már az olajbogyót... illetve én :)
Vendég

Ez a legújabb hiszti-csillapító találmányunk:
a mózest felkötöttük a csillár helyére a rumliszobában, ott még van hely hintázni. Jó nagyokat leng és jó sokáig. Eddig bevált, most is ott alszik.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.26 23:13-kor.
Vendég

Borsika!
ne haragudj amiért azt írtam hogy haspók! :oops: Én ezt NEM negatív értelemben írtam. Kata is ilyen volt. Tény hogy ő hasfájós volt, de akkor is ilyen volt a hasa amikor már nem volt az. Szóval ne vedd bántásnak!!! :oops: Nagyon kis tündér!!! Szerintem a pici babák nagy része ilyen kis pocak maci. Hisz más dolguk nincs, csak enni-enni, na jó meg aludni, hogy minél előbb MÉG JOBBAN megerősödjenek. Szóval az lenne baj - szerintem - ha nem lenne ilyen kis pockos. :D Semmi baj sincs vele!!!!

Heni!
naddon szépek vagytok!!! :D :D :D

Tikó!
nagyon-nagyon nőcis!!! :lol: :lol: :lol:

VkBrigi!
:D :D :D :D :D még egy szőke herceg!!!! Szuper!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: