Sziasztok,
Na még egy gyors poszt, mielőtt levonulunk a magyar tengerhez, és itthon jól elzárjuk az összes internetkapcsolat-képes eszközt.
Örülök, hogy találkoztatok, lányok, én is szívesen mentem volna, de ez most nagyon nem jött össze. Egyrészt szegény autónk megállt (pontosaban főtt), és azóta is mindenféle kehe van, a szervizesek már többet látnak engem, mint a főnöküket. Most is ott pihen, és sajnos nem is tudunk vele Balatonra menni, ami azért gáz, mert ugye azért ekkora, hogy kényelemesen beleférjünk babakocsistul-etetőszékestül-járókástul, ehhez képest most a hugiékkal megyünk, akik tündér aranyosak, hogy segítenek, de hát ugye nem szerencsés, egy csomó minden itthon fog maradni.

Mindegy, végül is nem tragédia, csak éppen most elég rosszul érint, főleg, hogy nagyon szeretem azt a dög járgányt...

Eléggé magam alatt vagyok miatta. Mindegy, majd elmúlik. Azért csak pihenni megyünk, nem akarok végig keseregni...
Szóval ugye nincs autó, plusz még ki kellett glancolnom az egész lakást, hogy ugye egy hétig nem vagyunk, akkor legalább tisztán maradjon itt. Nem fért bele reggel egy cukorterheléses kisrókaplántálás, akkor tuti nem készültem volna el semmivel.
Ráadásul még a macskafelügyeletet is meg kellett oldani, hogy minden este jöjjön valaki etetni-megsimogatni. Ezenkívül mindent összeírni, hogy a gyermeknek ne legyen ugye hiánya semmi lényeges dologban. Ez az első (érdemi) gyerekes nyaralás, még nem rutin.

Úgyhogy 4 db teleírt A4-es listával szaladgálok, hogy minden legyen velünk, ruhák, játékok, pelenka, satöbbi, szerintem sejtitek.
Drukkoljatok, hogy legalább az idő jó legyen. Ez az egyetlen hetünk, amit Apával együtt tudunk pihenni, ezen kívül még egy hetünk lesz Pannával, de oda Apa már nem fog tudni jönni a munkája miatt. Úgyhogy ez a "családi nyaralás".
Kriszta - remélem végre meglesz az eredményed. Ne izgulj, én a 36. héttől minden nap szülni "akartam", aztán 9 nappal a kiírt dátum előtt, a 38. hét második felében érkezett el a nagy nap. Csak izgulni ne izgulj, az fárasztó.

Erőre meg szükség lesz ugye... Pihenj sokat, mert mostantól akármikor megindulhat, és onnantól az alvást mint pihenési lehetőséget egy időre tuti szögre akaszthatod...

(
Vumenke, ezt neked is ajánlom, saját tapasztalat, pedig Panna amúgy nagyon békés csendes bébi volt, de állandóan esemény volt még így is...)
Pepitanna - olyan jó, én is szeretnék a végén is vezetni, de nem tudom, hogy majd merek-e... A terhességek alatt annyira béna vagyok, mintha nem is én lennék, pedig általában jól megy, szeretek is... Azért vigyázz magadra, mert az utakon annyi az idióta.
Bettyna - tök jó a fotó, nagyban már annyira jól látható... Helyesek a gyerekek és Te is csini vagy.
Lamme - puszi a lányoknak, nagyon helyesek!!! És ne fogd vissza magad fotó-ügyben.
Cosmo - van már fix időpontotok? Annyira szeretném, hogy jól érezzétek magatokat, felszabaduljatok az itthoni problémákból...
A találkozó nagyon jó ötlet, hozzuk már össze... Akár egy margitszigeti kiülős party, akár bármi más, hozzunk össze egy időpontot, ami mindenkinek jó, annyira csak nem vagyunk sokan, hogy ne sikerüljön...

Bébis-pocakos-fórumos tali, juj de jó lesz!!! Díszvendégek az épp pocakkal nem rendelkezők, természetesen.

Csak még várjatok egy icipicit, hogy visszajöjjünk Bacsiról!

(Csak egy hét, jövő vasárnap este esünk haza.)
Hehe, visszaolvastam, ez a "gyors poszt", milyen lehet a hosszú?...

Most szembetalálkoztatok a grafomán oldalammal...

Nem baj, osszátok be egy hétre, addig úgy sem leszek.
Puszi mindenkinek, kellemes bébinövesztést, gyereknevelést nyaralást, pihenést, kinek épp mi lesz.

Mi megyünk barnulni és lelassulni, már ránk fér.
Üdv, Ági