Bosek, gratula Blanka súlyához, nem semmi!
nekünk is 3 kerekű elöl bolygosítható van, én imádom, tök jól lehet vele manőverezni.
Pumperka, ahova én akarok menni ott asszem 3500 egy félóra úszás, szóval szerintem a 2700 kb reális (mármint szerintem lehúzás, de az más kérdés)
jut eszembe,
Szilvánusz, te mikortól akarsz menni?
Fordulás - bár Eszter iszonyú stabilan tartja fejét és nyomja ki magát kézzel és ha hátul megtámasztom a lábát akkor úgy löki magát előre, hogy szinte mászik, meg imád ülni, nagyon jól felhúzza magát - szóval szerintem nagyon erős és mozgékony - a fordulás mégsem érdekli egyelőre... lehet, hogy azért mert ő is elég husi.
most direkt néha nem rakok fölé semmit, hogy próbáljon oldalra is nézelődni. de oldalrafordítva nagyon utál lenni, zavarja az alsó keze
mi is játszottunk olyat pont tegnap, hogy Attilával kétoldalról megfogtunk egy pokrócot és abban görgettük ide-oda, tetszett neki, meg persze kellett hozzá kicsit löknie is magát....
egyszer kipróbáltam azt a lábszárratevős tornát, azt hittem összeszakadok, inkább egyelőre nem veszélyeztetem Esztert amíg nincs hasizmom
Expo - nekem tavaly nem jött be igazán, ráadásul üldöz az emlék, hogy valami férfikórus énekelt amitől majd a falra másztam, nem is értettem hogy kerülnek egy babaexpo-ra
Cicuka - nagyon ügyesen fogja Kristóf az üveget, Eszter is szokta, de azért nem magától
Ő is elkezd játszani a cumisüveggel ha már nem kér tőbbet, onnan tudom - lökdösi ki a szájából
ha látod, hogy még utána nyűgös akkor biztos kérne még. keverj be legközelebb többet és akkor kiderül mennyit enne még.