Anyjuk!!
Hát ki lehet olcsón is fogni jegyet..... Szandi mondta (itteni magyar lány), hogy szeptemberre talált olyat, amit 40FT!!!! + illeték..... mi mikor először meg akartuk rendelni anyunak rossz volt a rendszer

mondom hó végére ugyis biztos olcsóbb lesz..... hát nem... drágult.... de hát ez van. Már nem halogattuk a megvásárlását..... igy volt az oda-vissza jegy 47.000Ft.
De amugy gyertek majd nyugodtan!!

Nagyon szép nyugis hely, jókat lehet sétálni!!
Epres süti: Az is nagyon finom, ha csinálsz egy sima vékony (nagy tepsibe) piskótát..... és egy enyhén vajas, vanilia pudingos tésztát...bele a villával összetört eper... és megcsinálni piskótatekercsnek..... a tetejére még csoki öntetet is lehet csinálni!
A kölesgolyó az milyen?? Sós?? Édes? Te csináltad? Sosem ettem még olyant!
Mellméret: hát nekem sosem volt nagy, de most rengeteget nőtt.... és ezáltal jó csikos lett (meg a combom és a fenekem is). Olyan 70-75 (melltartó függő) B-s volt..... most meg 80-85-ös és ahogy észreveszem a C kosár már nem ér végig (nyom)

ugyhogy valószínű D-s kéne.... de most a szoptatós melltartóim (aminek nincs kosara) sokkal kényelmesebbek.
Hát cipőt én is utálok már venni..... ha elmegyek valamerre, akkor papucs, itthon szintén mezitláb!!
De ma vettem a piacon egy gumipapucsot!! Mindjárt mellékelek róla képet! Sima fehéret.... olyan mint egy klumpa, csak gumi az egész, de nagyon kényelmes, könnyű..... ja vettem rá 2 katicát is (lehet rá különböző díszeket venni) meg van minden színben, de ugy voltam vele, hogy a fehér sokmindenhez fel lehet venni!!