A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

nagyobb
Vendég

Szegény Ami! Tényleg neked már jobb lenne szülnöd!

Anyjuk: bárhol lehet kapni, pl Auchan Cora stb. Kis zacsiban van és csak hideg vízzel kell elkeverni, én mindig olyat használok!
Vendég

Vkata: hat jo, akkor majd lesem. Sparban nem lehet:( Igaz mas boltba nem is igen jarok, meg esetleg tescoba, de lesz meg egy nagy bevasarlas, akkor auchan az uticel, ott megprobalom nem elfelejteni. BAr gondolom szules utannem az lesz a gondolatom mit sussek:)
Vendég

Anyjuk - megkockáztatom hogy bármelyik élelmiszerüzletben lehet kapni. Plus, Spar, CBA... mindenhol!
Epres sütit nem tudok.

Nahát! Nem is gondoltam vna hogy ilyen sok mindenkinek maradt rendes köldöke! Nekem meg úgy kisimult hogy csak egy nagy lila folt jelzi hogy valaha ott volt... remélem azért visszarendeződik majd nagyjából... :?
Vendég

Anyjuk - tuti lehet Spar-ban kapni. Akkor csak lehet nem jó helyen kerested! Ugyanolyan zacsiban van mint a van.cukor, sütőpor és szerintem azon soron is!
Vendég

Vkata! Jó lenne, de én azon kívül nem érzek semmit sem. Már komolyan sztem csak bemesélem magamnak, hogy nemsokára megyünk. Na mindegy. Megyek zuhanyozni meg hajat mosni. Apa nemsokár jön éééss akkor PALCSINTAAAA! :lol: :lol:

sz.andi

A gólyám és a krokodilom már nem tud tovább menni! :( Szegényekkel mi lesz? :?

sz.andi

Anyjuk: biztos hogy Spárban is meg CBA-ban is lehet!

Andi: hát lehet hogy bemeséled hogy nem sokára de mondjuk relatív mi a nem sokára mert 2 héten belül annak a babának meg kell lennie (addig valahogy de kicsalják, vagy kiveszik) van akinek ez is nemsokára! :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocsi: gondolom most nem vagy vicces kevedben!
Vendég

Hát az a gólya meg krokodil ott fog várakozni amíg meg nem születik a kiscsaj! Így jártak! :lol:
Vendég

Na jó, ha nincs itt senki, elmegyek híradót nézni, mielött én töltöm meg az egész oldalt!
Vendég

Na, rotyog a pöri. 9db csirkecombi, ez hogy jött össze? :shock: Pedig nem bolti, hogy súlyra adják, hanem házi.
Főzi már készen van. Apa lassan jön, még hoz vízet a boltból.

Andi! A korki elmászik, a gólya elrepül, persze előbb megvárják a babócát, ők is kíváncsiak! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Wera,de jó :D Ugyan ilyen pocim van.
Megnyugodtam :)
Meg láttam a bikinis képed, mondtam is Én is olyat kérek.
Ezek szerint esély van rá :)

nicike

Vkata! Dehogynem, most elég jó kedvem van. Értem én a viccet, egyébként meg igazad van! :lol: :lol:
Bent ugye nem maradhat! :lol:

Krisz! Nagyon rendes tőled, hogy akkorra csinálod a kajcsit, amikorra jön apa haza. Ezt én is szeretem. Mármint, ha friss kajával várom, ő meg megdicsér! :D

sz.andi

nem a sparban nem lehet, csak azt amiben lapok vannak, es csak 10 gr, es 25o ft, es alig eleg es maceras is , mert a lapokat be kell aztatni ki kell nyomkodni es utana lehet hasznalni:(
Vendég

hu palacsintat en is ennek:)
Lehet sutok is valamikor a heten.
en ma mar nem ehetek igazi kajat, mert akkor jon a angyon nagyon kinzo gyomorgorcs:(
marad a gyumolcs es a kolesgolyo:)
Vendég

Anyjuk! Köszi a galuska hozzászólást. Jobb híján megcsináltam, és tényleg jó lett. Megkavarni is könnyebb volt, nem ragadt annyira.

Kép
szly27

Vikikém! Bizony baszott összetakarítani! Bár Én nem is vártam mást! :twisted: :twisted: :twisted:

Ami! Sajnálom, hogy ennyire fáj mindened!

Kriszti! A pöriből küldhetnél! :D
Vendég

szly: nincs mit. egyszer ferjem veletlen retes lisztet hozott igazi helyett, neztem ezzel most mit kezdjek, aztan pont galuska keszites kapcsan dobbentem ra, milyen jo hogy hozta, elotte sosem probaltam es mennyivel jobb:)
Amig volt itthon az a liszt sokszor csinaltam koretnek is nokedlit;)
Vendég

latom este lett nagyon, mindenki vacsizik, apazik- bezzeg en erre meg 2 hetet 10 napot varhatok :cry: - tv-zik....
enmeg egyedul vagyok, es nem igen van kedvem olvasni, csak ulok itt, es minden masodpercben mas jar a fejemben mit nezzek meg...magyaran unatkozom:)
Vendég

Szegény Anyjuk! Nem tudom mondtad-e már, vagy ilyesmi, de megkérdezhetem, hogy miért nincs tv-tek? Nem fontos válaszolni!
Egyébként sokszor jobb lenne, ha nem lenne se net se tv, mert akkor tudnánk egymással többet foglalkozni a párommal. Megöli a kapcsolatokat. De ha egyedül vagyok és unatkozom, akkor nézek valami sügérséget.

sz.andi

Én itt vagyok! Egyenlőre. Vettem ma melltartót 690-ért. Pamut, és hátul keresztbe van, és elöl kapcsolódik. :D Nagyon jó

Kép
dittke

Ó, Dittke! De jól jártál!

sz.andi

Hogy érzed magad Andi?
Nem furcsa, hogy bármelyik pillanatba babázhatsz?

Kép
dittke

Andi: azert nincs tvnk, mert ha lenne, tuti menne:)
egesz pontosan igy alakult, es nem is akarunk. Mikor parom nagymamaja meghalt es egyedul maradt, odaajandekozta a tv-t valakinek, igy keszulek azota nincs, es az elofizetest is lemondta akkor. Igaz ma mar nem dragan is kaphato, de nem akarunk, pont azert mert akkor tuti be lenne apcsolva, marpedig sok jo musor nincs...
nemmondom, neha neznem, de aztan mikor latom valahol mi minden van a tv-ben mindig megjegyzem, de jo hogy nincs:)
Vendég

Köszi, jól, csak a lábam szörnyű. Le is fotóztam! De ha jön a párom megyünk palacsintázni, de ezt írtam, nem akarom izgatni a többieket.

sz.andi

dittke: az jo ar!
en most egyenlore nem veszek varom a meretbeli novest:)
Sajna nekem a 8 honap nem hozott tul nagy valtozast:( Ugy latszik a kicsi cici kicsimarad orokre :oops:
Vendég

Jó étvágyat! :lol:

Kép
dittke

andi: szerintem azert alabunk alegcsunyabb, mert azt ugyse latjuk nagyon, bar ilyen alapon akkor lehet hogy a seggemmeg csunyabb????????? :lol:
Vendég

en bevagtam a kis kolesgoyoim:)
bar igazibol ez csak olyan unalmamban eszem valamit eves volt
Vendég

Nekem is kicsi. :cry: Most meg nem győzöm venni, mert mindet kinövöm. :roll:

Kép
dittke

Értem Anyjuk! Igazatok is van! Csak néha azért jó nézni, már csak időtöltésnek is... Ha olvasok, akkor elalszom :lol: Na jó, nem mindig! :D

sz.andi

szerintem azert alabunk alegcsunyabb, mert azt ugyse latjuk nagyon, bar ilyen alapon akkor lehet hogy a seggemmeg csunyabb????????? Laughing
Ez tetszik :lol: :lol: :lol:

Kép
dittke

Na a seggem se kutya, de azon nincs víz! Milyen jó lenne, ha azon lenne. Vízágyon aludnánk :lol: :lol: :lol:

A cicim nekem is kicsi volt! Alig lehetett látni! De a fél éves Gnrh kezelés után a duplája lett, terhesség alatt megint nőtt egy csomót és mi lesz, ha tele lesz tejjel?! Tejcsárda leszek. :lol:

sz.andi

na megmutatom a lábamat:

Kép

sz.andi

Ude milyen cééép?

sz.andi

Andi: sokat nezunk, gepen! Szinte minden mozifilmet megnezunk:)
Hireket is itt olvasunk, van nehany online adas... Szoval globalisannem hoanyzik, de neha szivesen bepunnyadnek ele egy tal chipssel:)
Vendég

Nem rossz a lábad! De nemsokára elmúlik.
2009 februári babák- láttátok? Már van ilyen is! :lol:

Kép
dittke

huh, meg ez var ram az elkovetkezo hetekben?
az enyem mennyire meg nem csunya.Bar inkabb a kezem szokott durvabb lenni, nem birom behjalitani az ujjaim olyankor, es minden erem kidagad-fujjj
Vendég

Nekem a kezem nem dagi. Azzal nincs gond. A lábam annál inkább. De nem mindenkinek van, lehet elkerülöd!

Dittke! Néztem én is, milyen durva, hogy nemrég kezdtük fórumozni, mikor a kicsi szíve már dobogott a manónak. Most meg alig várom, hogy összecsókolgassam! :oops:

sz.andi

Én azért nem nézek tv-t, mert mire oda kerülnék, elalszok. Szerintem semmit se vesztessz, hogy nincs.
Dörög az ég!? :roll:
Babócám ki akar ugrani! Nem tudom mit csinálhat bennt, de már elég kellemetlen. Mozog keze-lába de nagyon, meg szerintem csuklik is szegényke.

Kép
dittke

Nekem szerencsém van, én nem dagadok. Esetleg estére néha egy pöttyet, de azt csak én látom, mert eléggé vékony a lábam.

Kép
dittke

Andi! Nem semmi a lábikód! :shock:

Túlvagyunk a vacsin, zuhi, aztán jöhet Dr House!
Jó éjszakát mindenkinek!

Vajon mire jövök reggel? Lesz aki lebabázik? :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó éjszakát!

Kép
dittke

Jó éjszakát Krisz! Reméljük lesz baba, de sztem nem nekem... :?

sz.andi

Anyjuk!!
Hát ki lehet olcsón is fogni jegyet..... Szandi mondta (itteni magyar lány), hogy szeptemberre talált olyat, amit 40FT!!!! + illeték..... mi mikor először meg akartuk rendelni anyunak rossz volt a rendszer :evil: mondom hó végére ugyis biztos olcsóbb lesz..... hát nem... drágult.... de hát ez van. Már nem halogattuk a megvásárlását..... igy volt az oda-vissza jegy 47.000Ft.
De amugy gyertek majd nyugodtan!! :) Nagyon szép nyugis hely, jókat lehet sétálni!!

Epres süti: Az is nagyon finom, ha csinálsz egy sima vékony (nagy tepsibe) piskótát..... és egy enyhén vajas, vanilia pudingos tésztát...bele a villával összetört eper... és megcsinálni piskótatekercsnek..... a tetejére még csoki öntetet is lehet csinálni!

A kölesgolyó az milyen?? Sós?? Édes? Te csináltad? Sosem ettem még olyant!

Mellméret: hát nekem sosem volt nagy, de most rengeteget nőtt.... és ezáltal jó csikos lett (meg a combom és a fenekem is). Olyan 70-75 (melltartó függő) B-s volt..... most meg 80-85-ös és ahogy észreveszem a C kosár már nem ér végig (nyom) :oops: ugyhogy valószínű D-s kéne.... de most a szoptatós melltartóim (aminek nincs kosara) sokkal kényelmesebbek.

Hát cipőt én is utálok már venni..... ha elmegyek valamerre, akkor papucs, itthon szintén mezitláb!!
De ma vettem a piacon egy gumipapucsot!! Mindjárt mellékelek róla képet! Sima fehéret.... olyan mint egy klumpa, csak gumi az egész, de nagyon kényelmes, könnyű..... ja vettem rá 2 katicát is (lehet rá különböző díszeket venni) meg van minden színben, de ugy voltam vele, hogy a fehér sokmindenhez fel lehet venni!!

Kép

d.dodó

Olyan hülye vagyok! Apa nemsokára hazajön és nem vasaltam ki. Elfelejtettem :oops:
Este, ha hazajövünk meg már nem lesz kedvem!

sz.andi

szerintem sem vesztek sokat. Vissza gondolva eddigi eletem soran eleg keves tv nezos idoszakom volt. talan csak Olaszorszag estenkent- semmit nem ertettem viszont voltak jo filmek, meg Anglia, mert ott a sotet esos napokon mi mast csinalna egy emebr, foleg mivel a szallasunk egy szoba volt, abban konyha resz, zuhany, es hiaba volt gyonyoru a termeszet, azert 8 ora takaritas utan jobb volt punnyadni az agyon fekve bamulva a tv-t. No ott fuggo voltam, vagyis voltak musorok, amit ha nem lathattam hisztis lettem;)
De utana Irorszagban nem volt tv, azota itthon vagyunk, itt sincs. Jo ez igy!
Vendég

kolesgolyo: sos, nem en csinaltam, venni lehet boltban, bioboltban, sot dmben is, kis csemege, de lagalabb egeszseges:)
Vendég

angliaban is mindenki ilyenben jar, de meg itthon is divat pedig eleg keves tengerunk van :lol:
Vendég

Anyjuk!
Itt valószínű nem csak a tenger miatt hordják..... hanem hogy még amikor nyáron és ősszel nincs hideg, de szakad az eső, akkor praktikus :)

Amugy TV-nk nekünk sincs..... :) filmeket Ati letölt amiket meg akarunk nézni.....

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: