Sziasztok!
Megjöttem a dokitól! Méhszáj zárva minden rendben, csak az éhgyomri cukrom lett 6,1. Jól le is szidott a a dokim. A szülésig már csak diétás dolgokat ehetek. Kaptam beutalót az aneszteziológiára, ha esetleg császár lenne megint. Péntekre kaptan időpontot. A ctg-m jó lett, de nagyon érdekes volt, amig vártam, hogy bekerüljek adiig görcsölt, keményedett a pocakom és majd leszakadt a derekam, ahogy leültem és rámtették a szerkentyűket, mintha elvágták volna és amikor vették le akkor ismét elkezdődött ami elötte volt. Ezt nem hittem el, hogy ilyen létezik.
Bencuri: Én meg jövő hét szerdára kaptam időpontot, mert az azt követő héten meg kedden megyek, mert a doki mielött elutazik még látni szertne. Bár ő csütörtökre hívott be délutánra, de akkor nem ő rendel, hanem más és ő keddre van beírva. Hát nem akar összejönni ez a tali.
Ja és én 27-re vagyok kiírva amikor ő talán már hazaesik.
Hát ma sem volt jó hangulata. Ln már úgy vagyok, hogy szeretnék túllenni a szülésen és a 6 hetes kontrol után nem is akarom többet látni. Annyira flegma lett, hogy nagyon rosszul érzem magam amikor nála vagyok. Akármi bajom van nem szívesen hívom fel. Ezért is gondoltam, hogy akárhoggy is alakul a szülés inkább fogadok fel egy szülésznőt és őt hívhatom bármikor és inkább neki adok lóvét mint a dokinak. Az se garancia, hogy a dokim ott lesz a szülsnél. Bocsi a panaszáradatért.
Ja és még azért is leb@szott, hogy múlt héten amikor megbeszéltem vele telefonon, hogy csütörtökön megyek laborra a vizesedés és a rosszulléteim miatt és ő hagy nekem az 5-en beutalókat (amit persze elfelejtett és a pultosnő adott helyette), hogy én miért nem vártam meg amig ő ad és másnapra persze hogy nem tudott nekem beutalót adni. Kérdem én akkor miért mondta, hogy mennyek nyugodtan. (Na ezt jól leírtam, remélem érted) Úgyhogy ma nem volt jó élmény vele a találka.
na nem is panaszkodom tovább megyek lefekszem amíg Olivér alszik, mert nagyon kemény a hasam.